-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusi1981
aktív tag
válasz Turbobacsi #6498 üzenetére
Azert a masodikai feladast, ha minden rendben zajlik akkor illenne legkesobb penteken vamkezelni ...
-
dobostorta
tag
válasz Vjankovics82 #6468 üzenetére
köszi, de ezek sajnos nem MTK6589T-s procival rendelkező UMI X2-ők..... (ezek csak magonként 1.2 GHz-et tudnak, míg a turbo 1.5 GHz-es és a GPU-ja is magasabb órajelet tud )
-
joiner007
aktív tag
postán frissült a státusz:
2013.07.03
08:48 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.06
14:47
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.09
08:07
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.07.09
08:15
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsMikorra számíthatok a telóra?
-
wood77
tag
válasz gergokiss198 #6487 üzenetére
De irigyellek... Majd eszmét cserélünk, ha én is megkapom végre..
-
akos727
senior tag
válasz gergokiss198 #6487 üzenetére
Mikor valtott el a szallitas statusza item dispached to overseasrol?
-
Tika79
tag
Lehet, hogy a -10 Dollár kupon miatt csinálja?
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
gergokiss198
csendes tag
Üdv! Ma átvettem a 25-én rendelt Lenovo K900-amat. A minidel.net-en rendeltem, kértem, hogy rootolják és hogy legyen rajta magyar nyelv. Minden tökéletesen működik, a telefon tökéletes állpotban érkezett meg. Egyetlen hiányosság, hogy kértem, hogy tegyenek bele egy átalakítót, mert a töltő adaptere 100-240 V-ig tökéletes, de nem az európai szabványhoz való konnektora van, hanem amerikai. Ez nekem kb 3000 Ft plusz költség, de küldtek a telefonhoz 2 db screen protectort, ami egyébként nem volt a rendelés tartalma. A postán 16 $-os Gift megjelöléssel jutott át a vámon. Teljes mértékben meg vagyok elégedve a minidiel szolgáltatásával.
-
-
GZoli7
senior tag
Az a jelenlegi állapot, amit ír, ahogy mész a grafikonon, úgy változik, de azt nem tudom képként beszúrni.
Ugyan így vagyok én is.
A postás telefonra sokat kell várni, amíg felveszik, szerintem egy ember van erre összesen.
Elvitték a régi telómat, egy ősrégi szarral vagyok, amire még a telefonkönyvemet sem tudom feltenni.[ Szerkesztve ]
-
Tika79
tag
Nálam sem írt semmi extra összeget, majd átment a paypal oldalára, még ott is minden rendben, majd vissza az antelife-ra, és ott kellett volna véglegesítenem a rendelést, és ott csinálta, hogy csak a futárt adta ki és addig nem engedett tovább.érdekes! Pedig nagyon kéne a Hero1 és itt nagyon jó áron van!
Nem a nehéz idők tesznek olyanná, amilyen vagy, csupán feltárják, milyen is vagy valójában!
-
doc
nagyúr
en elhiszem, ettol meg fura hogy a maximumra 15 napot ir, mikozben a grafikon 30 fole is megy
egyebkent a posta ugyfelszolgalatan ugy altalaban hany oran keresztul kell hallgatni a zenet es a "minden ugyintezonk foglalt" szoveget ha meg akarom tudni hogy hol a csomagom?
MOD: 7 perc utan felvettek, es kozoltek hogy meg nem ert be Magyarorszagra
[ Szerkesztve ]
-
Tika79
tag
Van valakinek tinydeal-es kuponja? Vagy spemall, antelife, minideal, focalprice?
-
Tika79
tag
Antelife-on, hogy tudom kérni, hogy singposttal jöjjön a megrendelt tablet? Nem enged tovább DHL vagy UPS kéne választanom?
-
blueye
veterán
válasz dobostorta #6467 üzenetére
Ők is csak ígérték? Tehát náluk sincs készleten. Pont addigra tudnak szerezni mint egy másik webshop.
[ Szerkesztve ]
-
Vjankovics82
senior tag
válasz dobostorta #6467 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
dobostorta
tag
válasz kiralyroli #6466 üzenetére
nincs sajnos egyik megbízható webshopban sem raktáron a kiszemelt telóm (Umi X2 Turbo 2G/32G)
Antelifeon ígérték leghamarabbra.....
-
kiralyroli
tag
válasz dobostorta #6462 üzenetére
Én nem ismerem az antelife-t. Én sem olvastam túl jókat velük kapcsolatban. Tinydeal.com-on nincs az a telefon amit rendelni akarsz? Őket tudom ajánlani tőlük már többször rendeltem.
-
Vjankovics82
senior tag
válasz dobostorta #6452 üzenetére
Anteliferől ne rendelj kamuznak én megjártam 2 hétig ültek a pénzemen!!! de te döntesz!!
-
hunaqua
addikt
Mostanában volt 2 HK rendelésem is (különböző kereskedők).
A "szám" küldés után kerek 14. napra hozta a postás mind a két csomagot.Egyébként volt 2 CN rendelésem is,az is 2 különböző helyről.Az is mind a kettő itt volt 15. napra!!!!
Nagyon sokban függ attól,hogy honnan küldik Kínán belül a csomagot.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
dobostorta
tag
válasz dobostorta #6452 üzenetére
valaki tud ebben segíteni/tanácsot adni?
-
birooo
tag
Ma délben àtvettem a június 29-en rendelt csomagom. Ez 10 nap minideal sima posta. A múlthavi rendelesem14 napra jöt meg.
-
concret_hp
addikt
sportsdirecthez hasonló ruházati outlet félét tud valaki?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
GZoli7
senior tag
Itt egy kis statisztika az SG postról:
-
SlayWolf
csendes tag
válasz Turbobacsi #6441 üzenetére
Köszönöm!
-
tt124307
tag
válasz vegyszer #6449 üzenetére
én 2x rendeltem UK-ből nook ebook olvasót, mindkétszer kb. 7-8 (naptári) nap volt mire hozta a
postás.GLS embere. Kollégám is rendelt, nem volt otthon, két hét után kezdett izgulni és akkor derült ki, hogy 5 nap alatt megérkezett az övé, de nem hagyott értesítőt a GLS.[ Szerkesztve ]
-
spedo
csendes tag
Sziasztok!
Minideal-tól rendelnék kettő telefont. Egy csomagban adják fel,vagy mindkettőt külön csomagban? A vám miatt kérdezem.
-
dobostorta
tag
Háj!
Szerintetek merjek Antelife-ról rendelni Minideal helyett? (itt elég sok problémás Antelife rendelésről olvastam, mikor rákerestem)
Mert ugyanannyi mindkét helyen a kiszemelt telóm, de egyik helyen sincs raktáron és Minidealen már 3 hete igérgetik Skypeon (tony), hogy lesz nemsokára és ma is csak annyit írt, hogy nem biztos benne, hogy mikor lesz nekik.
Viszont Antelifeon most azt írták chaten, hogy a telefon gyártól kapják és a gyár úgy informálta őket, hogy hétvégén szállítják nekik ezeket a telókat. (most még Antelifon sem lehet rendelni: sold out státuszban van)A másik kérdésem, hogy ha Antelife mellett döntök, akkor ott a tapasztalataitok alapján milyen értéket/termékleírást írnak a csomagokra alapból, mert erről itt nem találtam sok infót és az Antelife chaten annyit írt, hogy $40-et írnák rá ami nem jó ugye vám szempontból (fölötte van a határnak), ill. azt írta, hogy én is megadhatom rendeléskor a megjegyzésben mit írjanak rá.
Szerintetek mit lenne érdemes ráíratni Antelifeon, ami biztos átcsusszan. (pl. a Minideal-es csomagok mintájára: $20 - Home & Garden) -
vegyszer
addikt
Legnagyobb bánatomra nem jött meg a villanykönyvolvasóm ma, pedig 4 munkanappal ezelőtt adták fel britanniában.
Ki mennyi idős átfutást szokott onnan tapasztalni?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
asturel
őstag
válasz hippo0315 #6333 üzenetére
Delivery to the following recipient has been delayed:
feedback@chinapost.com.cn
Message will be retried for 2 more day(s)
Technical details of temporary failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain chinapost.com.cn by mail.chinapost.com.cn. [58.68.130.199].The error that the other server returned was:
454 TLS missing certificate: error:02001002:system library:fopeno such file or directory (#4.3.0)Tied megkaptak?
-
-
Danex
addikt
Magyar posta oldalán csak annyi van, hogy elküldve külföldre. Akkor valszeg már le is ellenőrizték és már kínán belül mozgatják?
Hát már megnéztem majd 1 tucat tracker oldalt, mert kicsit aggódtam már, hogy semmi hír arról, hogy megérkezett a túloldalon és az egyik véletlen kibökte De akkor marad még a várakozás
Köszi
-
kcsa
veterán
Magyar posta?
Egyébként angolul egy fokkal jobb a fordítás általában:
2013-07-08, import total package each seal, sealing Beijing International, China
2013-07-08, import total package straight closed to open, Beijing International, China
2013-07-04, sealing hair, Chinese
2013-07-03, leaving export exchange bureau, Budapest, China
2013-07-02, acceptance office acceptance, Hungary, ChinaSzerintem elment
De hat nap alatt egyébként se várj csodát...
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Danex
addikt
Valaki nem tud kínaiul? Egy csomagot küldtem a minideal-nek és perpill ez a helyzet.
Destination Country - China:Tracking Consuming:780 Millisecond
2013-07-08, 进口总包互封封发, 北京国际, 中国
2013-07-08, 进口总包直封开拆, 北京国际, 中国
2013-07-04, 封发, 中国
2013-07-03, 离开出口互换局, 布达佩斯, 中国
2013-07-02, 收寄局收寄, 匈牙利, 中国
Origin Country - Hungary:Tracking Consuming:0 Millisecond, Cache Time:2013/07/09 08:37:53
2013.07.03 20:08, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.07.02 11:28, Tiszaújváros 1 posta, Item information : Küldemény felvéve / Item acceptedNa most ezt megpróbáltam a Google-el lefordítani de..
2013/07/08, import teljes csomag minden tömítés, tömítés Beijing International, Kína
2013/07/08, import teljes csomag egyenes, zárt nyitni, Beijing International, Kína
2013/07/04, tömítés haj, kínai
2013/07/03, így export pénzváltó, Budapest, Kína
2013/07/02, elfogadás iroda elfogadás, Magyarország, Kína -
SlayWolf
csendes tag
Kis segítséget szeretnék kérni.
Pénteken (2013.07.05) rendeltem a minidealtől. Hétfőre kaptam is track numbert és nyomonkövetem a csomagot.
A gond az, hogy mióta megvan a szám azóta ugyaz az a státusz és a célországnál ismeretlent ír. A következő a státusz:
INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)tud valaki segíteni ebbe???
-
Teejay83
tag
Azért szívesen megnéznék egy kínai postát vagy repteret ahonnan elindulnak a mi kis csomagjaink, gondoljatok bele,hogy ha csak hozzánk ebbe a kis pici országba ennyi rendelést teljesítenek,meg amennyit még nem is tudunk akkor világszerte? el is hiszem,hogy néha elkallódnak a csomagok lehet ott akármilyen rendszer ott is emberek dolgoznak
dbilas: Aliexpresszről rendeltem,4 különböző eladótól ugyan azon a napon 2 megjött időben 2 meg még el sem indult
Indítottam disput-ot,erre annyit írtak,hogy a csomag úton van mert annyi látszik a nyomkövetésben,hogy Küldemény felvéveDe mivel még van kb 35 napja a csomagomnak,hogy ideérjen így nemtudok mit tenni csak várok
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
joiner007
aktív tag
én még időben vagyok, nekem így áll:
2013.07.03
08:48 (HONG KONG)
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.07.06
14:47
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadEgy kolléga két vagy három nappal előttem rendelt, és ma megjött neki
#6438 Teejay83 Hát valamivel meg kell magad nyugtatni....
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz KurtCobain #6431 üzenetére
Egyből Paypalon keresztül kell intézni, csak abból értenek.
Én Minitől is várok csomagot, hiába adták fel, egy hete nem található a Tracking Number, igaz most HK-val kértem, mert az SG lassú volt, de most már nem tudom melyik a jobb. -
Teejay83
tag
Örülj neki,hogy te legalább már látod,hogy célországba elküldve, én még annyit sem és jún.12 volt a rendelés napja
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |
-
dbilas
tag
Kínából adták fel... Június 13 volt amikor fizettem...
Azóta csak ennyi...
Kicsit kezdek türelmetlen lenni...
-
GZoli7
senior tag
válasz KurtCobain #6428 üzenetére
Az gyorsítani szokott az ügymeneten, nekem is kerítettek pár napon belül.
-
pusi1981
aktív tag
Sokaknak célországba elküldve státusz alatt ott pihen a csomag akár 2 hétig a kínai reptéren egy kaloda mélyén repülőre várva! Nekem 02.07 óta tart ez a státusz minideales rendelésnél amit 07.02 adtam le.
[ Szerkesztve ]
-
b0bcat
addikt
válasz CoolBoy323 #6418 üzenetére
Inkább bekerülési ár / eladási ár bajnok. (Akár 43%-ot is kaszálhatsz rajta!)
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, már havi 417 Ft-tól! > https://tinyurl.com/3kjn749m
-
tolvaj!
őstag
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tolvaj! #6416 üzenetére
Ez a W100 ordas jó vétel mmost nézegetem csak, milyen olcsóért vesztegetik
@Švejk: na az szép, remélem ilyen jó időt fut az enyém is.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
tolvaj!
őstag
pénteken thl w100 asszony részére megrendelve... tegnap elküldve szingapúrba, ma reggel helyi idő szerint 9:37kor feldolgozva. jön és siet innen kb egy hét ha jól sejtem de kérlek titeket valaki erősítsen meg!
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
Švejk
őstag
Na, ma meg is jött az A820-am. Óriási pirospont a Tmallboxnak! 2 hét a rendeléstől az érkezésig, szép idő.
A címzés teljesen olvasható volt, tűéles fekete betűkkel
Eze' öröm é bódottság! -
daved14
tag
Nekem is minideal-en 29.én feladták de azóta semmi változás. És az a bosszantó hogy ugyan így SG-vel anno geekbuying-rol az egyik csomag 3 a másik 6 nap alatt az országban volt....
-
sfbukfenc
tag
válasz KurtCobain #6408 üzenetére
Valószínűleg nincs nekik készleten a V5-ből, bár a chat-en azt mondják, van.
Múltkor, a W100 rendelésnél másnap jött a tracking számom. -
alázógyík
addikt
Tapasztalatom szerint 5 nap körül szoktak adni tracking számot, 1 hét után már nyomon követhető.
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
Antelife-nál csak akkor küldik "egyből", ha a 24h shippinget bepipálod és ott van az általad választott telefon (csak azok vannak raktáron), egyébként hetekig is tarthat.
-
blueye
veterán
Tapasztalatom szerint sokat. Minideal tényleg szinte rögtön postáz. Gondolom ante-nak nincs készleten és be kell h szerezzék postázás előtt. Én vasárnap rendeltem antetól, gondolom együtt jön majd a csomagunk.
-
KurtCobain
őstag
Antelife általában hány napot szarakodik a feladással? Pénteken rendeltem, még nem kaptam tracking numbert se.. Amikor mini-ről rendeltem, ugyanígy pénteken, hétfőn már küldték maguktól a TN-t.
Mmm'kay?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- EAFC 25
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest