- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
-
ekrisztian
őstag
válasz anderledani #77895 üzenetére
Nekem átlag 8-14 nap mire megkapom.
-
nikizolikaja
csendes tag
Sziasztok, most kaptam meg egy csomagot, amin a nyomkövető annyit látott, hogy célországba elküldve. És már hozták is. Ebayes. Ennyire elveszett a posta? más is járt így?
-
anderledani
őstag
19 napja ebayről rendelt, royal mail-el UK-ból küldött untracked csomag még megjöhet? Közben már elküldettem velük újra. Mennyire jellemző hogy ilyen sok idő legyen?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
llaszlo
veterán
Alin már egyszer hosszabbítva lett a buyer protection. Viszont még mindig nem jött meg a cucc. Egy másik ugyanilyen termék amit egy nappal korábban rendeltem, ugyanettől az eladótól az már megjött kb 2 hete. Szóval ez szerintem elveszett.
Most nyomjak rá az open dispute-ra, vagy mit csináljak? Mert ha jól értem, akkor azt javasolja, hogy még várjak. Holnap már biztosan nem jön meg. nov. 11.én rendeltem.Status:
The seller has shipped your orderReminder:
Your order should arrive within 23-45 Days, Factors such as delayed logistics and customs clearings may have an impact on the delivery time.
1. If your order does not arrive on 2017-01-29 , you can apply for a refund by opening a dispute.
2. To extend the Buyer Protection for this order, please click here . -
david0403
csendes tag
Szia. Én már egyszer rendeltem egy telefont tinydeal-ről. Akkor minden rendben ment német raktárból megjött 6 nap alatt. Vámot nem raknak rá mivel EU-n belülről jön. És nekem a posta hozta ki. viszont most is onnan rendeltem és már 16.ik napja nem jott meg
-
szasai
csendes tag
sziasztok!
ha két telefont rendelek kb 120eft értékben és azt írják h 3-7 munkanapon belül ér ide Németo.-ból légipostával akkor valóban nem fizetek vámot áfát miegymást?! tehát akármennyiért is rendelek az összeghatár nem számít? ill.a légiposta idehozza de ki kézbesíti? (tinydeal)
köszi a válaszokat előre is!
Üdv
-
-
sumsang
aktív tag
Hi,
Ebay-n rendeltem egy Micro sdhc 32GB, Class10 vs U3-as 80 MB/s írási és 90 MB/s olvasási memória kártyát. Sima légiposta TN nélküli küldemény volt,, amit kb 4 hét alatt a postaládába bedobva megkaptam.
A csomagoláson és a kártyán is látszik az U3 jelzés. De csináltam két kártyatesztet is, s megdöbbenve tapasztaltam, h az írási seb. 17,3 MB/s, míg az olvasási 18,7 MB/s volt. Tehát kaptam egy U1-es karit az U3 helyett
Ilyenkor mit lehet tenni? Reklamálok nála, hogy szar kártyát küldött, s küldjem vissza, de azt meg én fizetem és küldjön egy másikat? De persze arra sincs garancia, hogy ismét nem egy ilyen szart küld,,s elcseszek vele megint 1 hónapot. Nem egy nagy érték, de annál bosszantóbb.
Tipp, ötlet, Ti mit csinálnátok vele ? -
justpp
újonc
Sziasztok! December 26-án rendeltem egy telefont a tinydeal-től, december 26-án vissza is igazolták a rendelésemet. December 30-án kezdték el küldeni. Január 3 óta annyi információ van a követésnél, hogy "Elküldve a célországba". Azóta semmit nem tudok, hogy merre járhat.
Igaz, még csak 30 napja lesz a rendelésig, viszont kezdek aggódni, hogy elakadt a csomag.
Szerintetek várjak még?
Előre is köszönöm!
Üdv.
-
zzola
titán
Üdv!
USA-ból (e-bay-en keresztül) rendeltem egy sporteszközt, USPS small packets.
Éjjel jött egy tracking bejegyzés:"Your item departed a transfer airport in FERIHEGY, BUDAPEST, HUNGARY on January 22, 2017 at 9:13 pm. The item is currently in transit to the destination."
Hétfő óta nyoma sincsen! VÁM eljárás alá kerülhetett?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz spileraaa #77867 üzenetére
Nem azért lett törölve, hanem átment a beszélgetés szervizbe, hogy ki mennyiért csinálná a cserét, ami pedig nem ennek a topiknak a témája.
Bőven elég lett volna annyi, hogy van A forrás és B forrás a kijelzőre, ki melyiket javasolja?
EnnyiMind a kettő jónak tűnik, amelyik neked szimpatikus azt rendeld meg. Mindkettő esetén van vevővédelmed, tehát védve vagy ha esetleg törött vagy hibás érkezne.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
spileraaa
senior tag
válasz szuszinho #77827 üzenetére
szabályzatot nem ismerve a másik komentem törölve lett
így rövidebbre fogomErdélyből írok
itt is utána néztem az áraknak
legolcsóbb 17 ezer ft mindennel
legdrágább 24 ezer ft mindennel együtt
a cég akitől vettem és aki intézi a garanciát ott talán még rosszabb helyzet pedig úgy írja európai nagy cég a szerviz [link] mert ott meg arat se mondanak hanem kérik hogy küldjem diagnosztikára ami 3400 ft es csak utána közölnek javítási arat a fentiek tudatában pedig nem sok jóra számítokígy marad az hogy megrendelem a kijelzőt és elviszem a legolcsóbb szervizbe és berakjak 3400 Ft-ert
a kettő közül melyik jobb vagy esetleg tudnátok jobbat ajánlani?
ali
[link]ebay
[link]vagy esetleg más kinai webshopban is nézek korul?
köszönöm előre is a segítséget
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
kresz2
aktív tag
válasz maj-viktor #77864 üzenetére
Én is csak mastercard fizetést tudtam választani.
Köszönöm az infót! -
Kékes525
félisten
Tudnátok egy linket adni, arról, ahonnét letölthetem a DHL EXPRESS formanyomtatványát, amit a futárnak kell átadni, ezzel felgyorsíthatnám az átvételt. A futár azt mondta, hogy e-mailekben kellett volna megkapnom, de nem volt az e-mailekben csatolmány.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
maj-viktor
őstag
válasz kresz2 #77855 üzenetére
pont most intéztem egy rendelést.... itthon 35E-ért kaphatú cuccos 25E Ft alatt megállt onnan (amazon.de), szállításnak:
Standard Delivery (averages 5-12 business days) volt megjelölve, rendelés másnap feladták, harmadnap kaptam tn számot (az amazon rendszerén belül nem tudtam követni, de külön e-mailben kaptam)Free Delivery csak Germany-ba van... HUN-ba ahogy nézem +3-30€ között bármi lehet épp milyen eladótól veszed... én most egy 7€-sat kitudtam fogni, mely DPD-vel küldte és 1hét alatt ideért
viszont igen, kattintgasd végig a rendelést, mert csak a végén látod a szállítási költséget... nálam is ez volt, hogy húúú de jó áron, olcsó... aztán a végén +30€ szállítás... de szerencsére másik eladó is árulta kicsit drágábban, de "csak" 7€ szállítással az adott terméket...
ám én paypal fizetést nem találtam, így MasterCard-al fizettem (lehet ez is eladó függő ugyebár ki - mit vállal be)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz kresz2 #77855 üzenetére
Kössz az infót, épp játékot vásárolnék és magyarhonban irdatlan drága minden.
Mennyi volt a szállítási költség?
Fizetési mód?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
kresz2
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap leadtam életem első rendelését az amazon.de oldalon.
Sima szállítást kértem,a válasz e-mail szerint február 8 a kézbesítés dátuma.
Lehetséges hogy ez csak egy becsült dátum és korábban megjön?
Egyébként ha valaki nem ismerné a simplygames angol webshopot annak egy info:1 hét alatt megjött a rendelt cucc.Szerintem nagyon megbízható hely. -
luck66
tag
válasz Black Phone #77843 üzenetére
igen,de közben egy másik is megérkezett ,azt meg elméletileg ma hozzák
-
-
beg
veterán
2 hét-3 hónapig bármi lehet.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
csurgoi
aktív tag
Kinek mi a tapasztalata kb mennyi az a max idő amikor még reménykedhet az ember, hogy megkapja a csomagját Kínából?
December 08.-án rendeltem egy vakút az ebayon, amit másnap elvileg postáztak.
A mai napig nem kaptam meg ami durván 50 nap.
Van még remény rá vagy mondjak le róla?https://500px.com/stevetailor https://www.flickr.com/photos/128564341@N08/
-
Mr.-MN
újonc
válasz david0403 #77840 üzenetére
ennyivel tudok a kérdésedre válaszolni:
friss tinydeal tapasztalat:
dec 30 rendelés leadva+fizetve paypallal--Germany raktár Deutsche post
dec 31 visszaigazoló mail tr#-el
jan 10 a tracking nem élt,ezért írtam nekik kérdezve,hogy mi a helyzet
jan 11 válaszemail very sorry,bla-bla stb... a tracking elkezdett élni már aznap
jan 16 kézben a csomagmás: ilyen fülhallgatót még véletlenül se vegyen senki mert egy f.s.Nagyon halk és a mély is nagyon gyenge.
https://www.tinydeal.com/original-xiaomi-piston-dazzle-edition-earphones-with-mic-p-159725.html -
senior tag
-
david0403
csendes tag
Sziasztok. Tinydeal-ről rendeltem egy oukitel u15pro telefont január 12-én egy német raktárból. Azt írták hogy 3-7 munkanap szállítási idő. Azóta eltelt egy hét és még nem jött meg. A poén az hogy annyit írtak utánna csak a tracking-nél hogy célországba elküldve Január 13.-án azóta semmi. Nálatok mennyi ideig tartott a rendelés?
-
Tombi
őstag
válasz South Velen #77837 üzenetére
Koszi. Megneztem a chronoposton is. Nincs uj info, lehet varnak amig felgyulik eleg aru? Meg jo hogy ez az express posta. De nem panaszkodni akartam csak az ido elorebaladtaval no az esely hogy borotvahabot kapok, ne ugy legyen. Ez a 2. nagyobb rendelesem kinabol, az elso ebayes box eltunt idohuzassal paypal refundot is kijatszotta az elado 7 éve..
-
powers
tag
válasz South Velen #77837 üzenetére
Nekem is ott van 20-a óta...
-
South Velen
addikt
Chronopost oldalan a leggyorsabb a nyomkovetes amig franciskaknal van. De mostanaban sokat all ott, persze lehet Neked pont 1 napig tart. Nekem mar 8 napja nem jutott ki a franciaktol, es nagyon kezd elegem lenni. Szerintem azert par napig ne szamits mozgasra.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
keresés megy, véleményekre lennék inkább kíváncsi, hogy ne kelljen megrendelni 10 különböző kacatot, amiből 1 ha jó valamire
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
beg
veterán
válasz Zola007 #77834 üzenetére
Ugyanezek ebayről még esetleg, de szerintem ott drágábbak.
Kínai Kacat topik is jó forrás, ott több szem többet látott már.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Vett már valaki külföldről alváskiegészítőket?
- alvómaszk
- horkolásgátló
- állrögzítő
stb...
honnan érdemes és milyet?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
hevizms
addikt
Most kezdődik a kínai ünnep és kb 1 hétig tart ugye?
-
beg
veterán
válasz Balázs1621 #77829 üzenetére
Kínán belüli mozgást így jelöli. 4px néha ezeket is részletesen mutatja, esetleg nézd meg azzal. (Mondjuk most pont le van halva )
Esetleg trackitonline? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tombi
őstag
Spemallos csomagom utnak indult 23.an
tracking number alapjan mar latja a dpd, de all franciaorszagban.
mostantol csak a dpd tracking oldalat erdemes.kovetni? -
hevizms
addikt
válasz spileraaa #77817 üzenetére
Rendeld meg kínából és ha még sosem csináltál ilyesmit vagy nem vagy az a szerelgetős típus,akkor inkább fizesd meg azt a 4000 ft-ot,még mindig jobb mintha véletlenül eltöröd az új kijelzőt vagy a hátlap leszedéskor törsz el valamit.Tapasztalat hogy általában az emberek türelmetlenek és simán roppantják az új kijelzőt amikor teszik be.Ha úgy döntesz te csinálod,akkor mindenképp olyan eladótól vegyél aki dob mellé szerelőkészletet is(mint pld a linkeden lévő).
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz luck66 #77809 üzenetére
Este fl 8 körül nekem is átváltott, megúsztam a vámot...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
bigrob
őstag
-
maj-viktor
őstag
válasz spileraaa #77817 üzenetére
Szerinted ők honnan szerzik be!?
(jóhogy nem fogja azt mondani, hogy olcsóbban is megtudod oldani, há rajtam keresztül legalább keresek rajtad... amúgy sztem ha van egy kis érzéked simán kitudod te is cserélni... én cseréltem már több kis alkatrészt, így pl. kijelzőt is mobilban... legtöbbször nem nagy kunszt... max. ha ilyen "ragasztott" és stb. a történet, mert akkor ugyebár felkell engedtetned a ragasztást, stb., de az is könnyen megoldható... ha ez túl macerásnak hangzik neked, akkor inkább fizetd ki akkor a 24E-t rá, melyet ha te csinálod 8E-ből megvan - saját rendelt alkatrésszel... gondolom alaktrészt sem tartanak "raktáron", ergó ők is "berendelik" és utána tudnak neki állni a munkánakJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
beg
veterán
válasz syler123 #77818 üzenetére
Semmit nem fizet vissza. Te a csomag épségére fizetnél biztosítást teljesen feleslegesen ugyanis paypal által védve vagy.
Minden mentesen a banggood eu raktárból vásárolhatsz.Jobban utánanézve van ilyen fura opció, de én biztos nem kergetném őket utólag papirokkal amit vagy megtérítenek vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Rendeltem Banggood-ról Tariff Insurance-el csomagot? DHL hozná egy csomagot, ilyen esetben minden egyéb költséget a Banggood visszafizet? Áfa, vám stb...?
-
spileraaa
senior tag
sziasztok
ez tényleg igaz vagy csak azért írja hogy vele javíttassam?
kaptam olyan szervizt ahol cserelik 4000 ft csak vigyek kijelzőt de ezek után nem tudom hogy érdemes e kinabol rendeljem vélemény tapasztalat?
Kerettel 16.000 Ft az eredeti! És 8.000 a munkadíj. Számlát és fél év garanciát vállalunk rá!
Van olcsóbb is de arra nem vállalunk garit
Eredeti alkatrészekkel sajnos ennyibe kerül
Nálunk 0 telefon jön vissza miután javítottuk
Mi is használtunk olcsó Ali expressz es kijelzőket kb. 80% vissza jött
Pár hónapon belülamúgy ezt néztem ki
ui. vagy melyik topikban kaphatnék erre megfelelő választ?
[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
albandy
tag
válasz tibcsi0407 #77790 üzenetére
Nekem ma jött eu express , minden rendben volt .
-
bigrob
őstag
Hello!
Németből rendeltem egy gitárt, el volt árazva a weboldalon, úgyhogy gyorsan lecsaptam rá, azóta javították. Paypallal fizettem jött a visszaigazoló hogy rendelést rögzítették stb. Nem volt készleten a kiszemelt, úgyhogy 5-10 nap szállítási időt írtak. Ma ránéztem a weboldalukon a rendelésemre és ott már a javított árral írják a rendelésem szummáját. (+40 euró). Ilyenkor már jól tudom, hogy nem kérhetnek meg, hogy fizessek további 40 eurót, maximum refundolják az árát?
Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
vimes
senior tag
válasz luck66 #77752 üzenetére
Nekem pont ma jött meg a telefontok, amit még november 3-án rendeltem. Ha jól számolom pont 80 napot utazott (a Föld körül ), kár hogy azóta már rendeltem másik telefont (mondjuk még nem jött meg), tehát használni nem tudom majd, de legalább van.
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
aytukabozs
addikt
válasz OrangeBud #77811 üzenetére
igen, sajnos másnak is jött ezzel a géppel cucca...
Refundoltatni kell és örülni hogy nem kézipoggyászod volt azon a gépen...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
senior tag
válasz luck66 #77809 üzenetére
nekem is szombat dél felé, de még nem váltott át...
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
luck66
tag
válasz Black Phone #77806 üzenetére
Szombat
-
Graphics
Jómunkásember
Bocs az offért, de ezt nem bírtam kihagyni
@ace05: Jólvanna' nem járok itt olyan sűrűn leteszem linkbe.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
senior tag
-
luck66
tag
válasz Black Phone #77803 üzenetére
nekem már átváltott
-
tibcsi0407
félisten
Ma jött hozzám egy belföldi DPD-s csomag. Gondoltam megkérdezem mi a helyzet, ha az EU Express csomagba bele szeretnék nézni mielőtt átveszem.
Azt mondta a futár, hogy nem kell megvárniuk, hogy felbontom. De ha Ő hozza, akkor megvárja míg kibontom. Szóval ez leginkább futár kérdése.utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
senior tag
válasz luck66 #77802 üzenetére
Remek, ha tudom hogy hétvégére a postán lenne, szombaton át is venném
-
luck66
tag
válasz Black Phone #77798 üzenetére
Nem vagy egyedül,nekem mostanában az NL postás küldemények mindig csütörtök este vagy pénteken váltanak " Belföldi feldolgozásra továbbítva" státuszba
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz aytukabozs #77800 üzenetére
Köszönöm szépen! Kerestem vissza a topikba és az öszf-ba. "Jemen"-re gondoltam volna még.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Politika
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Villanyszerelés
- Delta Force (2024)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Latitude 7320 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv gar
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 7591 2in1: i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG monitorok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest