Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24008) pali923


pali923
tag

Üdv mindenkinek! Ezen a fórumon új vagyok, bár a PH-n nem annyira. Most viszont akkora bajba kerültem, hogy muszáj segítséget kérnem hozzáértőktől. Én nem sok reményt látok, de vannak itt nagyon okos emberek.
Kindle 4-m van, elég régi darab, de szeretem. Ma viszont teljesen meghalt szegény. Lefagyott, és újraindítás után kb. 20%-ig eljut a jelző csík, és onnan semmivel nem lehet rávenni a továbblépésre. Olvastam már mindenféle ötleteket, hogyan indítsam újra, de nem használ semmi.
Az a félelmem, hogy én rontottam el valaha, ugyanis volt rajta Duokan is, egy ideig azzal használtam. Mivel gyakran lefagyott, visszatértem az eredeti szoftverhez. Pár hónapja csináltam rajta mindenféle törléseket, és el tudom képzelni, hogy valamit letöröltem, amit nem kellett volna, mert kb. ott áll meg, ahol választani lehetett a 2 program között. Most viszont sem választani, sem továbblépni nem lehet.
Sajnos hiába dugom rá pc-re, a win nem látja egyáltalán, csak hibaüzenet jön.

Szóval az én képességeim itt véget értek, sehogy nem tudok hozzáférni. Van bármilyen módszer az újraélesztésre? Szomorúságomban már elkezdtem keresgélni az utódját, de ha lehet, szívesen használnám tovább, meg nem is költöm a pénzem, ha nem muszáj. Nem baj, ha semmi nem marad meg rajta, csak induljon el egyszer valahogy.
Minden ötletnek örülni fogok.

A helyzet reménytelen, de nem komoly.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.