Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
Immy jelentkezett a hirdetésemre,le is beszéltük vele a dolgot,de végülis személyesen a testvére Sonar hozta el a HDD-t. Minden a megbeszéltek szerint történt,segítőkészen álltak a dologhoz,a HDD pedig kifogástalanul működik;ha lehet mindkettejüknek kérnék egy PIROSat.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
oregcsóka
őstag
Kérnékszépen egy piros pontot bejegyezni beavis83 fórumtársnak, a linken levő üzlet korrekt lebonyolítása miatt.
Köszönöm.''Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd.'' /Mahatma Gandhi/
-
joe-ker
senior tag
Piros pontot kéretik bejegyezni csilla145 kollégának ezért az üzletért
-
zooleeb
csendes tag
Piros pont mobileman kollégának előre is lehet neki utalni nagyon megbízható kb a 6.dik üzletem volt vele előre utalva de semmi probléma az áru tökéletes! [link]
Ami nem kínai az hamisítvány!
-
cstom
aktív tag
Piros pont jár az alábbi eladónak: http://hardverapro.hu/tag/lantiildi.html ezért az eladásáért: http://hardverapro.hu/apro/nokia_n85_25/hsz_1-50.html
Korrekt, pontos, udvarias eladó. Nokia N85-öt vásároltam tőle postai utánvétellel. Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
janeszkonzol
csendes tag
Nagy nagy pirospont majinsanyko -nak!
Köszi az üzletet!
janimail / msn : konzoljatek@gmail.com
-
Razermazer
őstag
Piros pontot kérnékpartyphoto kollégának a korrekt üzlet lebonyolításáért. Ezt vette tőlemScythe ninja
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Tinky
tag
Egy pirosat emerico2004 vettem tőle egy GTX460 -t.
Segítőkész volt, és ezért is járna neki egy piros pont!
Bár alkudni nem tudtam de legalább nem vette zokon mint sokan másokA helyes írási hibákért felelőséget nem válalok.
-
Papaj x
senior tag
Egy hatalmas pirospont jár kollégának.
adios91
Hogy miért? Bizalmat kaptam, s a memóriákat, amit vásároltam tőle előre postázta hogy leteszteljem, így ha valaki visszaél vele, akkor már velem is meggyűlik a baja..
Nagyon korrekt partner, minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom. Köszönöm!"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
gerolka
tag
szekfizsolt-nak kérnék egy piros pontot a kijelzőért! Gyors, pontos,megbizható!
-
hadogabi1
senior tag
Nagy pirospontot kérek Sorceres kollégának ezért az üzletért. Előre küldtem a pénzt és meg is kaptam a hátlapot és a fóliát 1 napon belül. Nagy pirospötty.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Maksifül
senior tag
Pirospont Janraki fórumtársnak a kifogástalanul működő Logitech Gamepad-ért, amit vásároltam Tőle pár hete.
Luxusparfümök kis kiszerelésben. 1 vagy 2ml-es minták és 5, 10, 20ml-es fújósok. Az aktuális listáért látogass el az alábbi oldalra: https://goo.gl/B09F5U
-
Djroberto
tag
Cer nek kérnék egy pirosat 2db 2350 opteronért.
igay még nem teszteltem,de biztos jók.
:-)
-
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal villjani ennek a memóriának a megvásárlásáért. Előre elküldtem neki, próba után rögtön rendezte a számlámra a pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon3000
veterán
Piros pont Taru -nak, 2db hűtőbordát vásároltam tőle.
-
colos890721
tag
-
rEnk
tag
mától én is egy gtx460 boldog tulajdonosa vagyok.
piros pont érte banderasz77 -neka hosszú élet titka: iddqd
-
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat ZaJanga kollégának a korrekt eladásért !
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
zack
nagyúr
Kérnék egy nagy piros pöttyöt kotibor-nak, pontos, segítőkész és megbízható eladó, ajánlom mindenkinek!!Ezt a Razer Mamba-t vettem tőle
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
madarasz92
őstag
Szemi82 nevű ritka rendes kollégának kérném a legnagyobb pirospontot ami létezik nagyon tűrelmes ember és kiváló üzlet fél!
Bárcsak mindenki ilyen lenne itt.
Üzletünk tárgya pedig ez volt Sony Ericsson U10i Aino melyet ő vásárolt meg tőlem. -
Tottika
tag
Colos890721tagnak kérnék egy pirosat a korrekt tápért,ha jó tápot akartok nyugodtan keressétek
[link]T0ДTI™ - ★http://audi100.blog.hu★http://mdream.web44.net★www.landmrally.ini.hu★
-
juszan
csendes tag
Nagy piros pontot kérnék "zuhi" fórumtársnak a sikeres és gyors üzletünkért!
Nagyon gyors,pontos,megbízható és mindenkinek csak ajánlani tudom! -
tserrof77
őstag
Pirosat kérnék tomi7887 kollégának, villámsebesen hozzásegített egy hátlaphoz, remek partner!
Szintén jár piros cellatel kollégának, innen vettem alaplapot, innen billentyűzetet.
Piros jár oszi99 kollégának is, hirdetése alapján több panelt is vettem tőle.
Piros jár xstyle kollégának is, F3T ventit adott jó áron.
Piros jár pukkancska tárunknak is, MSI alaplapot vett tőlem.
Jár piros General Salee kollégának is, hirdetésére reagálva jött létre az üzlet.
Két informatikus beszélget: Neked milyen hosszú volt az eddigi legjobb kapcsolatod? Válasz: 8Mbites DSL 2 év hűségnyilatkozattal :)) Laptopszerviz (is)
-
Komcsi
tag
Piros pont jár vittuka kollégának. A lehető legnagyobb rendben volt minden! A Razer Megasoma padod vásárolta tőlem..
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
DJ WOKKY
addikt
Egy pirosat kérek Kaiser kollégának, a gyors- és pontosságáért !!! Ezért a vételért kérem
Mindenkinek csak ajánlani tudom a kollégát !!! -
Sakraf
csendes tag
PIROS pont Phantom666 -nak EZÉRT az üzletért. Korrekt vevő, mindenkinek ajánlom.
-
Iginotus
addikt
DIGITX piros az alaplapomat vette meg.
Plug and Pray... :)
-
zsoltinnó
aktív tag
Heffi[link] piros ezért a kütyüért : MDA TOUCH[link] köszi!
[ Szerkesztve ]
Őrült kell egy őrült ellen!!!
-
Drughi
addikt
Piros pont proper kollégának a cserebere üzletért.
Xiaomi 14T
-
krupitomi
tag
Xray100-nak piros pötty az E51 ház miatt.
és
David93pecsnek is jár a piros a ps3 jailbreak miatt.[ Szerkesztve ]
-
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat ZaJanga kollégának a korrekt eladásért !
[ Szerkesztve ]
-
ZaJanga
tag
Kérnék szépen egy pirosat Tiby_83 nak a korrekt vásárlásért !
Ámítástechnika
-
neil_mullen
aktív tag
pirospont vandit2-nek a hp külső házért.
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
neil_mullen
aktív tag
Pirospont chron-nak az intel e6420 ert.
Privát üzenetre illik válaszolni!!!
-
lucky07
aktív tag
Egy piros pontot szeretnék kérni André kollégának,a bizniszünkért ami egy Q9550 processzor volt.
Előreutaltam neki,minden a megígértek alapján történt,végig tartotta a szavát.
Szóval megbízható,és gyors, ajánlom mindenkinek vele az üzletelést.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
adorjant
őstag
Pirospont jár bukottangyal fórumtársnak,memóriákat vett tőlem,ismét minden simán ment
-
Vigilante
őstag
Egy nagy piros pont Joces kollégának a tökéletesen működő Asus Striker II Extreme-ért!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
Cell1
csendes tag
Adnám a piros pontot George0424 -nek a sikeres közvetítésért ebben.
-
BOLHAS
csendes tag
Viszont jár a piros Wind-stormnak ezért, korrekt volt!
[ Szerkesztve ]
-
Roxy27
tag
Hali!
A napokban egy teljesen újonctól vettem egy super kis MSI notit! Az igényes eladó nyoklet néven fut, és gyorsan korrektül bonyolítottuk le az üzletet. A noti a leírtnak megfelelően valóban remek állapotban volt és minden tartozéka, papírjai is. Az ilyen eladókkal öröm az üzlet!Ezért kérnék neki egy Pirosat!
Üdv,
ZsoltHogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27
-
04ahgy
nagyúr
válasz romet0001 #19178 üzenetére
Piros pontot írjatok be romet0001 fórumtársamnak. Tudja hogy kell alkudni, és amellett korrekt és megbízható is, öröm ilyen partnerrel üzletelni. 3 kisebb AGP-s VGA-t vett tőlem.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
stigma
addikt
Pirosat szeretnéd adni Armor72 kollégának mert vett tőlem egy OCZ 2x1 1066-os kitet.
Gyors, megbízható, precíz, előre utalt és nem akadékoskodott, csak ajánlani tudom.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat fluorka-nak ezért az üzletért.
Köszönettel : M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
consolem
csendes tag
válasz MongooseNX71 #19125 üzenetére
MongooseNX71 pontos,korrekt és megbízható. A csere zökkenőmentesen létrejött. Mindenképpen jár neki a piros pont.
-
madman22
csendes tag
zolyee-nek megy a piros,ezért[link] korrekt gyors eladó
[ Szerkesztve ]
-
X_MiKi
csendes tag
Én is kérnék egyet Relo nevű tagunknak ha lehet ilyet,mert korrekt vevővel volt dolgom!
"Következő műsorunkat 12 éven aluli felnőtteknek ajánljuk" :))
-
zarayg
aktív tag
Az én jutalmazottam CuKoR.
Vettem tőle, egy ASUS M2N-VM-DVI deszkát. teszteléssel volt némi problémám. József, átszelve a fél országot, segítségével sikerült kideríteni hogy a ramjaimmal voltak a bajok. rá 2 órára ezt korrigáltam. Nagyon tisztességes, és segítőkész. Eszméletlen nagy hatalmas piros pont érte!
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Hatvan9
senior tag
Pirosat kérek blst -nek ezért az üzletért.
Korrekt, elővigyázatos vevő.[ Szerkesztve ]
-
Whaazzup
senior tag
A megérdemelt pirosat kérem [chooky] társamnak a pontos remek üzletért,simán megbízható előre utalással is.Ezt vettem tőle [Aprohirdetés] köszönöm.
Boxer, imádom. Intelligencia minta képe.//-Mobil --06204489764. Csepel. Zöldfa utca..
-
Kis Joe
senior tag
Kérnék egy piros pontot macko20 részére. Ezt a távirányítót cserélte egy memória kártyára.
Korrekt eladó, gyors és segítőkész! Mindenkinek ajánlom!Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
JrCsG
tag
Sziasztok!
Szeretnék nagy-nagy piros pontot kérni AndrisBoy-nak ezért.
Nagyon korrekt, rugalmas, gyors!
Még egyszer köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Mazo12345
csendes tag
Sziasztok!
Jár a Piros Pont [simlazar]-kollégának, egy [házat] vettem tőle.
Gyors, korrekt, teljesen megbízható. Köszönöm az üzletet! -
zolyee
tag
Jár a piros pötty madman22 fórumtársnak a Vodafone 541 teló problémamentes elboltolásáért!
Korrekt vásárló üzleteljetek vele bátran!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Politika
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen házat vegyek?
- Új taggal bővült a Motorola filléres portfóliója