Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BitRider #20154 üzenetére
Vicces hogy tömegközlekedésre nem is kalkulál ezen a szakaszon. Szerintem egy pro 2 is elég lenne, ha fel van töltve Kelenföldön is felvisz a biciklis feljáron engem és súlyban én is 70 vagyok cuccokkal. Mikor már csak 30-35%-os a töltöttség, akkor kell kicsit lábbal lökni rajta, de előtte simán felvisz. Lefelé meg visszatöltés maxra állítva plusz fék. Maximum valamivel gyakrabban kell cserélni rajta féket, de még akkor is jobb árban van, mint egy dual motoros nagy roller. (szvsz)
-
Somatom
veterán
válasz
BitRider #20154 üzenetére
10 nap múlva leszek otthon, akkor ki tudom próbálni G30 -cal. A János kórház melletti szakaszt érzem neccesnek. Onnan lefelé síma ügy, napi szinten járom. Egyébként rollerrel/bringával sztem az nem nyerő útvonal. Inkább rakpart, kacsa utca, Varsányi Irén utca, retek utca és úgy a Szilágyira. Kicsit hosszabb, de nyugisabb, mint az autókkal szemben fel a Hattyún, vagy a járdán bohóckodni a csalogányon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest