Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
válasz the radish #40099 üzenetére
Vargalexet várd meg. Ő a fejlesztő.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Netflix eddig működött, viszont régen volt használva, inkább HBO és Disney ment. Most viszont amikor indítottam a netflix-et akkor felhasználó kiválasztás után nem hajlandó továbblépni és híbat dob:type error init missing 2 required keyword -only arguments request and response
Hiába raktam újra a kiegészítőt, nem oldotta meg a gondot.
Mi lehet a probléma ? :(
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz the radish #40096 üzenetére
Nem is csoda mert ez úgy néz ki mintha eleve hangfolyamként kezelné...
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Hol is lehet jól működp epg forrást találni magyar csatikhoz iptv-hez?
-
gyűrű
addikt
válasz CharlieDrop #40089 üzenetére
Nem a repot telepitetted? Mert ha igen, akkor a kiegészítők majd abból telepíthetőek.
Kiegészítők > telepítés repobol>Movieshark repo[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
Hello. Most telepítettem a Movisharkot egy Sony X85J-re. Elvileg sikeres volt. De nem találom a Videok -> Kiegészítők menüpont alatt. Nincs is ott semmi. Mit ronthattam el? Zipből telepítettem a weboldalról letöltve.
köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Hege1234
addikt
válasz #42308056 #40085 üzenetére
lejátszás közbe lehet állítani
menüsor > hang ikon > hang előerősítés
nálam 27.0 dbha megtaláltad a neked megfelelő értéket akkor
beállítás alapértelmezetten minden médiáhozdevil-k
rendszer> képernyő> képernyő kalibrálása
talán a 3. vagy 4. lesz ahol be lehet állítani a felirat pozicióját -
nfsu17
veterán
válasz devil-k #40083 üzenetére
valami irtó hülye helyen van, de van ilyen gyárilag.
Ha megy a film, akkor a beállítások menüt kell elővarázsolni...azon a seekbaron, ahol a vissza, előre, play pause stb dolgok jönnek be alulról...nem tudom mi neve.
Itt a beállításokban lesz olyan, hogy audio, felirat, kép, stb.
A kép alatt lesz valami kalibráció nevű menüpont, azon belül.
Minden frekvenciához (23,976; 24, 25, stb) külön be lehet állítani, de ahhoz olyan filmet is kell indítani.Vagy
Settings > System > Video Output > Calibration -
törölt tag
Skacok, az Android TV-s Kodiban van valami hangkiegyenlítés opció?
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
Létezik olyan kiegészítő, amivel a feliratokat tudom pozicionálni egy lejátszás alatt?
- mozi bolondéria -
-
parijani
tag
Sziasztok!
Több platformon is (win11, coreelec, libreelec) használom az exodus-t (vagy annak változatatit exodusvpn néven fut), de most sehogy nem tudom feltenni egy TCL tv alá (google tv). Kodi simán települ, repository-k is, movieshark működik, de pl a kodibae repo-t nem érem el, sem a pressplayt (települnek a repok a zip-ből, de a szerver nem elérhető hibaüzenet). Friss leírásokat is olvasva a ioc github-ot írják a repo-nak, de egyszeűen ott meg nincs video addons mappa. Matrix 19.4-et használok, így a régi mentett exoshark zip-eket nem tudom telepítenia python miatt. Tudna valaki segíteni, hogyan tudnám feltelepíteni az exodusvpn-t, vagy van valami más alternatíva ami használható is. A movieshark-on sokszor nem találom meg amit néznék, így külföldi forrásokra hagyatkozom.
Köszi!
-
goxiyiw82
friss újonc
Üdv,
Srácok, tudja valaki mi történt a netmozival?
Eddig szuperül működött, most állandóan ezt írja ki: netmozi hiba. Minden más megy nálam továbbra is de ez nem.
Ez működik vagy csak nálam ír ki hibát? -
Hege1234
addikt
válasz Hege1234 #40073 üzenetére
illetve mégse..
találtam egy kiskaput ami már tartalmazza...
import requests
import re
lnk = 'https://indavideo.hu/video/A_TORNYOK_HALALA_I_-_EGY_VILAG_DOLT_OSSZE'
resp = requests.get('https://daemon.indapass.hu/http/session_request?redirect_to='+lnk+'&partner_id=indavideo').text
token = re.findall('token=(.*?).>', resp)[0].strip()
print('token: '+token+'\n')
url = re.findall('redirectLink=(.*?).>', resp)[0].strip()
print('url: '+url)output:
token: bbd595816506f6e6b36b51f62c66700c
url: https://indavideo.hu/video/A_TORNYOK_HALALA_I_-_EGY_VILAG_DOLT_OSSZE?token=bbd595816506f6e6b36b51f62c66700c -
ztsoft
őstag
-
Jakuu
őstag
válasz vargalex #40067 üzenetére
Megnéztem és valóban igazad van.
Mindenesetre a logban 403-as hibára fut, már a generálás után.
Azt is megnéztem, hogy mi történik a 720 illetve 360 felbontás választás után. Ugyanúgy hibára fut, mindkét módban.
Azt nem tudom, hogy eddig volt e reklám a videók előtt, lehetséges, hogy az kavar be. De ezzel nincs tapasztalatom, mert mindig a Kodi alól használtam az Indavideót ott sohasem volt, viszont most megnéztem a html oldalt és ott van. -
blakey
titán
válasz #48613632 #40065 üzenetére
Maven's Kodi tud DV-t.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Jakuu
őstag
Arra már rájöttem, hogy az Indavideo plugin a token neveket teljesen más néven próbálja megnyítni, mint ami a hivatkozásra mutat.
Pl; A tornyok halála videó, amit múltkor a logból idelinkeltem az Indavideo plugin a https://magex5-hu.indavideo.hu/indavideo/003/632/474/A_TORNYOK_HALALA_I._-_EGY_VILAG_DOLT_OSSZE.720.mp4??&channel=main&zone=hu&token=dec04cf96a1effc9218f63ad8d4303aa hivatkozással generálja le és próbálja megnyítni. Ez 403-as hibára fut.
Ha megnézem a HTML oldal forrását viszont ezt a linket látom: https://magex5-hu.indavideo.hu/indavideo/003/632/474/A_TORNYOK_HALALA_I._-_EGY_VILAG_DOLT_OSSZE.720.mp4??&channel=main-k&zone=hu&token=013e35d496e3233bd2e0c66bfb729137 ez el is indul, minden hiba nélkül.
Csak a tokenszám nem egyezik, minden más ugyanaz és ez minden más videóhivatkozásra is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok.
Dolby Vision támogatáshoz van értelme rámennem custom buildra? 1st gen Firestick 4k-ról van szó, tehát android rendszer.
Forrás Ezra és saját OMV server, jelenelg HDR10 ami elérhető (esetleg HDR10+ most így nem emlékszem) de furán előtérbe kerültek a meleg, barnás szinek, a normál SDR mozikhoz képest.
Netflix, Disney+, Prime Video előfizetésem van, ahol alap a DV és nem emlékszem ilyen színtorzulásokra.
Vagy kerüljem inkább a HDR/DV tartalmakat Kodi alatt?
A TV egy TCL C725 55" -
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
neo81 topictárs javaslatára a Megjelenés éve szerinti bontás bekerült a FilmPapa HD és a World Of Films (WofVideo) kiegészítőkbe. Ezen kívül utóbbiban hiba is javításra került. Azaz a MovieShark repository-ba felkerült a
FilmPapa HD kiegészítő 1.0.13-as verziója. A változások:
- Megjelenés éve szerinti csoportosítás
World Of Films (WofVideo) kiegészítő 1.0.11-es verziója. A változások:
- főmenü átalakítása
- megjelenés éve szerinti bontás
- sorozatok javítása
Valamint letölthető a script.module.resolveurl kiegészítő 5.1.77~beta verziója (direkt neveztem 5.1.77~beta-nak, mert a későbbi 5.1.77-es release-ra majd frissülni fog), amiben a streamsb kiszolgáló már javításra került. Egyelőre manuálisan telepíthető, mert a repo addon-ját generáló scriptben valami hibás lehet (gondolom csak számokat kezel), de majd egyeztetek xtend-el, hátha tud ez automatikus lenni.
Alex
-
koliz1
tag
Sziasztok
Előre is elnézést ha valamit elnéztem a beállitásoknál, de a filmpapa hd oldalról probálom a 1883 sorit nézni akármit probálok a felirat nem jelenik meg, kodi matrix mi box s -n, nagy respect a fejlesztőknek!
-
vargalex
Topikgazda
válasz consono #40055 üzenetére
Én korábban átvezettem magamnál az ezzel kapcsolatos szeptember 13-i commit-okat, jelenleg működik.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
consono
nagyúr
válasz ricse74 #40054 üzenetére
Én úgy látom a 11 nappal ezelőtti github frissítésben már benne van, de most nem tudom kipróbálni. Ez a changelist:
Version 5.1.76 (Sep 10, 2022)
- Code Base Changes:
- None- Resolvers Added:
- linkbox- Resolvers Fixed/Updated:
- cloudb
- cloudvideo
- fembed
- goload
- streamingcommunity
- streamsb
- voesx- Resolvers Removed
- None- Languages Added/Updated
- NoneBorn too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
ricse74
csendes tag
Sziasztok! Dmdamedianak mikor vàrható ùj verziója hogy a streamsb fàjlmegosztò is müködjön! Elöre köszi a vàlaszt. Tovàbbi szèp napot!!
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
A MovieShark repo-ban elérhető az onlinefilmekingyen kiegészítő 1.0.12-es verziója. A módosítások
- Feliratos kategória javítása
- Megjelenés éve szerinti csoportosítás
[ Szerkesztve ]
Alex
-
blakey
titán
Szerintem nem keveri, a Philips az összes HDR formátumot ismeri.
Boldog karácsonyt! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
aldebaran
őstag
válasz blakey #40044 üzenetére
#40043 gyűrű
Köszi srácok, így már értem. De végülis a philips tv tudja a HDR 10+ is és a DV-t is, a CE pedig nyomja a HDR10+ -t, szóval nem olyan rossz az.
Mondjuk azért érdekelne, hogyan lehet DV licenszt valamilyen úton-módon a CE alá tenni...Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
blakey
titán
Persze ezek a technikai adatok, a legtöbb film főleg a streaming, 1000 nit és 10 bitre van "butitva" , ott nem nagyon van különbség, tehát igazad lehet. - akkor érted, hogy mit írtam. Egy lemezen lévő Dolby Vision "üt", egy Netflix DV vs HDR10 elhanyagolható. És akkor még ott a TV és ugye a lejátszó és azok beállításai, amik akár teljesen más képet mutathatnak. A hangok esetében is ua., hiába a Dolby Atmos ha rossz a keverés. CE esetében ott a HDR10+ ami nagyon hasonló képet produkál, mint a Dolby Vision, írom én, akinek 3 Dolby Vision- képes lejátszója van.
-
gyűrű
addikt
válasz blakey #40042 üzenetére
A sima Hdr10 master az jóval kisebb "fényerő" , és sokkal kevesebb színárnyalat. A hdr statikus fényerő a dolby vision dinamikus. 1000-4000 vs 4000-12000 cd, a fényerő ill. 1 milliárd vs 68 milliárd színárnyalat.
Persze ezek a technikai adatok, a legtöbb film főleg a streaming, 1000 nit és 10 bitre van "butitva" , ott nem nagyon van különbség, tehát igazad lehet. A bluray rip viszont jelentősen különbözik.
Én a shielden próbálgattam, mert ott egyszerűen kikapcsolható a dv külön is, akkor hdr ben megy. Nálam a dolby vision mindig valahogy jobb, dinamikusabb képet adott. Persze ettől még jó a hdr is.. 🙂Akit érdekel egy kis tech háttér, és az összehasonlítások, itt olvashat róluk.
-
blakey
titán
válasz aldebaran #40041 üzenetére
A TV-nek van licensze, ezáltal az adott Kodi átvált DV-re, ha egy olyan boxra telepíted, amin nincs DV licensz, akkor azon nem fog menni. CE 64 biten "pörög", a dovi.ko-t kéne biztosítani a CE számára. Egyébként nem értem, hogy mi a probléma, a legtöbb DV gyakorlatilag megegyezik a HDR10-zel, elhanyagolható a különbség, persze van, amikor a DV-nek megvan az előnye, de emiatt nincs sok értelme a DV-ért sóvárogni, egy jó HDR10 is jó tud lenni.
-
aldebaran
őstag
Egyébként volt már szó arról, hogy a CoreElec nem fogja támogatni a Dolby Vision-t. Tegnap a kodi nerds-ről telepítettem a tévémre a kodi-t és az simán átvált DV-re és úgy játsza le a filmeket. Ezt így kódolták, vagy a jövőben fogja támogatnI a CE a DV-t, vagy ez egyedi?
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
brazos
senior tag
Csak azért említettem meg, mert ezt írtad a sleep timer-ről:
...
Sleep Timer nem tudja kikapcsolni, csak az éppen futó tartalmat lövi ki ami megy, legyen az bármi....Ebben meg teljesen ki is tudja kapcsolni a rendszert, alvó módba is, meg hibernáló módba is tudja tenni, a kodi-t is ugyanígy többféle módon képes lekapcsolni.(minden funkcióról nem lőttem képet, a kiemelt funkció beállítóban több lehetőség van.)
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
ez a viszonylag friss mátrix addon nem jó erre a célra is?
https://kodi.tv/addons/matrix/script.timers/
https://github.com/Heckie75/kodi-addon-timers
script.timers.3.2.0.zip[ Szerkesztve ]
-
-
cof
veterán
-
Long1
csendes tag
Sziasztok,
van olyan lehetőség a kodiban (külső vagy belső) hogy kikapcsoljon aktív addon esetén bizonyos idő elteltével vagy elérésekor? Valamiféle sleep timer de, nem csak akkor amikor inaktív a jelforrás. Remélem érthető vagyok
Előre is köszi -
snakebait
senior tag
Sziasztok!
Androidos mobilon és egy Tanix T6 tv boxon is WBMC18. 9 van fent, jól megy rajta minden, már amit én használok. Kérdésem : érdemes frissítenem mátrix 19.4-re? Ad valami előnyt, jobb lesz tőle valami vagy inkább az ellenkezője? Valami nem működik majd rajta? Azért kérdezem mert annyira nem értek hozzá, fele dolgot sokszor nem is értem amiről beszélgettek, bocs.Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
vargalex
Topikgazda
válasz vargalex #40022 üzenetére
A movieshark repo-ba felkerült a FilmPapa HD addon 1.0.12-es verziója.
A hossz parse-olás hiba egyelőre annyival javítva, hogy ahol nem jól adták meg a weboldalon, ott jelenít meg hosszat a listázásban a kiegésztő. Szerintem nincs értelme máshogy javítani, mert az sem helyes, ha az adott filmnél 31 percet mutatna...Alex
-
vargalex
Topikgazda
válasz hwtech22 #40014 üzenetére
Ez még aktuális? Most ránéztem, nálam 415 oldalnyi film látszik, ahogy a weboldalon is...
Szerk.: Leia alatt valóban nem látszik. Mátrixon jó. Biztos, hogy valami karakter kódolás probléma lesz. Mindjárt ránézek.
Szerk2.: Nem a Leia okozza, hanem ha be van kapcsolva a "Részletes információ előtöltése" a kiegészítő beállításaiban, akkor a Che GuEvara: A motoros naplója filmnél nem tudja parse-olni a film hosszát, ugyanis ott az áll, hogy 31S min. A 31S pedig nem parse-olható int-é.[ Szerkesztve ]
Alex
-
bivalyos
tag
Üdv, újabb hibát véltem felfedezni, TV2 play séfek sefet szerettem volna nézni, de a hang brutal el van csúszva, bármilyen be állításnál, más műsort nem teszteltem, kép is néhol akadozik elejétől kezdve. Csak a tv2play addon al tapasztalok ilyet.
Üdvözlettel: bivaly
-
hwtech22
csendes tag
Nálam is...
-
blakey
titán
válasz sakrafp #40015 üzenetére
Legfrissebb, ami a tárolóból elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
hwtech22
csendes tag
Sziasztok
A FilmPapa -ban csak az új HD filmeknél csak az utolsó 4-5 db -ot mutatja.
Észre vette valaki más is?
Köszi(Coreelec)
-
blakey
titán
válasz sakrafp #40012 üzenetére
Igen, épp azt nézem.
-
sakrafp
csendes tag
Sziasztok !
Megy az RTL most? Nálam csak homokórázik!
-
vargalex
Topikgazda
válasz tom19q #40009 üzenetére
Szia!
Ahogy többször leírtam már, a végső link feloldásáért már nem a kiegészítők a felelősek (a legtöbb esetben), hanem a resolveURL végzi. A jelzett hibát elvileg 11 órája javította a fejlesztő, úgyhogy egy új verzióban várható, hogy jó lesz (vagy kézzel átvezeted magadnál).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
tom19q
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap óta 18.9 Leia (android) dmdamedia alatt Streamsb filmek nem indulnak. Hibajelzés: Http error 404 not found.
Tudna valaki segiteni?
Köszönöm -
Jakuu
őstag
Vargalex, kiderült, hogy mi okozza azt, hogy miért nem indulnak el az Indavideo pluginban el a videó lejátszások?
-
xtend
senior tag
válasz linuxforum #40006 üzenetére
Jó ideje nem működik az addon, nem csak Mátrix alatt... [link]
-
linuxforum
csendes tag
CE Matrix alatt hogyan tudnám elérni, hogy az onlinefilmek.me alatti filmek is elérhetőek legyenek? A többi plugin működik a MovieSharkból, de ebből eddig egyetlen fimlet sem sikerült elérnem.
-
sittes79
addikt
Tudnátok ajánlani nvidia shield-en működő kodihoz egy jó skint, lényegében csak addonokat használok rajta az msrepo-ból!
-
consono
nagyúr
válasz zsolt20 #39999 üzenetére
Akkor lehet, hogy a forrás oldalon van a hiba, ha nálad két eszköz is rosszul játssza le. Bár gondolom a droid is ugyan azon a hálózaton volt, mint Kodi, szóval simán lehet hálózati a baj, még ha a speedtest jó sebessegetzis mutat.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
zsiga68
őstag
válasz linuxforum #39998 üzenetére
Én pont ezért tettem fel egy régebbi veziót. Az több magyar addons-t támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest