- Asszociációs játék. :)
- Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox One S macerálás
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Most nem vagyok gép előtt, de Settings-System-Video output-Display mode.
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #5085 üzenetére
Újra kérdezném: mennek rendesen a 3D-bluray (nem sz@rrá tömörített SBS) tartalmak a kodiban? Windows alatt kb 2 hónapja próbáltam (lehet nem mindent tettem meg, amit kellett volna), de nem akarta az igazságot. Nagyon szeretnék egy ubuntus HTPC-t összerakni, de ennek alapfeltétele, hogy mindenféle anyag, 3D framepacked beleértve, lejátszható legyen.
[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
válasz
LittleShark #5093 üzenetére
KÖszi kis leírás lesz róla
-
LittleShark
tag
Kérésre:
MovieSharkForSamsungTVWindows
MovieSharkForSamsungTVLinuxJó tudni:
Miután elindítottál egy filmet, nyugodtan kikapcsolhatod a számítógépet, mert a TV az internetről játssza le a filmet, nem a gépen keresztül.[ Szerkesztve ]
-
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új távirányítóm, de az egyik gombja nincs dedikálva az openlec 6.0.3-as verziójában, amit jelenleg raspberry pi 2-n használok.
A keymap editort próbáltam, de nem ismerte fel a gombot.
Debug módban a következő üzenetet kapom vissza:DEBUG: CLinuxInputDevice:
eyEvent: TranslateKey returned XBMCK_UNKNOWN from code(142)
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan lehet "ezt a gombot életre kelteni"? A google tesó nem segített sajna...
Köszi szépen!
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lehetséges asztali PC-n futó kodival filmet lejátszani HDMI-vel összekötött TV-n?
Ilyen a felépítés: -
mexel
veterán
Megint nekiálltam próbálgatni a dolgot. Sajnos az Exodus nálam megint nem az igazi. 10-ből legalább 8x ha ráklikkelek a kiválasztott filmre, olyan minth indítaná de utána kilép, nagyon ritkán indul el bármi is
-
t72killer
titán
Sziasztok! Most olvasom a kodi oldalán:
"Full resolution 3D (MVC decoding with frame-packing rendering)" - ezt értelmezzem úgy, hogy végre megoldható a 3D-Bluray tartalom full minőségi lejátszása linuxon?
-
gaben919
csendes tag
Sziasztok az m4 sport élőadás valamiért nem megy.Van rá megoldás?Vagy csak nálam nem megy?Köszi
-
KIZS
aktív tag
Szia!
Sajna csak uTorrent és Transmission támogatás van jelenleg. A uTorrent-nél egyetlen egy feltétel, hogy legyen bekapcsolva a web ui, mert azon keresztül tudom távvezérelni.
Azt nem tudom, hogy az androidos uTorrent tud-e ilyet (szerintem igen, de nem próbáltam). Ha igen, akkor csak be kell kapcsolni és hozzákonfigurálni az NCTV-t.Az az igazság, hogy én Transmission-t használok, uTorrent támogatást csak azért csináltam, mert az másik legelterjedtebb torrent kliens. De nem ismerem mélyebben a használatát.
-
doberman
senior tag
válasz
LittleShark #5074 üzenetére
egy okkal több, hogy samu tv-t vegyek majd ha arra kerül a sor.
gratula! -
rooney8
aktív tag
válasz
köszi a többiek nevében. nekem ugyan nincs megfelelő tv-m hozzá, de nem semmi
kár, hogy a magyar tartalmak még nincsenek hd-ban, az lenne az igazi. félreértések elkerülése végett, ez nem kritika, csak eljátszottam a gondolattal -
consono
nagyúr
válasz
Wow!
-
LittleShark
tag
MovieShark - Szerver és Kliens root-olt Samsung Smart TV-n.
Teszt TV: UE32F5500AW
Környezet:
- SamyGO root (Ebben nem tudok segíteni. Ne is kérd!)
- Cross compiled Python SSL támogatással
- Python nyelven írt MovieShark szerver
- MovieShark Javascript kliensMinden a TV-n fut így nincs szükség külső eszközre a használathoz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretném megkérni valamelyik fejlesztőt, ha be e tudná tenni a Mediaklikk pluginba az Euronews magyar nyelvu élő adását ,esetleg ha van rá lehetőség ?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Arolotifar #5063 üzenetére
koszike
-
vzoli1987
aktív tag
ezt az oldalt lehet programozni? picit mintha kevesebb forrás lenne de több kínálat.:
http://nezzsorozatokat.info/ -
mntn
tag
A trakt kiegészítő szinkronizáció működik nálatok? Nálam nem akarja az oldalon frissíteni a megtekintett sorozat epizódokat.
szerk.:
Tárgytalan, csak noszogatni kellett egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Egy másik fórumban (nedboard IPTV linkek gyűjteménye) volt egy nagyon tuti kis lista, addig működött amíg valami nagyon okos közzé nem tette máshol is, na addig működött.....
-
LouiS22
veterán
válasz
vargalex #5064 üzenetére
Nagy ötlet. Közben a címzetthez is célba ért a posztom, mert már priviben reklamál, hogy ő nem újonc (a besorolása alapján az) és ő csak segíteni akart. Meg persze mit képzelek.
Hát akkor innét üzenem: a szabályok világosak, lehet őket értelmezni. Azzal, hogy elküldted nekem priviben, máris megosztottad azt, amit nem lenne szabad. Világos? Ennél egyszerűbben is meg tudom fogalmazni, de az senkinek nem lesz jó.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
LouiS22 #5062 üzenetére
Össze kellene dobni egy minimal weboldalt URL-es authentikációval (tipikusan a dyndns oldalak update URL-jei ilyenek), így mindenki egyedi hozzáférést kaphatna. Ezen felül szerver oldalon lehetne ellenőrizni, hogy x percen belül csak y különböző IP-ről jöhetne ugyan azzal a felhasználóval kérés.
Ha van igény rá, akkor összedobhatok egy ilyet, csak nem tudom, hogy mikor lenne rá időm.
Persze ez így a lista kimásolása ellen nem véd, de tovább lehetne gondolni. -
törölt tag
honnan tudnám letolteni a Version check Version: 0.3.16 plugint ?
-
LouiS22
veterán
Ezúton is szeretnék gratulálni annak a topiktársnak, aki a szabályok megszegésével kiadta egy újoncnak a listát, utóbbinak meg azért, amiért még terjeszti is. Aztán megy a sípolás, hogy nem mennek a listában szereplő dolgok.
Tényleg ez kell?!
-
aky01
tag
Sziasztok!
MovieShark frissíthető MS repo-ból.
V1.8.4
- MSResolver importalva
- TheVideo linkek tamogatasaAkinek Frodo alatt hibát dobna frissítéskor, próbálja meg először MSResolvert telepíteni zip-ből.
-
huliganboy
addikt
vazzemiko és aky01
Respect nektek!!
-
-
PZMike
csendes tag
Először is ezer köszönet a kiegészítőkért!
Nekem az NCTV egy androidos box-on (5.1.1.) és Kodi 16.0-n kitűnően fut bár nem a repoban szereplő libtorrent-tel, hanem unravel 3490-es hsz-ben szereplővel.
Az uTorrent-nek történő web GUI-s átküldés is kiváló (win10 alatti kliensnek),
androidos uTorrent kliensnek vagy más androidos kliensnek történő átküldés lehetséges valahogy?Előre is köszi a válaszod!
-
Fatraktor
csendes tag
Nállam is hiba van...... mxq quick play-OpenELEC
-
rooney8
aktív tag
ios app nálam instant crash-el. tegnap este még jó volt, most akartam nézni egy filmet, de minden indításnál crash. logot nem tudok küldeni. sorozatbarát, movieshark, exodus és exodus+ van fölrakva. illetve az iptv lett tegnap este beüzemelve, de akkor még működött, néztem is adást rajta. valami ötlet?
i5s, ios 9.3.1, non jb[ Szerkesztve ]
-
Speedcop14
csendes tag
válasz
Arolotifar #5036 üzenetére
OKsa megvan nagyon köszi!
-
mSat
újonc
A Movieshark app jól megy a H, Hu szériás Samsung tévéken is. Egy ideje használom és eddig kifogástalanul müködik. Lenne egy kérésem, kérdésem LittleShark-hoz, a számitógépre kifejlesztett tv szerver appot nem lehetne megírni androidra is? Szerintem sokunk számára egyszerübb lenne a kezelhetőség. Köszönöm a munkádat és sok sikert a további fejlesztésekhez.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz
johndeegwed #5035 üzenetére
-
Arolotifar
őstag
válasz
Speedcop14 #5034 üzenetére
Google a barátod
[link]
-
johndeegwed
tag
válasz
Speedcop14 #5034 üzenetére
15.2-es verziót hol tölthetem le?
-
Speedcop14
csendes tag
válasz
DoItYourself #5027 üzenetére
üdv! feltettem egy backup kiegészítőt a programokhoz de sajnos nem tudom hol kell alkalmazni vagyis mit kell vele csinálni
néhány alap lépés nagy segítség lenne... köszönet!
-
-
JoMXQ
csendes újonc
Helló!
Köszönet a fejlesztőknek a jó kis addon-ért.
16.1-es Jarvist telepitettem Windows 10-en. A Movieshark repó telepitése után első használatkor a Mediaklikk jól működött de aztán több próbálkozással sem tudtam elinditani az élő csatornákat. Valahogy a csatornalista duplázva van, ahogy a kép mutatja, és egy sem indul.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond? Én csinálok valamit rosszúl?[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
Jarvisra múltkor találtam Estuary (Kodi 17) skint. Ki is próbáltam androidon és működik.
Ha valakit érdekel letöltheti innen.
Forrás: github/nkvoronovIlletve van egy másik is, de ezt nem próbáltam.
Ez itt található: github/Guilouz -
DoItYourself
addikt
válasz
Speedcop14 #5026 üzenetére
Kodi backup addon-t próbáltad már?
-
Speedcop14
csendes tag
Üdv! Ezúton mondanék nagyon nagy köszönetet LittleShark-nak! Most kezdtem használni a KODI-t és remek munkát végzett tényleg respect
És megragadnám az alkalmat hogy megkérdezzem...hogyan lehet elmenteni a beállításokat és a közben feltelepített addonokat és forrásokat is megtartani? van valamilyen backup esetleg ami egy file-ba kimentené a dolgokat és ujratelepítés után vissza lehetne tenni? Egy kiváló kínai octa core-os Media Box-ot használok...
Köszi a segítséget..
-
aky01
tag
válasz
huliganboy #5024 üzenetére
MovieShark-nak saját resolverei vannak, nem MSResolvert használja.
-
xeno
csendes tag
Sziasztok!
A moviesharkban a youwatch linkek jó ideje nem működnek ugyanakkor EXO+ javítva lettek, próbáltam átbányászni a megfelelő függvényt az egyikből a másikba, de sajnos úgy tűnik mások a visszatérő értékek.
Nem lehetne valahogy rávenni a moviesharkot is, hogy azt mssresolver plugin függvényeit használja link feloldáshoz?
-
doberman
senior tag
érdekes dolgot figyeltem meg:
eddig 5.0.8 OE-t használtam. Tegnapelőtt a boot után nézem, hogy updating... aztán meg 6.0 jelent meg.
Úgy tudtam, hogy főverziót nem frissít az automatikusan.. az mindig is "kézzel" mint tiszta telepítés volt ajánlva. A Tvheadend PVR klienst újra kellett tenni - viszont a beállításait megőrizte. megmaradt az időjárás kliens és a beállításai. A Movieshark meg CC az megmaradt... hogy is van ez? -
zsozsoooooo
tag
válasz
LittleShark #5020 üzenetére
Ezer köszönet.
-
LittleShark
tag
válasz
zsozsoooooo #5019 üzenetére
Lefordítom az utolsó verziót Linux alá és elküldöm neked a linket.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
LittleShark #5002 üzenetére
Szia!
Régebben írtad, ha jól emlékszem, hogy esetleg foglalkozol az androidon futó MovieShark szerverrel, ami a TV-s lejátszáshoz kell. Elképzelhető, hogy lesz? Esetleg Ubuntu alá?
Köszi a fejlesztést!
Üdv,
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
LittleShark #5011 üzenetére
kipróbáltam én is háááát, nemvettem rajta észre semmi újdonságot, igaz , mintha egy kicsit lefuladna a laptopom az inditásnál de utánna már megy rendesen, de úgy döntöttem inkább viszatettem a Kodi 15.2 arra a pár magyar fejlesztésu pluginra amit használok nekem elég az is, és simábban fut a laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Sziasztok hihetetlenül szivat a kodi , ujra húztam rendszert és 15.1-et telepíteném de NSIS-error chrasht kapok , mi a megoldás
win 7 x86 -
LouiS22
veterán
válasz
hardtechnobo #5000 üzenetére
Segíts már: milyen IPTV előfizetés az, amit Kodival tudsz nézni? Igencsak furcsa lenne, pláne legálisan...
-
mexel
veterán
Én 16.1-en a retouched-et használom, praktikusabb szerintem a kezelése mint a gyári skinnek.
-
LittleShark
tag
válasz
#61631488 #5010 üzenetére
Szia!
Nekem az van fent. Az online kiegészítők nálam működnek, de nem jelenítik meg a thumbnail és előnézeti képeket. Így nehézkes a használat. A rendszer egyébként sokkal gyorsabb mint az előző, köszönhető ez szerintem az új kinézetnek. Pl.: Ha a Kilépés gombra kattanok azonnal bezáródik a Kodi.
Be lehet állítani a Confluence skin-t is, de akkor ugyan úgy visszalassul a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiprobálta már valaki az uj Kodi v17.0 “Krypton”- t. ?
-
törölt tag
válasz
johndeegwed #5008 üzenetére
a kodi 16.1 siralmas az egész , valami atomerőmű kell hozzá hogy rendessen fusson az egész
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Sziasztok kodi 16.1-es verzióját szeretném használni exodus kiegészítővel , amin videót indítok csak fekete és fehér árnyalatok vannak , van erre megoldás?
-
válasz
LittleShark #4972 üzenetére
Ha a többi topiklakó nem bánja, írd be ide a végzettségeid, és hogy merre laksz. Itt sok ember hálás a munkádért, hátha vki tud is segíteni.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Videa addon nem hajlandó behozni semmit sem, hibát dob. Másnál sem jó, vagy csak nálam nyekkent meg valami? Barátnőm rágja a fülemet, hogy ozonenetworkot akar nézni...
-
azozo
senior tag
válasz
LittleShark #5004 üzenetére
Az lesz csak a win 10-es macerás letiltotta a kis webszererem amivel feltettem az appokat
-
azozo
senior tag
válasz
LittleShark #5002 üzenetére
Akkor lehet C 650-re is jó...?