- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
Beszallok!
Axxonnal mar beszelek. -
laci80
tag
válasz
Papa-Georgo #98 üzenetére
aki itt gyűjt az közvetetten rajtam keresztűl egy kislánynak gyűjt ez tuti
-
Papa-Georgo
senior tag
NEmtom...volt e szó, de határidő nincs. Sztem elég egyértelmű, hogy akkor kapja meg kocsit, HA összegyűlt kupak, ERGO ha két hónap, akkot két hónap, ha 3év, akkor 3év múlva kapja meg.
Valahol írtátok, h kislány...én még vmi srácról tudtam.
No oofenz..urban legend megy rendesen...Gyűjtsétek szorgalmasan, énis gyűjtöm neki. Brár lehet vmi alteregójának -
laci80
tag
semmi mozgás UP! -
stanci
aktív tag
Képzeljétek hirtelen körbekérdeztem az ismerőseimet és több mint a fele hallott már a dologról ill. gyűjtöget. Csak nekem/nektek új a dolog. Nem teljesen elveszett a dolog, mert nem a 100PH!-s arcnak kell összeszedni, ahogy fentebb írta valaki.
-
aXXon
őstag
amit irtal az nem baromsag, teljesen igazad van, sokat gondolkodtam en is, hogy hogy lehetne kiszurni a bizalmatlansagot es bebizonyitani, hogy jo helyre kerul a penz. DE! mar van elkepzelesem, hogyha a PH dolog nem jonne ossze Parcival, hogy hogy lehetne kivitelezni, de egyenlore varom a fejlemenyeket
-
csapos2
addikt
Nos akkor rajtad a világ szeme ,minden elérhető hivatalos információt össze kell szedned és miután meg van , kell egy ember aki ismeri Parcit ,szerintem azért kell , hogy ismerje mert gondolom neki is van nem kevés dolga , így ha egy ismertebb ember beszél vele hátha hatásosabb
De persze nem tudom , hogy kell e ez az ismeretség csak én így gondolom
Vagy az is lehet hogy elég egy HÁZIGAZDÁT vagy egy MODERÁTORT megnyeri az ügynek.
Szóval nem tudom , te vagy a ''lavina'' elindítója , gondold végig[Szerkesztve]
-
csapos2
addikt
Üdv!
Konkrét megvalósítási ötlet ? Kinek a számláján gyüljön a pénz , ki adja oda majd az érintett embernek és ami a legfontosabb ki fogja majd úgymond garantálni , hogy a pénz uda is jut ahova szánták?
Tudom ez így elég negatívan hangzik
De , ha már ennyire beindult ez a dolog ,akkor nem lehetne megkérdezni Parcit, hogy a PH szárnya alá venné e az ügyet ? Mit tudom én , modjuk lenne egy cikk a főoldalon ,ami leírná , hogy miről van szó és létrehoznának egy számlát ,ŐK ahova majd lehetne a pénzt utalni .Miután pedig összejött a megfelelő összeg ,szépen eljuttatnák a célszemélyhez.
Vagy nagy baromság?? -
aXXon
őstag
no akkor halljatak az en variaciomat : mi lenne, ha mindennek adnank eselyt es lettrehoznank a szamlat is, meg kupakolnank is egyben?? amelyik elobb megvan az nyert, a masikat meg tovabb gyujtjuk. nem hiszem, hogy olyan nehez lenne, meg egy raszorulot talalni.... vagy ha a kupak jonne ossze elobb, amit ketlek mondjuk
akkor azok akik fizettek a szamlara, kozosen megbeszelik, hogy milyen celra ajanljak fel a penzt, vagy mittudomen. igy mindennek adnank eselyt azt hiszem.
-
kondor
tag
Csatlakoztam a gyűjtők táborához!
-
tiv61us
őstag
válasz
Moddingfan #81 üzenetére
Ez nem ketkedes ember, realitas!
Nem a kereskesszek arahoz kepest sok az 500 ezer hanem effektive
Azt mondod 2000 Ft-javak sosem jn ossze 1 miller, de kupakbol siman.
Szoljal mar ha neked megvan az 1000 kupak
Ezer kupak=2000 FT
Na lepek, mert meg azt hiszitek ellendrukker vagyok, pedig csap tapasztalt
Sok sikert -
laci80
tag
na fel élénkült a topic
mint azt fentebb írtam nem tudom a vállalkozó cég nevét, de meg próbálom meg szerezni.
Hangsúlyozom, hogy engem is csak megkértek a kupakok gyűjtésére és én gondolván,a PH-népszerűségére nyitottam ezt a topic-ot.
Én hiszek (hinni akarok) abban, hogy össze fog jönni a megfelelő mennyiségű kupak, nem számolgattam hogy mennyi helyet foglal ha sok összejön, de akár bérelek egy teherautót ha kell és avval fogom elvinn Pestre .
aki Pesten lakik és szeretne segíteni az írjon privit és küldök egy XI. kerületi címet, hogy ne kelljen póstázni, mert én is oda viszem a nállam összegyült adagot. -
Moddingfan
senior tag
A kocsma jó ötlet, már én is leadtam az infót a helyi ''könyvtárban''
. Tehát suli, szórakozó helyek, szelektív hulladékgyűjtő, ismerősök, munkahely, edzőterem, stb. ha mindenki körülnéz egy pillanat alatt meglesz az 500E. Ja, és akinek van pár feleslegs ezrese, az ne azt küldje el, hanem vegyen valami olcsó ásványvizet (Spar-os 50Ft, nagyon rulez) gurítsa le és gyűjtse a kupakotkat
-
csapos2
addikt
Üdv mindenkinek !
Úgy látom vannak azért nem kevesen akik segíteni szeretnének
Volt egy két jó ötlet is a kupakok ''beszerzésére''Nem rossz gondolat valóban a szelektív gyűjtő , csak nekem ilyen lehetőségem nincs
Viszomt elég sok szórakozó helyre bejáratos vagyok és szerintem másnak is vannak ismerősei kocsmákban , vendéglátokban.Szerintem meg lehet őket is kérni ,hogy ne kidobják a kupakot hanem gyűjtsék.
Így én fel fogom keresni a helyi kocsmákat és elhintem az igét -
Moddingfan
senior tag
A kétkedőkhöz szólok: van róla fogalmatok, mennyibe kerül egy minőségéi elektromos kerekesszék? Milliós tétel, na, ennek tudatában már sztem már nem is annyira sok az az 500E kupak, mert tegyük fel, ha mindegyik ér 2 forintot, a cég még valszeg mindig csak a nullán van, ha csak 1 Ft-ot ér, akkor a cég már bukott többszázezret → szal ez mindenképpen szép tőlük. Ne legyetek már ilyen kishitűek. Gondoljatok bele, kupakokat könnyedén szerezhetünk (ha lemegy a szerdai vizsgám a suli összes kukáját átnyálazom kupakokért és azért a PTE nem egy kis iskolakomplexum, szal sztem egy rahedli kupakkal térek haza), de pénzt nem. Értem én, hogy itt mindenki bedobna egy-két ezrest, de mire összejön 1 millió, addigra már régen össze fog jönni a kívánt kupakmennyiség, sztem.
[Szerkesztve]
-
tiv61us
őstag
Ezt feszegetem en is, 500 ezer kupak az embertelen mennyiseg
ha kiallok az utra es konyorgok 1 db egy forintosert, az azert nem penz attol mindenki megvalik, akkor sem hiszem hogy 500 ezret ossze tudnek gyujteni
na es valoban ez kobmeterre sem semmi
En tenyleg nem akarok senkit lebeszelni, gyujtsetek, de ha ez osszejon, akkor az kisebbfajta csoda lesz -
lesaux
veterán
Nem akarok messzi pista lenni, de szerintem cefet kevés az esély, hogy ez valaha is összejön. Gondolj bele: tegyük fel, hogy 100 PH-s segít (de máris túloztam, mert annyian messze nem buktak rá a témára). Nekik fejenként 5000 kupakot kell gyűjteniük. Ha 1-2 nap alatt elfogy egy üdítő, akkor 20 év alatt sikerülne. Mondjuk kukázással meg egyebekkel lehet, hogy 3-4-5 év. Nem is beszélve a már említett problémákról, a másfél tonnás súlyról meg a 2,5 köbméteres térfogatról.
A közeli barát inkább nézzen ki egy kocsit, hozzatok létre egy számlát, ahova lehet utalni, és szerintem rengetegen fognak segíteni, köztük én is. -
fokukac
nagyúr
azonkívül 500.000 kupak mennyi helyet foglal már?
most itt ránéztem egy kupakra, 1 centi magas, 2,5 centi átmérőjű,
1,25^2*3,14=4,9087 cm3 / db, ezt szorozva félmillióval :
az annyi mint 2.454.369 cm3 = 2.454 liter csak a tiszta térfogat, az, hogy ezek hogy illeszkednek, az még nincs benne....
illeszkedéshez talán a legoptimistább becslés, ha egymás mellé rakjuk a kupakokat, azaz 2,5 cm*2,5cm*1cm=6,25cm3/db
az annyi mint 3.125.000 cm3 = 3.125 liter. = 3,125 köbméter !!!
Egy nagy pesti kuka 150 literes, tehát ez az alapítvány azt várja egy szegény nyomoréktól, hogy összegyűjtsön 20,8 szemetes kukát kupakokkal...
hát gratulálok. szerintem ez kamu. -
-
tiv61us
őstag
sajnos itt van az igazsag
2 honap 90 kpak
lehetetlen 500 ezret osszehozni, kovezzetek meg, de szerintem lehetetlen
es meg mindig keresem az okot, megmondana vegre a topiknyito, ki ad egy elektromos kocsit 500 ezer kupakert
engem valahogy erdekel
azert remelem nem vettem el a kedveteket -
GP-Sz
senior tag
Na, van előnye is a lustaságnak. Már vagy 2 hónapja gyűjtjük az ásványvizes palackokat egy műanyagzsákba, hogy elvigyük a szelektívbe, úgyhogy most lecsavartam a kupakokat mindről, ráment vagy 10 percem és nyertem 90 kupakot
-
Freddy TNT
őstag
válasz
Moddingfan #72 üzenetére
''ez a variáció'' alatt a pénz gyűjtést értettem. Az ember könnyebben beleugrik egy egyszerű kupakgyűjtésbe, mint hogy kinyissa a pénztárcáját. Bár lehet, hogy a póstaköltség többe kerül, mintha elküldenénk neki a póstára szánt pénzt
De ezen csak filozofálok.A lényeg a gyűjtés és jó érzés látni, ahogy az emberek összefognak.
Kicsit furcsállom, hogy a való életben nagy valószínűséggel az ember egyszerűen elmenne a tolókocsis felirat/plakát/szórólap mellett, míg a neten más az életfelfogás.[Szerkesztve]
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Freddy TNT #71 üzenetére
A kupak azért jó, mert egyszerű csere alapon megy a dolog és ez korrekt. Meglesz ez, majd meglátjátok.
[Szerkesztve]
-
Freddy TNT
őstag
Segítenék,de én aztán igen kevés kupakos dolgot fogyasztok
Mindenesetre szerintem egy kicsit...hát hogy is mondjam ? Szenyóság egy tolószékes embernek azt mondani, hogy ''gyűjts össze 500.000 kupakot és kapsz egy új tolószéket.''
Mi van ha nem segítene senki ? Menne az utcán és gyűjtögetné a tolókocsiban tolókocsiért ? Bár még mindig jobb a semminél. Ez is egy esély.
Na de mind1 sok sikert ! Legalább nemes célért van. -
Chandler
senior tag
szerintem ha csak mindenki segit egy picit aki megnézi ezt a topicot, és talán még terjeszti is, akkor nem is olyan elérhetetlen cél 500 ezer db kupak
-
Moddingfan
senior tag
ÁÁÁÁ elirtam, bocsi, nehéz napom volt. Dehogy dobozos üdítő, fél litykós ásványvíz, mindenki azt vedeli, szal valamelyik nap beszélek a főnökkel, mert ők is gyűjtik valamiért, majd megpróbálom meggyőzni, hogy a mi célunk nemesebb. Még1x bocs az elírásért, csak vizsgaidőszak van és kész vagyok idegilek
u.i.: A cég valszeg gyárt a kukapokból valamit. Az iskolások pl. azért gyűjtenek kupakokat, mert egyes cégek padokat csinálnak belőlünk, amiket a gyűjtő iskolának adnak. Szal ez üzlet, de azért rendes tőlük, hogy segítenek cserébe, ezt nem sok cég teszi meg. A pénzküldéssel az a baj, hogy ellenőrizhetetlen az útja, jó, ha töredéke eljut a célzotakhoz
u.u.i.: iskolában feldobhatom a témát, ott rengetek üdítő fogy (napokban kukázok én is egyet a suliban), pillanatok alatt összejönne sztem[Szerkesztve]
-
Chandler
senior tag
majd meg terjesztem ezt a dolgot a wiw-en...
az a cím él amelyik az adatlapodon van? -
Chandler
senior tag
hi
rám is számíthatsz, gyűjteni fogom a kupakokat
egyebkent Bp.-i vagy (csak azert kerdem hogy hogy adod oda nekem) -
aXXon
őstag
hallod, ne csinalj magadbol egyedul hulyet, ha tudsz varni egy-ket napot jovok en is, de a htfo az nekem sajna tuti kilove (delutan suli, utana melo reggel 8ig, utana pest, de iziben, aztan back es asszonynak szulinap... de a szerdamat felaldozom, hogy kettesben kukazhassunk
) az sem egy rossz 5let, hogy itt a hazunk elott egy csomo csoves szokott jarni, majd megprobalok bizniszelni veluk, hogy minden 500darab kupakert adok nekik egy 500ast, egy kilo kenyeret, meg 2 sört... hatha belemennek
-
laci80
tag
ez a százalékos felajánlás nekem tetszik, de ha ennyire jó ez a közösség akkor ha ezen a felajánláson sikeresen túl vagyunk, kereshetünk közösen mást is akinek nagy szüksége van segítségre, de rohanjunk ennyire leőre.
Bero: ez a szelektív gyűjtő nekem is tetszik holnap fel is kerekedek és lerohanok párat
-
Bero
aktív tag
Olavasgatom a totyikot, és gyűjtöm a kupakokat. Tegnap megrohamoztam egy lerakat szelektív kukát, és megfosztotam a flakonokat kupakjaiktól.
A hét elejé postázni fogom.
Esetleg ha pénzben nem lehetne adakozni? Szvsz sok ember áldozna rá itt a PH-n. Nagyon jó a közösség.
Esetleg ha honla kellene, szólj csak ,és megodom -
stanci
aktív tag
Totál egyetértek.
Szerintem is ultranagy g**iség. Összekéne dobni lóvéban.
Vagy egy másik tipp:
Aki a hardverpiacon elad valamit decemberben az mondjuk egységesen 5%-át felajánlhatná az eladott cucc értékének. Az ilyen topicokat meg át lehetne szinezni vagy valahogy kiemelni és akkor az emberek tudnák, hogy adakoznak is egyúttal, ha ott vásárolnak. Bár nem tudom ezt ki valósítaná meg, de biztos rávehetnénk valakit a házigazdák közül.
Én mostanában nem hiszem, hogy eladok vagy veszek bármit, de egy-két ezret feltudnék ajánlani. A vállalkozó meg rohadjon meg a kupakjaival ott ahol van. -
csudri
őstag
Bakker tegnap dobtam ki több, mint 100 Naturaqua-s üveget, persze kupakkal! Na mind1, akkor mostantól gyűjtöm nektek!
-
etilin
aktív tag
Egy kisebb darab kupak az kb 3gramm.
500000darab akkor 1,5 tonna.
A kupakokat PE-ből gyártják. A PE átlagos piaci ára 240Ft/kg regranulátumnak átlagosan fele az ára 120Ft. De mire dara lessz a kupakból addig azt szállítani, mosni, tárolni+darálni kell. -
laci80
tag
válasz
Moddingfan #48 üzenetére
''ott is hekto számra fogy a dobozos üdítő''
csak műanyag kupak jó!!!
amúgy köszi -
Moddingfan
senior tag
válasz
katavagyok #44 üzenetére
Én már tucatnyi embernek szóltam, a honlappal az a baj, hogy nehéz fellelni. Sztem az e-mail jobb választás, sőt, én a suliban is ki fogom plakátolni, ott mindenki ilyen üdítőket iszik, szal bizti főnyeremény, ennél már csak az edzőterem jobb, ahová járok, ott is hekto számra fogy a dobozos üdítő. Remélem nem baj, ha ekkora nyilvánosságot kerítek az ügynek, de szerintem minél többet tudják, annál többen tudnak segíteni.
-
tiv61us
őstag
ertem en ezt vazze, de 500 ezer az valami eszmeletlen mennyiseg
annak idejen markakupakot gyujtott az egesz orszag , mert lehetett nyerni vele egy ''wartburg limusin tolotetost'', oszt akkor jott ossze annyi
mindenesetre kivancsi vagyok, sajnos en nem tudok kuldeni, meg ha soros dobozrol lenne szo....
/akkor sem, de az legalabb van/ -
Pá
addikt
-
katavagyok
tag
én sem, de van itt elég számítógépmatyi szerintem, akiknek van saját honlapjuk is, tehát valaki lehetne olyan kedves, hogy egy egyszerű honlapot csinálna. ha nem jelentkezik senki, estére szerzek vkit aki segít és csinálok én. az vicces lesz. tehát légyszi emberek, segítsünk együtt, ki tudja, holnap melyikünk kerül tolószékbe...
-
laci80
tag
válasz
katavagyok #42 üzenetére
axxon komámmal is beszéltük a hon-lap dolgot, csak sajna én nem igazán vágom ennek a kivitelezési részét
-
katavagyok
tag
csatakozom, elkezdem gyűjteni én is.
arra gondoltam, lehetne csinálni neki egy honlapot akár, és e-mailben tovább küdeni, így még több emberhez jutna el az üzenet. és az egy helyen lakók összefoghatnának, és együtt elküldhetnék. -
laci80
tag
Nem dec. 18 a hátaridő csak első körben akkor megyek Pestre és viszem az adig összegyűlt kupakokat.Sajnos a határidőt nem tudom még ,de szerintem nem nagyon van ez határidőhöz kötve.
Aki messze lakik Kecskeméttől és Pestől, azt megkérem, hogy ha válalja a posta költséget akkor adja fel, nekem, vagy előre lebeszélt helyen át veszem. -
laci80
tag
valószínűleg újar lesznek hasznosítva, mert máshogy nem tudom elképzeli, hogy megérje a vállalkozónak.
Minden esetra ha összejön egy PH-s matricát jó lenne rá tenni vagy mellé adni -
laci80
tag
igen 500.000db kupkra van szükség. ezért cserébe egy elektromos tolószéket kap a kislány.én is belegondoltam, hogy ez rengeteg de amennyit össze tudok szedni ill. tudunk szedni azt én felviszem, ha kell akkor teher autóval ( rajtam nem múlik). Mivel engem is csak felkértek a gyűjtésre, sajnos sok részletet nem tudok, de igyekszem majd ezt a hiányosságot pótolni, és igérem figyelemmel fogom kísérni az átadásig ezt az egész felajánlást, mert szeretném ha ti is ( akik gyűjtenek és segítenek ) részesülnétek az örömben, hogy segíthetünk valakin.
Pénzt szerintem körülményes és nehéz lenne gyűjteni, ezért van a kupak, szerintem.
Valószinűleg a vállalkozó is jól fog járni, de gondoljátok végig, hogy az emberekj hamarabb adnak mondjuk 300db kupakot mint mondjuk 3000ft-ot. Hozzá kell tegyem, hogy ez nem az emberek hibája, hanem a jótékonyságról kialakult vélemény ill. kép miatt avn így.
Mert ha végig gonduljuk sokszor csak látod, hogy ide-oda, erre-arra kérik a pénzt de semmit nem hallasz utánna, hogy igen az a kisfiú meg kapta az veéjét , mert összegyült rá a pénz és köszönik szépen a segítséget. Tehát szerintem kicsit bizalmát veszettte ez a jótékonysági kérdés. -
törölt tag
500 e darab!
Szerintem vicceltek
félmillió!!!
El se birod rakni?
Megszámolják?
Vuck -
aXXon
őstag
sajnos azt nem vagom, hogy jelen esetben milyen rokkantkocsirol van szo, de ha csak ''hagyomanyos'' -rol, akkor az azert joval olcsobb, mint egy miller. most beirtam csak siman a gugliba, kidobott par talalatot, van ott hirdetes, egy 1 hetesrol, akkus, joystickes es ''csak'' 250ezer. igazabol nem tudom melyik lenne gyorsabb, kupakot gyujteni, vagy penzt mert sajnos a magyar ember penzt nem szivesen ad altalaban, de ellenben minden marhasagban reszt vesz, ami penzebe nem kerul ----------> kupakgyujtes. ami engem illet, en is adakoznek szivesen par ezer forintot adott esetben, ha atternenk kupakgyujtesrol a penzgyujtesre. ha 20ezer korul nem is tudok, de egy par ezrest felaldoznek erre a celra. vegulis jon a karacsony. milyen fajin lenne, ha osszedobnank a stexet, aztan mindenki alairni lakkfilcel a kocsit, meg ragasztanank ra egy prohardver matricat
-
tiv61us
őstag
ja es keressen meg az illeto, en felajanlok 100 dollart - uszkve 20000 ft-
ha mondjuk 1 miller egy ilyen kocsi akkor is eleg ,meg 50 ember
sokkal nagyobb az esely mint 500 ezer kupak
ezt ki es miert talalta ki? -
biker
nagyúr
ez mondjuk irgalmatlan kibaszás, már elnézést.
akárhogy is számolom, kb 5cm3 térfogatnyi helyet foglal egy kupak, tekintettel a kerekítésre és az ömlesztés hibáira.
ezzel 500000kupak alig 2.5 m3 helyet foglal el.
azért bakker ezt tárolni, mozgatni nem leányálom, tekintve hogy egy kupak több mint egy gramm, tehát több mint 500kg lesz a vége.
szerintem aki felajánlotta, hogy ezért ad egy rokkantkocsit, az ritka jól fog ezen járni -
tiv61us
őstag
gyerekek, en nem tudom mirol van szo, de 500 ezer kupak az rettenet sok, az legalabb 5 mazsa muanyag, legalabb 5 km ha leteszed egymas melle
en nem a jotet ellen vagyok, csak nem ertem -
laci80
tag
reggeli upp
-
laci80
tag
e hónap 19-én megyek Pestre és az addig összegyült kupakokat viszem fel
tehát 18-ig átvenném az addig összegyült kupakokat -
laci80
tag
upsza
-
Bero
aktív tag
UP
-
laci80
tag
Moddingfan, csapos2 : privi ment
aki kéri küldöm a címem priviben -
aXXon
őstag
válasz
Moddingfan #22 üzenetére
pontos cimet majd o mond (csak probaltam korvonalazni a tavolsagot)
-
Moddingfan
senior tag
Azért ennél pontosabb cím kellene. Ha kapok ilyet, akkor nagyon szívesen beszállok én is, már csak azért is, mert rövid ideig én is csücsültem ilyen székben /de hála ég kilábaltam belőle/, szal én is megmozgatom az összes ismerősömet az ügy érdekében.
u.i.: Meddig lehet küldeni a kupakokat? -
csapos2
addikt
Egy szerény up
Továbbá érdekelne az,hogy hova is kellene eljuttatni a kupakokat? -
nagash
senior tag
Apám is gyűjti már valami ilyesmire, de ha nem élet-halál kérdése neki akkor megszerzem őket.
Sok sikert! -
laci80
tag
minden müanyag kupak jó, a lényeg, hogy műanyag legyen
-
laci80
tag
minden eddigi ajánlatot nagyon köszönök
nem tudom, hogy az alapítvány kezd majd valamit a kupakokkal vagy egy cégnek megy-e és az meg veszi majd a széket, csak egy ismerösöm meg kért, hogy gyüjtsek és gondoltam ha már itt a net és ez a drága jó közösség akkor akár össze is foghatnánk, és lám-lám úgy néz ki, hogy haladunk is.
fel lettem világosítva, hogy ezek kupakok nagy tételben már nem is annyira értéktelenek, gondolom sokan tudják ezt és azt hiszik, hogy humbuk lesz az egész és saját tsebre megy a gyűjtés.megpróbálok valami kézzél fogható ill.szemmel látható infot szerezni, erről ami bizonyítja, hogy jótékony célja van a gyűjtésnek.Addig is minden db kupakot szívesen fogadok, és továbra is számítoka fórum társakra.
Ja, sajnos az határidőt pontosan nem tudom, de utánna kérdézek és amint lesz valami tudatom mindenkivel. -
csapos2
addikt
válasz
Papa-Georgo #9 üzenetére
Üdv!
Köszönöm az információtTermészetesen csak a kíváncsiság hajtott , mivel el sem tudtam képzelni milyen alapítvány az ameilyk kupakokért cserébe ilyen segítséget nyújt.
Dehát akkor itt nem alapítvány van ,hanem egy cég.
Viszont azt még mindig nem tudom , hogy van e időkorlátozás,továbbá még az is gond , hogy én vidéki vagyok , hova és hogyan kellene eljutattni a kupakokat?
Pompi: no problem -
Papa-Georgo
senior tag
-
***HG***
aktív tag
Gyűjtöm, tudod hol találsz
-
laci80
tag
Tisztelt Fórum Társak!
Pár napja egy közeli ismerösöm meg keresett, hogy ne dobjam ki a műanyag kupakokat, mert egy közeli barátja (aki sajnos tolószékre szorúl) kapott egy lehetőséget egy alapítványtól, hogy ha össze gyűjt 500 ezer db bármilyen műanyag kupakot akkor kap egy elektormos tólószéket.
Tehát arra kérnélek benneteket, hogy aki meg engedheti magának és szeretne segíteni az ne dobja el a MŰANYAG kupakokat, hanem gyűtse össze és küldje el nekem, vagy személyesen is megpróbálom árvenni, amennyiben időm és pillanatnyi anyagi helyzetem ezt lehetővé (üzemanyag) teszi.
A segítségeteket előre is köszönöm!
Elnézést ha nem a megfelelő helyre nyitottam a topc-ot. Ez esetben kérem az épp erre járó Moderátort, hogy helyezze a meg felelő helyre, köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Philips LatteGo 3200 automata kávéfőző
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Motorola G54 5G Power 256/12GB 2év garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest