Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
PH-s pályafutásom első, és egyben hatalmas piros pontja jár Iwu részére a páratlanul korrekt üzletért!
[ Szerkesztve ]
-
Bone78
csendes tag
Jár a piros pont Petykomaster részére a prociért.
-
zola0601
tag
Snap82-nek kérnék egy piros pontot a sikeres merevlemez bizniszért! A megbeszéltek alapján történt minden!
Üdv: Zoli
-
carlosfly
csendes tag
Pirospontot kérek rrobi -nak a gyors üzletért.
Hívj írj üzenj 30/ 22 33 660
-
varga911
senior tag
Pirospont Fooler98 részére ezért!
-
sysrq
őstag
Kérnék az piros pontot !Overdose! -nak ezért az üzletért.
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
Hege1234
addikt
piros pötyeszt kérnék kiosztani davbar-nak
ezért a pc távirányítóért bátran ajánlom nagyon segítőkész![ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
marina3
újonc
Kérnék egy pirosat szabo_113-nak ezért az üzletért
-
kitkat0001
csendes tag
Piros Dominiator -nak.=)
-Mibő' van Sylvester Stallone memóriája? -Rambó'.
-
ChuckyOsb
aktív tag
Piros pont jár a kiváló, pontos vevőnek. [ocsi19] . [kábel vételért]
[ Szerkesztve ]
-
Sicér
tag
Nagy piros pötty Villanyász kollégának a korrekt üzletelésért. -és ez minden tekintetben értendő.Mindenkinek,aki akar vele üzletelni,csak ajánlani tudom!
-
HDCheyenne
csendes tag
válasz weresgyufa #16814 üzenetére
NAGY Piros Pont weresgyufa részére ezért a korrekt üzletért,
a hozzáállásáért, a telefonjáért (Ő hívott - az én érdekemben), plusz a hibátlan áruért - ajánlom mindenkinek.
-
orkester
őstag
Jár ismét egy nagy piros pont sziki71 részére, konkrétan ebben a hirdetésben találtam rá. 100%-osan megbízható eladó!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ltsoma
csendes tag
Pirospont w.daywalker -nek a Corsair HX750W tápért. Gyors, megbízható eladó, mindenkinek ajánlom.
-
DeathAdder
veterán
Piros Pont bnorbi82-nek.
Egy intel x25-M -et vasaroltam tole postai utanvetellel.
Megbizhato korrekt ugyfel volt.
Koszonom. -
Alexa1001
csendes tag
Piros pont Kotibor kollégának ezért:
http://hardverapro.hu/privat/kotibor/listaz.php
26+kupak PSN:koresz1000
-
Taru
tag
Piros pont jár topaz45 -nek, aki hűtőbordát vásárolt tőlem. Megbízható, pontos, türelmes vásárló!
-
Zozoka73
tag
Kérek egy piros pontot mirrmur kollégának a kiváló alaplap+proci kombóért!
Z.
-
donantonio
csendes tag
kérnék 1pirosatRanagol kollegának a motorola teloért
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
Tomi7887
aktív tag
Piros pontot kérek kornel8585-nek ezért az üzletért.
Nagyon gyors, nagyon pontos eladó!
-
-
sxerox
csendes tag
kérnék egy pirosat sb-nek
nem akar ez összejönni
mármint a linkelés[ Szerkesztve ]
Vodafone 389 tizennyolc 4 hat
-
blacky79
csendes tag
Pótolom az elmaradásom és megy egy piros blackvinyl kollégának aki nagyon segitőkész pontos volt ebben az üzletben. Köszönöm
Üdv Fecó
-
mepet
addikt
Pirospont great66-nek ezért a bizniszért!
-
bnorbi82
csendes tag
DeathAdder-nek kérnék egy pirospontot. Egy Intel X25-M G2 80Gb SSD-t vett utánvétellel és minden a legnagyobb rendben zajlott.
-
ndavid
tag
cxseries: minden rendben ment, azt kaptam, amit kértem, úgyhogy pirospont jár természetesen!
Don't panic!
-
Daemon09
őstag
Nagy pirospont jár Csaszykj kollégának a korrekt és gyors üzletért!
Üzlet tárgya : AsRock alaplap
-
donantonio
csendes tag
kisskaresz kolegának kérek 1 pirosat 6220 házért
az alkohol folyékony pszihiáter és instabil?néha.
-
Csaszykj
aktív tag
Elmaradtam pár piros kiosztásával, most megtenném.
Wind-Storm ezeket a ramokat vettem tőle.
Daemon09 Innen az AsRock lapot vettem tőle.
Poo 56-57-es patronokat vettem tőle.
Mindenkinek előreutaltam, postán küldték a cuccokat.
Köszönöm utólag is a zökkenőmentes bizniszeket!
-
őstag
válasz littlelion21 #18324 üzenetére
littlelion21 kollégának igényelnék egy szép kövér piros-pontot. Gyors,határozott,tudja mit akar - nem nyámnyila alak
Köszönöm !
1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
PapG.
tag
Piros pont rnorbi fórumtársnak a korrekt bizniszért.
-
bakesz001
csendes tag
Nagy piros pont és hálás köszönet kaiserz kolléga, mint eladó részére a "monitorüzlet" korrekt és rendkívül rugalmas lebonyolításáért!
-
((UFO))
tag
Kedves fórum társak gondolom elég sok kollégával előfordult már,hogy utánvétellel vett valamit és nem azt találta a dobozba amit rendelt vagy egyáltalán semmit.A múltkor is rendeltem valamit kivételesen az volt a dobozban amit rendeltem de megkértem a postást,hogy hagy nézem meg mi van benne mielőtt átveszem.Azt mondta ,hogy felesleges mert ha nem az van a dobozban akkor az átvétel után azonnal le kell menni a postára és reklamálni kell,hogy te nem ezt vetted.A pénzt zárolják és megteszik a rendőrség feljelentést.Lehet,hogy időbe telik mire vissza kapja az áldozat a pénzét de legalább vissza kapja.Tekinthetjük nyugdíjalapnak vagy tudom is én.
Gondoltam megosztom ezt az infót veletek ,hogy kicsit felpörgessük az amúgy halott üzleti életet.Sok sikert."Ne légy gonosz" http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=((UFO))
-
Gabir
aktív tag
Üdv!
TomyGunnak kérnék egy szép kerek piros pontot, ezt az erősítőt vette meg tőlem.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
dfdfdf
őstag
Elmaradt Piros-pontok pótlása :
VIGA77 ezért a gainward gtx 470 már nálam figyel
Zé_Mester félkonfig vásárlás zajlott
Speed(R) kollégával csere üzlet volt anno -
horiza1
csendes tag
Pirospont magisternnek a vásárlásért.Gyors,pontos,megbizható partner.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Piros pontot kérnék nickcreeper fórumtársnak telefont vásároltam tőle. Az üzlet személyesen zajlott. Korrekt partnernek, bátran ajánlom bárkinek, aki később üzletelne vele...
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
WannaBeBoy
csendes tag
phanfantomnak küldenék egy nagy piros pontot az alábbi üzlet kapcsán!
http://hardverapro.hu/apro/xi1546_17_tft_t7200_cpu_ati_x1800_256mb_ddr3_vga_w/hsz_1-50.html
-
vittuka
aktív tag
Pirospontot kérnék Geller_1972 fórumtársnak, egy cedar mill procit boltoltunk, minden a legnagyobb rendben zajlott! Bátran ajánlom mindenkinek!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vittuka | Ha lehet privit vagy emailt írjatok, a hirdetés hozzászólásokat ritkábban nézem!
-
Eupalaestrus
csendes tag
-
Geller72
veterán
Ismét egy pirosat utaltatnék ki, most vittuka kollégának egy P4-es prociért, amit itt hirdetett.
Minden rendben. Köszönöm a lehetőséget. Korrekt tag, bátran ajánlom mindenkinek.
Üdv:
Geller -
phanfantom
senior tag
WannaBeBoy-nak jár a piros, mert egy megbízható vásárló.
[link] -
killdashnine
csendes tag
nagy kövér pirospontot szeretnék kérni chaplin-nek a hd4780 üzlet kapcsán. Előre utalással történt ráadásul, gyors, korrekt, minden rendben volt, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
Küldenék egy pirosat blackvinyl kollégának ezért a bizniszért. Hatalmas thx. Megbízható mber. Köszönöm a lehetőséget!
Geller
-
miles.co
csendes tag
válasz miles.co #18314 üzenetére
OFF: A BlackPriestes "vissza" az úgy vissza, hogy neki is piros, csak ő írt előbb, csak most újra elolvasva olyan mintha visszavonnám, pedig csak válasznak akartam írni, csak közben már nem módosítható.
Nah, elrontottam, bocsi.A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
miles.co
csendes tag
BlackPriest: piros pont (vissza) azért, mert korrekt, rendes ember, ramokat cseréltünk vele.
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)
-
SaiyanJin
csendes tag
Sziasztok,
http://hardverapro.hu/tag/hocico.html -Nak kérnék egy piros pontot, nagyon korrekt és megbízható eladó.A hirdetést sajnos nem találtam már , de 2db Jamo Studio 180ast vettem tőle.
[ Szerkesztve ]
-
hyster
csendes tag
Adnék egy piros pontot ErőVarázsló kollégának a Gigabyte 260 gtx oc-ért ami ugyan a postán megsérült de ő az előre megbeszéltek szerint állta a gariztatás költségeit
-
pmheros
őstag
Piros pontot adok Zoli1222 -nek, egy p35 -ös lapot vettem tőle. Az üzletet gyorsan, probléma mentesen meg tudtuk ejteni, mindenkinek javaslom a vele való üzletkötést.
nem vagyok tökéletes
-
spista222
addikt
Piros pontot szeretnék adni Deathunter79 -nek ezért a VGA-ért.
Gyorsan ment az üzlet és kilehetett próbálni nála vga-t. -
apóka
aktív tag
DeathAdder részére kérek piros pontot, minden a megbeszéltek szerint zajlott. Ezt vette meg.
Focust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
Guesstenye
csendes tag
[capulet75] felhasználónak szeretnék adni egy pirospontot. Logitech G11 billentyűzetet üzleteltünk és minden korrektül zajlott!
[ Szerkesztve ]
Only God Can Judge Me
-
sagvary
aktív tag
balu72-nek kérek egy pirosat ezért [link]a ram-ért, és a Gigabyte [link]alaplapért, megérte!
"Hadrianus falának felhúzásához 750 milliárd köbméter követ mozgattak meg."
-
Typhoon21
csendes tag
Kérnék egy pirosat [sz.zoli25]-nak [ezért] az üzletért.
"Nem a gyermek a még tökéletlen felnőtt, hanem a felnőtt a már tökéletlen gyermek"
-
alapzaj
csendes tag
Stawrosnak kérnék egyböl 2 pirospontot az Albacompért és a másik ATX házért Korrekt, gyors, és megbizható. Csak ajánlani tudom!!!
-
rvn_10
senior tag
ZenTech kollégának kérnék egy pirosat. Az üzlet linkjét már nem találom, de egy 300-as FSP volt az üzlet tárgya.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest