- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primary92
senior tag
válasz
aytukabozs #79699 üzenetére
Úgy láthatom, hogy gondolom TN-nel lett feladva. Csak arről az eladó nem küldött semmit.
-
aytukabozs
addikt
válasz
mfghgm #79697 üzenetére
Mivel vámmentesnek hírdették, ha valami gebsz (áfa) lesz, nyitsz vitát alin, és megpróbálod leverni a bolton.
(#79698) Primary92
"Vámköteles küldemény NAV regisztráció"
Ha nincs TN-ed, akkor ezt hol látod?"Egy másik csomagnál ez a státusz: Megküldött dokumentumok feldolgozása
Várható, hogy a héten megérkezik?"Nem feltétlen, nagyon be vannak lassulva most (is).
Majd ha azt látod hogy: "Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve" vagy "Vámmentes vámkezelési indítvány NAV részére elküldve"onnan 1-2 nap
-
Primary92
senior tag
válasz
aytukabozs #79696 üzenetére
De van azonosító, itt tartunk: Vámköteles küldemény NAV regisztráció
Csak amikor rendeltem, én nem kaptam tracking numbert, és volt más rendelés is, de sanszos, hogy a telefon az. Egyébként Antelife-os rendelés, Standard Shipping: - Registered Air Mail(7-30 business days).
Csak aliról és ebayről is vannak úton dolgok, és nem vagyok biztos benne 100%-ig, hogy most melyikről küldjem az adatokat.Egy másik csomagnál ez a státusz: Megküldött dokumentumok feldolgozása
Várható, hogy a héten megérkezik? -
mfghgm
újonc
válasz
aytukabozs #79672 üzenetére
Akkor ezek szerint a kb másfél hete rendelt készülék a HK Goldway-től (seller's shipping method) még adómentes lesz csak a továbbiakban nem küldenek ilyen módszerrel az országba, vagy ki kell fizetnem az áfát a már feladott telefonomra?
Most van Franciaországban és megkapta a DPD.
Köszi -
Primary92
senior tag
Olyankor mi van, ha kapok egy SMS-t a postától, hogy csomagom érkezett, de nem tudom, hogy honnan, melyik csomag az. Csak sejtem.
22 USD árú butatelefont a 9,99 USD-s szállítással sanszos, hogy megvámolják (pontosabban ÁFA)? -
Hölgyek, Urak!
Az eglobalcentral eu oldalról rendelt már valaha valamit?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy RH-val kezdődő és TR-rel végződő nyomkövetésű számú csomagot hol adhatták fel vajon?
Köszi!
-
kymco
veterán
Változott a státusz: "Vámkezelési indítvány NAV részére elküldve"
Innen felgyorsulnak az események? -
djanon
csendes tag
Sziasztok!
A problémám az lenne, hogy iOffer-ről rendelnék MasterCard kártyával, de valamiért folyamatosan visszadob, néha azt írja hogy próbáljam másik kártyával, néha hogy próbáljam meg később. Másik kártyával is próbáltam, azzal is folyamatosan visszadob. Mi lehet a probléma?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
aytukabozs #79686 üzenetére
Igen, még lehetett a múlt héten, de már korábban megszűnt a szállítási mód. Csak ugye az ilyesmit sem lehet pikk-pakk kivezetni a piacról.
Nem tudom, hogy ETO és Goldway hogy oldja meg, de máshol meg van már oldva, így van rá mód. Bár az lehet, hogy Hongkong-ban nincs rá megoldás. -
GyureX
tag
Értem, és köszönöm a válaszokat, türelmesen várok a továbbikban.
-
aytukabozs
addikt
válasz
tibcsi0407 #79680 üzenetére
"Ez nem újdonság, egy ideje tudok róla."
Mivel ezt a tudásodat elfelejtetted megosztani, így ITT igenis újdonság
Annyira meg amúgy sem lehet régi, hisz a múlt hét elején még lehetett tőlük így rendelni.
"Nem az EU Express szűnt meg, hanem az SF nem szállít már így EU-ba."
Linkelnél kérlek egy terméket (bármit) a goldwaytől, nem_SF_de_euexp szállítással?
Merthogy az én állításom az volt hogy náluk megszűnt.
Az alternatív megoldás érdekelne (gondolom nem csak engem), mi lenne az?
UPDATE:
Etotalk-éknál sincs már... :/
Remélem rálelnek ők is az alternatívára... -
kymco
veterán
Megerősítésképp kérdezem, ha a posta nyomkövető rendszerében valamely TN elérhető, akkor az nem levél, hanem csomag, ugye?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Ez nem újdonság, egy ideje tudok róla. Nem az EU Express szűnt meg, hanem az SF nem szállít már így EU-ba.
Van rá alternatív megoldás egyébként. -
vasi89
őstag
válasz
Nem tudom ki de valaki jól fog járni ismét. Ahogy látom egyre kevesebb helyről lehet úgy telefont rendelni Kínából h az meg is érje. De gyanítom ezekben a "forgalmazók" keze lesz benne. Viszont cserébe a spemall kapott magyarországi szerviz partnert. Viszont szerintem onnan se éri meg rendelni max azt ami eu-ban nem kapható de xiaomi készülékeket kintről mostanság én pár ezer ft-al olcsóbban láttam csak ami tekintve azt h nincs normális gari, nem éri meg.
@GyureX: tudtommal ez nem konkrétan azt mutatja h repülőn van, csak azt írják. Ez a célországba elküldve státusz nagyjából 1-2 hét, ha CN vagy HK postával rendelted.
Nekem is volt ilyen.
-
GyureX
tag
Erre #79665 tudna valaki válaszolni? Létezik, hogy repülőn több mint 1 hétig utazik a célországba, és még mindig nem változott a státusza?
-
Baloo27
aktív tag
Sziasztok!
Én értelmezem rosszul, vagy tényleg a drága Posta vissza akarja küldeni a csomagomat?
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.03.20. | 12:34NLAMSE(Netherlands (Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.03.22. | 13:00NLAMSE(Netherlands (Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2017.03.23. | 09:38 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2017.03.28. | 10:43 Utánküldve / Reforwarded
2017.03.29. | 15:58 Budapest 70 posta
2017.03.30. | 03:59 Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchangeÉrtelmezésem szerint az indító nemzetközi feldolgozó az már a reptéri kicserélő nem?
Tudni kell, hogy a munkahely a 72-es számú postán bérel postafiókot...eddig nem voltak ilyen problémák, az utóbbi 1 hónapban viszont ez már a 3. regisztrált küldemény, amely így járt. -
beg
veterán
válasz
Szomorú, pedig jó forrás volt.
-
Vertigo18
addikt
Ez a riport, ha jól tudom, a Karácsonyi megnövekedett forgalom után készült. Azért most már nem a Karácsonyi cuccomat várom. Elvárható lenne, hogy egy "átlagos" időszakban valaki felvegye a telefont!
Egyébként meg, az ügyintézők, akik a "vámolást" intézik, küldözgetik az emaileket, elolvassák a válaszokat, valószínűleg egy irodában dolgoznak. Ma már minden irodában van egy telefon. Én, ha ilyen helyen dolgoznék, akkor marhára zavarna munka közben, hogy mellettem állandóan cseng a telefon és inkább vagy felvenném, vagy kérnék egy "telefonmentes" irodát. Mivel kicseng a telefon, ezért gondolom, hogy az nem egy üres szobában van.
Tehát a kérdésemet szeretném ilyen módon aktualizálni: valaki tud működő telefonszámot a Nemzetközi Posta Kicserélő Központ Import Kicserélő Üzemhez? A Posta Ügyfélszolgálatát már hívtam, onnan átirányítottak a fenti, általam beírt kettő darab telefonszámra.
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #79643 üzenetére
Rossz hírek vidékről rovat;
Nem tudom mennyire számít official infónak a HK Goldway ügyfélszolgálatosának tájékoztatása,
de a kérdésre hogy miért szüntették meg az EUexp szállítást,
és hogy az új spanyol raktárukból terveznek-e a későbbiekben ide is szállítani, ennyit bírt válaszolni;"HongKong Goldway
2017-04-03 00:56
because seller shipment charge tax now
so we can't send
tin a"R.I.P. Goldway.
Tekintve a béna gari feltételeiteket, asszem ezennel ugrottatok a kedvenc eladóim közül... -
UHHH
őstag
válasz
Vertigo18 #79667 üzenetére
Én egy talicska aprómajomra szeretném kicserélni a Posta Kicserélőt, s te mire?
Ez jut eszembe a kérésedről: Hol vannak a tavaly rendelt csomagjaim?! -
Vertigo18
addikt
Valaki tud olyan telefonszámot a Posta Kicserélő Központhoz, amit fel is vesznek? Kb. 2 órája csengetem a 06-1/297-23-16 és a 06-1/297-23-21 számokat, de csak kicseng, nem veszik fel.
-
kymco
veterán
Egy hét alatt Kínából a magyar hatóságokhoz, onnan 26 nap is kevés volt hogy megkapjam... Gratula...
(A telefonom fél év garijából, már több, mint egy hónap ugrott..) -
GyureX
tag
Lenne egy csomagom amit elvileg légipostával küldenek. Mennyi idő szokott lenni amíg az utolsó bejegyzéstől számítva megérkezik az országba?
HunGary
Destination Country 2017-03-24 00:10:00 Célországba elküldve / Item sent abroad
2017-03-23 18:17:00 Célországba elküldve / Item sent abroad
2017-03-17 15:35:00 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
China
Original Country 2017-03-23 23:15:10 Shipped by air
2017-03-23 17:53:22 【北京】Export customs clearance complete
2017-03-22 13:19:37 【北京】arrive export exchange
2017-03-20 20:49:18 【西安】arrive export exchange
2017-03-17 16:15:25 Received by line-haul
2017-03-17 16:14:45 Outbound in sorting center
2017-03-17 16:13:18 Inbound in sorting center
2017-03-17 15:35:44 Accepted by carrierKöszi!
-
Beni2360
félisten
Sziastok, lehet, hogy már volt de én ezt most olvastam.
Kína becsomagol a magyaroknak is -
attiati
veterán
Írtam az eladónak és ő azt mondja, hogy a tracking szerint átment a csomag a vámkezelésen 03/27-én és kézbesítés alatt van a csomagom.
Most akkor mit is jelent a "customs Clearance" státusz a USPS tracking szerint?
Mert a magyar posta szerint a státusza 03/29-e óta: "Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure"
-
C0d3r
addikt
válasz
szabo.csabi #79656 üzenetére
2 éves EU gar (magyar szerviz) + 32G: 167.99 USD + 17.12 USD EU Express szállítás (vám/áfamentes) = 185.11 USD -13 USD TUR4X kupon = 172.11 USD (~50k Ft)
-
aytukabozs
addikt
válasz
szabo.csabi #79656 üzenetére
+vámügynöki díj 2500Ft<
-
szabo.csabi
tag
Sziasztok,
amennyiben megrendelném ezt (global version), kb. milyen összköltségre számíthatok? Webshop vételár + ÁFA? Netán egyéb költsége is lenne? Esetleg honnan rendelhetném meg áfa és vámmentesen?
Köszönöm!
-
attiati
veterán
Kizárólag az eladó beleegyezésével menne vissza. De az nem néz ki jól a bizonylaton, hogy: szia, sokszor rendeltem már tőled, légyszí alacsony összeget írj a csomagra
Nem kell susmus, csak hogy lehet ezt elkerülni? Ebay rendelés visszaigazolás is elegendő? Ott az order details-t kell elküldeni?
-
beg
veterán
válasz
attiati #79650 üzenetére
Amit próbálkozol az nem túl fair játék. Vagy számolsz az áfával és úgy rendeld vagy inkább ne rendeld. Ha te lennél az eladó, mennyire lennél boldog hogy egy világ végére küldött csomagot direkt nem vesznek át, mert jaaa, fizetni kell? Neki azzal költsége volt, foglalkozott vele.
Másrészt meg kitakarni a susmust a paypal bizonylatról? Nem ajánlom. Nem lesz belőle semmi. Ellenben ha kiderül hogy módosítottad bele is köthetnek, tudod okirat. -
attiati
veterán
válasz
attiati #79648 üzenetére
ok, látom 20 nap múlva megy vissza.
Visszaküldés mennyibe szokott fájni, vagy mi alapján számolják?
Kb 3kg-os csomag, USA-ba. (USPS-el jött.)Másik kérdés:
Ha vámkezelés mellett döntenék és elkezdem az adatok beküldését, utána már nincs visszaút és mindenképpen át kell vennem? De több gond is lehet: egyrészt nem vagyok benne biztos, hogy be lehet hozni az adott terméket ide. Másrészt számlát nem küldött az eladó, gondolom akkor elég a Paypal fizetési igazolás, de abban meg látszik a levelezésünk a note résznél, hogy kértem, hogy alacsony árat írjon a csomagra és hogy már többször is rendeltem tőle. Ezeket nem szeretném, hogy lássák, hogyan oldható meg? -
Remekelek28
őstag
Üdv!
Egy ilyenre lenne szükségem,a kocsimhoz.. Szerintem ez svédországban lehet. kérdés mennyibe kerül szállitással együtt és,vajon paypallal kifizethetem e?
köszönöm. -
attiati
veterán
hogyan lehet egyáltalán visszaküldeni vámköteles küldeményt átvétel nélkül?
-
trebrona
nagyúr
Ezt már szeretem, bár mindig így működne: [link]
-
Black&White
addikt
Gearbest-en, (3.27-4.05) a Spring Sensation Sale keretin belül egész jó árakon vannak Xiaomi cuccok!
Szerk: hírlevélből kattintva
-
C0d3r
addikt
válasz
attiati #79638 üzenetére
Ha határérték felett van (gondolom igen, filléres tételeket "nem szokás" DHL-el rendelni), akkor vámolás lesz. DHL különösen érzékeny tud lenni a vámérték feletti termékekre, még postánál csak-csak átcsusszanhat ez-az. Továbbá az elmúlt pár napban többször is ki lett vesézve, hogy a kutya nem nézi (sry aytukabozs
) mekkora összeg van a csomagra írva.
"Ha vamolnak, akkor megtehetem azt, hogy nem veszem at es visszakuldik az eladonak?"
Meg, de azontúl hogy ez nem éppen fair dolog, ne lepődj meg ha visszafizetésnél a szállítási költséggel csökkentett összeget utalja vissza. -
aytukabozs
addikt
válasz
tahepa #79641 üzenetére
"...csak nekem van életem a PH-n kívül is..."
(#79642) ropi02
"...se exp.ship. mód (még a Magyarországra amúgy szállítható tételeknél sem!). Úgyhogy nálam Goldway HK nem jött be..."
Hát, ez erősen user error szagú, sztem te is félreértetted azt a részt hogy ...szerk:
Basszus.HK Goldway kihullott úgy fest.
EU exp helyett lett spanyol raktár.
Onnan viszont nem szállítanak ide. -
ropi02
csendes tag
válasz
Tommmysun #79614 üzenetére
Igen, meg is rendeltem egy másik nagyobb shop-ból. Csak gondoltam a GW-től veszek egy EU ver.-t, expediting shipping-el az ismert okok miatt. De se EU-s telefon, se exp.ship. mód (még a Magyarországra amúgy szállítható tételeknél sem!). Úgyhogy nálam Goldway HK nem jött be
-
tahepa
senior tag
válasz
aytukabozs #79640 üzenetére
De igen ( minden nap 04.15.)...csak nekem van életem a PH-n kívül is. De ez az én hibám tudom.
-
attiati
veterán
válasz
aytukabozs #79629 üzenetére
De a custom clearance az jelenti, hogy tutira vamolni fogjak? Vagy ez milyen statusz?
Ha vamolnak, akkor megtehetem azt, hogy nem veszem at es visszakuldik az eladonak?
Usbs vagy dhl a csomagkuldo es rairták a csomagra az értékét. Nyomkovetessel kuldtek.
-
mizu
aktív tag
Szóval a sárga a lényeg..
-
mizu
aktív tag
válasz
aytukabozs #79634 üzenetére
Nem tudtam. De az aláírandó dokumentumra mit írjak, ki a feladó? Paypal név jó?
-
mizu
aktív tag
válasz
maj-viktor #79631 üzenetére
Nálad elég hamar kértek adatot címzettől. Nálam napok óta "Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure"
Alszanak?
-
cof
veterán
válasz
aytukabozs #79626 üzenetére
Hehe... Ilyen nekem is van:
Your item number UA838749722YP was eaten by cockroaches at the postal office. (0.000)
Basement
01.04.2017 12:00
You can pick up these cockroaches at your post office on arrival -
Mulholland
tag
-
aytukabozs
addikt
válasz
aytukabozs #79622 üzenetére
A másik boltjában;
-
net91
senior tag
Sziasztok,
MicroSD kártyát szerettem volna vásárolni a sokszor ajánlott sinceritytrading-től, de az oldalán az szerepel, hogy Magyarországra nem szállít. Ez valami új dolog? Fél évvel ezelőtt még tudtam tőle vásárolni.
Mostanában vásároltatok tőle? Elküldte a megrendelt terméket? -
norbi2010
őstag
válasz
maxiszalai12 #79616 üzenetére
Szerintem newegg szintű árakon nem tudsz venni külföldről sem.
-
maxiszalai12
tag
Sziasztok! Szeretnék vásárolni (akár több darab) RX 470-et. Ezt külföldről hogy érdemes, melyik a legoclsóbb alternatíva. newegg.com sajnos ide nem szállít, pedig ott fillérekért vannak. valami ország saját ebay-e? Nemtudom... Kérlek adjatok tippeket.
-
törölt tag
válasz
Tommmysun #79614 üzenetére
Csak meg egy eszrevetel es be is fejezem, hisz ugysem fejtjuk meg a rejtelyt. Livolo official store romaniaba szallit pedi livolo romania van, szlovakiaba szallit pedig livolo szlovakia van, ausztriaba szallit pedig livolo ausztria van. Vagy a magyar lobbi baromi eros, vagy csak eleg lenne magunkba nezni.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
#39868659 #79611 üzenetére
Én továbbra is fenntartom a magyar forgalmazó kizárólagossága elméletet!
Persze ahogy én is írtam, trükkök létezhetnek (én szándékosan nem írok oldalt, nehogy esetleg egy szemfüles importőr tegyen róla, hogy ez se legyen
), de attól még a szándék, hogy ne lehessen külföldről bizonyos termékeket, vagy inkább konkrét márkát rendelni, az ott van! Meg persze Alin is lehet olyan eladó, aki mondjuk tovább adja a Livolo terméket, bár tippelem, ha szerződött partnere a Livolo-nak, akkor neki is kikötik, hogy hova értékesíthet, aztán ha megszegi, max nem kap újabb szállítmányt, de hivatalos forrásból onnan sem lehetettet kapni, még amikor néztem.
Persze hasonló kapcsolók vannak dögivel, sőt Livolo néven is árulnak kapcsolókat Alin, amit ide is szállítanak, csak azok legtöbbször nem is valódi Livolo termékek. De ugye ez megint nem változtat a tényen, hogy feltűnő módon egy bizonyos márka termékeit több kínai webshop sem hajlandó ide postázni.
Plusz ha nekem már van egy-két Livolo termékem, amiket összehangolva szeretnék használni az újabb kapcsolókkal, akkor amúgy sem alternatíva az "utánzat".
Mondjuk az említett Xiaomi Redmi Note 4 International Edition nem biztos hogy jó példa, mert ha jól látom több helyről is simán rendelhető ide!
-
azbest
félisten
válasz
aytukabozs #79612 üzenetére
Vannak eladók, akik csak első alkalommal küldenek ide terméket. Többször tapasztaltam, hogy amikor még rendelni akartam valami filléres kütyüből, akkor ugyanonnan már nem lehetett. Talán csak pozitív nemzetközi értékelésekre hajtanak és elég országonként csak egy. Vagy a postázás hozzánk drágább. Nem tudom a pontos értelmét.
Shipping to worldwide, aztán a kivétel listára folyamatosan kerülnek fel egyenként az országok.
-
törölt tag
válasz
Tommmysun #79605 üzenetére
Erdekes gondolatok amiket feszegettek, de szerintem nem kivitelezheto. Gondolom kinaban is nagykerekbol van a terites, onnan berendeli az alis elado akinek biztos hogy nem kell igazolnia honnan tortent a megrendeles. Masreszt szerintem baromira nem tud egy pl. magyar ceg annyit forgalmazni mint amennyit a regioba egyeb modon belapatolnak, magyarul nem is eri meg a cegnek ilyenben megallapodni. Arrol nem beszelve, ha megnezitek nem egy marka teljes palettaja van "letiltva" meg ha a global romos is. Igy meg mi ertelme? Livolo .... Banggoodrol pl. kis firnyakkal berendelhető, de valoban valamiert nem postaz hozzank. De mivel kina mindent koppint koppintotta a livolot ugyhogy vehetsz sesoo-t!
-
Istyu74
aktív tag
válasz
aytukabozs #79608 üzenetére
Igen kaptam, akkor az után probáljak meg menni?
-
Istyu74
aktív tag
Sziaszok,
Tinydeal ről rendeltem egy vezeték néküli töltőt kb két hónapja, ami még nem érkezett meg.
Úgy van lehetőségem reklamálni esetleg pénzt vissza kérni hogy regisztráció nélkül rendeltem?
Paypal al lett fizetve, ha ez fontos lenne. -
Tommmysun
aktív tag
válasz
aytukabozs #79587 üzenetére
Sajnos egyre több kínai termékkel fordul ez elő
... egy-egy élelmes magyar "forgalmazó" megegyezik a kínai gyártóval/beszállítóval, stb. hogy kizárólagosságot kapnak és onnantól kezdve nem lehet ide rendelni a terméket, cserébe meg lehet venni sokszor három-négyszeres áron magyar webshopból, megkérdőjelezhető, valódi szerviz és garanciális háttérrel.
Bizonyos esetekben és bizonyos webshopoknál azért ez szerencsére valamennyire kikerülhető persze....
Én pl Livolo kapcsolókkal, meg (páromnak) Crystal Nails ledes lámpával és bele való izzókkal jártam így legutoljára, de már több esetben is tapasztaltam ilyet. DE FONTOS, hogy a Livolo hazai garanciális ügyintézésével nincs tapasztalatom, így a fenti sorok ide vonatkozó részei nem feltétlen vonatkoznak rájuk, a Crystal Nails viszont kb. nulla garanciát vállal azokra a LED izzókra, amik több ezer forintért kb 2 hónapot bírnak és plusz adalék ha pl hetekig nincs készleten nekik, közben meg mondjuk munkaeszköz lenne ... Kínából meg persze nem rendelhető be tök ugyanaz a típus legalább fele annyiért, mert ide nem szállíthatnak :/.
-
szmyky
aktív tag
Aaaztaaa... 22napos vámolgatás után, tegnap szerencsésen megérkezett a 3ezer forintos csomagom!
Ez óriási!!!Míg a mai napon egy ismerősömnek érkezett egy telefon, ami átjött mindenen, mint a kisangyal!
... és tudjátok mi volt a csomagra írva???
"mobil phone"Mondtam is neki, hogy a szerencse fia vagy!
-
Primary92
senior tag
válasz
aytukabozs #79598 üzenetére
Paypal + printscreen a rendelésről megteszi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest