Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Ma próbából a rollerrel jöttem melóba, így most van kis tapasztalatom vele. Én két lábam (42-es) egymás mögött ferdén kényelmesen elfér, a felület nagyon jól tapad (az egész végig ilyen smirgliszerű bevonatos), nem mozdul el a lábad rajta ha nem akarod egyáltalán.
Alapból aszfalton hangtalanul suhan, kisebb úthibákat is jól veszi. Nagyobb (hüvelykujjnyi vagy még nagyobb, amit alapból nem kerülnél ki/nem is tudsz kikerülni) hézagoknál néha csúnya fémes csattanó hangot ad rajta valami, arra nem sikerült még rájönnöm, mi lehet (talán a fém sárvédő). Érdekes, mert nagyobb bukkanóknál nem jön elő, csak a kis, nagyon éles peremeken ha nagy sebességgel átmész.
A legvacakabb hullám térkőhöz volt szerencsém vele (amivel ész nélkül lerakták a fél országot), azon is egész jól teljesít a teleszkóp, zötyögésre vállalható, de ott már azért hallatszik némi csörgés. Hosszútávon tuti nem tesz jót neki, a csavarokat minimum kilazítja.
Lábfék lassításra teljesen jó, gyors megállásra tökéletesen alkalmatlan, autók közé egyszer majdnem begurultam vele kereszteződésnél.
Teszteltem 4-es metrón az állítva tárolást, gyorsulásoknál már eldől, szóval fogni kell mindenképpen. Persze így is nagy segítség, hogy állítani lehet, elég kb. ha csak rajta van a kezed.
Tegnap amúgy pont volt napközben szerencsém egy lepusztult gyógyegér alu rollerhez, ahhoz képest ég és föld, ugyanazon a hullámos térkövön, ahol ez kicsit zörgött, a másikat a szomszéd utcából is lehetett hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest