Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Moddingfan senior tag A kétkedőkhöz szólok: van róla fogalmatok, mennyibe kerül egy minőségéi elektromos kerekesszék? Milliós tétel, na, ennek tudatában már sztem már nem is annyira sok az az 500E kupak, mert tegyük fel, ha mindegyik ér 2 forintot, a cég még valszeg mindig csak a nullán van, ha csak 1 Ft-ot ér, akkor a cég már bukott többszázezret → szal ez mindenképpen szép tőlük. Ne legyetek már ilyen kishitűek. Gondoljatok bele, kupakokat könnyedén szerezhetünk (ha lemegy a szerdai vizsgám a suli összes kukáját átnyálazom kupakokért és azért a PTE nem egy kis iskolakomplexum, szal sztem egy rahedli kupakkal térek haza), de pénzt nem. Értem én, hogy itt mindenki bedobna egy-két ezrest, de mire összejön 1 millió, addigra már régen össze fog jönni a kívánt kupakmennyiség, sztem. [Szerkesztve] 
Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő