Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek tőletek.
Szeretnék rendelni egy telefont (Lenovo A830, www.tmallbox.com, 165 USD, szállítás ingyenes).
Végigolvasva a topikot a vám és ÁFA kérdésében nem győződtem meg teljességében.
Van-e különbség a további fizetési kötelezettséget (vám, illetve ÁFA) illetően a szállítási módok (DHL, posta) között? Számomra mindegy hogy egy vagy három hét alatt kapom meg a terméket. A fontos, hogy biztosan megkapjam és ne tűnjön el útközben...
Tehát:
Mindenképp kell ÁFA-t fizetnem, vagy ez teljesen véletlenszerű?
Ez a webshop megbízható-e?
Melyik szállítási módot ajánljátok, ha az idő nem szempont hanem a gazdaságosság és a biztonság?
Köszönöm!
FT -
tsrt
csendes tag
válasz CoolBoy323 #8398 üzenetére
A Minideal-nél nem látok garanciára vonatkozó információt, illetve nem látok a Tmallbox-nál a PayPal fizetés miatti +4%-ot sem. (bár a +/- 10 USD nem szempont)
[ Szerkesztve ]
-
tsrt
csendes tag
válasz CoolBoy323 #8401 üzenetére
Ezeket a plusz költségeket tapasztalatból írjátok, vagy le is van írva valahol az "apróbetűs" részben?
Én csak azt látom a kosárnál hogy "free shipping", ill. tax: 0 USD, total 165 USD.
Már a ZTE V967s (152 USD) is tetszik, persze 2 és fél évig Bade-t használtam. -
tsrt
csendes tag
válasz CoolBoy323 #8403 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket!
Már csak a készüléket kellene eldöntenem...
Lenovo A830 vs. ZTE V967s.
Érveitek érdekelnének pro és kontra egyik és másik készülékkel kapcsolatban.
Leginkább telefonálásra, internet-email használatra (wifi-3G), némi navigációra használnám, filmnézés, fotózás kevéssé szempont. Fontos, hogy tudjon magyarul, én nem vagyok egy telefonguru aki maga cserélgetné a szoftvereket. Néztem még a THL W200-t is de az előbbi két márkában valahogy jobban bíznék.
Köszönöm.
FT -
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Ha kaptam értesítést nyomonkövetési számmal a Minideal-tól és a Paypal-tól is, hogy a rendeléseimet továbbították, gyakorlatilag már "sínen vagyok"? -
tsrt
csendes tag
válasz instantwater #8658 üzenetére
Sziasztok!
Csütörtöki rendelésem (minideal) ma reggeli státusza a Singpost oldalán: INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
Haladunk? -
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Ma délelőtt átvehettem az augusztus 8.-án rendelt két telefonomat (Lenovo A830, ZTE v967s, Minideal-től, SG post-tal) ÁFA- és Vámmentesen, sértetlenül, működőképes állapotban a jelzett ajándékokkal (fólia, tok). Most próbálgatom, és majd döntök melyik marad. Még mindig nem jutottam közelebb a megoldáshoz... Külsőre a ZTE... -
tsrt
csendes tag
válasz rendesadam #9375 üzenetére
Nekem két hét alatt megérkezett.
-
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Milyen lehetőségem van esetleg visszakérni a pénzt, ha a rendelés és fizetés (paypal) után kiderült, hogy a készülék épp kifogyott készletről és majd csak egy-két hét múlva lesz újból? Máshol van készleten elvileg. A bolton múlik, vagy elállhatok a vásárlástól magamtól is? Köszi -
tsrt
csendes tag
Sziasztok!
Ha a státuszom "Vámkezelésre vár" akkor ugye küldhetem az e-mail-t a megfelelő dokumentumokkal a posta felé?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest