Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
_kg
csendes tag
Sziasztok!
Kéretik egy HATALMAS piros pontot adni zazahoho kollégának a gyors, precíz üzletért (Gigabyte 460 GTX 1GB OC vga kártyát vettem tőle) - hihetetlenül korrekt és segítőkész volt most is, csak ajánlani tudom!
Ha pedig kedved úgy tartja, egy jót beszélgethetsz is vele mindenről!
Szóval köszönök neki még egyszer mindent!Üdv,
[ Módosította: z0d1AK ]
_kg
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hatalmas PIROS pontot kérnék kotibor fórumtársnak a Zalman 500HP tápért!Megbízható,rugalmas,korrekt,segítőkész üzletember.Csak ajánlani tudom!
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
N_A_S
veterán
zsaru3 kollégának kérnék egy piros pontot ezért az üzletért: Hibás Gigabyte GA-P35-DS3L. Korrekt volt, és pontos! Megbízható vevő!
https://tinyurl.com/phnas
-
Pedro1984
csendes tag
Piros pont jovanny2 kollégának a gyors és korrekt üzletért.
Semmi értelme megalkudni, ha választhatja az ember a legjobbat is.
-
máyköl
veterán
Blint18-nak pirospont, minden rendben volt. Ezért az üzletért.
-
Izzé
őstag
Jár a piros w.daywalker kollégának, egy VX450-t vettem tőle.
-
harlyngton
tag
Egy piros strigula blackvinyl szaktársnak, a remek üzletért, és a türelméért.
-
L.a.c.a
csendes tag
kymera-val elcsréltem a videokártyámat 1 Gigabyte GA-G41M-ES2L alaplapra és ezért szeretnék adni neki 1 nagy pirospontot. Mert hihetetlenül korrekt és rugalmas. Bárcsak több ilyen emberlenne ebben az Országban talán nemitt tartanánk
-
zoleek
tag
válasz #16155904 #21749 üzenetére
Sziasztok.
Szeretnék egy pirosat kérni dolargaan kollegának a sikeres ventilátor bizniszért.
Köszönöm.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
Scorpus
csendes tag
Kérek szépen egy piros pontot 04ahgy részére, akivel sikeres üzletet bonyolítottam le egy Asus P5Q SE2 alaplap formájában. Az eladó nagyon korrekt és pontos volt, bátran ajánlom bárkinek!
A mostaniakon kívül a régi rendszerben is voltak pozitív értékeléseim -> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Scorpus
-
Fintzy
csendes tag
-
fox64
tag
Kvazár kollégának nagy pirosat szeretnék kérni ezért a gpu blokkért.korrekt ár,korrekt cucc.rugalmas,jó eladó.
Szintén piros jár Dj Sügi kollégának a 8 darab ilyen ram süniért.megbízható eladó.[ Szerkesztve ]
A kompromisszumok nem jók semmire.
-
jaroslav
aktív tag
Kérnék egy jól megérdemelt pirospontot [Siera] kollégának.
Egy Half life PS3 játékot vásároltam tőle és a megbeszélteknek megfelelően előre utalás után postázta a tökéletes állapotban lévő játékot.
Ez a hirdetés linkje: [link]
Nagyon korrekt üzletfél, bátran üzleteljetek vele.
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
nmemlekszem
csendes tag
Üdv
Egy nagy Pirosat adok Dapro - nak a korrekt üzletért és ajánlom mindenkinek!
-
senior tag
-
Szacsy007
csendes tag
Ismét piros pont illeti neo74OSX-et a fehér hybrid védőtokért.
-
Dave™
nagyúr
gixxer-tomee-nak kérek egy pirosat ezért az üzletért. Korrekt, pontos, gyors vevő, abszolút ajánlott
-
MR. Anderson
tag
ricsoogsm kollégának kérnék pirosat ezért a szemüvegért
az árúja szép és eredetiés
netzoli kollégának is kérnék egy pirosat ezért a házikóért
utaltam nemvolt gond az árú kiváló[ Szerkesztve ]
"Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél" Az intellektusukat csillogtatni vágyók, ne nekem bizonygassák szellemi fölényüket...engem nem érdekel...
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Marci79
senior tag
-
Marci79
senior tag
Kéretik egy NAGY piros pontot jóváírni Sucuka-nak.
A kiváló munkájáért és megbízhatóságáért.[ Módosította: Janoska26 ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
kertsa
senior tag
Kérnék egy piros pontot sanyiksaborz-nak ezért az üzletér...
-
Crus
őstag
Elmör úrnak szeretnék kérni egy nagy piros pontot ezért az üzletért. Sajnos önhibámon kívül késtem az ígéretemmel, így késik picit a játék, de őt csak dicsérni tudom, nagyon gyorsan utalt és végig megértő volt. Ezúton is köszönöm neki, hogy velem üzletelt
[ Szerkesztve ]
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
P3TR!CK
senior tag
Kérnék szépen egy hatalmas piros pontot szotyo78 kollégának, a nagyon frankó MSI 770-C45 alaplapért. Gyors, megbízható ember!
-
törölt tag
Egy piros pontot kérek zoleek fórumtársnak a turbinákért.
Köszönöm. -
-
CZiUM
tag
Piros pont jár themebuilder-nek, nagyon korrekt eladó. Mindenkinek bátran ajánlom!
-
Anal
tag
Nagy pirosat szeretnék adományozni zsolesz010-nek a notiram biznyákért.
Bár nem én mentem el érte személyesen, hanem akinek kellett, mégis az összekötő Ph-ügynök én voltam
Ha gyüssz löszöl, ha hozol öszöl // 24/72 forever! Szól a Bumeráng!!!!!!!!!!!!!!!
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
tomy_cz
senior tag
Pirospontot szeretnék adni msittes-nek vettem tőle egy Xbox360 tálcanyitógombot és egy díszcsíkot. Előre utaltam, postázta.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=tomy_cz
-
lujó55
addikt
Kérek szépen egy piros érdemrendet Lord Dragon fórumtársnak, aki küldött nekem egy gyönyörű lapocskát és a postát átvállalta! Jó vele üzletelni, ajánlom mindenkinek!
-
scramble
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy piros pontot spista222 kollégának a korrekt, és gyors üzletért.
A termék: ÚJ ITE-Tech DVB-T HDTV digitális TV tuner vevő és felvevő - USB - ÚJRA KÉSZLETENKöszönöm,
scramble[ Szerkesztve ]
Piros pontjaim - aki vette a fáradtságot! :( - http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=scramble&submit=
-
D-Roy
tag
Pirosat mzsombor-nak.
vettem tőle egy mini DisplayPort to DVI átalakítót.Nagyon korrekt és rugalmas eladó,csak ajánlani tudom! Think Different.
-
Lajkó
őstag
PH-User-nek kérnék egy pirosat a sikeres bizniszünkért cserébe!
Tipp-topp lezavartuk az üzletet, hála a korrekt, és gyors eladónak! -
j0zsef
tag
HERR Z: (dupla) piros pont
Sajna a link már nincs meg, de egy GA-MA770-US3 alaplapot vásárolt meg tőlem, illetve egy EKL hőcsöves CPU hűtést. Két külön üzletről van szó, időben és tárgyában is elkülönült, ezért jár a két pont.
Pontos és korrekt tag!
[ Szerkesztve ]
I will not buy this record, it is scratched!
-
pukkancska
tag
válasz lsebestyen #21720 üzenetére
Úgyszint pirosat lsebestyen vásárlónak a 2 hsz.-el előbbi vásárlásáért.
-
IdiotElf
csendes tag
darkdead-nek kérek pirosat korrekt és gyors üzlet volt
előre utalással történt az üzlet
bátran lehet vele üzletelni
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyű és szép termeted?
-
lsebestyen
addikt
pukkancska tagnak szeretnék adni egy piros pontot ezért a cuccért (pontosabban egy pioneer dvr-k15) nagyon rendes, jófej eladó, be is szerelte nekem, és gait is vállal rá, ajánlom!
-
stigma
addikt
André kollégának egy pirosat kérek jóváírni mert vett tőlem egy félkonfigot.
Minden a legnagyobb rendben ment, zökkenőmentesen.
Csak ajánlani tudom, gyors,megbízható és korrekt üzletember.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
dewil666
őstag
Piros pontot kérek blu3m4n-nek gyors korrekt vevő. Lehet vele üzletelni! Használd egészséggel! Ati Radeon 5750 1Gb vett.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
Piros pont jár : galsaci-nak.
A megbeszélt helyen és időben.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
zsolt19900
őstag
válasz jorgi22 #21449 üzenetére
ezért a boltért jorgi22 egy jó nagy piripont jár nagyon korrekt ajánlom mindenkinek
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Weaver
senior tag
kulerr -nek mehet a piros, mint vevő ezért az üzletért :
-
diegho
nagyúr
japi kollégának egy piros a gyors vásárlásért.
-
japi
tag
diegho kollegának hatalmas pirospont Ezért az üzletért
Csak ajánlani tudom mindenkinek."Ki engedte meg, hogy elhagyja az őrbódét? Már hogy hagytam volna el, itt van rajtam."
-
gixxer-tomee
aktív tag
Ezért az üzletértegy szép nagy pirospontot kérnék Dave kollégának! Pontos, precíz, és nem tudtam kiakasztani a kérdéseimmel!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
pachito
őstag
Nagy pirospontot kérnék numan kollegának ezért merevlemez .
-
HoReSz1975
őstag
kérnék Norb3rto (Nagykőrös) , ezért az üzletért !!!JEGELVE!!!ASUS ENGTX480/2DI/1536MD5 eladó 1DB!!!, gyors, megbízható PH! -s
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
Piros pontot kérnék HoReSz1975 kollégának ezért korrekt és megbízható fórumtárs!
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
hossszú
őstag
w.daywalkernek adnék egy hatalmas pirospontot az üzletünk tárgya egy 470GTX volt amibe beszámította az én 250GTS-emet, korrekt üzleti partner mindenkinek ajánlom.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Jovanny2
őstag
Piros pontot kérnék DarthRevan kollegának ezért az üzletért. Minden rendben ment.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Ba'al
csendes tag
Piros pont jár Rlaci kollégának, gyors korrekt üzletfél, Ezt az 5800-át vette meg tőlem.
Mindenkinek ajánlom, korrekt üzletfél!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest