Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
mrgg
tag
Yutani: Jár egy-egy pirospont a Chaintech 5RSA0-pakkért illetve az Asus K7M-pakkért, mindkét üzlet zavartalanul zajlott le, csak ajánlani tudom őt.
snake1977: Vele privátban egyeztettem, tudom így nem annyira érvényes a dolog, de neki is megajánlanék egy pirospontot, őt is csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
-
teglasz
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni AXisBOLD kollégának ezért a venti üzletért! Előre utalás után korrekten postázta a kitűnő portékát! Köszönöm Neki![ Szerkesztve ]
teglasz felhasználónak 238 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése a fórumon! ------ Eladó termékeim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/teglasz/index.html
-
Magnum_
nagyúr
ezért az üzletért nagy pirospontot érdemel gyógyegér fórumtárs
I humbly and respectfully decline™
-
sahun
csendes tag
Egy nagy pirospont jár Bull Boss kollégának ezért a 17" TFT monitorért!
-
baluka26
nagyúr
Piros jár Ili-nek, Nokia 6500-át vett tőlem
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
molka
csendes tag
Kérek egy nagyon nagy piros pontot
kiry kollégának ezért az üzletért, ami nem is volt igazi üzlet mert ingyen kaptam az XT alaplapot és tartozékokat. Hálás köszönet érte.Régi processzorokat, co-procikat (386, 486, korai Pentium) keresek gyüjteménybe. >>>>> http://molka.x86-guide.com/en/collection.html
-
Archer
őstag
Nagy pirospötty jár MR_Joe kollégának, egy Athlon II procit vett tőlem, minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
TomiLi
addikt
DarthRevan kollégának kérnék egy nagy pirospontot, akitől ezt a ritka és kivételes memória kitet vásároltuk (haverom). Ezúton is köszönöm a gyors, korrekt üzletet és a kiváló árképzést!
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
dlaccc
aktív tag
Pirosan kérnék duke90 nevű PH-snak a villámgyors üzletért, még aznap mentem-hoztam. Köszi
-
duti No1
tag
Fenyő felhasználó társnak kérnék egy hatalmas pirosat ezért a videokártyáért
Vérbeli üzletember, maximális problémamegoldó képességgel, csak is ajánlani tudom.
Teljesült egy régi álmom[ Szerkesztve ]
****************AGP FOREVER****************
-
bbbcars
csendes tag
Hatalmas piros pont a vidikarimért(ZOTAC GT220 512mb ddr2-ért)
Neki:[04ahgy] -nak.Mindenkinek ajánlom.
Sajnos a kariról nincs meg a link.[ Szerkesztve ]
Apple iPhone X
-
valaki654
tag
pirospont maca2-nek a Thermaltake Xtunner-ért, amit cseréltem vele.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot érdemel monomer megbízható , gyors és korrekt üzletmenet zajlott köztünk
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
csdm
senior tag
Hali!
Szeretnék egy pirospontot bevésni WhiteSkyline tagnak, az iPhone 3gs üzletért Csak ajánlani tudom. -
duke90
csendes tag
Tiszteletem!
Szeretnék kérni egy pirosat dlaccc kollégának, az üzlet tárgyát egy ac matrica képezte.
Gyorsan lekommunikáltuk a dolgot, eljött érte, rendes arc
Üdv. Duke -
skopy
tag
Piros pontot kérek TESCO-Zsömle kollégának ezért az üzletért .
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
khazmeer
csendes tag
vinibali kollégának [link] egy nagy piros pont ezért az üzletért : [link]
köszönet a korrekt lebonyolításért , és főleg a türelemért , mert megvárta a fizetésemet
a megvásárolt táp tökéletesen működik , meg vagyok elégedve , remélem a felajánlott garanciát nem kell majd igénybe vennem
khazmeer[ Szerkesztve ]
korrekt bizniszt keresek - kínálok - remélem te is így gondolkodol ???
-
peterboy1978
csendes tag
Hatalmas nagy piros pontot themebuilder-nek.
Gyors, kommunkikatív eladó.[ Szerkesztve ]
-
Taru
tag
Piros pont ocsi19 -nek aki 2db hűtőbordát vásárolt tőlem előreutalással.
-
Photo
csendes tag
Puff1234 nak kernek egy pirospontot, ezert az uzletert ("500 GB-os HDD bontatlam Új csomagolásban eladó"), mert nagyon gyors es megbizhato partner volt!
[ Szerkesztve ]
-
Srodney
senior tag
egy pirosat kérnék Marci79 kollégának ezért a sikeres üzletért köszi szépen,sziasztok
-
SimonYana
addikt
Kérnék szépen egy hatalmas piros pontot mepet kollégának ezért a két gyönyörűség vásárlásáért!
Bízhattok benne , mert korrekt tag!
Csak ajánlani tudom!® SimonYana ®
-
dewil666
őstag
Szeretnék piros pontot kérni amacs kollegának, mert jó üzlettárs !!! Ezekből vettem 6ot Nagyon jól mőxik!! Köszönöm!! Megbízható nyugodtan üzleteljetek Vele!!!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
laccc85
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy pirosat bence99 kollégának, eladtam neki egy Q8400-es processzort.
Korrekten, utólag elutalta nekem a pénzt a megbeszéltek szerint!
Köszönet érte! -
BitiOne
tag
Pirosat kérnék de izibe kicsipapucs-nak, aki korrekt és megbízható vásárlónak bizonyult az alábbi üzletben:
BÍÍÍZNISZ
PIROS.//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
knorbert1992
tag
PIROS pont zeix-nek ezért az üzletért
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
-
knorbert1992
tag
PIROS pont ZEIX-nek ezért az üzletért
Úgy vagyok a munka kedvel ,mint Egyszerű lány a szombati buli után ! "Vagy megjön v nem" :D
-
mepet
addikt
Pirospont SimonYana kollégának 2db videokariért!
-
frewa
senior tag
totige kolégának kérek egy pirosat!!
Pü-t írjatok elöbb észre veszem téma megjelöléssel!!
-
félisten
sagesz93 innen vásárolt tőlem, minden rendben ment, pirospontot érdemel.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
bl555
csendes tag
Piros pontot kérnék dolargaan-nak a korrekt üzletért, LED-eket vásárolt tőlem.
[ Szerkesztve ]
-
vivike77
tag
jbush fórumtársnak kérnék egy pirospontot Kicsit sokáig tartott a dolog, de minden rendben ment. Ha valaki meg nem mindig ér rá az elfogadható 14,1"-os lapi kijelzőt vett tőlem! Mindenkinek ajánlani tudom!
-
vivike77
tag
szazotya fórumtársnak kérnék egy pirospontot a gyors pontos utalásért PI2530-ba vett tőlem egy akkut! Mindenkinek ajánlom!!!!
-
Marci79
senior tag
"Megkésve bár, de törve nem!" Kérek egy pirosat jóváírni mbor69-nek az elején döcögősen indult, de végül sikeres üzletért.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
mrlt
tag
Hatalmas piros pontot kérnék szépen phanfantom kollégának, egy notebook processzort vásároltam nála, notebook ram beszámítással.
Minden a lehető legjobban ment, megbízható korrekt az eladó!Go Pack Go!
-
kiskopo
csendes tag
1 PIROSpont zsocy kollégának a korrekt üzletért és a termékért.
1 SAPPHIRE HD3870 vásároltam tőle minden tartozékával
köszönöm....ha a rendszer nem ÁLL fel, indítsd újra...!!!
-
kiskopo
csendes tag
Üdv.
Egy PIROSpont kotibor társunknak a remek üzletért és a remek termékért
köszönöm...ha a rendszer nem ÁLL fel, indítsd újra...!!!
-
horiza1
csendes tag
Pirospont redstar16nak a vásárlásért.Korrekt,megbizható!!
Köszihttp://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
Daert
őstag
Piros pontot kérek themebuilder fórumtársnak.
CX 400-II Precisiont vettem tőle,rendelés=>kézhezvétel=1 nap.A termék hibátlan.Nagyon alapos és korrekt eladó. -
LaciX17X
csendes tag
Grape77 felhasználóval nagyon érdemes üzletelni. Korrekt áron, extra igényes állapotban kaptam tőle az Asus Triton 70-es coolert.
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Vinibali kollégának Pirosat a szuper BE QUIET(FSP) E5-500W tápért amit tegnap este vettem át és helyeztem üzembe. Minden zökkenőmentesen zajlott!
Illetve!
proof88-nak is megy a piros, pontosan és gyorsan kötöttünk üzletet, azóta is nála van a régi FSP ATX-350PNR tápom![ Szerkesztve ]
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
tiger71
aktív tag
Kettő darab nagy-nagy piros pontot szeretnék kérni w.daywalker kollégának, a korrekt ügyintézésért, gyorsaságáért, és nem utolsó sorban a két remek kis notiért! Az apró linkje: [link]. Ilyen két szép kis notit vettem tőle, rettentően korrekt áron: K52DR-EX087D + K52DE-EX007D. Öröm vele üzletelni!
Predator Helios 300...
-
beZi
csendes tag
Barnamacko forumtarsnak szeretnek kerni egy pirosat. Egy procit adtam el neki, korrekt vevo, minden rendben volt.
-
teti24
csendes tag
Egy nagy pontot kérnék [Daler] fórumtársnak a rugalmas és gyors üzleteért és hibátlan biztonságos csomagolásért
[ Szerkesztve ]
Értékelést csak a másik fél értékelése után készitek.Sajnos már néztek hülyének és kértek értékelést de nem tartották be az igéretüket,a viszonzással kapcsolatban.
-
redstar16
tag
horiza1 kollégának egy nagy piros a vízhatlan csomagolásért és gyors üzletmenetért!
Bátran ajánlom mindenkinek!
T9400 World Record 2: http://bit.ly/bdryHP | Eladó cuccaim: http://bit.ly/3bpsfY | Megbízhatóságom: http://bit.ly/buSffu | Rule #1 of buying laptops: The best time to buy a laptop is always 6 months from now.
-
Osiris
őstag
Pirospontot adok digimokusnak, a a gyors ügyintézésért és a jó árért, meg a remek portékáért!
-
marcipan72
csendes tag
Piros pontot kérnék kirkri fórumtársnak a 160-as HDD-ért.Előre utalással vásároltam nála.Gyors és megbízható.Az árú,és a csomagolás is kifogástalan volt,mindenkinek bátran ajánlom
Lusta pásztor mellett gyapjút szarik a farkas
Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- World of Tanks - MMO
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Blu-ray lejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest