- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
válasz
DigitXT #33353 üzenetére
Olvasgattam hogy rosszabb a tapadása de általában 2-4 km megyek naponta. Kanyarodásnál bőven lelassítok mert városban használom. Igen néztem hogy a pereme szerintem is alkalmatlan sajnos. Nem tudom akkor lehet új külső kellene ami nem szálasodott ki, úgy olvastam az általában még hamarabb kikoptatja.Talán belsőből is nagyobb átmérő kellene hogy jobban neki szoruljon.
-
NOKA32
aktív tag
Javítás: 1 hónapja az első kerekemen a gyárival történt meg, elsőnek a hátsóval tavaly szeptemberben történt meg, most pedig újra a hátsónál.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok, valaki tudja esetleg hogy Kukirin g2 maxra fellehet-e rakni tubeless kereket? Első alkalommal hátsó defektem lett a belső kopása miatt tele is volt a külsőm gumidarabokkal is kicsit szálasodott is, ez után jobban felfujtam és figyeltem is a nyomást, erre most megint defektem van nagy eséllyel ugyan úgy kidörzsölte, 1 hónapja a gyári belsővel is megesett.Kezdem unni, 10x2,5" belsőt raktam bele azt hiszem a gyári is ekkora volt maximum 2.75 lehetett még.Gondolkozom kemény gumikon is.
-
NOKA32
aktív tag
válasz
polo493 #25081 üzenetére
Nem néztem mert a kijelző egységem összetört, holnap jön a csere.Majd megnézem de tudtommal nincs motorfék beállitás sosem olvastam ilyet. Tempomatot nem használtam. Az akksi eleje ahol a kábel is van, ahofy nézem egy belogó csavarvég lehetett nem hatolt fémig csak műanyagig meg ez a fehér ízéig.
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.Szeretnék segítséget kérni, örömmel várom bárki javaslatát.
Van egy Kukirin G2 Max rollerem (6-7 hónapos). Az elején olyan hibát csinált mintha szakadozna a gázadás, vagyis aprókat rántott a motor szinte észrevehetetlen volt amíg nem hosszabodott ez a szakasz,meg kell jegyezni hogy 50volt alá esve kezdte el a jelenséget és az E-005 hibakód volt látható. Szép lassan a 55v os maxra töltést követően is elkezdte csinálni volt olyan hogy némely töltési ciklust követően "be kellett melegíteni" ki-be kapcsolgatni mert csak a hibakódot mutatta és nem reagált a gázra, akkor sem amikor több óráig pihent hidegben-melegben egyaránt. Ha vette a gázt akkor is olyan 500m ig random elvette a feszültséget és makacskodott de utána simán ment, illetve néha visszatért a hiba olyan formában hogy fékeztem és utána nem veszi a gázt, mintha a motorfék kinyírná (hozzáteszem alig érezhető az ereje).Volt olyan hónapom amikor megszűnt az egész jelenség majd erősebben durvábban tért vissza azóta nem tudom használni és csak a hibakódot dobja. Utánajárás után találtam több leírást a hibára pl:.Controller,Battery undervoltage(49v alá nem igen ment a kijelző szerint) meg valami Motor hall hiba. Nem értek az elektronikához sajnos.Tervezem berendelni a controllert reménykedem hogy nem akku hiba mert az zsebbenyulós lenne. Gondoltam azért megkérdezem a közösséget mert itt van elég sok hozzáértő úgy gondolom.
Köszönöm! -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
Ha lengyel raktárbol rendelek a Kugoo weboldaláról, kell aggódnom plusz költség miatt?
Köszi előre is. -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok.
A Kugoo G2 Pro és Kugoo Kirin(Kukirin?) G2 pro közül melyik ajánlottabb? -
NOKA32
aktív tag
válasz
PociAti #21108 üzenetére
Nem sok hasonló rollert találok vagy nem értek hozzá.
Mindenképp szeretnék lengéscsillapítást akár moddal vagy anélkül és 30-35-40kmh sebességet( modolva is jó ha tudja) hogy legyen amikor szükségét érzem.Nem emelgetném így a súly nagyon nem lényeges, távolság pedig ha tud gyakorlatban 30km nekem bőven jó.Munkába,boltba,családhoz szaladgálni venném. 250 lenne a plafon akár használt is megfelel. -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok!
Az iScooter i9Max II rollerről van valakinek véleménye tapasztalata? -
NOKA32
aktív tag
Sziasztok
Szeretnék rollert venni munkába járáshoz(3,5km oda-vissza) illetve rokonhoz járáshoz.
Olcsón akarom kihozni akár használtan.
HA-n találtam egy Sencor Scooter Twot jó állapotban garival.
Tetszik hogy van hátsó rúgozás és a perforált 10” kerék is jónak tűnik.
A másik egy Xiaomi Mi Scooter 3 lenne amiben tetszik az utólagos tuningolás ( 10” kerék, monorim etc.)
Nem lenne agyonhasználva és nincs nagy igényem, csak az útszakasz gyatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Bluetooth hangszórók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motoros topic
- Diablo IV
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest