Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
rrobi
senior tag
Korrekt vevő Carlosfly, megérdemli az ajánlást, a piros pontot!
-
drinker
tag
Egy HATALMAS PIROSAT kérnék Aztech22 fórumtársnak, egy Dragon Age csomagot vettem tőle. Rendkívül meg vagyok elégedve az üzlettel, és az üzlettárssal, csak ajánlani tudom tovább...
[ Szerkesztve ]
-
D-Roy
tag
Pirosat qky-nak!
Nagyon korrekt srác.
Micro simet vágott ki,és fillérekért kaptam egy átalakítót is tőle!
A Hirdetése.
Rugalmas,precíz és gyors!Ajánlom! Think Different.
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat iwu-nak ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Zsolticsson
csendes tag
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Rodney83-nak ezért az üzletért.
-
tsu
tag
torocsik -nek egy piros ezért.
×××
-
lucky07
aktív tag
Szeretnék egy Piros pontot kérni Stigma kollégának, az üzletért ami Mushkin 2x2GB Kit 1066MHz CL5 volt.
Korrekt, gyors, megbízható, és előre utalt nekem!Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=lucky07 Üzlet menete: http://logout.hu/bejegyzes/lucky07/ha_uzletelunk.html
-
olizatriznyá
tag
Nagy piros pont Kenvelo7-nek ezért a gépért. Még kedvezményesen házhoz is hozta, pedig százvalahány km-ert kellett utaznia.
olizatriznyák
-
fere0829
csendes tag
ezért a fantasztikus konfigért hatalmas piros pont ennek a fantasztikusan becsületes embernek
-
stigma
addikt
Pirosat kérek jóváírva lucky07 kollégának , mivel vettem tőle Mushkin 2x2GB Kit 1066MHz CL5 kitet.
Gyors, megbízható, korrekt üzletember.....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
carloss
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni Rocko007 kollégának, üzlet nem jött össze de legalább korrekt és megbízható embert ismertem meg
-
bark88
csendes tag
Piros pontot kérek Eupalaestrus kollégának.
Ezt a tokot vásárolta tőlem.[ Szerkesztve ]
-
Iceakos
tag
válasz matthew95(2) #18479 üzenetére
Piros pötty matthew95(2)-nak is. Korrekt üzletfél.
-
matthew95(2)
senior tag
Piros pont jár Iceakosnak, a gold előfizetésért. Gyors és korrekt.
-
kulerr
őstag
Egy nagy pirospontot kérnék gooool kollégának az izgalmakkal teli üzletért...ahogy ő nevezte a posta töketlenségét.
Korrekt gyors és ami ma már ritka szavahihető embert ismertem meg benne. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
OldLord
csendes tag
Üdvözletem!
Szeretnék egy hatalmas azaz piros pontot kérni [olbaidhun] Fórumtársnak, mert az apróhirdetésében szereplő [Eyepet kamera+game, MoHair ] eladását a lehető legkorrektebb módon folytatta le.
Igaz hogy egy adás-vételről beszélünk, de két termékről, így a 2db piros pontot is megérdemelné.
...és akkor még nem beszéltem arról a magatartásáról, hozzáállásáról amit ebben a maroknyi társadalmunkban nagyon kevés embernél tapasztaltam ezidáig.
Ha lehet abszolút ajánlott eladóról beszélni, akkor nálam Ő kerülhet az első helyre.Köszönöm.
Mióta éjszakára kikapcsolom a telefonom, utolérhetetlen vagyok az ágyban!
-
Pityukaaa
csendes tag
jár a piros Myth kollégánakezért a tápért!
-
BlackPriest
őstag
Zsolticsson-nak jár a piros a tápokért, megbízható ember
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
Flejsmen
újonc
Benjoeahaver: Piros pont Ezért az üzletért "példás üzletkötés volt.(Nyugodtan utalhattok neki előre) " Minden a megbeszéltek szerint történt,csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Rocko007
aktív tag
Szeretnék pirost adni Carloss-nak a Dell Latitude E6410-es gépért. Az adásvétel nem jött létre, elálltam a vételtől, de nem miatta. Nagyon segítőkész, korrekt eladó. Mindent megtesz a vevőért. Erősen ajánlott!
[ Szerkesztve ]
-
tikee
csendes tag
1 piros pontot kérnék Tomika666 kollégának!!!
Vettem Tőle Egy ->Thermaltake Ház-at
Minden Sikerült a Megbeszéltek Szerint Történt Megbízható Csak Ajánlani Tudom Mindenkinek!!!Köszönöm ...[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára.
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Dominiator
aktív tag
Piros pont jár kitkat0001-nak, gyors, korrekt, megbízható vevő!
Who's the bigger hero who lives or who want to live?
-
fujoz
csendes tag
Piros pont Brightnes-nek ezért:http://hardverapro.hu/aprok/hardver/adathordozok/pen_drive-ok/listaz.php
-
pety27
tag
hali..
1 hete kaptam.. (#17713) nike0075
máig nem írtátok jóvá,elkerülte figyelmeteket? vagy még nem volt időtök?
cask gondoltam szolok.. -
BlackPriest
őstag
tomika198507-nek jár a piros a teló cseréért
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
norbi0401
tag
Piros pontot szeretnék adni groovehero kollégának ezért az üzletért [8800gtx].
Lefoglalta, majd előre utalt.
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom.http://www.happydancedeejayz.hu/tag/boomer https://soundcloud.com/boomerhungary
-
Isti2
aktív tag
FlasH-BacK kollégának kérnék hatalmas pirospontot ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható vevő, a betegségem miatt még Ő jött házhoz az áruért!
Bátran ajánlom mindenkinek, akár eladó, akár vevő.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Két hatalmas pirosat szeretnék kérni
norbi0401 kollégának ezért az üzletért
valamint
w.daywalker kollégáknak ezért az üzletért
Előbbi esetben egy 8800GTX-et vásároltam, maximálisan segítőkész volt, küldött képet a kártyáról, 3dmark screen-t, GPU-Z-t, egyszóval minden klappolt, a végletekig meg vagyok elégedve vele, csak ajánlani tudom, maximálisan korrekt, megbízható. Köszönöm
Utóbbi esetben egy HX650-es csodát vásároltam a fent említett másik kollégától, megrendeltem, másnapra már meg is érkezett, szuperül csomagolva, cakk-pakk, minden a helyén volt úgy, ahogy annak lennie kell. Ő vele is maximálisan elégedett vagyok, csak ajánlani tudom. Aki ilyen szuper kis szörnyetegeket akar, az ne habozzon, bátran forduljon hozzá. Mégegyszer köszönön neki is
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
orrlyuk
aktív tag
Óriási nagy piros pontot kérek a jól ismert Kiss67 kollégának, egy apróhirdetésen kívüli üzletért: Thinkpad x60 akkut kerestem jó ideje, és PÜben keresett, mikor eladóvá vált az övé. Mind az ár, mind a termék, mind az üzlet lebonyolítása elsőrangú volt. Köszönet, és bátran ajánlom mindenkinek!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
laci1128
tag
Piros pont jár Prom kollégának a ThinkPad TrackPoint pöckökért.
"But at least the code looked good, which is the main thing."
-
xzeebyt
tag
Kérnék nagy pirosat, "alázógyík" nevű kollégánknak a megbízható üzletér!!!
Kriptot is elfogadok!
-
Rated88
csendes tag
Piros pont essexboy kollégának az alaplapért.
-
streetlegal
csendes tag
pirospont jár:Dapro
[ Szerkesztve ]
-
streetlegal
csendes tag
http://hardverapro.hu/apro/keresek_samsung_corby_adatkabelt/hsz_1-50.html korrekt üzlet adatkábel ügyében Dapro kollégának
[ Szerkesztve ]
-
okiDoki
aktív tag
Pirospont Kis Joe kollégának a gyors, korrekt üzletért!
0,0
-
Dapro
senior tag
Streetlegal kollégának piros egy adatkábelért.
-
Rics888
újonc
Szeretnék egy piros pontot küldeni ennek a megbízható, villámgyors eladónak.
http://hardverapro.hu/apro/uj_uj_uj_kingston_ddr1_512mb_bontatlan/friss.html
http://hardverapro.hu/tag/badge.html -
csendes tag
Szeretném "jaroslav" fórumtársunkat egy nagy piros ponttal jutalmaztatni. 3 PS3 játékot rendelt tőlem (amit nem tudok belinkelni, mert levettem a hirdetést az egyezség után ). Korrekt és gyors volt, minden a megfelelő kerékvágásban zajlott!!
Szóval bátran ajánlom őt minden kedves fórumtársamnak!
Lécci, privit írjatok, mert azt észreveszem!:)
-
Bladetrinitr
csendes tag
Hatalmas pirospont Kopi_52 barátomnak.Korekt megbízható.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
ZoZoˇˇ
aktív tag
Kérnék szépen egy pirosat
K!LLeR Kollégának előre utalta a pénzt .-->Lap+proci+memohttps://www.facebook.com/horvathphotography524/
-
gooool
őstag
Nagy pirosat kérnék kulerr kollégának.
Ez a proci volt az üzlet tárgya.
Nagyon korrekt,megbízható,bár a posta kicsit izgissé tette a vásárt.Üdv, Balázs
-
jaroslav
aktív tag
Szeretnék kérni egy jól megérdemelt pirospontot [kambino] kollégának.
Több PS3 játékot rendeltem a tőle. A játékokat postán küldte el "kambino" fórumtárs.
Az üzlet korrektül és zökkenő mentesen zajlott le.
A hirdetést nem tudom belinkelni, mert miután megegyeztünk, az eladó levette.
Mindenkinek ajánlom. Bátran üzleteljetek "kambino" kollégával.
Üdv!
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt két nem fogadott hívása Chuck Norristól.
-
lala42
őstag
fumarola kollégának jár a piros pont. Amit hirdetett, azt kaptam tökéletes állapotban, időre, sőt utánvétellel.
proci fumarolátólAnnak ellenére,hogy újonc,csak ajánlani tudom, ha hírdet valamit.
[ Szerkesztve ]
Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Bladetrinitr
csendes tag
Piros pont jár André barátomnak.Hihetetlen korrekt megbízható partner.Bátran ajánlom mindenkinek.
A legrosszabb dolog a világon az, amikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
zola0601
tag
Kérnék egy piros pontot clxman kollégának a ezért a DDR memóriáért! A megbeszéltek szerint történt minden!
Üdv: Zoli
-
RootRulez
félisten
válasz nickcreeper #18425 üzenetére
helyes.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
nickcreeper
tag
válasz nickcreeper #18425 üzenetére
RootRulez
Bocsánat az előző link hibás volt -
TomiLi
addikt
Fragmaster-nek kérnék egy pirosat, és köszönöm a vásárlást!!!
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
pegazusnak egy piros pontot kérnék ezért a prima kis processzorért!
Megbizható, rugalmas eladó, csak ajánlani tudom!!!Bogyorisz
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam egy Sony Ericsson W710i készüléket RootRulez-től. Vele és a telóval is meg vagyok elégedve.
Üdv.
Miki[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
nickcreeper kollégának kérnék pirosat, aki elvitte az általam hirdetett telefont. Korrekt partner, ajánlom, én sokadjára üzleteltem vele.
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
Darkcica
csendes tag
Piros pötty dane részére a memóriáért, megy mint a kisangyal
-
Komcsi
tag
Piros pontot érdemel ogy kolléga a megbízhatósága végett.. Erősen ajánlott PH tag! A Scythe Mugen 2 Rev. B-t vásárolta tőlem...
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
zszsozso
csendes tag
feri555 : piros pont ezért.az adás-vételért.Korrekt,megbízható vásárlóm volt.
-
samy84
csendes tag
Jár a piros pont gantum kollégának a korrekt és gyors ügyintézésért
Hibátlan a PS2 köszönöm. -
kulerr
őstag
egy nagy prisoat kérnék Atos23 kollégának...korrekt egyenes partner, és köszönet a gyors lebonyolításért.
Az üzlet tárgy 3x1Gb Micron ram volt.[ Szerkesztve ]
-
BcJarod
csendes tag
Kérelmet nyújtanék be pirosítás iránt Pycos részére. Egy 512MB-os Kingmax ramot boltoltunk. Minden korrektül ment, megértésből csillagos piros , mert a címzést kicsit elszabtam, de megvárta türelmesen míg kiderül hogy megérkezik-e vagy sem . A tesztről visszajelzett, ha valakinek ajánlani kell hát én megteszem .
-
junior5800
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni Master90 számára ,a tőle vásárolt asus 9800gtx+ért !! Minden rendben zajlott pontos, korrekt ügyfél! A termék utánvéttel postán érkezett !
Htc Desire s,Rhyme ,One X
-
macko20
őstag
Kérnék pirosat Ivanchen-nek ezért az üzletért.
-
Villanyász
tag
Kérnék egy piros pontot Sicér fórumtársnak. Kiváló megbízható, korrekt vásárló. Érdemes vele üzletelni
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest