Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Abban igazad van, ha kellően hosszú az út, vagy ócska a minősége, akkor a kerékpáros magasabb végsebességet tud felvenni.
Amíg bicajjal közlekedtem, én soha nem előztem vissza egyetlen rollerest sem.
Kíváncsi voltam az új szerkezetre, hogyan közlekedik, miként viseli a kátyúkat. És mivel sérülékenyebbnek, kiszámíthatatlanabbnak éreztem a rollert, így nem is akartam veszélyeztetni olyan helyzetben, ahol alig van sebességbeli különbség közöttünk. -
DigitXT
félisten
Ez nem a motorvezérlő...
Ezen keresztül csak akkor tudsz bármit
tuningolni, ha hozzáférsz valahogy a szoftverhez. Ha rá tudsz kötni
BT modult, az még nem garancia semmire. Nekem is van kivezetés
az eBike vezérlőn, csak éppen le van tiltva, hiába forrasztottam rá a
modult, nem tudtam állítani a paramétereken. Picit erősebb indulás
és a motorfék engedélyezése lett volna a célom, de egyelőre IJB.
-
PociAti
őstag
Így van, az M4 Pro 45 km/h-s sebessége nagyon nem fér bele a 25 km/h-s szabályba.
Örömteli, hogy a kerékpárúton közlekedő járműveknek szabtak meg felső sebességhatárt.
A teljesítmény érték is ehhez igazodik (Lényegében mindegy, melyik paramétert igazították a másikhoz.)Akkor jó egy szabály, ha könnyű ellenőrizni (ezáltal betartatni).
Különösebb képzés nélkül a nagytestű rollereket ránézésre is nagy magabiztossággal ki lehet szűrni.
Ha valakinek mégis valami kisebb teljesítményű, de nagyobb méretű rollere lenne, az nyilván maga gondoskodna a bizonyításról. Típusszám ismerete esetén elég gyorsan ellenőrizhető az a 2 adat: teljesítmény és max sebesség.A kicsi rollerek amíg nincsenek nagyon agyon tuningolva extra akku csomagokkal, addig úgy se nagyon tudnak eltérni a gyári paraméterektől. Teljesen feltöltött állapotban elérhető kb. 30 km/h sebesség kevesebb, mint amit kerékpárral, sík terepen városban el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Formula-1
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Oral-B IO5 Duo fogkefe pakk
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- UTOLSÓ! Új, bontatlan Braun Silk epil 7 7-081 nedves-száraz epilátor - 2 év magyar bolti garival! -
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)
Ezen keresztül csak akkor tudsz bármit