Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slideshow
újonc
Helloka mindenkinek!Most vettem Mission fűzős korit és úgyebárhát tök új ezért szeretném kérdezni mit lehet tenni annak érdekében h ne legyen ilyen kemény???( azon kívűl h használom)Valami trükk vagy megoldás?

-
Drizzt
nagyúr
42-es eladó korija nincsen valakinek? Bármily ótvar jó lenn.

-
Kephamos
addikt
Én múlt héten voltam korcsolyázni (gyk. először) és a bérelt kori felső pántja iszonyatosan feltörte, inkább szétvágta a lábfejem a bokám alatt. Én csináltam valamit rosszul? A többieknek nem lett semmi baja csak nekem. Mi lehetett a baj?
------------
Amúgy nem is gondoltam volna, hogy ilyen jó mulatság ez a korizás
, bár még minden megtett 50 méterre jut egy esés. 
-
Moddingfan
senior tag
Hétvégén megint megyek korizni, de most asszem szemüveg nélkül, mielőtt megint elzakózok. Bár mindegy, akkor meg azért fogok borulni, mert sz@rt se látok
De azért megyek, jó móka lesz 
-
Papa-Georgo
senior tag
Mikor és hová megyünk játszani?

-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Az lehet
De nekem sose volt csatos korim, pedig én is voltam kezdő, igaz mikor kezdtem nem is lehetett kapni még csatos korit sehol se. 
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Brühühü...

Pedig az az igazi, hidd el.
-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Akkor gyere Debrecenbe.

''Csatos korim van'' Erre nem lennék annyira büszke.
Solad:

[Szerkesztve] -
Solad
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
azert azt sem mindegy hogy hogyan szoritos es sokkal kevesbbe tudod ''configolni'' hogy hol mennyire legyen szoros.
en speciel labfejnel teljesen szoritom, de felul nagyon laza, es igy a labfejem szabadon mozog a lebszaramhoz kepest -
Solad
addikt
válasz
Moddingfan
üzenetére
En speciel magamnak elezem finom reszelokkel...
-
feise
aktív tag
hát.. én benne lennék egy PH-taliban műjégen című összeröffenésbe! ott adott esetben lehet hockey-zni is
bár én nem tok
de mindent el kell egyszer kezdeni ;)
helyes korcsolyafűzés.. na hát azt is jó lenne tudni.. halvány gőzöm nincs ilyenekről
nincs erre valami FAQ? 
[Szerkesztve] -
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Szerintem közepes élet tetessél bele. Elősször tanuljál meg biztonságosan menni és megállni, utána jöhet a koszoru.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Vegyé majd erősebb lencsét a keretedbe, mert majd nagyot fogsz te még nézni.

Degec a végén még befogad.
Na, off vége, mert rinya lesz belőle.
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Mi van zakókirály?
Ami nem megy, azt nem kell sokat erőltetni, csak az egészséged bánja.

-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem tudom ott milyen. Nálunk itt a városban van egy öreg fószer, ki van írva hogy korcsolyaélező, mi oda vittük annó a korit, de nekem fater is meg tudja élezni, csak én nem adom oda neki, a sajátját úgy baxa el ahogy akarja, az enyémhez inkább ne nyúljon
Az enyémben is már alig van él, ha megfogom az ujjammal akkor majdnem tök sima a penge, nincs benne vályú. Ezért általában koszorúzás közben szokott egyik lábam kicsúszni, de esni azért nem esek, nem sűrűn szoktam elesni.Csak ha mindkét lábanm csúszik ki akkor nincs mit tenni. 
[Szerkesztve] -
Moddingfan
senior tag
Ahogy a híre sláger mondja: ''Nem adom fel, mííííg egy darabban láááátsz!''
De egy élezés ráférne a korimra, kanyarban sokszor kicsúszik szélre és akkor jön a bukta
Az ilyen kulcsmásolós élelés megbízható, vagy éleztessem meg a koripályán (utóbbi kb. dupla annyiba kerül, azért kérdeztem)? -
steve@prhw
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Köszi az ötletet, rájuk nem is gondoltam...

-
Manitou
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ne add fel sprttárs

Pedig korin is múlhat hogy mennyire sikerál megtanulnod. Pl ha kurvára meg van élezve a kori (most nem tom hogy A-s vagy a C-s él az amelyik esetén egy nagyon nagy vályú van a kori pengéjébe köszörülve) azzal szerintem csak így járkálni lehet a jégen mert beleharap a jégbe és semmi se csúszik, csak leragad. Ha meg túl kevés az él az meg szintén nem jó mert akkor meg könnyen kicsúszik a lábad. Az aranyközép a jó. Meg a helyes korcsolya befűzés, és hogy hogy áll a lábadon az is sokat számít. -
Papa-Georgo
senior tag
válasz
steve@prhw
üzenetére
Biztos van mister minit a közelben...ott pl. éleznek korit is ált.

-
Sianis
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
ÁÁá kedves kolléga...én is street hockey-tam 4 évig...
-
steve@prhw
őstag
Volt egy könnyelmű ígéretem korcsolyaélezés-ügyben... Nem tud valaki esetleg ilyesmivel foglalkozó mesterembert Sopronban? Egyáltalán merre lehet érdeklődni? Késköszörűsök?
-
Sianis
addikt
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Bejönne! Van kesztyűm, meg lábszárvédőm is, meg ugye ütő is...

Nagyon régen játszottam, egy jégbeszakadás, és egy ínszalag szakadás miatt -
Sianis
addikt
Nekem van egy Bauer Mach I-em. Jól megy, és jégkorongozni is tökéletes!

-
feise
aktív tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
ne add fel.. teendő esés esetén.. : felállni, továbbmenni.. fáj fáj.. hát bumm.. fájdalom nélkül nincs győzelem

nincs it valaki, aki igazán tud korizni? nekem iylen alap dolog kéne, mint farolva megállni
halvány gőzöm nincs hogy kéne.. egyszer egy csávó mutatta, de nem sikerült
féelk, h nagyot zakózok ezért nem merek gyorsan.. lassan meg uyge nem lehet 
-
Moddingfan
senior tag
Szevasztok! Én még nagyon amatőr koris vagyok, eddig jó, ha 5-6 alkalommal voltam, de piszkosul igyekszem, hogy egyre jobb legyek
. Szombat déluán ejtettem meg idei első korizásomat, erre fél órával a vége előtt akkorát borúltam, mint pusztulat, csak úgy koppant a fejem a jégen (nem az én hibám volt az esés, bevágak elém és még nem tudok hirtelen kitérni/fékezni teljes biztonsággal), kész csoda, hogy a szemüvegem túlélte, de a csípőm faxa nagyot kapott, nem tudok a jobb oldalamon feküdni
. Nekem nincs olyan überfaxa korim, mint itt sokaknak, egy szimpla Blackdragon-om van, de arra jó lesz hogy megtanuljak korcsolyázni. Remélem, az idei tél kedvezni fog a korizásnak, tavaly csomószor azért halasztottuk el, mert olyan hóvihar volt, hogy a pályát is alig találtuk meg
. -
-
Tangerine
senior tag
Nem tudom, nekem fordítva könnyen ment. Sosem görkoriztam, csak jégkori, de mikor egyszer felvettem egy görkorit, egyből tudtam vele menni.
Először a gördeszka snowboard között is összefüggést véltem, aztán nagyot csalódtam és zakóztam
a snowboarddal. Persze a gördeszka csak előre/hátra ''csúszik'', és bármikor le lehet róla lépni. 
Na szóval kori/görkori(soros) között nincs túl sok különbség. Szerintem hamar mexokod. Először inkább köcsönözz, és próbáld ki. -
Solad
addikt
![[kép] [kép]](http://www.roces.hu/img0506/images/aurora.jpg)
Legszebb eveimet idezi...o miert is hagytam abba a gyorskorcsolyat??
Emberek! Nem szervezunk PH!-korizast?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Legolcsóbb korik mennyibe kerülnek? Nehéz korit megszokni, ha két évig görkoriztam? Azért jön megint a képbe ez a dolog, mert hívtak csomóan...
-
Tangerine
senior tag
Köszi én is ezt találtam később. Viszont találtam egy másfajtát ami még jobbnak tűnik. Sajnos nem tudom, hol lehetne kapni. Hypno márkájú, és olyan, hogy egy mozdulattal le lehet cseréni, a kerekeket korira, és cipőnek is használható.
Pontosabban ez egy görkori lecsatolható kerekekkel, de kapható hozzá jégkori él is.[link]
Csak nem tudom hol lehetne európában beszerezni, és mennyiért.
De nagyon profinak tűnik:
[link] -
bali79
tag
Sziasztok!
A Nike Flexlite 6-ot próbálta valaki már?
[link] -
Tangerine
senior tag
Létezik szerintetek olyan ''2 in 1'' koricipő, aminek az alját át lehet kerekekre cserélni, és így soros görkoriként is használható? Jóminőségű kellene és csatos, ne fűzős.
-
feise
aktív tag
nah... áp neki! szezon van!!!
milyen korit vegyek? amit eddig néztem.. (20e körül)
Bauer: Supreme 1000, Vapor I
GRAF: Super 101
véleméynek? esetleg más? -
TexT-BoY
addikt
megnyilt a pálya meg minden -.... holvagytok gyerekek?

-
Déxy
csendes tag
Hali,
Köszi a tippeket, meg fogom lesni az ajánlataid.
Egyébként én nem bpi vagyok, hanem zalaegerszegi, csak gyakran járok a fővárosban, és a most szombat az nem jó, de egyébként vevő vagyok bármilyen talira, ha el tudok jutni a helyszínre.
A korim orrát már bepászkáztam... azóta már szolgálatot is tett a ragasztó.
Elég ritka itt a forgalom, nem?
-
T_bee
aktív tag
A kori orrát ésrdemes bepászkázni(leucoplast szerő ragasztóanyag) hogy a rajta lévő gyöngyhéz ne menjen szét. jégpálya pesten van még Astra Zeneca Bővebben: link meg a budai jégpálya Bővebben: link bár ez utóbbival kapcsolatban még nincs személyes tapasztalatom. most szombat egy ph-s tali a jélgen?
-
Déxy
csendes tag
Halihó,
Már megvan az új korim és nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egy dolog bántja a szemem, hogy az orra az nem műanyag és így elég sérülékeny, de minden más tökéletes. Sajna még nincs megélezve, így csak óvatosan ismerkedtem vele...
Ma utazom Budapestre. Holnap megéleztetem a korim és már kint is leszek a pályán...
Itt Zegen sajna nem sokat lőnek még az élezéshez.
Budapesten milyen műjégpályákat tudtok javasolni???
Csak a Városligeti Műjégpályát ismerem.
Mindenki ki a jégre! Na hell... -
Solad
addikt
-
Déxy
csendes tag
válasz
nagyvirag19
üzenetére
A bőr anyagából eredően jobban szellőzik, de jobban kell rá vigyázni is... és ápolni kell. Hogy bánsz a korikkal?

-
nagyvirag19
csendes tag
nekem az lenne a kérdésem, hogy melyik jobb, a műanyag vagy a bőr kori? mármint műkorcsolya, nem hokis kori.
én most azért szeretném lecserélni, mert csatos van, és nagyon szar, mindenkinek a fűzőset ajánlom!
-
Déxy
csendes tag
SZIASZTOK,
Én csak most tévedtem ide... de eddig nem is volt nagyon aktuális a téma számomra. Zalaegerszegi vagyok és végre megnyílt nálunk is a jégcsarnok.
Azóta megállíthatatlan a város...
Most, hogy heti 4szer lejárok korizni, aktuális lesz egy új kori vásárlása.
Nem követtem mostanában a termékeket, de a Bauer Vapor-ok nagyon szimpik.
Ha jól tudom, a VII -estől cserélhető pengések kaphatók.
Érdemes a cserélhető pengés korik alsó kategóriáját megvásárolni, vagy maradjak a fixpengésnél?
Ugyanis ha már ennyit áldozok rá, akkor nem szeretnék jó pár évig új kori után nézni.
Vagy a cserélhető pengével belép egy újabb hibalehetőség? ...nem szeretném, ha kilazult pengétől kellene aggódnom...
Tehát a kérdés: Vapor SFL I., V. vagy Vapor SFL VII???
Kinek mi erről a véleménye?
(A magasabb kategóriák sajna nem elérhetőek számomra... )
Üdv, és köszi előre is a véleményeket:
Déxy -
TitiRii
senior tag
én ma megyek

a korim még mindig elado
-
-
Papa-Georgo
senior tag
Mindenki jöjjön az AstraZenecába, ott tartunk partit

-
Gáborka
tag
válasz
norbiphu
üzenetére
Ahogy Papa-Georgo is mondta ez tenyleg okorseg. van ez az ugynevezett gyari el, de ez semmire nem jo.Csak arra, hogy legyen. De menj vele elezes elott meg utan is es latni fogod a kulonbseget.
Ja es megegy.Amit en lattam komersz koriknak fos volt az el, de az itteni boltokban levo 400-500euros koriknak olyan ele van, hogy bef0st@m tole.De gondolom nem ilyen csodakorirol van szo.
[Szerkesztve] -
T_bee
aktív tag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
szombat mikor mész?
-
norbiphu
őstag
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Én is elmentem oda felpróbáltam, de a Nike Quest V2 amit vettem az sokkal jobban fogja a bokámat. Meg szebb is
, de persze ízlések és pofonok.
Előző kérdésemre vki? -
Papa-Georgo
senior tag
Én most vettem, egy Bauer Panterát! A Marczi skateben vettem, naon pöpec cucc, tetszik.
Kíváncsi vagyok mien lesz, még viszem éleztetni, de szombaton lesz kipróbálva! -
norbiphu
őstag
Hi!
Ma beszéltem telefonon egy koriélező emberkével és azt mondta, hogy még ne éleztessem meg a korit majd ha használtam 1-2-3 napot, mert valamennyire szemmel alig láthatóan meg van élezve. Nem tudom, hogy ez miért van így? (Elhittem, hogy így van, mert a koriélező csak nem beszél már a saját üzlete ellen.)
Kedden megyek a városliget műjégre éleztessem meg, vagy várjak vele egykéthárom
napot?
Screammm -
TitiRii
senior tag
senki nem akar roces 2 csatos korit venni?
mert akkor nekem is lehetne egy nike qv4 es kori már a szoba sarkába
-
F1DO
senior tag
válasz
norbiphu
üzenetére
Hát a sok-sok korizás még messze van (eddig 4x voltam) de megvagyok vele elégedve. (megjegyzem ez az első korim mindössze)
Annyi a kicsit kellemetlen dolog vele, hogy még elszöszmötölök a fűzővel egy jó darabig, míg a barátnőm két csatos koriját egy pillanat alatt felveszi.. (Nem baj, haddvárjon..
) De különben minden OK-vele, egy plusz sízoknifelhúzással.. -
norbiphu
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hát akkor tanulj meg
. Nem nehéz az. -
Winner_hun
félisten
Nem tudok korcsolyázni

-
T_bee
aktív tag
Nem hozunk össze szünetben vagy valamelyik hétvégén egy PH jeges talit?

-
npp
csendes tag
Ha csak e miatt mennél oda, akkor ne tedd
, mert a Marczi Skatenél tegnap vettem NIKE QUEST V-4-t és 29900Ft. Bővebben: link...vagy engem ''vertek át''
. És szerintem van több méret is...minden gond nélkül kaptam 43mast és ami ki van rakva, az sem 47-es.(és amikor kérdezte hányas kell, akkor nem úgy tünt, hogy csak 43 + 47 lenne). A bolt egyébként nagyker + kisker...teljes nike+bauer ''kínálat'' megtalálható...eladó nagyon korrekt..szóval 5*
. Ha már elindultál, akkor tárgytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Egyébként nálunk 500Ft/alkalom, sztem kiba drága

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, bár még minden megtett 50 méterre jut egy esés. 

A korifűzés nem gond, hisz csatos korim van 

féelk, h nagyot zakózok ezért nem merek gyorsan.. lassan meg uyge nem lehet
. Nekem nincs olyan überfaxa korim, mint itt sokaknak, egy szimpla Blackdragon-om van, de arra jó lesz hogy megtanuljak korcsolyázni. Remélem, az idei tél kedvezni fog a korizásnak, tavaly csomószor azért halasztottuk el, mert olyan hóvihar volt, hogy a pályát is alig találtuk meg

. És szerintem van több méret is...minden gond nélkül kaptam 43mast és ami ki van rakva, az sem 47-es.(és amikor kérdezte hányas kell, akkor nem úgy tünt, hogy csak 43 + 47 lenne). A bolt egyébként nagyker + kisker...teljes nike+bauer ''kínálat'' megtalálható...eladó nagyon korrekt..szóval 5*