Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
PH-s pályafutásom első, és egyben hatalmas piros pontja jár Iwu részére a páratlanul korrekt üzletért!
-
Bone78
csendes tag
Jár a piros pont Petykomaster részére a prociért.
-
zola0601
tag
Snap82-nek kérnék egy piros pontot a sikeres merevlemez bizniszért! A megbeszéltek alapján történt minden!
-
carlosfly
csendes tag
Pirospontot kérek rrobi -nak a gyors üzletért.
-
varga911
senior tag
Pirospont Fooler98 részére ezért!
-
sysrq
őstag
Kérnék az piros pontot !Overdose! -nak ezért az üzletért.
-
Hege1234
addikt
piros pötyeszt kérnék kiosztani davbar-nak
ezért a pc távirányítóért bátran ajánlom nagyon segítőkész! -
marina3
újonc
Kérnék egy pirosat szabo_113-nak ezért az üzletért
-
kitkat0001
csendes tag
Piros Dominiator -nak.=)
-
ChuckyOsb
aktív tag
Piros pont jár a kiváló, pontos vevőnek. [ocsi19] . [kábel vételért]
-
Sicér
tag
Nagy piros pötty Villanyász kollégának a korrekt üzletelésért. -és ez minden tekintetben értendő.Mindenkinek,aki akar vele üzletelni,csak ajánlani tudom!
-
HDCheyenne
csendes tag
válasz
weresgyufa #16814 üzenetére
NAGY Piros Pont weresgyufa részére ezért a korrekt üzletért,
a hozzáállásáért, a telefonjáért (Ő hívott - az én érdekemben), plusz a hibátlan áruért - ajánlom mindenkinek.
-
ltsoma
csendes tag
Pirospont w.daywalker -nek a Corsair HX750W tápért. Gyors, megbízható eladó, mindenkinek ajánlom.
-
DeathAdder
veterán
Piros Pont bnorbi82-nek.
Egy intel x25-M -et vasaroltam tole postai utanvetellel.
Megbizhato korrekt ugyfel volt.
Koszonom. -
Alexa1001
csendes tag
Piros pont Kotibor kollégának ezért:
http://hardverapro.hu/privat/kotibor/listaz.php
-
Taru
tag
Piros pont jár topaz45 -nek, aki hűtőbordát vásárolt tőlem. Megbízható, pontos, türelmes vásárló!
-
Zozoka73
tag
Kérek egy piros pontot mirrmur kollégának a kiváló alaplap+proci kombóért!
Z.
-
donantonio
csendes tag
kérnék 1pirosatRanagol kollegának a motorola teloért
-
Tomi7887
aktív tag
Piros pontot kérek kornel8585-nek ezért az üzletért.
Nagyon gyors, nagyon pontos eladó!
-
sxerox
csendes tag
kérnék egy pirosat sb-nek
nem akar ez összejönni
mármint a linkelés -
blacky79
csendes tag
Pótolom az elmaradásom és megy egy piros blackvinyl kollégának aki nagyon segitőkész pontos volt ebben az üzletben. Köszönöm
-
mepet
addikt
Pirospont great66-nek ezért a bizniszért!
-
bnorbi82
csendes tag
DeathAdder-nek kérnék egy pirospontot. Egy Intel X25-M G2 80Gb SSD-t vett utánvétellel és minden a legnagyobb rendben zajlott.
-
ndavid
tag
cxseries: minden rendben ment, azt kaptam, amit kértem, úgyhogy pirospont jár természetesen!
-
Daemon09
őstag
Nagy pirospont jár Csaszykj kollégának a korrekt és gyors üzletért!
Üzlet tárgya : AsRock alaplap
-
donantonio
csendes tag
kisskaresz kolegának kérek 1 pirosat 6220 házért
-
Csaszykj
aktív tag
Elmaradtam pár piros kiosztásával, most megtenném.
Wind-Storm ezeket a ramokat vettem tőle.
Daemon09 Innen az AsRock lapot vettem tőle.
Poo 56-57-es patronokat vettem tőle.
Mindenkinek előreutaltam, postán küldték a cuccokat.
Köszönöm utólag is a zökkenőmentes bizniszeket!
-
válasz
littlelion21 #18324 üzenetére
littlelion21 kollégának igényelnék egy szép kövér piros-pontot. Gyors,határozott,tudja mit akar - nem nyámnyila alak
Köszönöm !
-
PapG.
tag
Piros pont rnorbi fórumtársnak a korrekt bizniszért.
-
bakesz001
csendes tag
Nagy piros pont és hálás köszönet kaiserz kolléga, mint eladó részére a "monitorüzlet" korrekt és rendkívül rugalmas lebonyolításáért!
-
((UFO))
tag
Kedves fórum társak gondolom elég sok kollégával előfordult már,hogy utánvétellel vett valamit és nem azt találta a dobozba amit rendelt vagy egyáltalán semmit.A múltkor is rendeltem valamit kivételesen az volt a dobozban amit rendeltem de megkértem a postást,hogy hagy nézem meg mi van benne mielőtt átveszem.Azt mondta ,hogy felesleges mert ha nem az van a dobozban akkor az átvétel után azonnal le kell menni a postára és reklamálni kell,hogy te nem ezt vetted.A pénzt zárolják és megteszik a rendőrség feljelentést.Lehet,hogy időbe telik mire vissza kapja az áldozat a pénzét de legalább vissza kapja.Tekinthetjük nyugdíjalapnak vagy tudom is én.
Gondoltam megosztom ezt az infót veletek ,hogy kicsit felpörgessük az amúgy halott üzleti életet.Sok sikert. -
Gabir
aktív tag
Üdv!
TomyGunnak kérnék egy szép kerek piros pontot, ezt az erősítőt vette meg tőlem.
Köszönöm! -
dfdfdf
őstag
Elmaradt Piros-pontok pótlása :
VIGA77 ezért a gainward gtx 470 már nálam figyel
Zé_Mester félkonfig vásárlás zajlott
Speed(R) kollégával csere üzlet volt anno -
horiza1
csendes tag
Pirospont magisternnek a vásárlásért.Gyors,pontos,megbizható partner.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Piros pontot kérnék nickcreeper fórumtársnak telefont vásároltam tőle. Az üzlet személyesen zajlott. Korrekt partnernek, bátran ajánlom bárkinek, aki később üzletelne vele...
Üdv: RR
-
WannaBeBoy
csendes tag
phanfantomnak küldenék egy nagy piros pontot az alábbi üzlet kapcsán!
http://hardverapro.hu/apro/xi1546_17_tft_t7200_cpu_ati_x1800_256mb_ddr3_vga_w/hsz_1-50.html
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot kérnék Geller_1972 fórumtársnak, egy cedar mill procit boltoltunk, minden a legnagyobb rendben zajlott! Bátran ajánlom mindenkinek!
-
Geller72
veterán
Ismét egy pirosat utaltatnék ki, most vittuka kollégának egy P4-es prociért, amit itt hirdetett.
Minden rendben. Köszönöm a lehetőséget. Korrekt tag, bátran ajánlom mindenkinek.
Üdv:
Geller -
phanfantom
senior tag
WannaBeBoy-nak jár a piros, mert egy megbízható vásárló.
[link] -
killdashnine
csendes tag
nagy kövér pirospontot szeretnék kérni chaplin-nek a hd4780 üzlet kapcsán. Előre utalással történt ráadásul, gyors, korrekt, minden rendben volt, köszönöm.
-
Geller72
veterán
Küldenék egy pirosat blackvinyl kollégának ezért a bizniszért. Hatalmas thx. Megbízható mber. Köszönöm a lehetőséget!
Geller
-
miles.co
csendes tag
válasz
miles.co #18314 üzenetére
OFF: A BlackPriestes "vissza" az úgy vissza, hogy neki is piros, csak ő írt előbb, csak most újra elolvasva olyan mintha visszavonnám, pedig csak válasznak akartam írni, csak közben már nem módosítható.
Nah, elrontottam, bocsi. -
miles.co
csendes tag
BlackPriest: piros pont (vissza) azért, mert korrekt, rendes ember, ramokat cseréltünk vele.
-
SaiyanJin
csendes tag
Sziasztok,
http://hardverapro.hu/tag/hocico.html -Nak kérnék egy piros pontot, nagyon korrekt és megbízható eladó.A hirdetést sajnos nem találtam már , de 2db Jamo Studio 180ast vettem tőle.
-
hyster
csendes tag
Adnék egy piros pontot ErőVarázsló kollégának a Gigabyte 260 gtx oc-ért ami ugyan a postán megsérült de ő az előre megbeszéltek szerint állta a gariztatás költségeit
-
pmheros
őstag
Piros pontot adok Zoli1222 -nek, egy p35 -ös lapot vettem tőle. Az üzletet gyorsan, probléma mentesen meg tudtuk ejteni, mindenkinek javaslom a vele való üzletkötést.
-
spista222
addikt
Piros pontot szeretnék adni Deathunter79 -nek ezért a VGA-ért.
Gyorsan ment az üzlet és kilehetett próbálni nála vga-t. -
apóka
aktív tag
DeathAdder részére kérek piros pontot, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ezt vette meg.
-
Guesstenye
csendes tag
[capulet75] felhasználónak szeretnék adni egy pirospontot. Logitech G11 billentyűzetet üzleteltünk és minden korrektül zajlott!
-
sagvary
aktív tag
balu72-nek kérek egy pirosat ezért [link]a ram-ért, és a Gigabyte [link]alaplapért, megérte!
-
Typhoon21
csendes tag
Kérnék egy pirosat [sz.zoli25]-nak [ezért] az üzletért.
-
alapzaj
csendes tag
Stawrosnak kérnék egyböl 2 pirospontot az Albacompért és a másik ATX házért
Korrekt, gyors, és megbizható. Csak ajánlani tudom!!!
-
rvn_10
senior tag
ZenTech kollégának kérnék egy pirosat. Az üzlet linkjét már nem találom, de egy 300-as FSP volt az üzlet tárgya.
Aktív témák
- Programozás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest