Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
.bruszli.
senior tag
Immy jelentkezett a hirdetésemre,le is beszéltük vele a dolgot,de végülis személyesen a testvére Sonar hozta el a HDD-t. Minden a megbeszéltek szerint történt,segítőkészen álltak a dologhoz,a HDD pedig kifogástalanul működik;ha lehet mindkettejüknek kérnék egy PIROSat.
-
oregcsóka
őstag
Kérnékszépen egy piros pontot bejegyezni beavis83 fórumtársnak, a linken levő üzlet korrekt lebonyolítása miatt.
Köszönöm. -
joe-ker
senior tag
Piros pontot kéretik bejegyezni csilla145 kollégának ezért az üzletért
-
zooleeb
csendes tag
Piros pont mobileman kollégának előre is lehet neki utalni nagyon megbízható kb a 6.dik üzletem volt vele előre utalva de semmi probléma az áru tökéletes!
[link]
-
cstom
aktív tag
Piros pont jár az alábbi eladónak: http://hardverapro.hu/tag/lantiildi.html ezért az eladásáért: http://hardverapro.hu/apro/nokia_n85_25/hsz_1-50.html
Korrekt, pontos, udvarias eladó. Nokia N85-öt vásároltam tőle postai utánvétellel. Mindenkinek csak ajánlani tudom! -
janeszkonzol
csendes tag
Nagy nagy pirospont majinsanyko -nak!
Köszi az üzletet!
jani -
Razermazer
őstag
Piros pontot kérnékpartyphoto kollégának a korrekt üzlet lebonyolításáért. Ezt vette tőlemScythe ninja
-
Tinky
tag
Egy pirosat emerico2004 vettem tőle egy GTX460 -t.
Segítőkész volt, és ezért is járna neki egy piros pont!
Bár alkudni nem tudtam de legalább nem vette zokon mint sokan mások -
Papaj x
senior tag
Egy hatalmas pirospont jár
kollégának.
adios91
Hogy miért? Bizalmat kaptam, s a memóriákat, amit vásároltam tőle előre postázta hogy leteszteljem, így ha valaki visszaél vele, akkor már velem is meggyűlik a baja..
Nagyon korrekt partner, minden a megbeszéltek szerint zajlott, csak ajánlani tudom. Köszönöm! -
gerolka
tag
szekfizsolt-nak kérnék egy piros pontot a kijelzőért! Gyors, pontos,megbizható!
-
Maksifül
senior tag
Pirospont Janraki fórumtársnak a kifogástalanul működő Logitech Gamepad-ért, amit vásároltam Tőle pár hete.
-
Djroberto
tag
Cer nek kérnék egy pirosat 2db 2350 opteronért.
igay még nem teszteltem,de biztos jók.
-
Heffi
őstag
Gazdagodjon PIROSPONTtal villjani ennek a memóriának a megvásárlásáért. Előre elküldtem neki, próba után rögtön rendezte a számlámra a pénzt.
-
Dragon3000
nagyúr
Piros pont Taru -nak, 2db hűtőbordát vásároltam tőle.
-
rEnk
tag
mától én is egy gtx460 boldog tulajdonosa vagyok.
piros pont érte banderasz77 -nek -
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat ZaJanga kollégának a korrekt eladásért !
-
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
-
zack
nagyúr
Kérnék egy nagy piros pöttyöt kotibor-nak, pontos, segítőkész és megbízható eladó, ajánlom mindenkinek!!Ezt a Razer Mamba-t vettem tőle
-
madarasz92
őstag
Szemi82 nevű ritka rendes kollégának kérném a legnagyobb pirospontot ami létezik nagyon tűrelmes ember és kiváló üzlet fél!
Bárcsak mindenki ilyen lenne itt.
Üzletünk tárgya pedig ez volt Sony Ericsson U10i Aino melyet ő vásárolt meg tőlem. -
Tottika
tag
Colos890721tagnak kérnék egy pirosat a korrekt tápért,ha jó tápot akartok nyugodtan keressétek
[link] -
juszan
csendes tag
Nagy piros pontot
kérnék "zuhi" fórumtársnak a sikeres és gyors üzletünkért!
Nagyon gyors,pontos,megbízható és mindenkinek csak ajánlani tudom! -
tserrof77
őstag
Pirosat kérnék tomi7887 kollégának, villámsebesen hozzásegített egy hátlaphoz, remek partner!
Szintén jár piros cellatel kollégának, innen vettem alaplapot, innen billentyűzetet.
Piros jár oszi99 kollégának is, hirdetése alapján több panelt is vettem tőle.
Piros jár xstyle kollégának is, F3T ventit adott jó áron.
Piros jár pukkancska tárunknak is, MSI alaplapot vett tőlem.
Jár piros General Salee kollégának is, hirdetésére reagálva jött létre az üzlet.
-
Komcsi
tag
Piros pont jár vittuka kollégának. A lehető legnagyobb rendben volt minden! A Razer Megasoma padod vásárolta tőlem..
-
DJ WOKKY
addikt
Egy pirosat kérek Kaiser kollégának, a gyors- és pontosságáért !!! Ezért a vételért kérem
Mindenkinek csak ajánlani tudom a kollégát !!! -
Sakraf
csendes tag
PIROS pont Phantom666 -nak EZÉRT az üzletért. Korrekt vevő, mindenkinek ajánlom.
-
Iginotus
addikt
DIGITX piros az alaplapomat vette meg.
-
zsoltinnó
aktív tag
Heffi[link] piros ezért a kütyüért : MDA TOUCH[link] köszi!
-
Drughi
addikt
Piros pont proper kollégának a cserebere üzletért.
-
krupitomi
tag
Xray100-nak piros pötty az E51 ház miatt.
és
David93pecsnek is jár a piros a ps3 jailbreak miatt. -
Tiby_83
tag
Kérnék egy pirosat ZaJanga kollégának a korrekt eladásért !
-
ZaJanga
tag
Kérnék szépen egy pirosat Tiby_83 nak a korrekt vásárlásért !
-
neil_mullen
aktív tag
pirospont vandit2-nek a hp külső házért.
-
neil_mullen
aktív tag
Pirospont chron-nak az intel e6420 ert.
-
lucky07
aktív tag
Egy piros pontot szeretnék kérni André kollégának,a bizniszünkért ami egy Q9550 processzor volt.
Előreutaltam neki,minden a megígértek alapján történt,végig tartotta a szavát.
Szóval megbízható,és gyors, ajánlom mindenkinek vele az üzletelést. -
adorjant
őstag
Pirospont jár bukottangyal fórumtársnak,memóriákat vett tőlem,ismét minden simán ment
-
Vigilante
őstag
Egy nagy piros pont Joces kollégának a tökéletesen működő Asus Striker II Extreme-ért!
-
Cell1
csendes tag
Adnám a piros pontot George0424 -nek a sikeres közvetítésért ebben.
-
BOLHAS
csendes tag
Viszont jár a piros Wind-stormnak ezért, korrekt volt!
-
Roxy27
tag
Hali!
A napokban egy teljesen újonctól vettem egy super kis MSI notit! Az igényes eladó nyoklet néven fut, és gyorsan korrektül bonyolítottuk le az üzletet. A noti a leírtnak megfelelően valóban remek állapotban volt és minden tartozéka, papírjai is. Az ilyen eladókkal öröm az üzlet!Ezért kérnék neki egy Pirosat!
Üdv,
Zsolt -
stigma
addikt
Pirosat szeretnéd adni Armor72 kollégának mert vett tőlem egy OCZ 2x1 1066-os kitet.
Gyors, megbízható, precíz, előre utalt és nem akadékoskodott, csak ajánlani tudom. -
macko20
őstag
Kérnék pirosat fluorka-nak ezért az üzletért.
Köszönettel : M20
-
consolem
csendes tag
válasz
MongooseNX71 #19125 üzenetére
MongooseNX71 pontos,korrekt és megbízható. A csere zökkenőmentesen létrejött. Mindenképpen jár neki a piros pont.
-
madman22
csendes tag
zolyee-nek megy a piros,ezért[link] korrekt gyors eladó
-
X_MiKi
csendes tag
Én is kérnék egyet Relo nevű tagunknak ha lehet ilyet,mert korrekt vevővel volt dolgom!
-
zarayg
aktív tag
Az én jutalmazottam CuKoR.
Vettem tőle, egy ASUS M2N-VM-DVI deszkát. teszteléssel volt némi problémám. József, átszelve a fél országot, segítségével sikerült kideríteni hogy a ramjaimmal voltak a bajok. rá 2 órára ezt korrigáltam. Nagyon tisztességes, és segítőkész. Eszméletlen nagy hatalmas piros pont érte!
-
Hatvan9
senior tag
Pirosat
kérek
blst -nek ezért az üzletért.
Korrekt, elővigyázatos vevő. -
Whaazzup
senior tag
A megérdemelt pirosat kérem [chooky] társamnak a pontos remek üzletért,simán megbízható előre utalással is.Ezt vettem tőle [Aprohirdetés] köszönöm.
-
Kis Joe
senior tag
Kérnék egy piros pontot macko20 részére. Ezt a távirányítót cserélte egy memória kártyára.
Korrekt eladó, gyors és segítőkész! Mindenkinek ajánlom! -
JrCsG
tag
Sziasztok!
Szeretnék nagy-nagy piros pontot kérni AndrisBoy-nak ezért.
Nagyon korrekt, rugalmas, gyors!
Még egyszer köszönöm!
-
Mazo12345
csendes tag
Sziasztok!
Jár a Piros Pont [simlazar]-kollégának, egy [házat] vettem tőle.
Gyors, korrekt, teljesen megbízható. Köszönöm az üzletet! -
zolyee
tag
Jár a piros pötty madman22 fórumtársnak a Vodafone 541 teló problémamentes elboltolásáért!
Korrekt vásárló üzleteljetek vele bátran!
Aktív témák
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Politika
- Programozás topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest