Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
homeless09
őstag
válasz
Petyamester
üzenetére
Szia!
Nekem is Pro2 van, bár én hobbi célra használom, asszonynak vettük még múlt évben az m365-öt munkábajáráshoz, de így együtt "túrázgatunk" velük, nyilván amit az akksik bírnak.
Tapasztalom az, hogy alattam (98kg) a Pro2 annyit bír 1-2 % eltéréssel, mint az asszony alatt az M365 (ő 58kg).
Jelenlegi kinti hőméréskéletet, adott terepviszonyokat figyelembe véve - dimbes dombos/alpokalja - "D" üzzemódban használva szinte végig, kb. 25km távolságot tudnék megtenni vele. Az időjárás javulásával szerintem a hatótáv is javulhat. -
Drag77
senior tag
válasz
Petyamester
üzenetére
Én kb. ugyan ennyi vagyok és Pesten kb. ennyi a max ható távom. Mindenkép tölteném a helyedben melóban is.
-
DigitXT
félisten
válasz
Petyamester
üzenetére
Papíron 45 km a hatótávolság, de ha munkahelyen tudod tölteni, akkor röhögve.
Ha nem, ki kell próbálni, mert nem vidám, ha az utolsó 2-3 km-en lábbal hajtós.
(Esetleg rakhatsz rá kieg. akkut, mint ahogy a kolléga tervezi szintén Pro 2-re,
akkor kb. kimegy a világból. Mondjuk ilyen sokat rollerezni 25 km/h limittel...
Esetleg megfontolandó egy magasabb feszültségű akku, akkor megy 30 fölött.)Szerk: mondjuk utóbbi megoldás annyiba kerül, mint egy fél roller = nem olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest