Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
bajtokarpi
üzenetére
.
-
PociAti
őstag
válasz
bajtokarpi
üzenetére

Kerékpár tárolókhoz elégséges, lámpavashoz kevés lenne, kresztábla* határeset, de azt inkább kerülöm. Nekem bevált, mert viszonylag erős, mégis a legkönnyebb, aránylag kicsi megoldást kerestem. Vagyonokért ennél jobbat is lehetne rendelni neves gyártótól, de ha már ez is kevés lenne, akkor nem a lakattal, hanem a helyszínnel volt a probléma.* Sok kerékpárt loptak már el úgy, hogy a kresztábla kijárt a helyéből, a gyanútlan tulajdonos hozzá lakatolta, majd a tolvajok kiemelték az kresztáblát a helyéből, és elvitték a bicajt. Ezért nem merném olyanhoz hozzálakatolni, amit előtte nem cibálok meg. De túl koszosak azok az alu táblák, hogy nekiálljak cibálni, meg elég rosszul is venné ki magát, hogy megpróbálom kitépni a helyéből.
És ha tehetem olyan helyet választok, amit a boltból is lehet látni.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Nyomatékban olyan sok változást nem érzek, nekem alapból is jól gyorsult, most is jó, csak mintha levennél egy korlátot és tovább gyorsul ugye.
Amit szoknom kell, hogy az alapból meglévő motorféket is kilőttem, így ha elveszed a gázt nem lassul. Egyrészt jó mert sík úton fogyasztás nélkül is továbbgurulsz, így talán valamennyit spórolsz; másrészről szokatlan mert nekem ez egyből kézreállt, olyan mint az autóknál a motorfék. Ha elveszed a gáz valamelyest elkezd lassulni, ismerős érzés volt. Most ez picit fura, még gondolkozom rajta jó-e így vagy ezt a részt visszakapcsolom. Erre van kapcsoló. A töltöttség függvényében visszavett teljesítményre így hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valamit de nincs kizárva.
Rengeteg dolgot át lehet konfigolni, de a nagy részüket nem tudom mi és nem ezen akartam kísérletezni.
De amúgy a programban kifizetett 3k-s árat simán megérte a módosítás, és olyan minimálisan lett növelve az alap érték ami még biztosan nem károsítja a rollert. Ez számomra fontos szempont volt.
-
Skynet258
veterán
válasz
bajtokarpi
üzenetére
U lakatot ajánlott hozzá használni ahogy néztem, de még én sem szereztem be...
Sisakra van valami ajánlott darab? Néztem a Xiaomi megoldását, de az ugye állat nem véd, cserébe jelez ha fékezel (mondjuk ez szerintem felesleges a roller úgyis villog). -
t.zolka
aktív tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Igen, közben én is megtaláltam, hogy nem is lehet frissíteni.
Xiaomi hivatalos: "Az új firmware frissítés ideiglenesen fel van függesztve, mivel eltávolítja a tempomat funkciót a rollelról, betartva az EU biztonsági előírásait."
Marad a gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Apple asztali gépek
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amit szoknom kell, hogy az alapból meglévő motorféket is kilőttem, így ha elveszed a gázt nem lassul. Egyrészt jó mert sík úton fogyasztás nélkül is továbbgurulsz, így talán valamennyit spórolsz; másrészről szokatlan mert nekem ez egyből kézreállt, olyan mint az autóknál a motorfék. Ha elveszed a gáz valamelyest elkezd lassulni, ismerős érzés volt. Most ez picit fura, még gondolkozom rajta jó-e így vagy ezt a részt visszakapcsolom. Erre van kapcsoló. A töltöttség függvényében visszavett teljesítményre így hirtelen nem rémlik, hogy láttam volna valamit de nincs kizárva.