Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Több irányban hajtottam az ügyet.
    Beszéltem egy ügyvéddel, aki elmondta hogy mi lehet a legrosszabb, abban az esetben, ha valóban perre viszik az ügyet. Ott előhozakodhatnak azzal, hogy pl elmaradt bevétel, az pl több százezer ft egy eredeti autocomos kütyü esetén, meg sokféle jogi csavarral élhetnek. Illetve a szabadalmi ügyekben mindenféle szakvélemény, fordítás stb. szükséges lehet. Így javasolta, hogy próbáljak velük megegyezni.

Mindamellett konzultáltam a nav-val, hogy mi ez az ügy.... Ők annyit mondtak, hogy küldjek egy rövid mailt, amiben adom a hozzájárulást megsemmisítéshez. Illetve hogy a tárolásnak és megsemmisítésnek is van díja, ezt az szabadalmi ügyvédnek kell fizetni, mert a kiértesítéstől kezdve az ő "hatáskörük, és felém ők nem fognak tovább intézkedni.

Felhívtam a meg nem nevezett szabadalmi irodát, ott ennyi hangzott el: beérkezett a cucc a reptérre, a nav kihalászta, egyből értesítette őket, ők Svédországba a gyártóhoz kiküldték a fotókat a cuccról, és a szakértőjük kivizsgálta, hogy hamis, majd megírták nekem a levelet. (teszem hozzá, hogy a navos levél és a szabadalmi iroda levele egy naon keletkezett, gondolom mindenki mennyi energiát tett bele hogy ilyen gyorsan átmenjen)
    A lényeg, ha kérem a megsemmisítést, azzal úgy tekintik h együttműködök. A tárolás díja a navos értesítés napjától ketyeg, meg a megsemmisítésnek is van költsége. Így egy 20-ast bemondtak telón, hogy fizessem be ők intézik és innentől részükről lezárva az ügy.

Volt néhány logikai buktató az elmondottakban, de úgy döntöttem, hogy elküldöm a levelet, hogy zúzzák be a p....-ba, meg kicsengettem a 20-ast. Remélem innentől ennyi.

És annyi kérdés maradt, hogy a kütyü árát az eladótól az alin be tudom-e hajtani. Bízom benne, hogy ezzel csökkentem ebben a sztoriban a deficitet....

Új hozzászólás Aktív témák