Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Putyin90

senior tag

válasz Skynet258 #7444 üzenetére

Köszönöm a választ, elolvastam a beszámolód is, nagyon hasznos kis írás. Fent van a listámon a Kugoo M2 Pro is, mert spórolnék vele egy keveset, de mivel hosszú távra tervezem megvenni a rollert így nem ér annyit az a pár tízezer forint, hogy utána meg azon mérgelődjek, hogy miért nem adtam kicsit többet a jobb minőségért. 1,5 - 2 hét múlva tervezem a vásárlást, de most már szinte biztos, hogy ezt veszem.

bajtokarpi: Szia! Köszönöm a te válaszodat is! A 30 km táv az már több, mint elég lenne nekem, ha 25-öt tudok majd vele menni már azzal is elégedett leszek. A lábméretem 40-es, akkor a fellépővel sem lesz gondom szerintem. A slimeozásról olvastam már, csak el nem tudom képzelni azt hogy lehet kivitelezni. Gumicserés videókat néztem róla, az nem tűnik ördöngőségnek, bringán meg jó párszor cseréltem már. Rendelek azért ilyen gumileszedőt hozzá. A slimemal úgy vagyok, hogy egyelőre nem rakok bele, úgyis csak normális aszfalton fogom használni, vigyázva a defekt elkerülésére, de ha mégis becsúszik, akkor majd utána megpróbálom a slimeozást.

A gyári appban ugye először csatlakoztatni kell majd meg regisztrálni a rollert. Ott fel fogja ajánlani a frissítést, amit elutasíthatok vagy magától frissít majd?
    Milyen kiegészítőt ajánlanátok esetleg a rollerre? Telefontartót szerintem fogok rakni a kormányra.

Új hozzászólás Aktív témák