Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Ahhoz képest, hogy nincs rajta semmi, ezeket a modokat bárki elfogadná
Pl. +6-os modot még nem is láttamOP nem OP:
Ez azért van, mert a seeker megkeresi magának a célt, azaz mindig sebez (kivéve persze ha lelövik előled a mobot), míg egy DPS build legalább 40-50-60% sebzése fixen megy a levesbe a végén látható accuracy mutató alapján.
A másik meg, amire utalni akartam, hogy ekkora különbség leginkább akkor van, ha a többi játékos elég láma, nem leszólni akarlak téged vagy a builded, ne értsd félre, csak ezt a statisztikát helyén kell kezelni, mert pl egyedül több killt bevittél mint a másik 3, ez egy erősebb csapatnál nem így van.
Az ereje abban van, hogy nem kell tudni célozni, a technika mindent megcsinál helyetted. A többi már csak a looton múlik, hogy mi esik ki neked, amit fel tudsz használniSajnos ez a játék most sok sebből vérzik, és kit tudja, hogy tudnak-e olyan vérfrissítéssel előállni, amiről a fő topikban is volt fenn egy screen, hogy rendbe tegyék a lootot vagy a fejlődési rendszert.
-
Anonymus23
veterán
Az adatlapot mutasd már meg a seeker mine-ról, mert az sok mindent elárul.
Az, hogy mennyit lősz egy random csapattal, az nagyon sok esetben becsapós lehet, mivel a randomok lehetnek full Division analfabéták, és lehet, hogy a fél magyar honvédelmi költségvetést ellövöldözik mégis szinte nullát sebzenek, és akkor neked kell bevinned minden sebzést, míg sokszor mentünk együtt (pl Habugii, Velizár, meg én mentünk elektronikásban, meg volt valaki még DPS-ben) ott teljesen szétoszlottak a sebzések, azon múlott a dolog, hogy ki tudta hamarabb bevinni az állapothatást, és ki küldte el hamarabb/jobb helyre a sekkert. Sokszor volt, hogy mire odaért a golyó, már feküdt az összes mob
Rakok majd fel én is screent a két szettről amit összeraktam
-
Habugi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest