Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
<NewL>
addikt
norbi2k-nak jár egy pirospont a zökkenőmentes bizniszért. ezt a Magic Mouset vettem tőle
There's an app for that
-
simii16
aktív tag
válasz freestailo #22293 üzenetére
Mehet vissza is természetesen freestailo fórumtársnak a piros. Korrekt, türelmes, rendes eladó. Winchestereket vásároltam tőle. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
Scorpio06
aktív tag
Piros pont jár Elims-nek is, minden tökéletesen zajlott!
-
ela
tag
Óriási Pirospont rengeteg jár [komcsi] kollégának a nagyon korrekt és gyors üzletért ([CorsairH70N] )
Köszönöm :
ela
[ Szerkesztve ]
A jó pap is holtig tanul.
-
F3rus
csendes tag
Üdv!
Szeretnék egy pirospontot jegyeztetni aferi70 kollégának. 478-as lapot vettem Tőle. A lap rendben van, megbeszélt időpontban rendelkezésemre állt...
Fateeer...Tudja maga mi az az egzotikus állat ???........Tudom...Például: TE...
-
Anjunabeats
csendes tag
Hello!
Nagy PIROSpont Dummbeata.-nak.
Gigabyte EP45T-DS3R, Intel Core 2 Extreme QX9650, Corsair 4GB 1600MHz, Asus EN8800GTX 768MB
-
sisi900
tag
Egy nagy Piros pontot kérnék [lJohn Rose] fórum társnak Ezért az adás vételért
Nagyon gyors és korrekt.
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat Bizgenty -nek a korrekt vásárlásért.
[ Szerkesztve ]
-
misi1989
csendes tag
Viktoár-tól vettem ezt a processzort , gyors és korrekt volt , pirosat neki .
-
Doki91
csendes tag
Kérnék egy hatalmas PIROS PONTOT PŐZE kollégának a megbizhatóságáért és gyorsaságáért !
-
KubanitoS
veterán
Piros pötty ShellKretor -nak, ezért az üzletért.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Genji
őstag
Ezért a boltért kérnék pirosat devilke-nek.
Ezért pedig w_daywalker-nek jár a piros.
Megbízható, pontos eladók mindketten!a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
HoReSz1975
őstag
heli0n kollégának, megbízható vevőm volt, termék - Samsung SyncMaster XL2370 LED 2ms
-
&R3W
csendes tag
Pirospontot kérnék olbaidhun fórumozónak! egy gow3 volt az üzlet tárgya, korrekt a lemez, ahogy ígérte. Mindenkinek csak ajánlani tudom, segített egy személyes találkát is összehozni. Remélem lesz még vele üzletem!
-
Georg17
tag
Pirospont pyxystyx-nek http://hardverapro.hu/tag/pyxystyx.html ezért http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_geforce_gtx_460_1gb-os_videokartya_elado/hsz_1-50.html az üzletért. Korrekt vásárló, rendben fizetett.
[ Szerkesztve ]
-
zxrr
csendes tag
Pirospont postajoska-nak, telefont vettem tole.
Minden rendben ment, megbizhato, gyors, korrekt.
-
postajoska
tag
zxrr kolléga vett tőlem egy Nokia 6300-át, gyors, pontos volt. Érdemes vele üzletelni.
-
zeusz55
senior tag
Hatalmas pirospont meg egy maciskártya [pinker77] kollégának [ezért az 1GBs kártyáért] ! Korekt eladó, rövid határidő, biztonságos csomagolás!!! Köszönöm szépen!!!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
Lestat3
csendes tag
Piros pontot kérnék jackbacsi87 fórumtársnak ezért az üzletért.
-
welcome53
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Kérnék szépen egy piros pettyet Luzsan fórumtársnak
ezért az üzletért.
Kedves pontos vevőt ismertem meg személyében ajánlom mindenkinek.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Andrewhouse
aktív tag
Hatalmas pirons pont jár CriticalHits kollégának a EVGA 8800GTX káryátért!
[ Szerkesztve ]
-
monkyx
tag
Lasy kollégának ezért egy pirosat köszi
[link] -
ZaJanga
tag
Kérnék egy pirosat welcome53nak a vásárlásért! köszönöm
Ámítástechnika
-
ZaJanga
tag
-
PonPon
senior tag
Speed(R) - nek kérnék egy PIROSAT az alábbi üzletért:
16dBi bot antenna, 37cm-es. (RP-SMA)Előre utalt, majd postáztam minden rendben ment, köszönöm
-
bubus9
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék kérni egy piros pontot [Tito1986]nak. Korrekt vevő, aki megvette az alábbi két termékemet:
Intel E6600 CPU
[Asus P5KPL/1600 alaplap].
Köszönet a vásárlásért! -
FRENK1988
veterán
-
partyservice
csendes tag
Piros Bulittnak két GentleTyphoonért.
-
Stef3
csendes tag
Kérek egy piros pontot lovilovi01 -nek.
Egy TFT monitort vásároltam tőle itt kis hibával. A hibát nem titkolta, egyenesen úgy hirdette (persze az árat is ennek megfelelően szabta).
Bár az eredeti doboza már nem volt meg neki, mégis olyan biztonságos csomagolást rittyentett neki, hogy tanulhatnának a kínaiak.
Még egyszer köszönöm, a gyors és pontos üzletet.[ Szerkesztve ]
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
csendes tag
válasz Sir Psycho #22199 üzenetére
szeretnék én is kérni egy pirospontot Sir Psycho -nak, minden rendben ment vele az üzletelés során.
!Garanciális ügyintézésben tudok segíteni!
-
skorpio111
csendes tag
Kérnék egy piros pontot laci921225 kolégának ezért az üzletért [link]
-
Tim82
félisten
jodamester fórumtársnak kérnék egy pozitív értékelést - a tőle vett router hibátlanul teszi a dolgát.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
sergio_
aktív tag
Pirospont -George kollégának néhány dell laptop és táska vásárlásáért.
-
Marci79
senior tag
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest