Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
Aktív témák
-
Flashy
veterán
vannak winmodemek amik mennek és vannak amelyek nem.
http://www.linmodems.org
többfélét sikerült már beüzemelnem, csak pont faxolni kellett volna, az meg nem ment egyikkel sem. -
Strottler
tag
Lehet, hogy kicsit későn szólok, DE szinte biztos, hogy működik a modemed Linux alatt. Nálam Red Hat alatt működik és állítólag debian alá még nagyobb a támogatottsága. ezt nézd meg: http://ltmodem.heby.de/
A Knoppixot meg lehet merevlemezre installálni, ugyhogy ez sem lehet gond. -
eddie303
őstag
Általában PCI-s modem mind winmodem, szal nem tudom... Szerintem is külsõ soros, USB-s már nem mindegyik asszem.
-
eddie303
őstag
Amúgy Knoppix Isteni disztró, nekem eddig mindegyik live-nál jobban tetszik. Neked hányas van? Nekem 3.1 van, s az egyetlen bajom vele az, hogy minden elég régi benne s csomó hardvert nem ismer, pl. VIA Advanced AC97 Codec-et sem...
-
Enemy
aktív tag
Köszi!!
Akkor nem szerelek villanyt.. De mondjuk kesztyü nélkül egy debian jellegü diszt-val van esélyem....? -
eddie303
őstag
Legjobb lesz, ha hamar gyorsan elfelejted, mielõtt még eszedbe jutott volna :( Knoppix egy Live disztró, szal arra totál esélytelen, de másképp is olyan Linux alatt winmodemet kínozni, mint villanyszerelõkeztyúbe f@#$t verni.
-
Enemy
aktív tag
Segítsetek .. szeretnék használni debian alapú linuxot ..De a modem amit vettem hónapokkal ezelőtt az Win modem.. Hogyan...
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest