Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Kikike
üzenetére
DroiDMester javaslata szerint ne használd a rollert kerékpárúton, hanem menj be az autósok közé.
Ha egy típusnál az emelkedő miatt nehezen áll be a sebességtartás, az több okra visszavezethető. Lehet hogy ingadozik közben a sebesség, vagy figyeli a motor teljesítményt is, és azonos sebesség tartásához egyre nagyobb teljesítményre lenne szüksége.
Megoldás az lehet, ha a tempomat aktiválási idejét az eredeti 5 másodpercről kisebbre állítod, vagy a megengedhető sebességingadozás mértékét megnöveled. (A fix sebességen tartás nem azt jelenti, hogy 5 másodpercen át 20,0 km/h legyen a sebességed, hanem 20,0 +/- 1 km/h. Ebből lehetne mondjuk 20 +/- 3 km/h-t csinálni és a 5 másodpercet 3-ra csökkenteni. De ez már mind a CFW, a Custom Firmware része, amit majd rá kell tölteni a rollerra.)
Vagy ahogy #29123-ben Dr. Szilikát is írta, (a gázkar) a jeladó szögelfordulását figyeli. Azon pedig kéztartással lehet segíteni, ne hüvelykujjal nyomd le a gázkart, hanem markolj rá, mivel az stabilabb pozíciót eredményez a köztes állásokban is, nem csak akkor, amikor tövig húzod.
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
Kikike
üzenetére
Szoftveres kérdés elvileg, nekem a 350 W-os az emelkedőn is bekapcsol, de nem a pillanatnyi sebességet figyeli, csak a jeladó szögelfordulását.
Tehát elindulok az emelkedőn és ütközésig húzom, pár másodperc múlva tempomat aktív és ezt az adott fokozat végsebességre értelmezi. Azaz utána még addig gyorsít, míg (erejéből telhetően) azt eléri, ha tudja. Ha például 50 %-ra be tudom feszíteni, hogy ne mozduljon el, akkor az lesz a célsebesség és így tovább.
Egyébként itt mutatja az ember, hogy a kis vacak még szigorúbb parton sem adja fel, de én ennyire azért nem szoktam kínozni, forrósodik a motor, nem biztos, hogy megéri:
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő