Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
Doyle
tag
Egy nagy pirospöttyöt kérnék Abri kollégának az 1Tb-os Samsung vinyóért és a megbízhatóságáért.
Midenkinek csak ajánlani tudom
Egy komoly gép összerakásához nem az új több száz ezres cuccokra van szükség hanem kellő tapasztalatra.
-
Jam.
aktív tag
dividebyzero: piros pont, a következő üzletért: [link]
-
Slyer
senior tag
Nagy piros pont themebuildernek, a Sennheiser CX400-II fülesért. nagyon korrekt, segítőkész, gyors eladó.
-
marcsi1970
csendes tag
dupla pirospont jár Jocesnak a prociért és a memóriáért korrekt és megbízható
-
beti
csendes tag
Piros pont ezért az üzletért [link] [zsirko78]kollégának
[ Szerkesztve ]
-
beti
csendes tag
Piros pont zsirko78 [zsirko78] kollégának ezért az üzletért (L:http://hardverapro.hu/apro/120_gb_notebbok_vinyo_elado/hsz_1-200.html)[link](/L)
[ Szerkesztve ]
-
DJ WOKKY
addikt
Egy piros pont Fairplays kollégának. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Tökéletes terméket vásárolhattam tőle, valamint időben megtörtént a vétel!
-
P3TR!CK
senior tag
Kérnék szépen egy piros pontot swado kollégának ezért a Xilence tápegységért. Gyors, pontos, kedves ember, bátran üzleteljetek vele!
-
tabby00
csendes tag
Piros pontot Zsolto forumtársnak
-
Genji
őstag
Ezért pirosat kérnék tiborandras-nak, 100% megbízható korrekt vevő!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
zxrr
csendes tag
odorgg: piros pont, korrekt partner, ajanlom!
Telefont vettem tole. -
Norb3rto
őstag
Blackvinyl kollégának kérnék egy piros pontot gariztatásban segített nagyon korrekt fórumtárs!
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
nagyito88
aktív tag
Pirosat szeretnék adni retrom
üzletfelemnek, ezért az üzletért . Minden a megbeszéltek alapján történt, s rendben zajlott, gyors korrekt megbizható vevő. -
Kratos77
csendes tag
Hatalmas piros pont ggbuffon1897-nak ezért a prociért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
imree
csendes tag
Nagyon precíz és gyors és ezek mellett még nagyon rugalmas eladó themebuilder csak ajánlani tudom mindenkinek ki szeretne vele bizniszezni .
-
Csorosz
aktív tag
Piros Pont jár makkai kollégának, ezen proci elboltolása témában.
Minden a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt partner, ajánlom mindenkinek szeretettel!"Mikor a Margit hídról repül a vasszék - Minden vágyad, hogy csinálj egy sasszét."
-
ljungberg
tag
Pirosat kérek Themebuildernek ezért. Gyors, megbízható, korrekt partner.
[ Szerkesztve ]
-
deadmember
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni [colos890721] kollégának akivel [Zalman ventilátor szabályzókat] és tápegységhez való rezgéscsillapítókat üzleteltem el.
Előre ment a csomag postán de fel sem merült, hogy kézhezvétel után ne utalná a vételárat. -
deadmember
csendes tag
Szeretném jelenteni, hogy [poffsoft] kolléga korrekt üzletember, piros pont jár neki az [ASUS M3A alaplap] megvásárlása során tanúsított hozzáállása miatt.
-
AtHoS
nagyúr
Piros pöttyöt kérnék Hexaa és old_artist részére.
Egy ilyen kütyüt sikerült beszereznem a fórumtársak hathatós segítségének köszönhetően. [link]
read-only mode on the forum
-
Jano156
tag
Gianni27 től vettem egy e8500. nagyon jó a proci és már aznap megkaphattam. köszönöm szépen!
János
-
C64
őstag
Akivel megéri üzletelni: hegeanabol
Amit vettem tőle: MSI 8800ULTRAYᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
poffsoft
veterán
válasz poffsoft #18731 üzenetére
persze, vannak lemaradók mindig
Szóval a korrekt üzletmenetért nekik is kérném a pirospontot bejegyezni:
deadmember: Az Asus M3A-ért
KisTopi95: A jó kis Asrock AliveNf6G- VSTA lapért[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
válasz sniper4573 #18732 üzenetére
-
poffsoft
veterán
A következő kollégáknak adnék egy-egy szép pirospontot, a korrekt és gördülékeny üzleteink megkötése okán:
leonis : A hűtőért
jános 1: A házért
Pingan: A Celeron D 346-ért
FlashR : A pöpec működö alaplapért
peterson82 : A 2x256 Mb ddr vásárlásáért
martinez111: A jó Athlon 3500+ -ért
Malachi: A szegény megskalpolt Athlon 240-ért. Amúgy szépen megy azóta, csak kicsit melege van...[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
őstag
nagy nagy piros pont jár zsoca929 mesternek a korekt eladásért és áldozatkész beszerelésért ami nem kevés idöt vett el
[ Szerkesztve ]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Tim82
félisten
Megerősítem és Bon3ss-nek szeretnék szintén egy pirospontot kérni.
Hirdetést nem tudunk linkelni - nem jutottam el odáig, hogy feltegyem Hardverapróra. Innentől a belátásotokon múlik, hogy megítélitek-e.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
sptkyle
senior tag
Kérnék egy pirospontot phanfantom fórumtársnak. Korrekt, megbízható, és előzékeny eladó. Egy ilyen notit vásároltam tőle.
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
colos890721
tag
Mehet a pirospont deadmember-nek eme nagyszerű üzletünkért!
Csak ajánlani tudom, nagyon korrekt!colos890721 felhasználónak 176 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! https://www.faceboook.com/compharvest https://comp-harvest-kft.business.site/
-
Keksz03
senior tag
colos890721-nek egy nagy pirospontot kérnék ezen üzlet kapcsán! Hihetetlenül segítőkész volt!
szerk.: 21 nem 12
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
bnss
veterán
Tim82-nek kérnék egy nagy piros pontot, egy Thinkpad T43p-t vettem tőle. A megbeszélés privátban, illetve személyesen történt.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
vejsza
újonc
Piros pont FireKeepernek.Üzletünk: [link]
-
FireKeeper
nagyúr
Piros jár vejsza fórumtagnak, a tápomat vette meg, nagyon korrekt volt, előreutalt, és még azt sem tette szóvá, hogy a megbeszélthez képest egy nappal később adtam fel postán a csomagot.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
HG7SZD
csendes tag
[bandi0000]nak piros pont
egy sony ericsson csatit küldött [link]
köszi itt isA nick-em az aláírásom
-
dzso22
senior tag
Gianni27 fórumtársnak kérnék egy piros pöttyöt ezért az üzletért.
Kifogástalan eladó ajánlom mindenkinek.[ Szerkesztve ]
A legfontosabb,hogy a kacsák előtt mindíg legyen víz!
-
norbi3200
csendes tag
kerekfej-nek jár a piros pont ,, PS3JB- vettem töle, korrekt fél, ajánlom mindenkinek!
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestbuy játékok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest