Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
Abban igazad van, ha kellően hosszú az út, vagy ócska a minősége, akkor a kerékpáros magasabb végsebességet tud felvenni.
Amíg bicajjal közlekedtem, én soha nem előztem vissza egyetlen rollerest sem.
Kíváncsi voltam az új szerkezetre, hogyan közlekedik, miként viseli a kátyúkat. És mivel sérülékenyebbnek, kiszámíthatatlanabbnak éreztem a rollert, így nem is akartam veszélyeztetni olyan helyzetben, ahol alig van sebességbeli különbség közöttünk. -
DigitXT
nagyúr
-
DigitXT
nagyúr
Ez nem a motorvezérlő... Ezen keresztül csak akkor tudsz bármit
tuningolni, ha hozzáférsz valahogy a szoftverhez. Ha rá tudsz kötni
BT modult, az még nem garancia semmire. Nekem is van kivezetés
az eBike vezérlőn, csak éppen le van tiltva, hiába forrasztottam rá a
modult, nem tudtam állítani a paramétereken. Picit erősebb indulás
és a motorfék engedélyezése lett volna a célom, de egyelőre IJB. -
PociAti
őstag
Így van, az M4 Pro 45 km/h-s sebessége nagyon nem fér bele a 25 km/h-s szabályba.
Örömteli, hogy a kerékpárúton közlekedő járműveknek szabtak meg felső sebességhatárt.
A teljesítmény érték is ehhez igazodik (Lényegében mindegy, melyik paramétert igazították a másikhoz.)Akkor jó egy szabály, ha könnyű ellenőrizni (ezáltal betartatni).
Különösebb képzés nélkül a nagytestű rollereket ránézésre is nagy magabiztossággal ki lehet szűrni.
Ha valakinek mégis valami kisebb teljesítményű, de nagyobb méretű rollere lenne, az nyilván maga gondoskodna a bizonyításról. Típusszám ismerete esetén elég gyorsan ellenőrizhető az a 2 adat: teljesítmény és max sebesség.A kicsi rollerek amíg nincsenek nagyon agyon tuningolva extra akku csomagokkal, addig úgy se nagyon tudnak eltérni a gyári paraméterektől. Teljesen feltöltött állapotban elérhető kb. 30 km/h sebesség kevesebb, mint amit kerékpárral, sík terepen városban el lehet érni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest