Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birooo
tag
válasz devGyuri #6182 üzenetére
Nem vagy mázlista, a Minideal szerintem a legjobb! Legújabb rendelésem, amit június 29-én este (szombat) rendeltem, most így áll:
2013.07.02
20:08
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.07.05
11:39
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.07.05
11:43
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsNem semmi.
-
maj-viktor
őstag
válasz devGyuri #8446 üzenetére
Köszi! Ez nagyon jól hangzik...
Csak a register néküli post bántja a szemem, de én mindenképpen bepróbálom majd!
(esetleg majd rákérdezek náluk opcionálisan plusz 1-2fontért lehet-e kérni tracking-et)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
maj-viktor
őstag
-
devGyuri
csendes tag
válasz devGyuri #8692 üzenetére
Megérkezett a Geekbuying CN post csomagom. Meglepődtem rajta, mert a nyomkövetés oldalakon az utolsó bejegyzés az, hogy 08.15-én elindult a repcsi Pekingből, azóta semmi változás.
Két ragszám van a bubis borítékon, az eredeti RB...CN valamint egy RX...HU. Mintha az országba érkezésnél ragszámot cseréltek volna, mert az értesítőn is az új szerepelt, meg a célországba megérkezett + átment a vámon + átvettem bejegyzések is csak ennél látszanak. -
pChriss
tag
válasz devGyuri #10695 üzenetére
Koszonom, szoval elvileg a csomag letezik, ha latszik naluk.
Most így al az egesz:
2013-09-07 23:59:00 六 SINGAPORE
2013-09-07 18:40:00 六 HONGKONG
2013-09-07 16:00:00 六 HONGKONG
2013-09-07 14:00:00 六 HONGKONG
2013-09-06 18:45:34 五 Luohu,Shenzhen,China 货物到达作业中心
az idoelteresekbol arra kovetkeztetek, h csak tortenik valamiIgen, szerintem is... "P10 ds "
-
Lovi24
senior tag
válasz devGyuri #10970 üzenetére
Köszi,remélem nálam is csak az lesz,hogy kivárják a 7 napot .
Coolby84
Azt hittem az IN STOCK azt jelenti,hogy van nekik és nem gondoltam,hogy rá kell kérdeznem ,van-e raktáron.
Legközelebb okosabb leszek.
Mindenesetre egy emilt lökhettek volna,hogy mire számolhat az ember. A 7 nap holnap lejár,remélem lesz valami változás...vegyszer
Olyan nincs,hogy nincs..... . Majd úgy is lesz....egyszer....[ Szerkesztve ]
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
senior tag
válasz devGyuri #74910 üzenetére
Szia, köszi a választ. Próbálom értelmezni a posta oldalán található infókat, de nem fogalmaznak egyértelműen. Van egy "Kiviteli vámkezelési megbízás", amit le lehet tölteni, ez a "Kiviteli Kísérő Okmány" (KKO)? Mert a lap alján azt írja, hogy a kiviteli vámáru-nyilatkozat (KKO).
Jól értelmezem, hogy ennek 1000€ alatt nincs plusz költsége?
Az se világos, hogy egy másik pdf-ben azt írják, hogy azon küldeményekhez akkor kell KKO-t csatolni, ha vám vagy egyéb terhek visszafizetését, visszaigénylését kérik. Én javításra, vagy cserére küldöm vissza készüléket, nem akarok vámot visszakérni.
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
senior tag
válasz devGyuri #74994 üzenetére
Ez egyre érdekesebb, mert ha kiviteli vámkezelést kell kérnem a postától, akkor az 4000 Ft, ha jól láttam. Ez a KKO ugye? Akkor viszont nem tudom értéknyilvánítással küldeni, mert úgy már jócskán túllépi a PayPal által visszatérített keretet.
Én is félek, nehogy ugyanazzal a hibával küldje vissza a GeekBuying...
[ Szerkesztve ]
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
senior tag
válasz devGyuri #75015 üzenetére
Szia, köszi a választ. Már majdnem sikerült feladni a küldeményt.
Elmentem a közeli kispostára, de először is azt mondták, hogy nagyobb dobozba kell raknom, mert ez így túl kicsi a ráragasztandó papíroknak, másodszor meg, hogy ők a CN23-as papírt nem pecsételik le. Ekkor úgy döntöttem, hogy inkább holnap elviszem a nagypostára...Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest