Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lauda

titán

Sziasztok!

Gondolkodom egy első rolleren. 80 kg testsúlyhoz kellene, aszfalton használva. A következő szempontokat vettem figyelembe a piac feltérképezése folyamán: Elterjedt márka legyen, megfelelő alkatrész és szervizellátással. Ne legyen túl nehéz, viszonylag hosszú hatótávval, első és hátsó csillapítással rendelkezzen. Nem szükséges a sebességkorlátozás kiütése, elegendő a hivatalosan megengedett. Ezek függvényében találtam rá a Xiaomi Electric Scooter 5 Max modellre. Érdemes ennél tovább kutatnom, vagy megtaláltam amit keresek? Ennek a GL verziója miben különbözik? Illetve találtam pro plus-t is, aminek nagyobb a kereke, viszont azon hátul nincs olyan csillapítás, mint a max modellen.

Ha ez a roller megfelelő, hol érdemes megvásárolni, ahol biztosan origit küldenek? Mstore-t néztem, ami hivatalos áruház és jó az ára is. Ők megbízhatóak?

Egyébként ezeket a korábbi modelleket meddig tarja általában a piacon a xiaomi? Néztem a 6-os szériát is, viszont azok jóval nehezebbek, jobban is tetszik az 5-ös széria.

Köszönöm szépen! :)

Új hozzászólás Aktív témák