- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tfalcon96 #17397 üzenetére
Utóbbi módszer olcsóbb, jobban vált a bank, mint a PP
Előbbihez utalni kell, van egy megadott számlaszám... Most az Istennek sem találtam, pedig ha jól emlékszem a PP magyarul is leírja az infókat ezzel kapcsolatban!
Nézz át a PP topikba, ott tuti zsigerből vágják
Na megvan:
Top UP (account mondjuk) opció a PP-nél, és le van írva!
[ Szerkesztve ]
-
Rendelt valaki Antliferól novermber elején? 4-én adták fel.Pár apróságot rendeltem, nyomkövetés nélküli csomaggal. Esetleg ha valakinek van nyomkövetős, az ő csomagja hol tart?
[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
tfalcon96
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Hogy tudok a Pay Pal számlámra pénzt rakni, ha nincs bankkártya csatolva?
_______"I Am Consciousness. I Am Alive. I Am Chappie."_______
-
jzola
tag
swiss post nov 6 . feladás nov 18. án érkezett meg.
nem kellet vámoznom. (60chf et írtak dobozra..khhm. akkor nagyon átvágtak vagy nem)
"De nyelvelnek, zsibongnak, ûznek S nekihajtanak önvesztükre Mindig új hitnek, dalnak, tûznek."
-
-
azbest
félisten
válasz
Ricardo128 #17296 üzenetére
Valószínűleg nem a dhl hanem a sima német posta oldalán kell nézni. A posta.hu oldalán már valószínűleg látszik és néz meg itt is, a feladás napját kell tudni hozzá.
-
Dokuro
csendes tag
Vettem ebayen egy cuccot, 11-én kifizettem, a termék adatlapon az áll, hogy fizetés után 3 napon belül postázza, de még mindig nincs megjelölve, hogy feladta volna. Kétszer írtam már neki, hogy mikor adja már fel, választ nem kaptam. Létezik, hogy esetleg már fel lett adva, csak nem jelölte meg?
Ilyenkor már lehet case-t nyitni? -
kelle
újonc
Olyan kérdésem lenne,hogy a track17-en ,trackingnumberen azt mutatja,h itt van már Magyarországon,de a magyar postán semmi még mindig azt jelzi,h célországba el küldve akkor hihetek ennek a két oldalnak?
-
törölt tag
Sziasztok, jó reggelt !
Vennék Lenovo telót, A v.P sorozatút, erős 100 dolcsiért. Tudja valaki, hogy honnét tudnám a legolcsóbban megvenni (akció?) és azt h.honnét hoznák el a leggyorsabban ? Esetleg alternatívák ? Nem muszáj a Dhl, csak olcsó lenne...
Már ígyis/úgyis majdnem biztos rá a vám (pontosabban áfa)
Na segítő szándék természetesen
Nem írtam, de választ pü-ben várok...
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
Na ez a nem semmi... Nov elsején lett elküldve sg posttal sima levélként egy 1300 ft-os cucc ebayröl (nemvolt tn) és pénteken kaptam kézhez áfa és vám mentesen. $10 volt ráirva, és persze gift.
A regis csomagjaimról persze semmi hír... Talán annyi, hogy az elsején feladott ps3 kar svéd posttal tegnap frissült elsőnek. Lehet jobb lett volna a tv boxot sima levélként? :/[ Szerkesztve ]
-
Z-77
tag
válasz
wuksipeti #17376 üzenetére
Nekem ugyanezt mutatja nov 1. óta egy SG csomag. Utálom őket, ez volt az utolsó, hogy onnét rendeltem akármit is. Webshopnál a válasz: Majd megjön, ne aggódjak. Miközben az ugyanonnan 5-én elindított csomag ma vám elé lett állítva (HK Post). Nem tudom, miért áll 17 napja az az SG csomag. Igaz akkut tartalmazó készülék, de akkor is...
-
-
petrosz84
csendes tag
Ha arra frissült a rendszer, hogy postai vámkezelés alatt, akkor miért nem jött mindjárt az adatbekérős kiírás is, a kettő nem függ össze?
-
SG-s nekem is megjött
vámosok épp kávéznak felette, és kérik a papírokat.. Reméltem kb egyidőbe érkeznek, de a focalos sehol ..
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
wendy87
csendes tag
Van valakinek valami ötlete, hogy mi történhetett az augusztusi-szeptemberi TN nélküli csomagokkal(nem akksis)? A rendeléseim kb. 40%-a nem érkezett meg...
-
Focalos rendelésem még lóg a levegőbe tracking szerint kavarog vhol...
Posta.hu-n elküldve, 4px-en semmi, egy orosz oldal szerint pedig több városban járt már
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
kcsa
veterán
Jellemző módon a legutoljára rendelt csomagom érkezett először az országba, de egyelőre csak CN tracking szerint. Kíváncsi vagyok hogy a ~25 dolláros csomagomra rámozdulnak-e
@Kuter: A Mali400 gyengébb mint az SGX544. A számozás nem téved. Nem véletlen hogy nem támogatott a magasabb felbontás az új SOC-ok esetén. (FullHD egyáltalán nincs pl, HD is csak a magasabb órajelű verziókban).
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Kuter
senior tag
válasz
Graphics #17353 üzenetére
Hát a mediatekesek egy kicsit elszámozták az uj procikat,mert a 6589 cpu után az átdolgozott 6582 cpu lehetet volna pl 6590 pl .ja a 6582m meg a mali gput jelezte volna de ott is valami kavarás van .
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Értem, hát a fene se tudja igazán, számomra visszalépésnek tűnt a dolog, de akkor lehet erősebb.
-
Kuter
senior tag
válasz
Graphics #17336 üzenetére
Egy kicsit tévedésben vagy pont hogy erősseb a proci. A850-ben 6582 proci van benne és nem a 6582m ez a proci 4x1.3ghz megy és egy mali400 mp2 gpu van benne kb 30% gyorsabb a 6589 procival szerelt a830-nál.Tudom hogy még ez értheteten meg minden féle infó kering az új procikról ,de nekem is a leirásban 6589 cpu szerepelt,de már az új 6582 cpuval szerelt jött 4x1.3 ghz mali400 mp2 antutu 16800 pont.
És egy másik teló S9500 854X480 felbontásnál pedig 17200 pont.Üdv
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
Magasak az elvárások lehet
nem csak egy csomag van... csak hát nem mindenki gondolja igy. Van aki úgy érzi, ha mrá kintről rendelt, akkor God mod Package érkezik
-
sipi25
tag
A debilségről annyi, hogy elküldtem a postaimportra a doksikat (geekes visszaigazolás és PP utalási papírt) Erre egy nap múlva küld egy mailt a vámügyintéző hölgy, hogy mi van a csomagban? Szerintem még csak meg sem nézte a forwardolt levelet, hogy SMARTPHONE! Majd kibökte a szemét, persze az emailt csütörtök 14:30-kor küldte, én 14:40-kor válaszoltam neki. Másnap reggel 04:10-kor jött vissza a válasz ugyan attól az ügyintézőtől, hogy köszönöm.... Nem igazán értem, hogy milyen munkarendben dolgoznak...
Gondolom majd csak jövő héten kedden kapom meg... Ja nov 8. óta nézegetik a csomagot...
A posta ügyfélszolgálaton szóvátettem, hogy miért tart ilyen sokáig a tracking adatok frissítése, kiscsaj hasbaakaszt a sablon dumával, hogy sok a munka nem győzik rögzíteni!
Mondom neki, hogy a XXI. században élünk, nem nagyon rögzítenek kézzel semmit sem, van ám vonalkód is a világon! Meg azért egy szaros vámkezelés alatt statusznak nem 2 munkanap alatt kellene megjelenni a trackingben... -
válasz
peti2ty #17334 üzenetére
A830-asom van, az 850-esbe már gyengébb proci került, butítottak rajta picit...
Én már nem venném, oda kevés a qHD
-
peti2ty
újonc
Hali!
Bocs, hogy ide írom, de más topicot nem találtam... Tmallboxról készülök rendelni Lenovo a850-et. Valakinek van ilyen? Milyen a kijelzője?...200ppi-s pixelsűrűségtől kicsit aggódok -
Hunujv
tag
válasz
lord.lakli #17331 üzenetére
Lehet primitív kérdés, de a csomagot felnyitják vagy csak átvilágítják?
-
Hunujv
tag
válasz
okularum #17320 üzenetére
"Ajándék esetén a feladó általi írásos értéknyilatkozat, melyben megjelöli az általa küldött küldemény
értéket. /Nem formanyomtatvány, a feladó által írt és aláírt nyilatkozat/" Tehát, ha megvámolnak, akkor ha megkérem a kínait és küld egy ilyet 30$ értéknyilvánítással, akkor elfogadják és nem vámolnak/áfáznak? -
verser233
senior tag
válasz
maj-viktor #17321 üzenetére
Én aztán leshetem akármikor nov 13 óta "vám elé állítva" státuszon van
már- már több napot tengődik itt az országban, mint amennyi időt a külföldi szállítással eltelt!
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
maj-viktor
őstag
Ajánlom mindenkinek, hogy szombat este után lesse a TNszámait, nekem akkor mindig "nagy frissítést" kapnak...
2013.11.15 10:33, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve
2013.11.11 21:55, Item information : Küldemény vám elé állítva
&
2013.11.16 12:31, Item information : Bejövő küldemény vámkezelve
2013.11.12 16:24, Item information : Küldemény vám elé állítvaJunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
szlibud
tag
válasz
citkar #17316 üzenetére
Ezt Te se gondolhatod komolyan h normális ez a lassúság... Ha eddig minden tizediket vámolták/áfázták kb., most meg mindent kb, akkor talán nem ugyanannyi emberrel kéne végeztetni 10x annyi munkát, és akkor ugyanannyi idő alatt menne mint eddig...
Nem az 1500 Ft-ért, hanem mert jóval több bevételük is van így...Engem se kicsit bosszant, hogyha 1 hónappal ezelőtt így állt volna a csomagom mint most ( 13-án vám elé állítva), akkor hétfőn megkapnám, most meg min. 1,5-2 hét még..
[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz
sodokan #17295 üzenetére
Szerintem Te azt hiszed ez az 1500 Ft valamiféle plusz költség és amiért megfizeted, elvárhatsz extra szolgáltatást. Ez az összeg a sarki boltban a zsemlébe is be van építve, mint a pénztáros fizetése (aki csak azért van, hogy fizethess, mert nem ő süti a zsemlét és nem is ő hozta oda neked), mégse mész a pénztárnál a sor elejére, mert kifizeted a zsemle teljes árát. Az pedig, hogy lassú a sor...Magyarországon ez semmit nem jelent, hogy várni kell, ez teljesen átlagos.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
gipsztigris #17313 üzenetére
De ocsmany, sose lassak ilyet!
-
válasz
vadkörte #17311 üzenetére
Nem tudom mit szólnánank
ha elküldeném a 0-s számlát amit először kaptam
-
vadkörte
addikt
válasz
gipsztigris #17309 üzenetére
(#17310) rellif:
Köszönöm! Ide elég hivatkozási szám nélkül is csak TN-nel, vagy kell az ügyszám?[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
-
válasz
vadkörte #17307 üzenetére
akkor hasonló a szitu... Nekem sincs lövésem...
-
válasz
vadkörte #17305 üzenetére
na akkor megnézem énis
2013.11.15
14:06Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013.11.15
14:08Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contactedViszont arról fingom sincs, hogy hova és mit kell küldenem... Fognak engem ezzel megkeresni? / illetve azt akié a paypal-fiók?
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
Frissült a TN-em. Adatbekérés...
Erősítsetek meg, ugye jól tudom, hogy elég a PP és a bolt "számláját" PDF-ben elküldeni. Tárgynak meg elég a TN szám.
Mire ideér az ajállott levél, az kb. 2 nap.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan boltot , ahol laptopba lehet akkumulátort venni és jó eséllyel nem hamisítvány lesz, vagy félév alatt nem csökken felére a kapacitása?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest