Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbarna1
csendes tag
Szia ! koszonjuk szepen !
-
aky01
tag
Sziasztok!
Exodus+ V1.1.0 MS repo-ból tölthető
1.1.0
- Uj kiszolgalok (SorozatBarat, Mooviecc)
- Filmezz sorozat kereses javitva (cache miatt nem a kivalasztott epizodot toltotte be)
- Exodus 1.2.0-bol kiszolgalo frissitesek atvezetese[ Szerkesztve ]
-
Imrisko
tag
Itt nem a kabel a gond (szerintem), egyszeruen a Openelec alatt a mini PC Matrix-ba bejatszott firemware valami oknal fogva nemjelenik meg. Az a gond a Matrix-nal hogy egyedileg lehet csak bejatszani az Openelec-t ezt valamilyen vPeter kesszitette irtam is neki azt valaszolta ez Openelec hiba ezzel netud semmit sem csinalni. Ez az egesz mar a 6.0.0 kezdodott feltettem a 6.0.3. es maradt a problema. Valami nincsrendben, de mi.?
-
Norbika88
senior tag
válasz huliganboy #4148 üzenetére
Ámen!
Hogy áll a dolog többi platform mindig OFF ba? -
xeno
csendes tag
válasz huliganboy #4183 üzenetére
A movieshark-ban jelenleg minden youwatch link következetesen ezt a hibát dobja illetve az allvid linkek sem működnek, valószínűleg változtak az url-ek.
Ami érdekes, hogy az exo+ feloldja ugyanazokat a linkeket a f*lm*z providerrel. Amugy ugye ugyanazt a oldalt használja forrásként.
Rögzítettem is a hibajegyzékben a dolgot.
-
Imrisko
tag
válasz huliganboy #4191 üzenetére
Igen jol erted es nincs lehetosegem kivalsztani
-
Imrisko
tag
válasz huliganboy #4186 üzenetére
Nem-nem allitani akarok a hangom! A kep HDMI keresztul megy, de a hangra nincsen lehetoseg a hangkimenetben a HDMI kivalasztasara. Azaz ha hangot akarok kicsikarni csak ket lehetosegem van v. eggyik az analogon keresztul a masik meg optikai kabelon. Nemtudom igy mar erthetobb-e a gondom?
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4188 üzenetére
Toltsd az igenylistat
Vmilyen modon priozzatok, amit leginkabb szeretnetek.
Nem tudom mennyien hasznaljatok, elvileg a kerelmezok szama erre jo lenne.
Vagy dobjatok privit. -
vazzemiko
tag
Sziasztok!
A frodosokhoz szolok most elsosorban.
Aki hasznalja az MS Light-ot es volna olyan feature, amit nagyon hianyol, vagy szeretne a light verzioban is, az legyen szíves az excelunkben jelezze a szokasos modon.
Csinalok egy MS-Light sheetet.
A rendelkezesre allo featurek az MS igenylista fulon, vagy az MS changelogjaban megtalalhatoak.
Nem igerek semmit, de egy-ket dolgot valszeg lesz idom integrálni bele.Trakt TV ki van csukva! azt nem vallalom, total szivas volt MS-ben is.
Udv,
-
Imrisko
tag
Elore is elnezest kerek a kerdesemert, de szuksegem van segitsegre az Openelec-kel kapcsolatban. A mini PC Matrixon fut az Openelec 6.0.3 vz. . Az a gondom a rendszer/beallitas/hangkimenetnel HDMI kimenetet nem talalom csak az analog es a optikai kimenet kivalsztasa lehetseges. Azt olvastam a forumokon, hogy a config.txt keresztul belehet allitani. De a flash alatt nemvolt a config file. Kialakitottam es probaltam a config.txt-be beirni : # Force HDMI even if unplugged or powered off # hdmi_force_hotplug=1 , de ez sem segitett. Tudnatok valami megoldas a gondomra.
Valaszotokat elore is koszonom.
Megegyszer bocsi ha rossz helyen kopoktattam. -
huliganboy
addikt
válasz Arolotifar #4182 üzenetére
-
őstag
válasz vadasz1974 #4181 üzenetére
Mert a keresett videót eltávolították. Ahhoz nincs köze a fejlesztőknek.
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
vadasz1974
csendes tag
egyes filmeknel kiirja hogy a keresett videot eltavolitottak ez mitol lehet
-
vadasz1974
csendes tag
válasz huliganboy #4174 üzenetére
ok koszi ugy nez ki most mar mukodik
-
huliganboy
addikt
(#4178) robi1979
Töröltem- Kérlek ne emlegesd a csatornák nevét!!
Gondolom azért hiányzik mert nincs hozzá elérhető élő link!
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4171 üzenetére
Akkor nalad is jo lett?
Ennek orulok!Hat leirtam mi volt a baj
movieshark vs moviesharklight
Par napja irtam mar egyszer, hogy szerintem ez igy felmegoldas es nem fog menni, de azt irtad, hogy hibatlan teljes ujratelepites utan is, ugy hogy nem foglalkoztam vele.Remelem 2 nap mulva nem fo*ik be ujra
-
huliganboy
addikt
válasz vadasz1974 #4170 üzenetére
Rakd fel a repo-és onnan telepítsd..
Ha frissítés lesz onnan egyszerű frissíteni
-
zoltan6
őstag
rtlmost csak nálam üres? reggel még megnéztem rajta a tegnapi farm-ot.most este meg már semmi..
-
vazzemiko
tag
válasz vadasz1974 #4170 üzenetére
Hi!
Az 1.7-et felesleges feltenni, mert mar nem fog mukodni.
1.8.1 az utolso stabil verzio.Tedd fel a repot, aztan repobol telepitsd az MS-t.
-
vadasz1974
csendes tag
Sziasztok, szep estet mindenkinek. Adtam egy gyari beallitast a TV Boxnak es szeretnem ujra tenni a Movie Scharkot, fol kell tegyem az 1.7-est zip fajlbol vagy eleg ha folteszem a MS repo-t ?
-
kobold4545
újonc
Sziasztok !!
Feltettem a movieshark ligt 1.6.7-et. korábbi verziókat töröltem meg az user datát is csak ez van fent, tmdb
adatok kérését kikapcsoltam a beállításokba tesztelve evo xfinity box újra indítás után is műkszik rendesen,
csak az 1.6.7 verzió van fent semmi más.
Vazemikó köszi a munkádat !!
-
dh66e
veterán
Azonnal csináljátok meg!
Viccet félretéve régebben írtam hogy felesleges szétszedni (beoffoltatni) a topikot mert a fejlesztők itt vannak így itt kérdezzük őket illetve egymás közti tapasztalatokat a droidos felhasználás tekintetében. -
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4160 üzenetére
Hi!
Feltettem a repoba egy 1.6.7-et.
Ugye anno irtam, hogy szerintem baja lesz azzal, hogy tovabbra is movieshark-kent keresi a settingset stb. Ill olyan mappaba is telepult.
Egysegesitettem moviesharklight-ra mindent.Feldobtam winfosra, ott szepen megy.
A kovetkezot kellene tenni:
Uninstall minden MS ami fent van.
Feltelpiteni 1.6.7-et.
Elindit. Ha megy, akkor bemenni a beallitasokba. Barmit atallitani, majd ok.
Utana visszaallithatod. Ez csak azert kell, hogy a userdata-ba kiirja a settingset.Mas otletem nincs es attol felek log nelkul nem is lesz...
De nekem ez mar mystic error kategoria, hogy megy 1-2 napot, aztan nem megy...Udv,
-
silver87
tag
Van bárki aki a felszin készítéshez ért? Eléggé megrekedtem a saját skinemmel. Idő hiányában meg a lelkesedésem is kezd fogyni. Nagyon jól jönne némi tanács.
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4160 üzenetére
jol latom a legelso screenen, hogy nincs feltelpitve a moviesharklight?
miert csak movieshark folder van az addonoknal? -
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4158 üzenetére
Csucs!
akkor meg az userdata\addon_data folder tartalmarol kerek screent[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4155 üzenetére
ha egyet visszalepsz a konyvtarstrukiban, tehat a .xbmc alatt, van olyan, hogy userdata?
Arrol kene screen. -
kymco
veterán
-
pcguru94
csendes tag
Sziasztok . Movie shark 1.8 hova lett sehol sem találom.köszi
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
Navi-X -hez ért valaki, vagy van neki saját fóruma valahol, ahol segítenek benne?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
rakyistvan
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
Nem akarom szétoffolni a fórumot, de két fontos kérdésem lenne. Az egyik ami engem érdekelne: melyk a jobb Kodibuntu vagy OpenELEC ? A másik kérdésemben leírom a pontos hardwert amin futtatom a Kodit. Mióta használok média centert azóta XBMC Ubuntu majd Kodibuntu van a gépemen. Jelen konfigon 16-os kodibuntu fut az alábbi hardveren: ZOTAC MAGHD MINI PC: 2GB ram 160GB HDD Atom N330 proci Nvidia ION VGA. A problémám a következő. Amire használom a rendszert: Movieshark, SorozatBarát, iPad, iPhone, iMac AirPlay és van egy Os X szerverem amin NTFS filerendszerből osztom meg WIFI-n a képeket, filmeket, zenéket. Mostanában a kicsike sokat köhög. Szabvány telepítés után se driver se semmi mindössze Titan skin és a Movieshark oldalon található online filmes sorozatos addon-okon kívül nincs fent semmi. Sokszor csinálja, hogy amikor tölt egyszerűen megfagy a GUI pl.: megnyitok egy filmet a Movieshark-kal pl vidto.me-ről a töltésjel lefagy a hang megy, ez a fajta lefagyás gyakori. Megnyomom a kikapcsoló gombot és a kijelentkező képernyő bejön és szépen le is áll. Bekapcsolom és megint megy. A winyót néztem 100/100-as a CPU és GPU kitakarítva új pasztát kapott. Mióta 16 van azóta sokkal gyakrabban csinálja. Nem tudom mi lehet a probléma. Ha már valaki találkozott vele kérem írjon. Az OpenELEC meg azért érdekelnem mert nem tudom mi a különbség a Kodibuntuhoz képest. Szeretném megtudni nekem alkalmas-e az OpenELEC esetleg jobb-e vagy miben más.
Válaszotokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
MacPro Pro 15" Retina, Macbook, PowerMac, eMac, iMac, iPhone, iPad
-
őstag
Szerintem nagyon jó ötlet
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
nagyúr
Miért, eddig volt külön topik?
-
huliganboy
addikt
Mit szólnátok ha az androidos KODI/médiabox topicot beolvasztanánk ide és a továbbiakban itt lenne az összes platform?
[ Szerkesztve ]
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani hogy ha win alatt csinálok Kodiban egy backuppot a repokról és a kiegészÍtőkről akkor az föl fog e menni Raspberry Pi3 OpenElecre gond nélkül? A wines backuppom felment androidos Kodira, ott működik is, de Pi3-al még nem volt dolgom, ezért kérdezem mert ma kell beüzemelnem egy Pi3-at. És nincs kedvem minden repot egyenként beállÍtgatni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4144 üzenetére
Ujratelepites utan is, illetve ujrainditas utan, amikor a hiba jon, akkor is nezd meg majd lecci.
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4142 üzenetére
Azt meg tudnatok nezni, hogy a userdata konyvtarban mien neven van az addon?
vmi ilyesmi helyen van:
\\SAMBADROID\sdcard\storage\emulated\0\Android\data\org.xbmc.kodi\files\.kodi\userdata\addon_data\
szoval hogy itt van e:
plugin.video.movieshark mappa vagy csak plugin.video.movisharklight mappa van? -
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #4140 üzenetére
Hat pedig csak ket subrutin if része lett else feltétellel felbovitve.
Az eg vilagon semmi mast nem modositottam, meg uj valtozo sem kerult be.Konkretan mi tortenik? El sem indul az addon?
-
huliganboy
addikt
válasz kobold4545 #4137 üzenetére
NEkem is ugyan ez van!
-
vazzemiko
tag
Sziasztok!
Nyitottunk egy SPMC-vel kapcsolatos témát.
Az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, a továbbiakban ott ejtsük meg.
Ez egy Kodi forum.Köszi,
-
kobold4545
újonc
Sziasztok !
Nálam műkszik MovieShark Light V1.6.6 tesztelve evo xfinity frodon mindaddig míg nem indítom ujra a vasat,
utánna plungin hibát ír. Csak újra telepítés után megy megint. -
remex
tag
SPMC-t próbálta már valaki? Ez a Kodi korábbi Android-os fejlesztőjének aktuális projektje.
Tudom off, de azért valahol csak kapcsolódik ide is... -
vazzemiko
tag
MovieShark Light V1.6.6
V1.6.6
- Uj nyelv kategoria miatti hiba javitvaA repobol zip-kent frissitheto.
Legyszi szoljatok, hogy okes e, mert ezt nem teszteltem.
Udv,
-
pakpak
csendes tag
Felhívom a figyelmeteket, hogy egyes csatornáknál, nem működik az auto track, így ki kell választani a magyar nyelvet!
-
pakpak
csendes tag
az állandó prémium csatornákon magyar felirat is van, de nem automatikus
-
vazzemiko
tag
MovieShark V1.8.1 frissitheto a repobol.
V1.8.1
- Ismeretlen nyelv eseten hibauzenet javitvaA forrasoldalon uj nyelvkategoriat vezettek be, ami az MS-nek ismeretlen volt, ezert dobott hibat.
A vicces, hogy a filmek es sorozatok elso oldalan is hasznalatban van az uj kategoria
Ezert csak ott jelentkezett a hiba.Egyelore ismeretlen-ként jelöli ezeket, illetve a jovoben, ha bekerul uj kategoria nem fog hibaval elszallni.
Udv,
-
őstag
-
Spuri2000
senior tag
válasz Arolotifar #4118 üzenetére
Akkor az mi amit kérni kell tőletek?
Idejétmúlt a topik összefoglaló?
-
vazzemiko
tag
Valtozott a forras.
Majd megnezem...Lehet vak vagyok, de nem talalom pl a feliratos ill. szinkron bejegyzest sehol az oldalon.
Emiatt hal meg.Eddig lathato volt egy filmnel, ha feliratos, vagy szinkronos.
Most nincs meg ez az info, vagy vak vagyok...Keresni lehet ra, de mashol nem talalhato adott filmhez az info.
Ha vki megtalizza szoljon.
Varok a javitassal, szerintem ez vmi ideiglenes hiba lesz...
[ Szerkesztve ]
-
xeno
csendes tag
Sziasztok!
Másnak sem megy a MovieShark (1.8) Filmek illetve a Sorozatok menüpont?
Nekem mind windowson mind openelecen ugyanazt dobja:16:22:50 246.087967 T:1577055296 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.UnboundLocalError'>
Error Contents: local variable 'movie_info' referenced before assignment
Traceback (most recent call last):
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py", line 1366, in <module>
build_movie_directory(args['foldername'][0], args['pagenum'][0], args['action'][0])
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py", line 537, in build_movie_directory
movie_info = decode_movie_info(movie_info_data[poz])
File "/storage/.kodi/addons/plugin.video.movieshark/default.py", line 111, in decode_movie_info
movie_info = movie_info + '[COLOR blue] DVD[/COLOR]'
UnboundLocalError: local variable 'movie_info' referenced before assignment
-->End of Python script error report<--
16:22:50 246.305969 T:1968496640 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.movieshark/?action=none&foldername=Filmek&mode=main_folder&pagenum=0
16:22:50 246.308304 T:1968496640 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.movieshark/?action=none&foldername=Filmek&mode=main_folder&pagenum=0) failedA kedvencek és a kategóriák és Keresés szimpla működik. Csak ez a két menüpont dob hibát. :S
Rögzítettem a hibajegyzékben.[ Szerkesztve ]
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, teljesesen sötét vagyok a témában.
Egy toshiba encore tabletre tettem fel tegnap a kodit, hogy hdmivel kiteszem tv re, de a tábla teljesen behalt tőle, eltűntek a driverek, se net se éríntő,semmi......az sd kártyát sem látta a rendszer. Úgy történt, hogy ment rajta a kodi aztán abból kikapcsoltam, és a következő bekapcsolásnál vége volt az egésznek.
Újratelepítettem a windows 8.1-et, tennék még egy próbát.Ötlet, hogy mitől lehet és hogy kerülhetem el?
-
őstag
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
A magyar prémium csatornáknál az előtöltés 0%-nál megáll,és nem tölt tovább.
Egyedi eset,és van rá megoldás,vagy a link hibája?
(Win10 64bit,Jarvis)
Köszi![ Szerkesztve ]
Win11 Pro/64, MI TV Stick, Kodi 20.2 (többi az adatlapomon)
-
hiena68
csendes tag
válasz huliganboy #4109 üzenetére
Nincs. Rejtett fájlok is láthatóak, bekapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
Spuri2000
senior tag
Sziasztok,
Kérem küldjétek meg nekem az IPTV címet.
Üdv:
S -
-
hiena68
csendes tag
Openelec-ben hol találom az iptvsimple client addon.xml file-t?
Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
vazzemiko
tag
válasz vadasz1974 #4100 üzenetére
a weboldalnak a beallitasokban filmezz.eu van beirva?
TMDB adatokat mindket helyen kikapcsoltad?
trakt.tv ki van kapcsolva szinten?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest