Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Aktív témák
-
Flashy
veterán
vannak winmodemek amik mennek és vannak amelyek nem.
http://www.linmodems.org
többfélét sikerült már beüzemelnem, csak pont faxolni kellett volna, az meg nem ment egyikkel sem. -
Strottler
tag
Lehet, hogy kicsit későn szólok, DE szinte biztos, hogy működik a modemed Linux alatt. Nálam Red Hat alatt működik és állítólag debian alá még nagyobb a támogatottsága. ezt nézd meg: http://ltmodem.heby.de/
A Knoppixot meg lehet merevlemezre installálni, ugyhogy ez sem lehet gond. -
eddie303
őstag
Általában PCI-s modem mind winmodem, szal nem tudom... Szerintem is külsõ soros, USB-s már nem mindegyik asszem.
-
eddie303
őstag
Amúgy Knoppix Isteni disztró, nekem eddig mindegyik live-nál jobban tetszik. Neked hányas van? Nekem 3.1 van, s az egyetlen bajom vele az, hogy minden elég régi benne s csomó hardvert nem ismer, pl. VIA Advanced AC97 Codec-et sem...
-
Enemy
aktív tag
Köszi!!
Akkor nem szerelek villanyt.. De mondjuk kesztyü nélkül egy debian jellegü diszt-val van esélyem....? -
eddie303
őstag
Legjobb lesz, ha hamar gyorsan elfelejted, mielõtt még eszedbe jutott volna :( Knoppix egy Live disztró, szal arra totál esélytelen, de másképp is olyan Linux alatt winmodemet kínozni, mint villanyszerelõkeztyúbe f@#$t verni.
-
Enemy
aktív tag
Segítsetek .. szeretnék használni debian alapú linuxot ..De a modem amit vettem hónapokkal ezelőtt az Win modem.. Hogyan...
Aktív témák
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest