- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
Pirospont kamarush -nak a Ps3 -ért
-
lipi67
nagyúr
Én is szeretnék egy brutal pirosat [Csaszykj]-nak, [ezért] az üzletért. Még azt se tudta mit is kap, és már a vételár utalva volt. Gyors, megbízható, nagyon korrekt. Öröm vele az üzlet!
-
Csaszykj
aktív tag
King Darien kollegának szeretnék kérni egy pirosat, ezt a procit vásároltam tőle.
Minden gyorsan & korrekten ment, személyes átvéttel lett lebonyolítva.
-
Csaszykj
aktív tag
Egy hatalmas pirosat szeretnék kérni lipi67 kollegának, ezt a lapot várásoltam tőle.
Minden rendben & gyorsan & korrekten zajlott.
-
törölt tag
akaido -nak piros pont részemről is az általa megjelölt üzletért, illetve a bizalmáért hogy előre utalta az összeget!
-
Logicman86
tag
hegeanabol-nak egy pirosat akarok adni, mert vettem tőle egy Corsair 520 W modular táp-ot.
Gyors,megbízható , korrekt üzletember, ajánlom mindenkinek. -
Weaver
senior tag
Trident28-nak mehet a piros , mint vevő, ezért az üzletért :
-
akaido
addikt
Sanyi2007 kollégának piros ponty savazva szoftver biznyisszért.
-
pirospont Mr Irdatlan részére
ez már a második sikeres üzlet volt vele, megérdemliköszi
-
ToxicOs
csendes tag
Sziasztok!
Pirosat szeretnék kérni d!sCm4st3r kollégának ezért az üzletünkért. Korrekt partner!
Köszönöm! -
kisgreen-nek 1 piros pont a Toshiba töltőért, köszi utólag is
-
b79
újonc
Kocski-tól vett távirányítóval minden rendben van jár neki a pirospont.
-
Sunnyday
csendes tag
Hatalmas piros pontot kap [http://hardverapro.hu/tag/karolyka.html] ezért az üzletért: [http://hardverapro.hu/apro/geil_ultra_2x_1gb_kit_1600_mhz_cl_7/hsz_1-100.html]
és az azt követő felhasználói támogatásért! -
feigling
csendes tag
Nagy Piros peto.istvan-nak!
Ezért az üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/elado_abit_radeon_9600xt_256mb_2/hsz_1-50.html -
tomatos
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pöttyöt dome34 kollégának. Megtette a licitet a termékemre (2.5" HDD) majd az üzlet is rendben lezajlott.
-
ezsolti
tag
Egy darab pirosat szeretnék kérni w_daywalker -nek.
Ezért az üzletért: GTX580 -
tomatos
aktív tag
Szeretnék kérni egy piros pontot zole72 kollégának a remek üzletért. Eladtam neki egy 2.5HDD-t, a pénzt utalta én pedig küldtem a megbeszélt alkatrészt, korrektül zajlott minden.
-
Tch'oockah
csendes tag
Köszönet és pirospont illeti Zsankee-t (http://hardverapro.hu/tag/zsankee.html) a prociért, amit elküldött Pestre, de amikor megtudta, hogy helyiek vagyunk, visszahozatott. A proci azóta jól van, ott "dobog" a foglalatban és az eddigi - idő hiányában kevés - tesztelésnek megfelelt. Személyesen hozta el nekem, amit külön köszönök!
-
Tch'oockah
csendes tag
Aztán fanti (http://hardverapro.hu/tag/fanti.html) szintén érdemel egyet, segítőkészségéért, a RAMokért, amiket vásároltam Tőle - nagyon faják, köszi! -, (és azért, amiért meghallgat és megért), meg persze a postázásért, amilyen feltételeket elvállalt! KÖSZI!!!
-
Tch'oockah
csendes tag
Szeretnék stigma (http://hardverapro.hu/tag/stigma.html) kollégának egy piros pontot. A Tőle vett táp - Tagan EasyCon 580W (http://hardverapro.hu/apro/tagan_easycon_580w_modularis_tapegyseg_elado_besza/hsz_1-50.html) - nagyon szépen teszi a dolgát! Mint eladó, csak szuperlativuszokban tudok szólni róla: segítőkész, pontos, gyors. KÖSZ!
-
drótos
csendes tag
[link]Javaslok egy nagy pirospontot felvésni cskamacska káderlapjára ezért az üzletért.Gyors-eéőzékeny-jó áruja van./Users/rencergazda/Desktop/hsz_1-50.html
-
Gus
aktív tag
Piros pont gerg007 fórumtársnak. Kellemes üzleti partner. Pontosan a megbeszéltek szerint zajlott az adásvétel.
-
w.daywalker
tag
Kérnéke gy pirosat Terminator17 kolegának ezért az üzletért.
-
Z406
tag
Pete87 Tagunknak hatalmas piros pont ezért -> [link]
-
selenge
tag
piros pont Thompie kollégának, segítőkész, rugalmas, alkalmazkodó eladó
-
flu-shot
csendes tag
Giga piros pontot mobillaci tagtársnak. Gyors, pontos és mobilis
-
holusoft
csendes tag
[Heffi] kollégának kérnék egy piros pontot.Korrekt, megbízható partner csak ajánlani tudom.
-
kalmancsaba
tag
piros pont Antimatrix kollégánknak a közre működésért megbízható korrekt eladó
-
kalmancsaba
tag
piros pontBaleee89 kollégának egy w580i-hez segitett hozzá korrekt és megbízható eladó
-
Genji
őstag
Kérnék egy pirosat Ace Ventura-nak. Korrekt, megbízható vevő!
-
blackvinyl
tag
Pirospont pótlás
Általában vinyócsere volt, de egyéb garanciaügyintézés, cserebere is történt
Mindenki korrekt volt, minden a megbeszéltek szerint történt, jár a piros nekik!
[bueno]
[bundata]
[cgod]
[ch003067]
[chaplin]
[citrom904]
[coolby]
[crow_no1]
[csuha]
[d!scm4st3r]
[d4y!187]
[dh66e]
[djcsaba]
[dobobazsy]
[dudigy]
[elbandyhun]
[en79]
[fecer]
[forjunk]
[fulopjimmy]
[geezer]
[geller_1972]
[george0424]
[geprombolo]
[gerycom]
[gkaresz66]
[great66]
[guffy]
[harlyngton]
[hbitusz]
[hegeanabol]
[hoaxjackal]
[imi840303]
[joe_black7]
[kepzavar]
[kerinagy]
[kisgee]
[kiss67]
[knorbert1992]
[kocska89]
[kooc]
[kyle_]
[kymera]
[lacos(te)]
[losoka]
[macko20]
[marcanka]
[marone]
[MDanny]
[mickolciero]
[mmeki]
[montaron]
[mukika66]
[mzotya]
[norb3rto]
[normal]
[papzoli]
[penene]
[petya_wh]
[phantom1]
[ph-user]
[pipo]
[pisti0315]
[plaszy]
[ptarkany]
[romero28]
[sagvary]
[salvatore]
[sanyi2007]
[sanyisz]
[sebibalu]
[simondr]
[snowisonly]
[sonicooo]
[ssjneo]
[sutter]
[sz_zs]
[szankorn]
[taklasz]
[tamas24]
[tgtom]
[tihs]
[tomaska1]
[tome_jr]
[tomyangelo]
[toxikologia]
[trutyi]
[udi]
[vatomi]
[vinibali]
[v-paci]
[xcbiker]
[yankee]
[zsoleszur]
[zsolto]ÜDv Laci
-
Tibl
tag
egy piros pontatom18 számára gtx260 vga-ért ezért az üzletért!
-
zed1983
őstag
válasz
Terminator17 #23796 üzenetére
Én is kérnék egy piros pontot Terminator17-nek akivel gördülés mentesen tudtam üzletelni, üzletünk tárgya egy i5 750 volt
-
Milbe75
csendes tag
egy piros pont waithEard -nek a Freezer pro hűtők vételéért!
-
Daemond
csendes tag
Kérnék egy hatalmas piros pontot Hangyicsek -nek, mert lebonyolítottunk egy üzletet Korrekt és pontos PH-s. Ajánlom mindenkinek
-
jobbacsabba
aktív tag
Nagy piros pont tozo63 fórumtársnak a gyors és korrekt üzletért. Egy merevlemezt és processzort vettem tőle.
-
gytallian
tag
Ez az üzlet létrejötte okán kérnék egy hatalmas pirosat buksovac fórumtársnak. Maximálisan rugalmas, és segítőkész volt.
-
bzs73
őstag
Pirosat kérnék [Silent77]-nek, ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
villmoska
tag
piross pont Tressynek[link] ezért
-
valaki654
tag
pirospont babaviktor-nak a korrekt üzletért. Egy tápegységet vett tőlem, és egy 10gigás hdd-t. Korrekt, pontos ember, mindenkinek ajánlom!
-
FireShadow
senior tag
PIROS pont w.daywalker kollegának a MSI N460GTX HAWK NVIDIA 460 GTX 1G Twinn Frozr kártyámért. Ha az külön pontnak minősül akkor megemlítem hogy a gariztatás idejére cserekártyát biztosított!
Természetesen ajánlom mindenkinek.
-
fenergie84
addikt
Kérnék egy extra nagy piros pontot feri555-nek, vettem tőle egy Asus P7PP55D-E+i5 750+4gb Kingston 1600mhz kombót, sajnos a hirdetést már nem találom.
Rég nem találkoztam ilyen korrekt eladóval a PH-n, nagyon körülményesen és számára nagy lemondások árán tudtam csak személyesen átvenni ma a cuccot Pesten a XVI. kerületben...
Rugalmas volt, időt, energiát nem sajnálva igyekezett az üzlet sikeréért.
Csak ajánlani tudom, remélem nem ez volt az utolsó bizniszünk -
Hangyicsek
csendes tag
Kérnék egy pirospontot Daemond fórumtársnak akinek köszönhetően meglett a 4PIN-8PIN kábel, bkadar1-en keresztül, segített neki is és nekem is. Korrekt és megbízható, ajánlom mindenkinek!
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat blackvinyl-nek ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
Pirosat kérnék fenergie84-nek,korrekt,megbízható!
-
Kaiser
csendes tag
Szia!
Ennek a felhasználónak front3r egy piros pontot szeretnék kérni,xbos 360 akku vásárlásáért.
Köszönöm -
pd
tag
Piros pont futo001 részére ezért az üzletért. Pontosan érkezett a portékáért, minden a megbeszéltek szerint zajlott.
-
szab0729
tag
Tito1986 fórumtársnak is jár viszont a piros, korrekt vevő, bátran üzleteljetek vele. Ezt a VGA-t vásárolta tőlem.
-
pd
tag
Piros pont torzsoklajos részére ezért az üzletért. Pontosan érkezett a megbeszélt időpontra, minden rendben zajlott.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! fenergie84-nek kérnék egy piros pontot. VGA-t vásároltam tőle, nem az első üzletünk és nem is az utolsó, korrekt partner, bátran ajánlom bárkinek.
Üdv: RR
-
pd
tag
Piros pont BigStake részére az egyik memóriapár eladásával kapcsolatban. Előre utalta a pénzt és minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gurulunk, WAZE?!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!