Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Ha estére lesz raid akkor én is csatlakoznék.
Nyitni tudok EB -re nincs szükségem. -
őstag
Jó volt a Raid köszönöm mindenkinek aki ott volt.
Sajnos maga a játék teljesen halott kb értelmetlen farmolni pve-pvp terület is totál el van baszva.
Ha összekapja magát ubi akkor még meg lehetne menteni ezt a szuper játékot de ha így megy tovább akkor vége.“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
őstag
Nem megy a TS?
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
marky1970
tag
Jövök raidre én is,két EB még elfér nálam!
20.00-23.00-ig vagyok.
[ Szerkesztve ]
Omamil
-
Kiscsőke
aktív tag
KB 20:30 után én is tudok jönni. 3-4 ládát tudok nyitni 2 karakterrel.
[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
arnikusz
veterán
Kár hogy a TS DZ1 szobában tegnap 20.00-21.00 közötti időszakban elhangzottak nem kerültek rögzítésre.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
válasz Anonymus23 #386 üzenetére
Mégsem érek rá..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #381 üzenetére
pü ment
-
Habugi
addikt
válasz Anonymus23 #380 üzenetére
Tökéletes!
(#382) -=Jam=-:
Sajnos nem, időközben rájöttem h az valszeg csak 3db nem pedig négy, téged sztem az életben nem fog utolérni senki!
(#383) EasyAC:
Ennyi!
Készülhetsz is, este minimum 4x kell majd púzón vágnod a Razorbacket![ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
őstag
válasz Anonymus23 #380 üzenetére
Elmentek a csába mind a ketten.
Majd mondom, hogy hátul mellé.
Ui: lehetek Habuval a kettesen?
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Anonymus, majd elfelejtettem.., olyan köröknél ahol ott lesz G nem vállalom hogy beállós leszek, vagy legalábbis nem hátul és/vagy nem én gránátozok!!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Anonymus23 #371 üzenetére
Tőlem is mehet!
Második EB annyira nem izgat, szóval ha esik az 5. majd dobom annak aki kéri.
-
nagyúr
nálam is elfér még 3 EB...
menjünk raidelni, más értelmes dolgot egyelőre úgyse tehetünk.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
Természetesen leszek a 21.00 biztos akkora lezajlik Apolló etetése. Meg Jam Agentet is be kéne már fogni.
Plussz Magának is ígértem még anno egy EB-t.[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
21 körül én jövök, ha nem kell senkinek EB, akkor nekem is elfér még egy ha esik
-
őstag
Ma jövök mert nekem is kellene még egy eb.
-
Anonymus23
veterán
Hello Mindenki!
Én úgy döntöttem, hogy a raideket szeretném továbbra is csinálni, mert legalább még egy EB kellene, hogy az egyik karakteren hagyva a PvP buildhez is legyen egy.
Szóval akik szeretnének még jönni, azok legyetek már fenn TS-en, és ma is mehetnénk 1-2-3 kört, hátha esik.
Én kb 20:30 körül már biztosan leszek...;) - The Power of the Light Side
-
Garsza
veterán
Közben sikerült feloldani a chemlanchert is. Elég jól leköti a mobokat.
Chem luncher1
chemlancher2 -
arnikusz
veterán
Ma ha nem lesz közös Dzsembori lehet megyek egy Baba Raidet, de nem mert a múltkor akikkel voltam a Disznónál resetelték a marhalábbelik.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #365 üzenetére
Anyyi baj legyen a lényeg az EB Radzaknak.
Viszont az Ace az első 3 bossal bezárólag nagyon tetszett, jól adta a buffot a csapatnak.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem lehet kimaxolni, vagy helyesen fogalmazva minimális az esély a maxos Ace-re.Itt áll most a healt eddig tudtam húzni, az SVD 78K ahogy írtam, de a Tommyé 83K azt nem valószínű. Ami lehetne több az SVD 120db lőszere, jó tölt vissza a Sniper speckó de egyedül néha kevés, ezért ha egyedül bóklászok a Nemesis helyett berakom az EB-t. A fejlővés is csak 216% a cél 240% lenne.
-
arnikusz
veterán
-
marky1970
tag
válasz Anonymus23 #357 üzenetére
Én is jövök raidre,de nyitni sajnos már nem tudok!
20-23.30-ig leszek.
Omamil
-
őstag
válasz Anonymus23 #359 üzenetére
Mindegy a lényeg, hogy csalás nélkül egy forintot nem érnek.
-
arnikusz
veterán
Jelentkezem 21.00- tól 1 Alton van 5 kulcsom így ládát nyitni/EB-t adni tudok, viszont Ace cuccot és marksmanrifle/ fejlővés sebzés módokat elfogadok 4% felettieket.
Igen tudom álmodik a nyomor.
Ui.- Ace & eights-ben jönnék 78K most az SVD.
-
-=Jam=-
őstag
Én szerintem jövök, vagy egy karakterem 0 kulccsal, meg van egy amelyikkel már végigtoltam, de van még 8 kulcsa. Úgyhogy egyikkel a bossok adhatnak (ha nem esik kulcs a végén), másikkal meg a láda.
-
őstag
Én jövök 1 kört mert kellene még egy eb.
Ui: tegnap mit kapott tőlünk a lengyel div1 hero.
Itt div2-ben esett kelt a barátaival együtt. No cheat no win.[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok!
Este lesz még egy (vagy kettő?) raid?
Még van egy karakterem, ha lesz ember akinek kell még, akkor annak tudunk nyitni, vagy saját részre is másik karakterre, másik buildhez.Aki szeretne jönni, az legyen szíves legyen már fenn TS-en.
Én kb 21-től leszek elérhető...
;) - The Power of the Light Side
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest