Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
failed
tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne, hogy milyen korit vegyek? Valamennyire tudok korizni, nem most fogok először jégre lépni
Kinéztem pár korit a 20-30-ezres kategóriában, és érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? és esetleg, hogy milyen szempontokra ügyeljek amikor felpróbálom őket, azon túl, hogy kényelmes legyen
Szerintetek árban melyik éri meg legjobban? Esetleg, ha tudtok jó vételt, annak is örülnék
Azt olvastam, hogy a x/nexus/supreme tul.képpen a lábfej formájában különbözik, ez a grafnal nem tudjátok hogy van? vagy hogy mi a különbség a g1035 illetve az F seria között?Graf G1035 ~30k
Graf F10 ~20k/F30 ~30k
Bauer X300/Nexus 5k/Supreme 140 ~20-30kköszi, üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kinéztem pár korit a 20-30-ezres kategóriában, és érdekelne, hogy mik a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban? és esetleg, hogy milyen szempontokra ügyeljek amikor felpróbálom őket, azon túl, hogy kényelmes legyen
Szerintetek árban melyik éri meg legjobban? Esetleg, ha tudtok jó vételt, annak is örülnék