Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Sziasztok!
Én tegnap tettem fel ezt:
KMPlayer v3.0.0.1439 (magyar)1.
Az a gondom hogy az mpg fájljaimat amik átlagban 40 mp-esek (reklámok) kb. 36 mp-ig lejátsza képpel, majd ott a kép lefagy de az audió szépen lejátszódik 40 mp-ig.A sima WinMPlayer meg viszi gond nélkül.

A gyári beállításokat használtam.
Mitől akadhat el a videó a vége felé?2.
A másik genyóság meg az, hogy a KMPlayer magához rendeli a video fájlok lejátszását (file association), és hiába vannak kivéve a pipák, továbbra is ő játsza le pl. az AVI-t és társait. Csak úgy tudom a kezéből kicsavarni az irányítást, hogy az adott video fájlon jobb klikkelek és hozzárendelem a korábbi lejátszó programot, + kipipálva hogy mindig csak az adott programot használja ehhez a fájltípushoz!
Na most ezt eljátszani 10-20 típusnál, nem olyan mókás... igen olvastam, hogy a registryben is lehet bütykölni ezen, na de oda nyúlnék a legkevésbé. :SHát ezek a bánataim, amúgy meg kezdett szimpatikus lenni ez a lejátszó. Igaz mikor először végigkattintgattam a beállításait, azt hittem a NASA vezérlőtermébe kerültem... Ez már több mint sok(k)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tőzsde és gazdaság
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest