Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Garasoskodás
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Az emberek furák lettek
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
jobbman
tag
Piros pontot kérnék kornel76 kollégának, a szuper VGA-ért.
Régi PH-n: jobbman felhasználónak 84 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Frissítve: 2013.09.14
-
laccc85
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni,egy nagy pirosat PH-User kollégának, ezért a processzor üzletünkért!
Előre elküldtem neki a Q9400-est, és a megbeszéltek szerint utalta nekem a pénzt.
Megbízható PH-s nak tartottam,előzetes ismerettség nélkül is.
Az üzlet végére ez a benyomásom csak megerősödött!!
Bátran ajánlom mindenkinek, mindenféle üzletelési formában.
Köszönet neki a simulékony adás-vételért bár sokan ilyenek lennének
remélem még lesz a jövőben közös bizniszünk[ Szerkesztve ]
-
Sdi
addikt
Piros pontot szeretnék kérni peter001 kollégának, egy nokia aksit vettem tőle. Nagyon korrekt srác, ajánlott üzletfél.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
menyko
tag
OliApa felhasználónak kérnék egy piros pontot, egy Iphone 3gs készüléket vettem Tőle.
Korrekt partner, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ajánlom Őt mindenkinek! -
nek999
tag
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem nek999, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!
-
N_A_S
veterán
sanyiksaborz kollégának kérnék egy piros pontot ezért a cipőért: BIZO Downtown
https://tinyurl.com/phnas
-
horiza1
csendes tag
Pirospont JuliusKnak a vásárlásért..Szupergyors,megbizható partner.Köszönöm
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
Atocha
senior tag
Piros pontot kérnék mushakának ezért az üzletért.
Atocha
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Kérnék egy pirosat Grape77 kollegának a sikeres és gyors E6300 processzor bizniszért.
Köszönöm.Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön-->nevezd meg a tárgyat-->kérdés róla-->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.
-
almalevel
újonc
barnee777 kollegának egy nagy priosat kérnék.nokia 6700 cseréltem vele.egy nokia 6500slidre+17.000ft ra.megbizható jo áruval.mindenkinek ajánlani tudom.
-
Tiptop@
csendes tag
Pirospont jár dinoka1 -nek mert miden a megbeszélt módon zajlott. üzlet tárgya
-
DIVI92
csendes tag
Helo
elöre küldtem a vga-t és utána utalt + a postát is álta
piros PONT
http://hardverapro.hu/apro/akinek_van_hibas_videokartyaja_az_irjon_es_megegye/hsz_1-50.html -
balage25
senior tag
Egy piros pont geogabcsi fórumtársnak a Scythe Ninja Mini-ért
-
DDave3
csendes tag
Egy nagy piros pont medve95-nek Gyors precíz volt a személyes átvétel könnyen ment
-
Újoncka
aktív tag
Sziasztok szeretnék pirosat kérni Steve(AMD) kolléga részére <<<< HP Compaq 6720s notebook eladó >>>> ezért az üzletünkért!
Pontos korrekt eladó! És még azt is elnézte nekem hogy a balgaságom miatt majdnem elkéset a munkahelyéről!
Ja és ez úton szeretnék neki nagyon boldog születésnapot kívánni!
-
Újoncka
aktív tag
Sziasztok szeretnék pirosat kérni zoltan7611 kolléga részére PS2-üzletünkért!
Megbízható korrekt vevő csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
-
kornel76
aktív tag
Nagyon nagy pirosat szeretnék kérni BPFeri kollégának ezért a proci hűtőért
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
ToxicOs
csendes tag
Sziasztok!
Egy pirosat szeretnék kérni vissza is Art_Moony kollégának azüzletünkért!
Köszönöm! -
lacafaca
addikt
egy nagy piros pont praetor86 fórumtársnak ezért! korrekt, gyors és megbízható, előre utaltam neki (nem kérte) és minden probléma nélkül megérkezett a kifogástalan termék! ajánlom mindenkinek!
Vedd el a szabadságukat, de ne egyszerre, hanem kicsi, apró lépésekben, hogy amikor már semennyi sem maradt nekik, azt észre se vegyék.
-
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal szajoho fórumtárs. Videokártyát bizniszeltünk.
[ Szerkesztve ]
-
HyP3b0y
senior tag
Piros pontot azonnali hatállyal themebuilder fórumtársnak egy Sennheiser CX300-II Precision-ért!
Megbízható, korrekt, gyors...kell ennél több? Jobbat kívánni sem lehet!
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
up
senior tag
pirospont jár kendeee kollegának, ő vette meg tőlem az itt hirdetett GeIL ramokat. Pontos, korrekt, jó arc, vissza is jelzett az ügylet után.
-
molka
csendes tag
Kérek egy piros pontot feljegyezni
laci1128 kollégának ezért az üzletért.
Megbizható, pontos eladó.[ Szerkesztve ]
Régi processzorokat, co-procikat (386, 486, korai Pentium) keresek gyüjteménybe. >>>>> http://molka.x86-guide.com/en/collection.html
-
törölt tag
Sziasztok!
Captain81 kollégának szeretnék kérni egy piros pontot. Tisztességes és becsületes eladónak ismertem meg. Érdemes üzletelni vele. Pontosan betartja azt, amit megigért és nem állít valótlant az eladni kívánt termékről. Egy FUSI Espriom V5535 laptop billentyűzete volt az üzlet tárgya.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Nesztovidis
tag
fefeex -nek jár a pötty ezért az üzletért
Nagyon sport ember, szeret hidegben is mászkálni
Csak telón érsz el : (30)-989-2062 - Hívj ...
-
PH-User
addikt
Kérnék egy pirosat mickemoto fórumtársnak a remek videokártyáért.
Igaz a posta nem volt valami gyors, de azért épségben ideért a portéka.
Nyugodtan üzleteljetek vele, megbízható partner!Továbbá
Kérnék még egy pirosat laccc85 fórumtársnak a remek Q9400 processzorért.
Vele is minden rendben zajlott, sőt nagy bizalmat táplált belém, én pedig nem vertem át.
Nyugodtan üzleteljetek vele, egyik legkorrektebb üzletfelem![ Szerkesztve ]
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
FefeeX
veterán
Egy pirosat kérnék bevésni Nesztovidis-nek ezért az üzletért, plusz egy új Slim Xbox360-ért vissza. Korrekt vásárló és eladó.
-
04ahgy
nagyúr
válasz M1k133 #22820 üzenetére
M1k133 is nagy pirospontot érdemel! Korrekt üzletpartner, egyeztetés, fizetés és visszajelzés terén is. Ajánlott!
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
Jaxx
csendes tag
Viszont is a jár a piros Duracellm... kollégának ezért az üzletért! Rendkívül korrekt, megbízható vevő!
-
Marci79
senior tag
Kérek szépen egy piros pontot jóváírni Redzs-nek. A sikeres és gyors üzletért.
Ez a Redzs NEM azonos a redzsike nevű "taggal"!!!!!
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
romero28
senior tag
ezért az üzletért kérek egy pirosat lamantin fórumtársnak . nagyon megbízható , pontos emberke . kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van a tápegység amit vásároltam tőle . ezúttal is köszönet érte
-
romero28
senior tag
ezért a bizniszért kérnék egy pirosat zazahoho barátomnak . ismét egy sikeres és korrekt üzletet bonyolítottunk le vele
-
Art_Moony
csendes tag
ToxicOs nak piros pont ezért a prociért
Korrekt, megbízható partner
-
Art_Moony
csendes tag
ToxicOs nakezért a prociért Prociért
Korrekt, megbízható partner[ Szerkesztve ]
-
Pallli
tag
Egy egy piros pontot szeretnék adni az alábbiaknak:
Egy [Asrock M3A785GXH] alaplapot vettem [simii16] kollégától és nagyon meg vagyok vele elégedve. Az eladó pedig pontos és megbízható.
Adok továbbá pirosat [Antimatrix] kollégának egy [HKC 430]-as tápegység biznisz miatt, mivel házhoz hozta nekem és a táp azóta is frankón teszi a dolgát.
Piros jár még [pegazus] fórumtársnak is, mivel küldött nekem egy gyönyörű [VTX 6870]-es karit, postán keresztül elsőbbségivel másnap már itt is volt. Annyit megjegyeznék, hogy kb. 10%-al gyorsabb ez a kari, mint a korábbi 4850 Crossfire konfigom, úgyhogy megérte.
[ Szerkesztve ]
We like our RAM like we like our women - fast and cheap
-
PierNight
aktív tag
válasz andrisms #22825 üzenetére
Úhh elszúrtam, andrisms-nek megy a piros pont az ipodért. Csak ph-n 1-2 levelet váltottuk utána gmail-en folytattuk és azért keveredtem meg, mert úgy volt iapple veszi meg és vele is gmail-en csevegtünk tovább. (igazából egész eddig én is abban a tudatban voltam, hogy ő vette meg )
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért pirosat érdemel romero28 ismét egy gyors üzlet valósult meg köztünk ,remélem nem utuljára
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
PierNight
aktív tag
Nagy örömmel adok egy piros pontot iapple-nek, ő vásárolta meg az egyik termékemet. Megbízható és rugalmas vásárló
-
M1k133
tag
Üdvölzetem!
Elamaradt értékeléseim:
1. elaller : i7 870-es processzor , nagyon gyors és megbízható, és főként jó árak!
2. emerico2004: Asus P55 -ös alaplap , ami nagyon jól teljesít jó áron , és egy profi Patriot Ram...
3. Norb3rto : GTX 280-as videókártya garanciával , korrekt áron!
4. Syracusa17 : Call of Duty - Modern Warfare 2 karcmentes lemezek , gyors és segítőkész eladó.
5. walrus29 : színes neon csere kék Cooler master ventilátorra, nagyon gyorsan és korrektül elküldte a neont ....
6. 04ahgy : Intel 775 gyári hűtő , teljesen új volt , tökéletes áron , korrekt szállítással.
7. Csabee88 : Gainward 9800GT korrekt ár , garanciával , megbízható!
[ Szerkesztve ]
--== M1k133® ==--
-
ko9
addikt
Üdv!
Lenne nekem is 2 kérésem:1.: [maca2]-nek, egy jól működő [MiniPCI-os WiFi kártyáért]! Köszönöm ez úton is, korrekt, gyors, egyik nap lebeszéltük, utaltam, következő nap már a kezembe is volt a termék.
2.: [simklasz]-nak, a [2 jól működő vinyóért!] Megérkezett a csomag, nagyon köszönöm, korrektűl becsomagolva, beszerelés után jól működnek!
Mindkét kollégát, csak ajánlani tudom!
Köszönöm!
Gyula[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
lujo10
aktív tag
[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
d.véderjoe
tag
emerico2004 kollégának szeretnék piros pontot kérni!
házhoz szállította a kiszemelt áldozatot!
köszi -
Nordic
Közösségépítő
Tidus kollégának szeretnék feljegyeztetni egy nagy pirosat ezért az üzletért! Megbízható, korrekt vevő!
-
sasa134
addikt
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot Overlocker fórumtársnak - két darab AMD Phenom II X2 555 BE @ X4 B55 procit vettem tőle ebből a bazárból. Minden korrektül zajlott, nagyon megbízható eladó, tökéletes termékekkel. Ajánlom mindenkinek!
Avanti Roma
-
Ivan Iljics
csendes tag
[ Módosította: philoxenia ]
-
exemboy
csendes tag
importőr fórumtársnak kérnék egy pirosat a ps3 játékokért,vegyetek tőle, jó áron kínálja ,és megbízható.
[ Szerkesztve ]
Respect all,ha kedves vevő árajánlatot kér vagy prívit írok,igényelnék egy választ is...negatív esetben is...koszönöm....
-
lazydog
addikt
Piros pontot kérek Sucuka kollégának a korrekt szolgáltatásért.
Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!
Aktív témák
Hirdetés
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Raspberry Pi
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest