Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #35137 üzenetére
Szerinted ki lesz az a vállalkozó szellemű, aki "csak azt az egy cellát" kicseréli?
Tudod mekkora munkával jár a megbontása, kimérése? Mi a garancia, hogy "csak" egyetlen cellácskával van probléma, és honnan szerzel ugyanolyan cellát? Miután elkészült a javításod, ki garantálja, hogy a többi nem fog megmurdelni "ugyanúgy", esetlegesen felgyújtva az ügyfél lakását, aki rád fog mutogatni, hogy te javítottad?Szerintem egy ilyet kevesen fognak bevállalni, jó érzéssel, de ne legyen igazam!
(Magam nevében tudok nyilatkozni, mert én biztosan nem vállalnám, hiába vannak mérőeszközeim, meg ponthegesztőm, meg minden, ami kell. Új akkut építeni: oké! Megjavítani egy saját magad által építettet még szintén, habár nekem sose kellett, hálistennek, hiszen eleve jó minőségű, és pontosan tudod mi van benne... Ellenben kendácsolni egy kínait? Véleményes. Ha nikkelszalag törés, és felül kell hegeszteni, megoldható, de a cella cserebere, az ilyen esetben szerintem teljesen zsákutca.
)
NOKA32: mekkora akkura lenne szükséged? Ha nem túl nagy, beleférhet 100K-ba...
13s6p-t csináltam anno párat... Ezeknél az okos BMS dobja meg az árat, de megéri. (Pontosan nem emlékszem, mennyi, de anno tuti belefért 100K-ba: nem nagy akku.) -
NOKA32
aktív tag
válasz
Thunderzolee #35137 üzenetére
Az remek hír lenne már csak kellene egy megfelelő szervíz aki javít akku pakkot is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest