Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Flashy
veterán
vannak winmodemek amik mennek és vannak amelyek nem.
http://www.linmodems.org
többfélét sikerült már beüzemelnem, csak pont faxolni kellett volna, az meg nem ment egyikkel sem. -
Strottler
tag
Lehet, hogy kicsit későn szólok, DE szinte biztos, hogy működik a modemed Linux alatt. Nálam Red Hat alatt működik és állítólag debian alá még nagyobb a támogatottsága. ezt nézd meg: http://ltmodem.heby.de/
A Knoppixot meg lehet merevlemezre installálni, ugyhogy ez sem lehet gond. -
eddie303
őstag
Általában PCI-s modem mind winmodem, szal nem tudom... Szerintem is külsõ soros, USB-s már nem mindegyik asszem.
-
eddie303
őstag
Amúgy Knoppix Isteni disztró, nekem eddig mindegyik live-nál jobban tetszik. Neked hányas van? Nekem 3.1 van, s az egyetlen bajom vele az, hogy minden elég régi benne s csomó hardvert nem ismer, pl. VIA Advanced AC97 Codec-et sem...
-
Enemy
aktív tag
Köszi!!
Akkor nem szerelek villanyt.. De mondjuk kesztyü nélkül egy debian jellegü diszt-val van esélyem....? -
eddie303
őstag
Legjobb lesz, ha hamar gyorsan elfelejted, mielõtt még eszedbe jutott volna :( Knoppix egy Live disztró, szal arra totál esélytelen, de másképp is olyan Linux alatt winmodemet kínozni, mint villanyszerelõkeztyúbe f@#$t verni.
-
Enemy
aktív tag
Segítsetek .. szeretnék használni debian alapú linuxot ..De a modem amit vettem hónapokkal ezelőtt az Win modem.. Hogyan...
Aktív témák
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest