-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz balazs1956 #77499 üzenetére
PostaKoltseg szerintem..
-
balazs1956
senior tag
válasz aytukabozs #77498 üzenetére
A postás annyira nem új.
Minden esetben kap kávéra valót
Fiatal.
Rendszeresen rámcsörög ha jön egy küldeményem.Amit nem értek, hogy nem hiányzik valahonnan az aláírásom?
Mi az a PK??
-
aytukabozs
addikt
válasz balazs1956 #77497 üzenetére
Rendes TN-es küldeményeket is van hogy csak úgy odaadnak, mert a postás;
*új,
*beugró ember,
*fáradt,
stb...De lehet hogy csak lenyelték a PK-t
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
balazs1956
senior tag
Akkor hogy is van ez?
A Banggoodtól rendeltem kütyüt, külön fizetve a TN számért.
A TN 2016_12_30-óta áll, célországba elküldve címszóval
Ma a postás a kezembe nyomja, se aláírás, se semmi.
Itt ki a húnyó? Miért is fizettem?
Ha gonosz lennék megreklamálhatnám, hogy nem kaptam meg, de nem vagyok mert már fel is pontoztam őket 5 csilloggal.
De mi nem műköüdik? Ez nem az ali, vagy e-bay! -
-
beg
veterán
-
bb71
őstag
válasz headhunter #77486 üzenetére
????
-
bl4ze
veterán
Urak, van itt jó, bevált forrás AA eneloop akksira ? Lehet olyan is ami re-brandelt, de belül eneloop.
8 db AA kellene, jó áron
.:. bl4ze .:.
-
Atomgeszi
nagyúr
Belefér levél méretbe, de nem tudtak adni CN22-est, de így akkor mindegy is igazából..
Ezt az RMA numbert a borítékra kell írni, vagy simán csak belül egy lapra?
"TO: CLOUD COMMERCE SYSTEMS LIMITED
RMA #20170117-XXXX2/F, Yick Fung Group Building
1 Kin Fat Lane, Tuen Mun
Hong Kong"Ez hogy fog ráférni nekem erre a zöld feladóvevényre?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Atomgeszi #77487 üzenetére
posta.hu ezt mondja ez ügyben: [link]
Ha levélméretbe belefér, akkor kell a CN22. Viszont visszafelé simán fizethetsz áfát, hiszen nincs az eredeti termékedről vámhatározatod. Ezzel számolj.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Atomgeszi
nagyúr
Van egy garanciális ügyem Fasttechnél, a termék ára 25,5$. Visszaküldöm nekik,2510Ft-ért. Ők meg küldenek egy csere terméket. Most a kérdés, hogy ez fél éve simán átjött a vámon, viszont, ha küldik a csere terméket, akkor imádkozzak?
Voltam a postán, azt mondták hozzájuk már jó rég jöttek ilyen kérdéssel/kéréssel, és a kezembe nyomtak egy CN23-as nyomtatványt. Összefoglaló pedig CN22-t említ. Most akkor töltsek ki valamit, vagy ne töltsek ki? -
kresz2
aktív tag
Sziasztok?
Most rendeltem pár dolgot a sportdirect oldaláról.
Jött egy üzenet hogy 2 tételt töröltek belőle mert ha jól értem azokra nincs nemzetközi szállítás.
Ilyenkor automatikusan visszakerül a 2 tétel ára a hitelkártyámra?
Illetve a rendelésem él ezek nélkül is,elküldik így vagy van valami teendőm? -
bb71
őstag
Ezt nem tudtam kihagyni, annyira hihetetlen, hogy kettőt vettem... DE csak a Paypal védelem miatt mertem belevágni.!!!
Samsung 128GB EVO PLUS Micro SD -> 15USD
[link][ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
-
RVR400
veterán
válasz jano_77 #77465 üzenetére
Megértem, de:
1. Írok egy levelet, amiben megkérdezem, hogy akkor adják-e olcsón vagy sem.
2. Ha megírják, hogy sorry, ez van, akkor közlöm, hogy nem kell.
3. Igazából nem is értem az utólagos bosszankodásodat, mivel Te rendelted meg a drágább áron, ergo Neked mindegy, hogy végülis mennyiért adták, mert én meg sem rendeltem volna, ha alapból a drágább ár szerepel. (utólag alkudni még az ónodi vásárban sem szokás)
4. Még örülhetsz is, ha esetleg tudsz Cancel-t nyomni a rendelésedre ezek után, ha mégsem kell, nem pedig feladták mondjuk mára a cuccot...[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Ha jól rémlik 2x-3x írtam le, hogy kamu tracking alapján kérsz tőlünk infót.
Olvasd el a napi horoszkópod, kb. ugyan annyi valós infó van benne a csomagod igazi hollétéről.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
bl4ze
veterán
Sypost :
SYBPLxxxxxx In Transit Malaysia
(Pos Malaysia)
HungaryLatest Event -- 2017-01-16 15:50 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2017-01-16 15:50
MPC PMIH (KLIA), Item Sent to HUNGARY
2017-01-13 14:05
MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Hungary
2017-01-12 16:10
MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to HungaryUrak! Van, ha igen mi a tapasztalat? Mennyi idő KLIA (Kuala Lumpur International Airport) amire beérkezik egy ilyen SYBPL küldemény hozzánk? Kb. mire lehet számítani? Nem volt még SYBPL pakkom
Köszi
-
jano_77
nagyúr
válasz tibcsi0407 #77466 üzenetére
Hát jó és köszönöm Mindenkinek a felvilágosítást. Ettől még persze borzasztóan bosszant a dolog!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
őstag
Sejtem, hogy a kérdésem nem ebbe a topikba való, de nem tudom/találom, hogy melyikbe.
Ki milyen USB Wifi stick-et rendelt már kínai boltokból/kereskedőktől?
Én eddig otthon csak Asus N150/N10 Nano-t (kinek melyik megnevezés tetszik) használtam, erről van jó tapasztalatom.
Fizikai méretre hasonló kellene - amiből találtam is: 12 egy tucat (pl.: 1; 2; 3; 4; 5; 6) -, csak kinek van valamelyikről bármilyen tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
-
Zoty4
őstag
Az is lehet hogy amikor te klikkeltel, a vilag 20 pontjan fel masodperccel hamarabb klikkelt mas, en amibol 50 vagy annal kevesebb keszlet van, veletlenul se probalkozok, mert csak megut a guta. Pl banggodos snapupok meg itt a magyar piacon is vannak villamujjuak, hat meg egy kinai weboldalon ahol alapbol csuszik a szamlalo stb
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Az is lehet, hogy csak egy darab volt. Mondani mindent lehet.
Feleslegesen szerintem ne bosszankodj rajta. Kínában így megy, le kell nyelni ezt és továbblépni.
Majd nézz meg egyszer egy Geekbuying villámakciót, vagy Banggood-ot, ugyanezt csinálják, egyszerű marketingfogás ez.
(azt hozzáteszem, hogy semmivel sem különb egy Emag black friday, mint ez...)[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
jano_77
nagyúr
válasz RVR400 #77463 üzenetére
Azért rugózom rajta, mert elvileg egy ember csak egy telefont vehetett! Ketten vásároltak előttem, én voltam a 3.! Ergo, akkor még simán kellett volna lennie a 10-15 db akciós termékből, mert előttem KETTŐT vettek csak meg! Lehet Neked tök mind1, hogy mire mennyi pénzt adsz ki, de nálam ez nem így van, ezért igen is nagyon bosszant a dolog! Talán ezt meg értheted. (de ha nem, az sem baj)
-
trebrona
nagyúr
válasz jano_77 #77462 üzenetére
Korlátozott ajánlat, 10-15 db-ra érvényes. Ha meg tudod rendelni ennyiért, te vagy az egyik szerencsés, aki megkapja a limitált ajánlatot. Ha nem, akkor nem. Kb.
szerk: ahogyan már előttem is gyorsabban írta RVR400.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
jano_77
nagyúr
Kérhetek egy kis fordítási help-et!? Köszi előre is
"hi, friend, ah, yes, it has that promotion, but it is limited offer, only 10-15 pieces, if you can get it while place the order, then it means you are the lucky one to get the limited offer, if not, the then IT is not, please note Note, thanks
li""egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
emill
tag
A zapals.commal van valakinek valami jó/rossz tapasztalata? A kezdő listában nem látom és én se hallottam még erről. A trustpiloton van jó és rossz vélemény is róluk.
-
CATTER
csendes tag
2017.01.13
12:22Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2017.01.14
07:40 BCSKÜ 1. sz. csomagkKüldemény információ:
Utánküldve / ReforwardedValaki tudja hogy ez mi ?
-
-
RVR400
veterán
Azt a számot már hiába hívja.
06-1-767-8282
(#77451) kresz2: Akkor bizony semennyire. Bár nincs is ilyen oldal. Ha pedig erre gondolsz, akkor ott kell lennie Paypalnak a weblap szerint.
[ Szerkesztve ]
-
kresz2
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani hogy a shop.to mennyire megbízható?
Ahogy látom regisztrációnál rögtön kártyaadatokat kér,nem is tudok paypal számlát mellékelni. -
-
Generator
csendes tag
Sziasztok!
Gearbest-től rendeltem tv okosítót. 11.22-én indították útnak. 12.14-én érkezett az országba, 12.18 óta áll "Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting" státusban, más nyomonkövető szerint "Left sorting center" .
Mik a tapasztalatok? Várjak továbbra is türelemmel, vagy a Postának sikerült elsüllyesztenie szerintetek? Tudom, idén az átlagosnál is ügyesebb volt a Posta, csak közben több más csomagom is megjött, amit később rendeltem...
TN: RR594195369CZ
-
Gyb001
senior tag
Sziasztok.
Jól sejtem hogy vámolva lesz a csomagom? (25 EUR)6 napja nincs változás az állapotában: Arrival at Destination Post (Country: HU)
A magyar posta nyomkövetésén még nem érkezett meg. (Singapore Post)[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
vampire17
addikt
Hat most nalam meg vannak taltosodva!
2017-01-16 08:22 The item has been processed in the country of destination
2017-01-15 12:01 The item has arrived in the country of destination
2017-01-14 11:06 The item is on transport to the country of destination
2017-01-14 03:08 The item is at the PostNL sorting center
2017-01-14 03:08 The item is processed at the PostNL sorting center
2017-01-12 03:17 The item is in transit
2017-01-09 03:59 The item is pre-advised2017-01-16 13:18 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2017-01-16 08:22 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2017-01-14 13:00 NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2017-01-14 03:08 NLAMSA(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadEbbol ugye minusz 2 nap (szombat vasarnap) szoval 5 nap, (holnap mar itt lesz, szoval egeszen pontosan 6) kinabol....
(A szallitas elsobbsegi level, Banggoodnal + 700 Ft a postakoltseg igy)
[ Szerkesztve ]
-
kidnou
őstag
válasz gipsztigris #77443 üzenetére
Ne szidjátok a postát [ők pontosak] Na persze...
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
Postát ne is emlegesd!
December 15-én indult Kínából, 21-én érkezett hazánkba a csomag. Jelenleg 26 nap után a státusz: "Megküldött dokumentumok feldolgozása". Már hét napja így áll és se híre se hamva a csomagnak!
Hogyrohadnánakmeg!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
bl4ze
veterán
Magyar Posta - jobban teljesít. A cumóim a céges címre, üzleti címre kérem Budapest XI.ker.
Ott kezdődik, hogy nem is olyan régen a kézbesítő benyögte, hogy két naponta fog csak jönni - "mert sok a cím , kevés az ember" WTF üzleti címre 2 naponta.... Hmm OK....Erre mit látok :
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2017.01.12. | 02:56
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2017.01.13. | 11:26
Budapest 112 postaPénteken itt sem járt a postás, de : Kézbesítés regisztrálva 11:26
Jön ma emberünk, viszem neki oda a kinyomtatott trackinget és kérdőre vonom : Ő nem tudja, nem érti - mondom neki itt sem volt pénteken. Nem hozott semmit - nem jött !! Hát nála pedig nincsen itt a csomag (POST NL) - bemegy a postára és utána néz.
Még ma vissza fog jönni az eredménnyel. (biztosan ja!)Ma még nem hívtam fel az ügyfélszolgálatot, és a postavezetőt sem - de ha nincsen meg a csomag biztos felnyomom ! Sunyi banda !
[ Szerkesztve ]
-
bb71
őstag
válasz RVR400 #77439 üzenetére
IGazából olvastam a GW oldalán:
16th Jan 00:00 - 17th Jan 23:59 (GMT-8), Redmi 3s Pro Prime(32GB Version) Spring Festival Special Offer!
1. Bundle " Glass Film Add Gifts", just need $131.99, Limited Offer ,Only 10-15pcs Per day,First come, First Get
2. You can get Free Silicon Case and Super Clear Film, all bundles will add Free Gifts![ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
válasz jano_77 #77438 üzenetére
Magyarán szólva, ahogy a boltban is:
Az akció X-től Y-ig tart, vagy az akciós készlet erejéig, az akciós készlet mennyiségét pedig ugye ők döntik el. Ha ez 1 db volt, akkor 1 db volt, ez ilyen. Igazából más eredmény nem is volt várható, mert a fentebb feltételezett 20 v. 50 b-ot pl nem tudom, hogy honnan vette valaki.
Úgyhogy már a GW is beszerezte a kínai webshopok működési kézikönyvét ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz jano_77 #77437 üzenetére
No, vettem a bátorságot és egy Google fordító segítségével írtam egy levelet az eladónak. Meg is jött a válasz:
"hi, friend, our price will adjust according to the market, we insure the price is the best at that time, just like you bought something is the market, sometimes it will on sale, the price will be changed, right? so please kindly keep concerned about our link, thanks.
Lily"Google elég ködösen fordította le, segítene nekem vki, hogy mit is jelent most akkor a válasz?
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
A következő opciót választottam, ami 149.99 $ volt már - Standard with Gifts.
Ok, megpróbálok vkit megkérni, hogy segítsen a fordításban, de mégis mit kérdezzek Tőlük egyébként? Miért csak 1 max 2 telefon volt akcióban (131.99 $)!?
-
sniper112
aktív tag
Valaki rendelt mostanság a flosmall ról telefont ide Magyarországra ? eu custom insurance és ha igen akkor vélemény idő ár ról egy pár szót írhatna köszönöm.
-
jano_77
nagyúr
válasz aytukabozs #77431 üzenetére
Sajnos nem igen vállalható az angolom (0), így ezt nem tudom megtenni.
[ Szerkesztve ]
-
aytukabozs
addikt
válasz jano_77 #77430 üzenetére
Ha ez valóban 2 napos akció, miért nem írsz rájuk?
Amiket itt korábban írtak hogy 'kínai akció' meg satöbbi, eddig pont nem volt jellemző a GW-re.
Én is akcióban vettem karácsony előtt a telefonomat, konkrétan annyi volt az ezüst redmi pro 3/64, amennyibe a 3/32 szokott kerülni, az már az én hülyeségem hogy nekem a szürke kellett, de még az is jócskán olcsóbb volt mint bárhol máshol.
És nem fogyott el fél perc alatt.Webshopok simán megcsinálják a fentebb leírt trükköt hogy nagy csinnadrattával behírdetnek 50%-os akciókat, aztán 1, de max 3db van azon az áron, de sztem itt valami másról lesz szó.
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
jano_77
nagyúr
A 20 v. 50 db nem nagyon állja meg a helyét, amennyiben a mellékelt fotó alapján tényleg én voltam a 3. vásárló és nekem már nem volt elérhető az akciós csomag 132 $-ért!? Hogy van akkor ez, segítsetek pls.
SŐT! Ha azt nézem, hogy az A0, A1, A2, A3, A4 a különböző csomagot jelzik és az A0 volt a 132 $-os, akkor azt konkrétan egyet vettek előttem!?[ Szerkesztve ]
-
-
jano_77
nagyúr
válasz trebrona #77420 üzenetére
mekkora genyók, mert 131.99 $-os verzió nincs is, csak vmi standard ajándékos, ami meg már 149,99 $!
és csak ezüst színben van.szerk: tehát elfogyott ezért nem látom a meghirdetett áron! Hmmm....ennyire gyorsan? Most indult az akció, rögtön fent voltam!? De akkor miért hirdetnek 2 napos akciót, ha van belőle kb 3 db?!?
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz tibcsi0407 #77421 üzenetére
Most már a jó ár van, csak éppen elfogyott...
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz tibcsi0407 #77419 üzenetére
Valami nem gömbölyű. Kínában ugye "előrébb járnak": [link]
Ezen kívül Shop now gomb van a termék mellett, nem Coming soon.
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
Üdv. Tudja vki, hogy a Goldway Aliexpress-en hán órától van az akciós Redmi 3S Prime Global Version ma?!? Mert én azt látom, hogy elvileg 0:00-tól, de hiába klikkelek rá, a normál emelt árat dobja ki!? Mi lehet a gond szerintetek?
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
-
tahepa
senior tag
JACKLY Brand 32 in 1 Magnetic Screwdriver
US $3.17 + FS elég jó ajánlat -
mongoose123
aktív tag
2016-12-02 03:25 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-01 14:52 Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-12-01 11:06 Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin countryEz már valószínű, hogy az óceán alján fekszik elsüllyedve a konténerhajóval.
-
dexi
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy Tomtop spanyol raktárából melyik cég szállít?
Kaptam TN-t (14 számból áll), de egyik cégnél sem található.
Köszi -
beg
veterán
-
Mr.-MN
újonc
Sziasztok
Azoktól kérdezném akik szoktak vásárolni a sportsdirect-től,hogy ami árak vannak most az oldalon azok nagy akciónak számítanak,vagy általában ilyen mértékű leárazás szokott lenni? -
jano_77
nagyúr
válasz aytukabozs #77405 üzenetére
Rendben, köszönöm és bocs mindenkitől az értetlenkedésemért.
-
MaTpr0F
senior tag
Tiszteletem!
Tudtok mondani valami megbízható oldalt, ahol taobao-ról tudnék rendelni?
Köszönöm előre is!
-
verser233
senior tag
Ha már aliexpress........ hogyan lehetne kilistáztatni a hasonló eladókat/áruházakat akik telefonokat értékesítenek de EU raktárból? Van erre lehetőség, vagy egy lista ahol össze vannak gyűjtve az ilyen eladók az Alin?
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
jano_77
nagyúr
válasz aytukabozs #77402 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Elsőre is megértettem, hogy a Sellers shipping methodot válasszam, csak zavart össze, hogy azt írta vki, hogy ez a gyorsabb és plusz költség mentes opció! Én az oldalon, ha a lehetőségeket nézem, akkor pont ezt írja a leghosszabb átfutásúnak ráadásul nyomon-követési lehetőség nélkül!?
Ok az rendben, hogy a DHL noha a leggyorsabb, de a legdrágább verzió, elvetettem. De mi a helyzet akkor ezzel az átfutási időkkel a másik két opciónál? Nem akadékoskodni szeretnék, csak nem vagyok jártas ebben a külföldi rendeléses világban és jó lenne látni, hogy épp mikor hol jár a csomag, mert azért nem 2K Ft-ról lenne szó."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- EAFC 25
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest