- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
válasz
fogtunder #821 üzenetére
Kíváncsiságból utána kerestem gyorsan ennek a decahtlon-os elektromos rollernek, revolt electric scooter néven lehet találni videót is, meg a UK weboldalukon több értékelést is:
[link]Itt már kicsit változatosabb, de összességében nem írtak annyira rosszakat.
Én is a Xiaomi-n gondolkozom, de mostanában eléggé felment az ára, ráadásul alig beszerezhető.
-
freddirty
senior tag
válasz
fogtunder #807 üzenetére
Xiaomi ES808-am van, az olcsóbb és jobban hajthatóbb és guríthatóbb összehajtva mint az m365. Kisebb a teljesítménye cserébe. Szerintem attól is függ, mikor mennyire akciósan adják éppen az m365-öt vagy az es808-at. Kezdetekkor pl. 270 usd volt az es808. Azóta max akciósan és ritkán lehet kifogni ennyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- VGA kibeszélő offtopik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga2nd - i5-7G I 8GB I 256-1024SSD I 14" WQHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest