Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
Topikgazda
Most nem vagyok gép előtt, de Settings-System-Video output-Display mode.
Alex
-
t72killer
titán
válasz t72killer #5085 üzenetére
Újra kérdezném: mennek rendesen a 3D-bluray (nem sz@rrá tömörített SBS) tartalmak a kodiban? Windows alatt kb 2 hónapja próbáltam (lehet nem mindent tettem meg, amit kellett volna), de nem akarta az igazságot. Nagyon szeretnék egy ubuntus HTPC-t összerakni, de ennek alapfeltétele, hogy mindenféle anyag, 3D framepacked beleértve, lejátszható legyen.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
azozo
senior tag
válasz LittleShark #5093 üzenetére
KÖszi kis leírás lesz róla
-
LittleShark
tag
Kérésre:
MovieSharkForSamsungTVWindows
MovieSharkForSamsungTVLinuxJó tudni:
Miután elindítottál egy filmet, nyugodtan kikapcsolhatod a számítógépet, mert a TV az internetről játssza le a filmet, nem a gépen keresztül.[ Szerkesztve ]
• Passzív Jövedelem: trker.com/go/158124 • • •
-
-
Noxy
veterán
-
tindisco
csendes tag
Sziasztok!
Van egy új távirányítóm, de az egyik gombja nincs dedikálva az openlec 6.0.3-as verziójában, amit jelenleg raspberry pi 2-n használok.
A keymap editort próbáltam, de nem ismerte fel a gombot.
Debug módban a következő üzenetet kapom vissza:DEBUG: CLinuxInputDevice:eyEvent: TranslateKey returned XBMCK_UNKNOWN from code(142)
Tudna valaki segíteni,hogy hogyan lehet "ezt a gombot életre kelteni"? A google tesó nem segített sajna...
Köszi szépen!
-
huan
őstag
Sziasztok!
Lehetséges asztali PC-n futó kodival filmet lejátszani HDMI-vel összekötött TV-n?
Ilyen a felépítés: -
mexel
veterán
Megint nekiálltam próbálgatni a dolgot. Sajnos az Exodus nálam megint nem az igazi. 10-ből legalább 8x ha ráklikkelek a kiválasztott filmre, olyan minth indítaná de utána kilép, nagyon ritkán indul el bármi is
-
t72killer
titán
Sziasztok! Most olvasom a kodi oldalán:
"Full resolution 3D (MVC decoding with frame-packing rendering)" - ezt értelmezzem úgy, hogy végre megoldható a 3D-Bluray tartalom full minőségi lejátszása linuxon?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
gaben919
csendes tag
Sziasztok az m4 sport élőadás valamiért nem megy.Van rá megoldás?Vagy csak nálam nem megy?Köszi
-
KIZS
aktív tag
Szia!
Sajna csak uTorrent és Transmission támogatás van jelenleg. A uTorrent-nél egyetlen egy feltétel, hogy legyen bekapcsolva a web ui, mert azon keresztül tudom távvezérelni.
Azt nem tudom, hogy az androidos uTorrent tud-e ilyet (szerintem igen, de nem próbáltam). Ha igen, akkor csak be kell kapcsolni és hozzákonfigurálni az NCTV-t.Az az igazság, hogy én Transmission-t használok, uTorrent támogatást csak azért csináltam, mert az másik legelterjedtebb torrent kliens. De nem ismerem mélyebben a használatát.
-
doberman
senior tag
válasz LittleShark #5074 üzenetére
egy okkal több, hogy samu tv-t vegyek majd ha arra kerül a sor.
gratula!8lnu
-
rooney8
aktív tag
köszi a többiek nevében. nekem ugyan nincs megfelelő tv-m hozzá, de nem semmi
kár, hogy a magyar tartalmak még nincsenek hd-ban, az lenne az igazi. félreértések elkerülése végett, ez nem kritika, csak eljátszottam a gondolattal -
consono
nagyúr
Wow!
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
LittleShark
tag
MovieShark - Szerver és Kliens root-olt Samsung Smart TV-n.
Teszt TV: UE32F5500AW
Környezet:
- SamyGO root (Ebben nem tudok segíteni. Ne is kérd!)
- Cross compiled Python SSL támogatással
- Python nyelven írt MovieShark szerver
- MovieShark Javascript kliensMinden a TV-n fut így nincs szükség külső eszközre a használathoz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szeretném megkérni valamelyik fejlesztőt, ha be e tudná tenni a Mediaklikk pluginba az Euronews magyar nyelvu élő adását ,esetleg ha van rá lehetőség ?
Előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Arolotifar #5063 üzenetére
koszike
-
vzoli1987
aktív tag
ezt az oldalt lehet programozni? picit mintha kevesebb forrás lenne de több kínálat.:
http://nezzsorozatokat.info/ Huawei P30 ||| VU+ DUO 2 Kodi 18.8
-
mntn
tag
A trakt kiegészítő szinkronizáció működik nálatok? Nálam nem akarja az oldalon frissíteni a megtekintett sorozat epizódokat.
szerk.:
Tárgytalan, csak noszogatni kellett egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Egy másik fórumban (nedboard IPTV linkek gyűjteménye) volt egy nagyon tuti kis lista, addig működött amíg valami nagyon okos közzé nem tette máshol is, na addig működött.....
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
LouiS22
veterán
válasz vargalex #5064 üzenetére
Nagy ötlet. Közben a címzetthez is célba ért a posztom, mert már priviben reklamál, hogy ő nem újonc (a besorolása alapján az) és ő csak segíteni akart. Meg persze mit képzelek.
Hát akkor innét üzenem: a szabályok világosak, lehet őket értelmezni. Azzal, hogy elküldted nekem priviben, máris megosztottad azt, amit nem lenne szabad. Világos? Ennél egyszerűbben is meg tudom fogalmazni, de az senkinek nem lesz jó.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
vargalex
Topikgazda
válasz LouiS22 #5062 üzenetére
Össze kellene dobni egy minimal weboldalt URL-es authentikációval (tipikusan a dyndns oldalak update URL-jei ilyenek), így mindenki egyedi hozzáférést kaphatna. Ezen felül szerver oldalon lehetne ellenőrizni, hogy x percen belül csak y különböző IP-ről jöhetne ugyan azzal a felhasználóval kérés.
Ha van igény rá, akkor összedobhatok egy ilyet, csak nem tudom, hogy mikor lenne rá időm.
Persze ez így a lista kimásolása ellen nem véd, de tovább lehetne gondolni.Alex
-
törölt tag
honnan tudnám letolteni a Version check Version: 0.3.16 plugint ?
-
LouiS22
veterán
Ezúton is szeretnék gratulálni annak a topiktársnak, aki a szabályok megszegésével kiadta egy újoncnak a listát, utóbbinak meg azért, amiért még terjeszti is. Aztán megy a sípolás, hogy nem mennek a listában szereplő dolgok.
Tényleg ez kell?!
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
aky01
tag
Sziasztok!
MovieShark frissíthető MS repo-ból.
V1.8.4
- MSResolver importalva
- TheVideo linkek tamogatasaAkinek Frodo alatt hibát dobna frissítéskor, próbálja meg először MSResolvert telepíteni zip-ből.
-
huliganboy
addikt
vazzemiko és aky01
Respect nektek!!
-
-
PZMike
csendes tag
Először is ezer köszönet a kiegészítőkért!
Nekem az NCTV egy androidos box-on (5.1.1.) és Kodi 16.0-n kitűnően fut bár nem a repoban szereplő libtorrent-tel, hanem unravel 3490-es hsz-ben szereplővel.
Az uTorrent-nek történő web GUI-s átküldés is kiváló (win10 alatti kliensnek),
androidos uTorrent kliensnek vagy más androidos kliensnek történő átküldés lehetséges valahogy?Előre is köszi a válaszod!
-
Fatraktor
csendes tag
Nállam is hiba van...... mxq quick play-OpenELEC
-
rooney8
aktív tag
ios app nálam instant crash-el. tegnap este még jó volt, most akartam nézni egy filmet, de minden indításnál crash. logot nem tudok küldeni. sorozatbarát, movieshark, exodus és exodus+ van fölrakva. illetve az iptv lett tegnap este beüzemelve, de akkor még működött, néztem is adást rajta. valami ötlet?
i5s, ios 9.3.1, non jb[ Szerkesztve ]
-
Speedcop14
csendes tag
válasz Arolotifar #5036 üzenetére
OKsa megvan nagyon köszi!
-
mSat
újonc
A Movieshark app jól megy a H, Hu szériás Samsung tévéken is. Egy ideje használom és eddig kifogástalanul müködik. Lenne egy kérésem, kérdésem LittleShark-hoz, a számitógépre kifejlesztett tv szerver appot nem lehetne megírni androidra is? Szerintem sokunk számára egyszerübb lenne a kezelhetőség. Köszönöm a munkádat és sok sikert a további fejlesztésekhez.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz johndeegwed #5035 üzenetére
-
őstag
válasz Speedcop14 #5034 üzenetére
Google a barátod [link]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
johndeegwed
tag
válasz Speedcop14 #5034 üzenetére
15.2-es verziót hol tölthetem le?
-
Speedcop14
csendes tag
válasz DoItYourself #5027 üzenetére
üdv! feltettem egy backup kiegészítőt a programokhoz de sajnos nem tudom hol kell alkalmazni vagyis mit kell vele csinálni néhány alap lépés nagy segítség lenne... köszönet!
-
morefire
tag
válasz JoHn123 #5031 üzenetére
XBMC Israeli Streaming Sites; Boogie's Kodi Repo; DudeHere Addons; Exodus repository; lambda Add-on repository; MovieShark; natko1412 repo; nickat's Kodi Add-on Repository; Superrepo All [Jarvis][v7]; TVADDONS.ag Addon Repository; Youtube Addon Repo
Donate: bit.ly/morefiredonate
-
JoMXQ
csendes újonc
Helló!
Köszönet a fejlesztőknek a jó kis addon-ért.
16.1-es Jarvist telepitettem Windows 10-en. A Movieshark repó telepitése után első használatkor a Mediaklikk jól működött de aztán több próbálkozással sem tudtam elinditani az élő csatornákat. Valahogy a csatornalista duplázva van, ahogy a kép mutatja, és egy sem indul.
Van valakinek ötlete hogy mi lehet a gond? Én csinálok valamit rosszúl?[ Szerkesztve ]
-
morefire
tag
Jarvisra múltkor találtam Estuary (Kodi 17) skint. Ki is próbáltam androidon és működik.
Ha valakit érdekel letöltheti innen.
Forrás: github/nkvoronovIlletve van egy másik is, de ezt nem próbáltam.
Ez itt található: github/GuilouzDonate: bit.ly/morefiredonate
-
DoItYourself
addikt
válasz Speedcop14 #5026 üzenetére
Kodi backup addon-t próbáltad már?
Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
Speedcop14
csendes tag
Üdv! Ezúton mondanék nagyon nagy köszönetet LittleShark-nak! Most kezdtem használni a KODI-t és remek munkát végzett tényleg respect
És megragadnám az alkalmat hogy megkérdezzem...hogyan lehet elmenteni a beállításokat és a közben feltelepített addonokat és forrásokat is megtartani? van valamilyen backup esetleg ami egy file-ba kimentené a dolgokat és ujratelepítés után vissza lehetne tenni? Egy kiváló kínai octa core-os Media Box-ot használok...
Köszi a segítséget..
-
aky01
tag
válasz huliganboy #5024 üzenetére
MovieShark-nak saját resolverei vannak, nem MSResolvert használja.
-
xeno
csendes tag
Sziasztok!
A moviesharkban a youwatch linkek jó ideje nem működnek ugyanakkor EXO+ javítva lettek, próbáltam átbányászni a megfelelő függvényt az egyikből a másikba, de sajnos úgy tűnik mások a visszatérő értékek.
Nem lehetne valahogy rávenni a moviesharkot is, hogy azt mssresolver plugin függvényeit használja link feloldáshoz?
-
doberman
senior tag
érdekes dolgot figyeltem meg:
eddig 5.0.8 OE-t használtam. Tegnapelőtt a boot után nézem, hogy updating... aztán meg 6.0 jelent meg.
Úgy tudtam, hogy főverziót nem frissít az automatikusan.. az mindig is "kézzel" mint tiszta telepítés volt ajánlva. A Tvheadend PVR klienst újra kellett tenni - viszont a beállításait megőrizte. megmaradt az időjárás kliens és a beállításai. A Movieshark meg CC az megmaradt... hogy is van ez?8lnu
-
zsozsoooooo
tag
-
LittleShark
tag
válasz zsozsoooooo #5019 üzenetére
Lefordítom az utolsó verziót Linux alá és elküldöm neked a linket.
-
zsozsoooooo
tag
válasz LittleShark #5002 üzenetére
Szia!
Régebben írtad, ha jól emlékszem, hogy esetleg foglalkozol az androidon futó MovieShark szerverrel, ami a TV-s lejátszáshoz kell. Elképzelhető, hogy lesz? Esetleg Ubuntu alá?
Köszi a fejlesztést!
Üdv,
[ Szerkesztve ]
Zsozso
-
törölt tag
válasz LittleShark #5011 üzenetére
kipróbáltam én is háááát, nemvettem rajta észre semmi újdonságot, igaz , mintha egy kicsit lefuladna a laptopom az inditásnál de utánna már megy rendesen, de úgy döntöttem inkább viszatettem a Kodi 15.2 arra a pár magyar fejlesztésu pluginra amit használok nekem elég az is, és simábban fut a laptopon.
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Sziasztok hihetetlenül szivat a kodi , ujra húztam rendszert és 15.1-et telepíteném de NSIS-error chrasht kapok , mi a megoldás
win 7 x86 -
LouiS22
veterán
válasz hardtechnobo #5000 üzenetére
Segíts már: milyen IPTV előfizetés az, amit Kodival tudsz nézni? Igencsak furcsa lenne, pláne legálisan...
-
mexel
veterán
Én 16.1-en a retouched-et használom, praktikusabb szerintem a kezelése mint a gyári skinnek.
-
LittleShark
tag
válasz #61631488 #5010 üzenetére
Szia!
Nekem az van fent. Az online kiegészítők nálam működnek, de nem jelenítik meg a thumbnail és előnézeti képeket. Így nehézkes a használat. A rendszer egyébként sokkal gyorsabb mint az előző, köszönhető ez szerintem az új kinézetnek. Pl.: Ha a Kilépés gombra kattanok azonnal bezáródik a Kodi.
Be lehet állítani a Confluence skin-t is, de akkor ugyan úgy visszalassul a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kiprobálta már valaki az uj Kodi v17.0 “Krypton”- t. ?
-
törölt tag
válasz johndeegwed #5008 üzenetére
a kodi 16.1 siralmas az egész , valami atomerőmű kell hozzá hogy rendessen fusson az egész
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Sziasztok kodi 16.1-es verzióját szeretném használni exodus kiegészítővel , amin videót indítok csak fekete és fehér árnyalatok vannak , van erre megoldás?
-
nagyúr
válasz LittleShark #4972 üzenetére
Ha a többi topiklakó nem bánja, írd be ide a végzettségeid, és hogy merre laksz. Itt sok ember hálás a munkádért, hátha vki tud is segíteni.
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Videa addon nem hajlandó behozni semmit sem, hibát dob. Másnál sem jó, vagy csak nálam nyekkent meg valami? Barátnőm rágja a fülemet, hogy ozonenetworkot akar nézni...
-
azozo
senior tag
válasz LittleShark #5004 üzenetére
Az lesz csak a win 10-es macerás letiltotta a kis webszererem amivel feltettem az appokat
-
azozo
senior tag
válasz LittleShark #5002 üzenetére
Akkor lehet C 650-re is jó...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nyaralás topik
- Társasjáték topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest