Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
juszan
csendes tag
Újabb piros pont jár BituMan fórumtársnak a vigaszdíj fejében kapott hdd-ért,amit elküldött nekem! Azért vigaszdíj mert,pár nappal később érkezett mint szerettem volna!
Nagyon korrekt fórumtárs és jár neki a piros! -
juszan
csendes tag
Jár a nagy piros pont BituMan fórumtársnak a matsonic alaplap-ért amit vásároltam tőle!
Tökéletes volt a csomagolás,megvédte a lapot,a lap hibátlanul működik!
Mindenkinek ajánlom,megbízható,korrekt fórumtárs!
Jár a nagy piros -
Illusion1010
senior tag
Black Dragon kollégának jár egy piros pont a fólia üzletért. Korrekt, gyors, pontos.
-
McCoy2
csendes tag
Piros pontot adnék San398 -nak a kábelátalakító üzletért. Minden rendben ment az üzlet során. Köszönet neki.
-
kujbusferenc
csendes tag
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat titus.of.dev-nek ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
RobertoC
csendes tag
Kérek egy hatalmas prospontot norbitális tagnak!!!Korrekt eladó vagy, remélem minden rendbe lesz a notival
És köszi ezért az üzletért LINK[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=RobertoC&submit=
-
geda.tamas
csendes tag
Újabb piros pontot érdemel Bulitt a remek ventilátorokért.
-
KingDesign
csendes tag
Egy ÓRIÁSI piros pont "Infinity"-nek, EZÉRT az üzletért. KÉP
ARES - The King of Preformance. Limited Edition, Unlimited Power
-
lucifer76
csendes tag
Egy pirosat kérnék[ch003067]kollegának,[Ezért az üzletért],mellesleg nagyon gyors volt
Ha a cápa a tenyeredből eszik....................enni fog a lábadból is!!!
-
ch003067
addikt
Kérnék egy piros pontot lucifer76 kollégának, Gigabyte 8800GTS videó kártyát cseréltünk.
-
Papaj x
senior tag
Male -nak is jár a piros pont, kapot 3 szép kis led modult. Korrekt partner, csak ajánlani tudom..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
wotan2
csendes tag
hastalavista pontos, korrekt vevő, sikeres üzlet Új! Samsung SpinPoint F1 500GB (HD502IJ) azaz: piros pont!
-
kryboy
tag
Pirospontot kérnék fess kolégának nagyszerü vásárló ezeket a ramokat vette töllem!
-
Hangyicsek
csendes tag
Kérnék egy hatalmas pirospontot ZaJanga fórumtársnak, ezért az üzletért, és a türelméért! Korrekt, megbízható vásárló ajánlom!
-
wotan2
csendes tag
[L]http://hardverapro.hu/tag/hastalavista.html pontos, korrekt vevő, sikeres üzlet [L]http://http://hardverapro.hu/apro/uj_samsung_spinpoint_f1_500gb_hd502ij/hsz_1-50.html azaz: piros pont!
[ Szerkesztve ]
-
Tapper
csendes tag
Kérek egy piros pontot realmadrid fórumtársnak, ezért az üzletért.
Az obi kifogástalan állapotban van és jól működik!
Játékos#1 MEDE8ER MED800X3D Játékos#2 Minix NEO U9-H (FW007A+Kodi Krypton 17.6 + TVGO 1.0.30) TV#1 Panasonic VIERA TX-P50GT50E
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
kryboy
tag
Kéretik Pirospont ló úr kolegának a ramokért
-
ZaJanga
tag
Kérnék szépen egy mega pirosat Hangyicseknek a rendkívül KORREKT üzletért!!
Ámítástechnika
-
Hangyicsek
csendes tag
Nagy-nagy pirospont szilikrisz fórumtársnak, ezért az üzletért! Korrekt megbízható eladó, mindenkinek ajánlom!
-
sikibacsi
csendes tag
pirosat kérnék Ad-m fórumtársunknak ezért az üzletért.
-
Tálydi
senior tag
Egy hatamas pirosat kérek Cshavez kollégának, a Logitech G11 es billentyűzetért!(Hírdetés nincs meg)
Előre utaltam neki, rendesen megérkezett a csomag, gyors pontos rendkívűl korrekt eladó!Eeeeh, what’s up, doc?
-
fiATHaLON
őstag
Drótos kollégának kérnék egy nagy pirosat,
elképesztő rugalmasságáért, pontosságáért a vele való üzletelés során. -
törölt tag
pirosat kérnék sikibacsi fórumtársunknak ezért az üzletért.
-
C64
őstag
válasz csodaproli #19646 üzenetére
Csakhogy tisztázzuk!
Pénteken este felhívtál, hogy kell a videókártya. Mondtam, hogy szombaton egész nap nem érek rá, az astoriánál leszek, inkább este találkozzunk. Ragaszkodtál a a délelőtthöz. Ok, mondom az még beleférhet. Mivel szombaton nagyon sok munkám volt, írtam 8 órakor, vagyis másfél órával a találkozó előtt, tehát nem 9-kor, hogy nem érek rá csak dél körül. Később kiderült, hogy még akkor sem értem volna rá, 3 órakor szabadultam. A telefont pedig ki kellett kacsolni, tehát nem direkt volt kikapcsolva. Erről nem én tehetek, egy nagy létszámú csoporthoz kellett igazodnom aznap. Valószínűnek tartottam, hogy lemondtál a kártyáról, ezért nem írtál a későbbi egyeztetés miatt, így számomra lezártnak tűnt az üzlet köztünk!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult és még egyszer elnézéstm kérek, amiért nem voltam ott a megbeszélt időben és helyen, megvolt rá az okod, hogy trágárul minősíts, amit mindettől eltekinve nem nyelek le senkitől! Tisztázhattuk volna másképpen is.chaplin
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
gfefe
őstag
Hatalmas Piros kisza25 kolegának!
2,5" os vinyót vettem tőle.Minden rendben ment. Előre utaltam és postázta.
Csak ajánlani tudom!
gfefe
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Edus1978
csendes tag
Nagy piros pont jár,Tubica kollégának,Ezért:http://hardverapro.hu/apro/creative_3/hsz_1-50.html.
Köszönöm,és ajánlom az üzletkötésre.
Az ésszerűen élő ember alkalmazkodik a világhoz. Az ésszerűtlenül élő ragaszkodik ahhoz, hogy a világot próbálja magához igazítani.
-
szilikrisz
csendes tag
Óriási PIROSPONTBAN részesítem Hangyicsek kollégát a korrekt, pontos, barátságos és megbízható üzletlebonyolításért, mint vevő! Köszönömszívesen Krisztián!
-
kisza25
félisten
jár a piros gfefe -nek is ezért az üzletért
minden a megbeszéltek alapján zajlott[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
CriticalHit
őstag
Újabb sikeres üzlet BandiT-al.
[link]"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
ShadowMan05
csendes tag
Piros point pinker77 kollégának a korrekt memóriakárty business-ért!
A tanga olyan mint a láncfűrész, ha megcsúszik a kezed az ujjad mehet a p..ba!
-
Norkov
csendes tag
Piros pont [Plömplöm] -nek a Gap-pad -ért.
Korrekt, segítőkész eladó.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Piros pont lotto tagnak, ezt vette tőlem!
powerp4 --- Mobilon (2O~824~2I~3O) 12-22 óra között vagyok elérhető!! --- Aktuális hirdetéseim: https://tinyurl.com/2m3bmhwc --- Új szabályok a HardverApró-n (érdemes elolvasni!): https://tinyurl.com/yckdt3k3 --- Jelöld be magad a PH! térképen: https://terkeph.hangya.net
-
MODERÁTOR
polonic kollégának dobok egy piros pöttyöt, mert segítségemre sietett, így sikerült megvennem egy Steam-es játékot. Ő megajándékozott vele, én pedig elutaltam neki a pénzt. Minden flottul működött. Köszönöm!
Üzletet most nem tudok linkelni, de legalább nyoma marad.[ Szerkesztve ]
Harrrr!!!!
-
kano
nagyúr
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
lotto
csendes tag
Piros pont powerp4 -nek ezért az egérért és billentyűzetért.
lottoTel: 30/2120515
-
farika84
csendes tag
Egy nagy pirosat kérnék[gabo9201]kolegának, ezért az üzletért[P4].
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
GA-X58A-UD7+I7 950+Asus Gtx 670
-
szerotonin
csendes tag
Még egy Piros pontot kérnék gyro2 kollégának, ezért az üzletért is
-
szerotonin
csendes tag
Piros pontot kérnék gyro2 kollégának, ezért az üzletért.
-
zsolesz010
senior tag
válasz adnoctum18 #19652 üzenetére
adnoctum18 fórumtársank kérnék egy pöttyöt a notivinyóért.
És geda.tamas fórumtársnak szintén pötty a "nagy" vinyóért.[ Szerkesztve ]
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
olbaidhun
őstag
Jár egy piros ghost691 kollégánok, telefont vásároltam tőle, minden rendben ment, korrekt, szolgálatkész volt, csak ajánlani tudom!
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
gyro2
tag
Még egy Piros pontot kérnék szerotonin kollégának, ezért az üzletért is.
Három féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem !
-
gyro2
tag
Piros pontot kérnék szerotonin kollégának, ezért az üzletért.
Három féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem !
-
0519
senior tag
Kérek 1 db piros pontot DeathAdder -nek a gyors, pontos üzletért.
http://hardverapro.hu/apro/vadonat_uj_razer_diamondback_3g_red_gamer_eger/hsz_1-200.html
''Vígan ülünk tort azok fölött akik ellenünk törtek'' -Addams family
-
kisza25
félisten
jár a piros Mr.Minyi -nek egy külső HDD keretet vett tőlem,
minden a megbeszéltek szerint zajlott[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
őstag
válasz geda.tamas #19713 üzenetére
geda.tamas kollégának is jár a piros!
ezért:[link]VGA-t, AM4, AM5/ Intel 10-14. gen CPU-t, Alaplapot, Tápot, DDR4-, DDR5-t, SSD-t veszek!
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
localhost
Közösségépítő
Pirospontot kérek ezért az üzletért = Ádyka fórumtársnak. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
sixer66
senior tag
Jár a piros KisCobiii kollégának egy merevlemezes bizniszért!
-
hastalavista
csendes tag
Pirosat adnék Wotan2 kollegának a kiváló merevlemezért.
Nem szívesen vívok szellemi csatát fegyvertelen emberrel. Peace.
-
senior tag
ognib kollégának nagy piros pont a Dell dokkolóért
essexboy
-
Geller72
veterán
Megkésve bár, de késve nem, küldenék egy pirosat jámbor kollégának ezért a bizniszért. Korrekt partner, mindenkinek bátran ajánlom.
Geller
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest