-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
balazs1956 #76399 üzenetére
Teljesen feleslegesen írsz nekik, nem tudnak utánanyúlni a csomagnak ha egyszer már elküldték.
sajnos van ilyen hogy útközben ide kicsit eltűnik a csomag.pl. december 8.-án kaptam meg egyet, ami 10.26-án lett célországba elküldve.
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
2016_11_07-én rendeltem a Banggoodtól egy BW asztali lámpát, TN-el.
Az utolsó mozgás már több mint egy hónapja, 11.14-én volt, hogy a célországba elküldve.
Szeretnék írni az ügyfélszolgálatnak, de hol kezdjem?
A visszaigazolt leveleknél lévő email címen, vagy a honlapon valahol?Köszi a segítséget.
-
aytukabozs
addikt
Ez egy reflex még a 45 napos PP védelem idejéből.
Ha gond van, nem kérünk újraküldést, pénzt kérünk vissza, és ha az megvan, majd megrendeljük újra a terméket.
A 180 nap védelem kicsit lazább kereteket szab, de én még mindig így csinálom.
Megfogadnod nem kötelező, a te pézed...(#76376) LámaZ
Értem én hogy alapító tag vagy meg minden, de ne legyél már ilyen...
Te nem segítesz, OK!
Részemről ha időm van, és igény van rá szívesen segítek a kis alap angolommal bárkinek akinek nem adatott nyelvérzék.
És vagyunk ezzel így még páran[ Szerkesztve ]
-
ans1980
tag
válasz
kusza80 #76378 üzenetére
Jaja, nekem is gyanús. Írtam ide, fél óra múlva már változott is
Most így állnak a csomagok (szoros a verseny!)
2016-12-17 14:22 Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2016-12-17 11:58 Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016-12-15 10:53 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016-12-04 09:33 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-11-22 13:00 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad
2016-11-21 03:25 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroad2016-12-17 14:21 Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2016-12-17 10:53 Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2016-12-15 08:28 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016-12-04 09:51 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-11-21 03:25 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadEgyébként a vámoláshoz az adatokat az elsőhöz küldtem be előbb kb 4 órával, mégis a másikat picit előbb kezdték el feldolgozni, tehát nem időrend szerint dolgoznak. Remélem azért meghozza őket a Jézuska!
Dexi (#76372)
Lehet szerencséd is lesz, ha a tiéddel nem csináltak eddig semmit, lehet nem vámolják, hanem egyből küldik (valamikor) -
szacsee
nagyúr
Simán ideér.
Viccet félretéve, nem kívánok senkinek olyan karácsonyt, mint amit most a postai dolgozók kapnak.
A ranglétra alján dolgozók szvsz nem ezt érdemlik.
Postások fb csoportba beolvastam, elgondolkodtató.
Vannak olyan posztok, amik arról számolnak be, hogy este 7-8 körül ér haza, fél óra forróvízes fürdő után tér magához, mert egész nap 0 fok körüli időben hordta a levelet, csomagot.
Bözsi meg még tetézi a dolgot, mert sokan át sem tudják venni, mert épp nincsenek otthon, akkor meg re send.
Nem egyszerű, de reformért nem kiáltok, mert azt fentről indítják el és nem jól sülne el ebben a profit orientált világban. -
-
ezso
tag
válasz
aytukabozs #76371 üzenetére
Köszi a segítséget, bár őszintén szólva a felét nem értem.
Nem a pénzt szeretném vissza, hanem egy új, működő ugyanilyen terméket szeretnék, de lehetőleg anélkül, hogy újra ki kelljen fizetni, vagy rendelni valamit mellé.
Valószínűleg erre lenne a Live Chat, csak ott nem tudok kommunikálni és fingom nincs, hogy intézzem el.Azért köszönöm a segítséget.
Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
maj-viktor
őstag
válasz
Black Phone #76384 üzenetére
Nyugodjon meg mindenki, mindenki csomagja úton van, a lent látható módon!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Black Phone
senior tag
válasz
maj-viktor #76383 üzenetére
Biztos vagyok benne hogy így lesz
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
maj-viktor
őstag
Vicc - nem "basztatás", mert amúgy én összességében elégedett tudok lenni a posta szolgáltatásával (persze nem tökéletes, de nem is olyan lelombozó a helyzet, ahogy sokan előadják), de ezen jót nevettem!
(küldöm azoknak, akik Karácsonyra várják a csomagukat!)
Amúgy, ha nem érkezett be az országba, ne sok jót remélj... ha megkapta a "Célországba megérkezett" státuszt ott még van remény... "Belföldi feldolgozásra továbbítva" esetén meg +1-3nap az átlag esély!
[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
válasz
Black Phone #76381 üzenetére
Na ja, de szerintem a csomagjaink a nagy "zűr" alatt lekerültek valahova a kupac aljára..Várhatunk még feldolgoznak mindent .
[ Szerkesztve ]
-
Black Phone
senior tag
válasz
dltpwnz #76379 üzenetére
Csatlakozom, az enyém is átválthatna, kiv.leszek mikor kézbesítik neki ezután
Black Phone (Hellas Tel) Mobiltelefon és Számítástechnikai Szaküzlet és Szerviz, Tatabánya, Sárberekben (Vegas Burger mellett) közel 22 éve működünk! Értékeléseim, visszajelzéseim: https://hardverapro.hu/tag/inferno81.html#elado
-
Azie
őstag
válasz
kusza80 #76378 üzenetére
Amúgy nem lenne hülyeség.
Én tuti figyelném az ilyen fórumokat, kedvében járnék annak a pár embernek a millióból és "lö csoda", máris egy jó kép kezdene kialakulni az amúgy minősíthetetlen szolgáltatásról.
(én mondjuk egy rossz szót se szólhatok)
ft-től 1-jén elindult cuccom mellé majd rendelek még 24-én dolgokat, hátha előrébb tolja a korábbit a sorban.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
p_adam
addikt
A keresőben és az összefoglalóban nem találtam, ezért megkérdezem:
Cég számára ugye visszaigényelhető az ÁFA és a vámteher nem? Pl. ha rendelek egy dolgot az USA-ból és még a bolt felajánlja a vám előre fizetését pluszban, akkor annak a plusz összegnek a nagy része utólag visszaigényelhető? (Gondolom forintra átszámítható) Rendelt már valaki így? (A garanciával tisztában vagyok, az nem probléma)
Előre is köszönöm. -
LámaZ
addikt
válasz
Beni2360 #76366 üzenetére
Szép, de balesetveszélyes. :-)
Más:
Megkérem szépen azokat, akik nem tudnak angolul: NE RENDELGESSENEK KÜLFÖLDRŐL OLYAN HELYRŐL, AHOL NINCS MAGYAR NYELVŰ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT.
Felesleges utána itt kuncsorogni, hogy valaki fordítgasson neked, mert a fordítás egy szakma, amit emberek pénzért csinálnak többnyire, ahogy te sem ingyen dolgozol a munkahelyeden. (Van persze jótékonykodás is a rászorultaknak, de nem itt.)
Következtetés: Ha nem tudsz angolul, rendelj magyar – vagy akár magyarul tudó szlovák – webboltoktól, sokkal simább ügy lesz neked.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
aytukabozs
addikt
A tiny deal írja ITT;
"Policy: Any products , regardless of the guarantee offered, dead on arrival (incorrect usage excluded) within 5 days after delivery or 30 days after shipment if the delivery date is not traceable (The order shipment date and order notification are provided to you by email). "
Szóval ha az tényleg 5 nap volt, akkor ez a saját policy-jük szerint még DOA-nak számít.
Ezt megírhatnád nekik, és hogy köszönöd de visszaküldés mellett refund-ot szeretnél.
Ha velük nem jutsz dűlőre, akkor mivel még belül vagy a 180napon, rájuk nyithatsz egy Paypal dispute-ot, és attól vagy meggondolják magukat, vagy eszkalálod és majd a PP dönt hogy mi legyen.
Közben regisztrálj itt a paypal refunded returns szolgáltatására, és tőlük meg visszakapod a postaköltség összegét.
-
ans1980
tag
válasz
kusza80 #76368 üzenetére
Attól is függ, hogy kell-e vámolni. Ha igen akkor tutira nem jön meg karácsonyig szerintem.... Sajnos én is rosszul állok, pedig már nov. 11.-én az országba volt (magyar posta szerint dec. 4.-én) Most van vámon... Szerintem nekem még pont határeset, ha véletlenül előbb nyúlnak hozzá, talán még beleférhet.
2016-12-15 10:53 Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2016-12-04 09:33 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-11-21 03:25 NLAMSE(Netherlands (, Célországba elküldve / Item sent abroadValaki, akinek mostanában volt vámolása, be tudná másolni a trackinget? Nekem nyáron volt az utolsó ilyen, akkor pár nap alatt lerendezték. Most 15.-én beküldtem az adatokat, azóta semmi.
-
Beni2360
félisten
Megjött az erősítés a postának.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
IldiH
tag
válasz
Krysz74 #76357 üzenetére
Várd meg, amíg értesítenek, hogy vámolják és akkor küldjél. Ha beküldöd előre a papírokat, akkor értékhatár fölött tuti, hogy fizetés lesz, egyébként szerencsés esetben meg simán átcsúszhat.
Ha egyszerre rendeltél és fizettél, de nem egy csomagban érkeznek, akkor a rendelési, fizetési papírok mellé el kell majd küldened azt is, amin látszik, hogy az adott track számú csomagban mi van. + a nyomtatvány végén írd is oda, hogy csak az adott tétel x értékben.
Ha ez a tétel a határ alatt van, akkor nem kell fizetni semmit, mert nyilván nem számolják hozzá a többi cuccot. -
ezso
tag
Sziasztok!
Szereténk egy kis segítséget kérni, főleg a hiányos angol tudásom miatt.
Röviden: Rendeltem a TinyDeal-ről egy led égőt és egy külső gagabites usb adaptert.
(+ 600Ft-ért DHL-lel rendeltem, így 19 munkanap alatt megjött)
Nos ez az adapter 5 nap működés után feladta.
Írtam a TinyDeal-nek, majd kérték, hogy videózzam le, amit megtettem és ezt az emailt kaptam tőlük:"Dear XY
This is Crystal,the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.
Thanks for your cooperation and sorry about the inconvenience.
How about we offer a new replacement of this item in your next order more than 4500 HUF?
If you agree, just remember to leave us a note in "Special Instructions or Comments About Your Order" when you check out for your next order:Resend ECA-496420*1 for order 6170068789400001284605
And please contact our Live Chat, choose "Before Shipping" to tell us the details, also please send us e-mail about the new order number, then we will take care of the rest, thank you!
Thank you!
Have a nice day (o◕∀◕)ノづ~~•:*¨¨*:•.
If any other question, please reply the email directly, so that we can solve your problem in time.Thanks very much and best regards.
Yours Sincerely,
Crystal#liuchang#
------------------------------
TinyDeal Co. Limited
FAQ: http://help.tinydeal.com
Customer Satisfaction Survey:http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=investigate&sid=775}}
2016-12-15 15:24:33"Ha jól értem, akkor a következő rendelésnél jóváírnak és/vagy elküldenek egy új adaptert.
Én viszont nem akarok már rendelni, csak annyit szeretnék, hogy küldjék el újra a terméket.
A legnagyobb gondom, hogy ilyen menüpontot nem látok náluk, a Live Chat nem megoldás, mivel nem tudok annyira angolul, hogy ezt el tudjam mondani.
Paypal-lal fizettem és azt sem tudom, hogy ha újra megrendelem csak ezt az adaptert, akkor ők jóváírják és visszautalják a pénzt, vagy egyáltalán hogy kellene ezt intézni?Ha valakinek tapasztalata van ezzel, kapcsolatban, vagy tud segíteni, nagyon megköszönném.
Ez az első rendelésem Kínából és semmi tapasztalatom nincs.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
fornettisuti
veterán
válasz
Krysz74 #76357 üzenetére
"több árut rendeltem egyszerre viszont az SMS az meg a teljes végösszegről jött, amit fizettem"
ha ezek egyuttesen postaval elerik a €22-t az netto onszopatas. majd megtanulod, hogy egyesevel kell rendelni, amit visszakovetni is egyszerubb.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
Krysz74
tag
Sziasztok
Tegnap megnéztem az ominózus postás videót, amiben a Finánc elmondja, hogy mi történik a rendelt áruval (telefonos történet) Ami a gondom, hogy a Postai nyomonkövetés szerint még mindig csak célországba beérkezett Dec.2 óta a Track17 persze már azt írja, hogy a szállítólevél tétel leállt a szállítás során, a cikk a vámhatóság külföldön fizetendő vám meghatározása. Így most nem tudom már, hogy mi van. Ami érdekelne: rendeltem egy Nexbox-ot 22,64 USD-ért, ami KB. 21,4 EUR tehát nem érem el a 22 EUR határt. Van értelme elkezdeni a vámkezeléses papírt kitölteni? Választani kell, hogy ki „vámkezelje” a cuccomat, ha a postát választom és nem vámköteles a cuccom, akkor is leszedik rólam a 2500 FT? Ha el kell küldenem a vámkezelési okmányt akkor elég nekik egy Alis kép, hogy mennyiért vettem a Nexboxot?
-Milyen visszaigazolást várnak még? Amit az Ali küld, amikor visszaigazolják a rendelésemet.
-Illetve most nem tudom, hogy vonta le a számlámról a pénzt sikerült letiltanom a Netbankomat. és hétfőnél előbb nem tudom feloldatni (nincs kedvem telefonon, keresztül mert azért is fizetnem kell) Ez azért jutott eszembe, mert kártyával fizettem és több árut rendeltem egyszerre viszont az SMS az meg a teljes végösszegről jött, amit fizettem.
Gondolom, kicsit "sok" vagyok a kérdezgetésemmel csak nem volt még ilyen dolgom és nem igazán szeretnék hülyeséget csinálni.
Ha valaki tud, legyen szíves válaszolni.
Előre is köszönöm. -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
kidnou #76348 üzenetére
My ebay és order detailsre gondolsz? Ott a részletezésnél ennyit látok csak.
Order placed on
Friday, Dec 9, 2016
Payment method
PayPal
Payment date
Friday, Dec 9, 2016(#76352) babicsbalu
Csakis az ebay rendszerén belül váltok üzenetet, máshol nem szoktam, az a biztos.
(#76355) maj-viktor
Vásároltam már drága tételben, 340k, 240k stb. Nem vagyok süti angolos, de profi sem. Szóval valami kis rejtett kétértelmű megfogalmazással azért palira lehetne venni. Eladni nem tudnának kint azért.
Hirtelen kicsit beparáztam, de lenyugodtam már, várok hétfőig.
Mindenesetre ha megjön beírom a tapasztalatot.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
maj-viktor
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #76337 üzenetére
Az úgy azért "durva" külföldi rendelés és angol nélkül ilyenbe belevágtál!? az úgy kemény...
Mármint én 5+ éve "űzöm az ipart"!(rendelek külföldről), de ilyet még lehet én se vállalnék be...
Eddigi legdrágább cuccosom egy akkoriba ~300k-s értékű DJI P3 Adv drón volt... az is Anglia meg DHL! (3-4nap alatt itt volt)
(#76354) peestike
Ezt mondjuk én se értem... (pedig ha valaki, akkor én utánajárok a dolgoknak)... de a vámolás az ilyen!
Sőt cifrábbat mondok... apróbetűs részben, ha jól emlékszem 30napjuk van intézni, szal ha úgy nézzük ahhoz képest az átlag 1-2hét még jó időnek számít!
Ám ha ténylegesen annyi az érték - annyit fizettél... csomagot bontanak és kész!Nem tetszik a "sebesség" ott az alternatíva... futár DHL
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz
D-LAN|FuRioN #76331 üzenetére
Hol írtál/kérdeztél tőlük?
-
beg
veterán
Attól még hogy bekérik a papírokat, nem fognak áfázni ha 22 euró alatti a cucc. Nem kell egyből panaszolgatni meg fenyegetőzni
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
kidnou
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #76346 üzenetére
A megrendeléseidnél az adatlapon van a szállitási határidő.
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
9 nap után megmozdult a csomagom a Magyar Posta logisztikai rengetegében.
Természetesen 2016-12-16 09:53 Vámköteles küldemény NAV regisztráció státuszba került a Gearbesten kuponokkal lekűzdött 18 eurós küldeményElőzményeket olvasva szép menet lesz
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
aytukabozs #76345 üzenetére
Valahogy én is így sejtettem. Buyer protectionnál láttam valami 7 napot, de nem vagyok nagy angol szaki. 12.09-én fizettem, 15. -én adták fel 16 volt a tervezett szállítás, de változás továbbra sincs. Mennyi időm van ebay-en jelezni ha mégse kapnék terméket? Mert vannak valami határidők amiből nem szabad kicsúszni ahogy kivettem.
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
aytukabozs
addikt
válasz
D-LAN|FuRioN #76344 üzenetére
Nem, nem lesz a kezében semmi arról hogy átvetted,
te visszakapod a pénzt, ő meg majd leboxolja a postával.PP mellé az efajta biztosítás, szimpla lehúzás.
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
"OPTIONAL SHIPPING INSURANCE
Shipping insurance is not covered, please contact us for quotation in case you would like to buy it."Apróbetűs rész eldugva. Ha jól értelmezem nem biztosított. Ilyen esetben ennyivel lerázhat ha elveszik a csomag? Akkor semmit nem ér a buyer protection?
-
Azie
őstag
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
30 fontos feladási díjba szerintem a shop nem küldi 900k-s biztosítással. Viszont akkor mivan ha elveszik? Nem az én hibám semmi esetre sem, az se, hogy eltűnik eseteg, vagy nem értékébe biztosítva adták fel. Ilyen esetben gondolom az ebay vissza adja a pénzt.
-
Azie
őstag
válasz
D-LAN|FuRioN #76337 üzenetére
Ha az értékmegjelölés is annyi, ami az ára, akkor ebay biztosítja. Meg dhl is. Kiváncsivá tettél
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz
maj-viktor #76335 üzenetére
Próféta szóljon belőled!
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Nem szoktam parázni csak 900k-s cuccról van szó és karácsonyra lenne. Plusz ha netán elveszik még nem csináltam refund-ot nincs benne rutinom, plusz az kész tortúra gondolom. Szóval bennem van a para azért.
-
beg
veterán
Politikamentes topik, maradjon is így.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Lehet rossz járatra tették fel... vagy simán egy tranzitpont... de nyugi DHL 1-2-3nap alatt eljuttatja az országba általában hétvégén is háttérdolgoznak... gyorsak - ha már felvan adva - felvették!
Akár Angliából, akár Kínából jön...JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Azie
őstag
válasz
UKból rendeltél és így párázol? Hát te se rendelj EUn kívülről
[ Szerkesztve ]
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja írtam illetve kérdeztem DHL expressről UK-ból. Elvileg DHL Air Express szolgáltatással adták fel a csomagomat az UK-ban. Kaptam a csomagról is képet az eladótól. Csütörtökön reggel kaptam TN -t, és 9:35 -től már látszódott is a rendszerben. Várható kézbesítés a mai napon lett volna, még örültem is, hogy csütörtökről péntekre lezongorázzák. Viszont 5:09 -kor még UK-ban volt a csomag és elindult valahova, viszont azóta csitt van. Felhívtam a DHL-t érdeklődés képpen, ha már mára írták a várhatót. Azt monta a csaj, hogy nem érkezett meg a csomag idáig Magyarországra és nem is hiszi, hogy frissül ma a TN, hétfőn reggel is érdeklődjek mindenképp remélhetőleg a futárnál lesz. Elég zavart volt a csaj hangja.
Én parázom túl vagy kezdjek aggódni a csomag eltűnése miatt? Sose tűnt még el ebay-es csomagom, remélem nem ezzel kezdi.
Estimated Delivery:
Friday, December 16, 2016
By End of DayFriday, December 16, 2016 Location Time
6 Departed Facility in EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 05:095 Processed at EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 03:32
4 Arrived at Sort Facility EAST MIDLANDS - UK EAST MIDLANDS - UK 01:58
Thursday, December 15, 2016 Location Time
3 Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 22:462 Processed at LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 22:45
1 Shipment picked up LONDON-HEATHROW - UK 13:57
-
Azie
őstag
Megjött az izraeli levél (csomag). sérülésmentes, folyásmentes, nem kellett áfát fizetni rá (106 usd).
[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
Pedig már kezdtem örülni,hogy most valami csodapostával küldik
Feladtak egy új csomagot ahelyett ami több mint 2 hete áll valahol,mondtam nekik biztos elveszett ( eu rendelés 21 napon túli garancia ) ... Kiváncsi leszek melyik ér ide hamarabb
Közben megjött a kínai csomagom is amit egy időben rendeltem az eu-s csomaggal.Vicces..[ Szerkesztve ]
-
dltpwnz
aktív tag
RF és RR kezdetű ragszám között van valami különbség a feladásnál ?
-
misiizsai
tag
Valahogy az én csomagommal gyorsak:Arrival at Post Office,
Lehet ma meg is kapom?!Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
kidnou
őstag
válasz
aytukabozs #76323 üzenetére
A gond az hogy ettől semmi nem valtozik. A csomagunk ugyanúgy nem jön meg a vezetők ugyanúgy megkapják a prémiumot.
-
aytukabozs
addikt
Na a postakáosz elérte a televíziós ingerküszöböt is, ma este adásban.
-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Amerikából kapok egy csomagot.Már bent van az országba.A posta szerint csak megérkezett.De USPS szerint: Customs clearance processing complete. Ez azt jelenti hogy megúsztam a Vámot? A másik kérdésem a csomagért érte lehet menni? Nem fogok hetekig a posta miatt várni..Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
ugux
tag
válasz
maj-viktor #76293 üzenetére
Szia, azt meg tudnád mondani hogy pontosan mit kell beküldeni és hova, milyen cimre? mailben elég? vagy rendes levélben kell?
12.08-óta dekkol magyar földön a csomagom, szeretnék felkészült lenni ha bekérnének valamit ÁFA fizetés miatt (első alkalom bocsi)
köszi
-
Azie
őstag
Nem hibás a flegmaságáért, a hanyagságáért és azért, hogy 2-en számolják a pénzt, miközben 3 vásárló bámul rájuk? Oh értem, nem a kiszolgálásért kapja a fizetését, hanem biodíszlet. Fel sem merült benne, hogy megkérdezze, hogy félre tegye-e a cuccot. Egyszerűen látszott, hogy nem eladónak való (és a főnöke sem).
Miér várjak egy napot, ha nem jelzik sehol?[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
Hát én csak lefordítottam.
Szombati eset, nem csomagos.
2 hete vettem marks and spencerben 3 inges pakkot, blokkra jár 1500 kedvezmény 2 hétig, ha kitöltöd a vásárlásos kérdőívet online.most szombaton bementem, gondoltam veszek még egy pakkot, mert 10k-ért 3 jó ing az occsó és úgyis fogyóeszköz. elmentem, levettem a cuccot, odamentem kasszához 2 eladó épp fémpénzt számolt meg papírra írogatott kasszánál. urasan leteszem az inget pultra, rá a korábbi blokkot... várok jó 3-4 percet, még mindig molyolnak... befejezik rám néz a nő: -Visszáru?
(Na itt azt kellett volna ugye mondani a szemfüles unkorrekt vásárlónak, hogy igen)
-Nem, a kedvezményt szeretném használni a vásárláshoz.
-Nem visszáru?
-Nem, meg szeretném vásárolni, kitöltöttem a kérdőívet.
-jaaa. *becsippantja inget* *csipogtatja a blokkos kedvezmény vonalkódot* biztos kitöltötte?
*felhúzom a szemöldököm*
-biztos nem használta már a kedvezményt?
(itt kellett volna azt mondanom: b+, mégis visszáru, kérem a pénzt!)
-igen kitöltöttem, nem nem használtam, haladhatnánk?
-mikor töltötte ki?
-ma
-háááát kell ám 24 óra mire aktiválódik
-akkor ezt talán jelezni kéne a honlapon. további szép napot (te hülye picsa)Na az ilyenek után pár napig nincs lelkiismeretfurdalásom a vámnemfizet+dispute dolgok miatt, hidd el.
Főleg a nemtörődömség és flegmaság miatt, amit eladók megengednek maguknak. +a vásárló hülyének nézése.Szerk: lehet magyar supportost fogott ki.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Tehát ha vámköteles, ne fizess áfát és még dispute-ot is indíts.
Szoktuk szeretni az ilyen mozdulatokat.
Ilyen hangvételű levelet nem nagyon szokott küldeni az ebay.[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz
#04441088 #76296 üzenetére
Csak azt tudom mondani, amit írnak.
Keresd meg a helyi vámhivatalt, amikor ideér a csomagod (nav) és kérdezd meg, hogy az adott termék vámköteles-e. Amennyiben igen és vámolják és így fizetnivalód keletkezik, akkor ne fizesd ki. Ha ezen túl vagy, akkor jelents egy "item not received" moneybacket ebayen és egy despute-ot paypalon.TLDR:
Ha nem kell vámot fizetned, amikor megérkezik = akkor cucc marad, pénz elbukva
Ha kell vámot fizetned (én nem fizeteed) = akkor cucc vissza, pénz vissza
ELDR:
A pénzed nem látod semmiképp, mielőtt vámhoz ér a cucc.A levél többi 2/3-a customer service formalitás és bullshit.
-
Zeki
nagyúr
válasz
sniper112 #76302 üzenetére
Ami western union, az az kizárólag átverés, ha kínai. De másban sem bíznék.
Amúgy infó itt.
google barátom segített. -
sniper112
aktív tag
erről valaki tud valamit ? mert elég jó árak vannak.
Honorsell
[link][ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
válasz
maj-viktor #76293 üzenetére
Akkor változó, mert most 11 karakteres ragszámot kaptam, és erősen furcsálltam, de elindult a csomag. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi hangfal építés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 17.3 HD+ nagyképernyős Dell Inspiron gyors internetezős laptop Intel Core i3 8GB DDR3 120GB SSD
- Mini Display Port Thunderbolt apa VGA DVI HDMI anya Apple MAC DP
- ASUS DUAL-RTX2060-O6G-EVO
- Újszerű Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Dell Latitude E5470 Ultrabook 6.gen/SSD/ 8Gb/Office /Vill bill/ Több órás/ Gari/számlával/full hd
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest