Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24851) paolinho válasza paolinho (#24835) üzenetére


paolinho
őstag

Hát gyerekek, a pofám leszakad ezen az Amazon.de-n! Megosztom veletek a mai történetemet a céggel kapcsolatosan.

Tegnap bő 1 órán keresztül próbálkoztam az Amazon.com-nál, ahol két diszpécser mereven elzárkózott a problémám elől, a harmadik meg 20 EUR-ért szerette volna megoldani a bajomat.

Ugyan hitehagyottan, de Oldman2 tanácsára nulla némettel megszólítottam az Amazon.de-n a Jetzt chatten-en keresztül az egyik ügyfélszolgálatost. (Ezért a tippért külön köszönet Oldman2 :R )

Volt egy angol standard szövegem, amit Google fordítóval átpörgettem németre, ami nagyából így hangzott:
"Hi! I bought a device from Germany, but I live in Hungary, and I don't need the advertisments because these not usefull for me. Can you help me to remove the advertisments from the device?"

Ezt németre így fordította a Google:
"Hallo! Ich habe ein Gerät aus Deutschland gekauft, lebe aber in Ungarn und brauche die Werbung nicht, weil diese für mich nicht nützlich ist. Können Sie mir helfen, die Werbung vom Gerät zu entfernen?"

Na, és innentől, mint a medve, a nyuszika, és a halállista meséjében....jött egy "Ein moment" válasz, majd felugrott egy reklámmal kapcsolatos ablak a képernyőmre az olvasón, amit le kellett OK-zni.
Ezt követően jelezte az ügyfélszolgálatos, hogy megcsinálta, amit kértem. Mondta, hogy indítsam újra az eszközt, majd amikor jeleztem neki, hogy minden rendben, szép napot kívánt, és elköszönt. Az egész nem volt több, mint 5 perc az újraindítással együtt. :))

Szóval mostmár helyére került minden, már csak a tok megérkezését várom, hogy birtokba vehessem az eszközt!

Bevallom, nagyon kellemesen csalódtam az Amazon.de-ben. Nyilván kellett hozzá egy ilyen empatikus, segítőkész munkatárs is, de hát erről kellene, hogy szóljon az az ügyféllel való törődés.

(#24852) Oldman2 válasza paolinho (#24851) üzenetére


Oldman2
veterán

Azt történt, aminek történnie kellett...

Ez a standard "Reklám eltávolítási folyamat".
:C

Köszi, hogy Riport-oltad, megkérlek tisztelettel, hogy ezt ugyanígy a "Reklám eltávolítós Topikba" is írd már be.
:R

(#24853) paolinho válasza Oldman2 (#24852) üzenetére


paolinho
őstag

Igen ez lenne a standard folyamat, de annyi ember írt már itt arról, hogy mennyire töketlenül intézték (vagy nem intézték) a kérésére ezt az igényt. Sőt kicsit széjjelebb nézve a világhálón is lehetett hideget és meleget is olvasni erről az egészről. De a lényeg az, hogy tényleg sikerült megoldani(uk) számomra - és ezen okulva, talán mások számára is - ezt a problémát.

Persze, természetes, hogy közzétettem az egészet a Kindle reklámmentesítés topikban is.

[ Szerkesztve ]

(#24854) zsoltzsolt válasza paolinho (#24851) üzenetére


zsoltzsolt
addikt

Örülök, hogy sikerült!
Mondtam, hogy nincs öt perc 🙂

(#24855) bwoay válasza paolinho (#24844) üzenetére


bwoay
nagyúr

Amit írtam, az egy lehetséges megoldás. Amikor hasonló helyzetben voltam, akkor az Amazon (US) ügyfélszolgálata javasolta ezt. Az én esetemben is gondot okozott, hogy a gép amazon.de-ről származott. Ráadásul nem is én vettem - hozzám csak annyira volt köthető, hogy hozzá volt linkelve az accountomhoz. Küzdött vele a diszpécser vagy 15 percen át, végül arra kért, hogy állítsak be a fiókomhoz egy amerikai dummy address-t - megadtam egy amerikai gördeszka disztribúció címét. Ezt követően nem "helyből elutasított", hanem 2 perc alatt eltávolította a reklámokat. Én a magyar címet nem töröltem, emlékeim szerint az asszisztens mondta, hogy nyugodtan maradhat. Ez az én személyes tapasztalatom. True story. És én kérek elnézést, hogy ez az eset nem igazolja egyesek teóriáit :D Jelentősége szerencsére nincs - örömmel látom, hogy szerencsésen megoldódott.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24856) Degeczi válasza bwoay (#24855) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Sajnos nem "teória", hanem tapasztalat az elutasítás: másfél éve úgy kértem a reklámtalanítást, h Alexa tesztelés miatt véletlenül egy USA címre volt állítva a fiókom, és bármennyire is nehezedre esik elképzelni, bizony helyből elutasított (persze teljes joggal, hiszen ottaniaknak ez fizetős szolgáltatás).
Magyarra állítás után már simán ment a folyamat.

(#24857) matti70 válasza Intelligencs (#24846) üzenetére


matti70
tag

Melyik Asimov könyv ez? Azt gondoltam valamelyik Encyclopedia Galactica kötet lehet, de a moly.hu szerint azok max. 7-800 oldalasak, és nálam (PW3) rendben van a lapozás.

(#24858) Razzul válasza paolinho (#24851) üzenetére


Razzul
senior tag

Megkérdezhetem, hogy mennyi volt a szállítás mailboxde-vel? :R

Stat crux dum volvitur orbis

(#24859) Proci85 válasza paolinho (#24821) üzenetére


Proci85
senior tag

Posta? Nekem valamelyik futár hozta. Volt száma is és problémám is volt vele. Késsel alul valaki átvágta a dobozt, egészen az usb csatlakozóig behatolt és megkarcolta a burkolatot. Lefotóztem és az Amazonnal kicseréltettem. 2 éves szitu.

(#24860) bwoay válasza Degeczi (#24856) üzenetére


bwoay
nagyúr

miért esne nehezemre bármit is elképzelni? nem tudtam, hogy így jártál. egyébként attól, hogy a profilnál szerepel egy amerikai szállítási cím (is), még senki nem lesz amerikai állampolgár, de még lakos sem (egyébként nekik is sok esetben leszedik a reklámokat free of charge). én arra tippelek, hogy valamiféle jogosultság miatt kellett nekik az amerikai cím, mert engem is a németekhez próbáltak irányítani első körben.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24861) paolinho válasza Razzul (#24858) üzenetére


paolinho
őstag

Én (talán kissé könnyelműen) a legolcsóbb lehetőséget választottam a felkínáltak közül 8.90 EUR-ért, ami 3.333,-Ft terhelés jelentett a számlámon, plusz ugye az Amazon felé PayPal-lal a 89.90 EUR, amiért 33.212,-Ft került levonásra.

(#24862) Intelligencs válasza matti70 (#24857) üzenetére

Igen, azok, az első négyet olvasom, és mindegyiknél csinálja, eléggé idegesítő. Szerintem nem azért van, mert sok oldal, hanem konkrétan ezekkel a példányokkal van vmi gebasz.

The Amiga, Born a Champion

(#24863) Intelligencs

Én is rendeltem egy új PW-t amazon.de-ről. Tegnap írnak nekem egy levelet, hogy az UPS nem tudta kiszállítani, vegyem fel velük a kapcsolatot. Csomagszám alapján visszakeresem, és látom, hogy ez a címem: Budapest, Hungary. Hát, ez alapján természetesen én sem találnám meg magamat. :)

Ami vicces, hogy egyszerre rendeltem egy tokot meg a readert. A tokot kihozták (másik cég), ezt meg nem tudják. :F Amazonon természetesen jól van megadva a címem. Most beregisztráltam UPS oldalra, ott megadtam a címemet, remélem veszik a változást.

The Amiga, Born a Champion

(#24864) paolinho


paolinho
őstag

Adott egy PW2, egy PW3, és egy PW4 balról jobbra haladva.
Miért van a PW3-nak ilyen kékes színe, illetve ezen lehet állítani? Én nem találtam rá opciót.
Előfordulhat, hogy képernyőhibás? Ha igen, mit lehet vele kezdeni? Sajna kéz alól lett véve a készülék kb 2-3 éve.

(#24865) Degeczi válasza paolinho (#24864) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Egy fotó tud csalóka lenni, mindenesetre ha élőben is ennyire kék, az csak föltűnt volna a 2-3 év alatt, tehát valószínűbb, h tönkrement a háttérvilágítás (nincs fehér LED, hanem több színből keverik ki. Itt valszeg elgyengült a sárga LED, a kék meg erős maradt)

(#24866) matti70 válasza paolinho (#24864) üzenetére


matti70
tag

Ez nem hiba, hanem tulajdonság :) És persze ezeknél nem állítható, egyszerűen akkor épp olyan színű ledeket tettek bele. Nálunk két PW3 van, az egyik hasonlóan kékes, a másik sokkal fehérebb világítású.

(#24867) paolinho válasza Degeczi (#24865) üzenetére


paolinho
őstag

Nem csalóka a fotó, ténylegesen ilyen a különbség. Azt kell mondjam, hogy eddig azért nem igazán tünt fel, mert 3-as az asszonykámé, és azt nem igazán nézegettem. Most, hogy befutott a 4-es, és szoftvert frissítettem az összesen, tűnt fel a differencia.
Oksa, nem akkora gond (a feleségem észre sem veszi), csak én akartam tisztázni, hogy most ez rossz így, vagy sem.

Bevallom, inkább hajlok arra, amit matti70 mond, mert úgy egyébként a készülék csak módjával van használva is. Cserélni meg, ha nem szükséges, nem cserélném emiatt a displayt.

Bár a korábbi kellemes Amazonos tapasztalatom kapcsán lehet, hogy rákérdezek náluk erre, hogy mit gondolnak ők is a kijelzőről? Hátha mondanak valami szimpit erre is. :)

(#24868) bwoay válasza Degeczi (#24865) üzenetére


bwoay
nagyúr

Egyetlen Kindle olvasó létezik jelenleg, ami több (kettő) színből keveri ki a világítást, ez pedig az Oasis 3, ami 12 db hideg és 13 db meleg fényű LED-del rendelkezik.
Az összes többi Kindle olvasóban egyszínű LED van, a PW3-ban mindössze 4, annyiból eleve nehezen keverne bármit is.

matti70 mondja jól, ilyen nagy a szórás.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24869) Degeczi válasza bwoay (#24868) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Akkor nem ment át: nem létezik fehér színű led, mind kevert.

(#24870) bwoay válasza Degeczi (#24869) üzenetére


bwoay
nagyúr

értem, hogy mire gondolsz, csak ezzel a mondattal nem tudok mit kezdeni:
"valszeg elgyengült a sárga LED, a kék meg erős maradt"
milyen sárga LED? vagy ez elírás, és sárga fény akart lenni?

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24871) Razzul válasza bwoay (#24868) üzenetére


Razzul
senior tag

Ez elég gáz. Remélem az én példányomnak a fénye nem lesz ennyire kékes. LCD és LED kijelzők esetében jobban kedvelem a hidegfényű megvilágítást, de olvasáshoz meg a fehér vagy meleg megvilágítást tartom optimálisnak.

Stat crux dum volvitur orbis

(#24872) Degeczi válasza bwoay (#24870) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Használhatnak olyan ledet is, ami kék és sárga fényből fixen keveri ki a fehéret (függetlenül attól, h kívülről egyetlen egységként jelenik meg és nem állítható az arány)
Vagy használhatnak olyat is, ami a kék led fényét (fénycsövekhez hasonlóan) foszforréteggel nyeli el és próbál abból fehéret kikeverni. Akár ez is elöregedhet, megrepedezhet, egyre több kéket átengedve, talán ez a legvalószínűbb, mert ugyan van gyártási szórás, de a képen látható már elég durva, aligha ment volna át az Amazonos minőségellenőrzésen ha már gyárilag ilyen.

(#24873) Intelligencs

Sziasztok, megjött az új Paperwhite-om. Jól érzem, hogy a bekapcsoló gombja sokkal lazább, mint a korábbi modelleknek? Vagy csak az enyém ilyen? Ha véletlenül egy kicsit hozzáérek, már "lötyög".

The Amiga, Born a Champion

(#24874) paolinho válasza Intelligencs (#24873) üzenetére


paolinho
őstag

Valóban egy kicsit lötyögős, de most megnéztem a PW2-est és a PW3-ast is. Én nem sok különbséget érzek. Szerintem azok is lötyögnek egy kicsit.

(#24875) paolinho válasza matti70 (#24866) üzenetére


paolinho
őstag

Tegnap sikerült a "kék világítás" problémája kapcsán egy tartalmasat chat-elnem az Amazon.com munkatársával. Elküldtem neki a fotót is.
Egyetértett abban, hogy ez így nem normális, de tekintve, hogy az elmúlt év nyarán lejárt a Kindle-jótállás a készülékre, így cserélni már nem tudta. Felajánlott 30% kedvezményt, amelyet a következő vásárlásnál lehetne érvényesíteni. De azt néztem, hogy nem valószínű, hogy ezt fel tudnám majd használni, ugyanis 150 USD a Paperwhite, plusz 70 USD a csomagküldés.
Érdemes itt valami akcióra várni, vagy ez így felejthető?
Ugyanis az én gondolatom szerint, ha a komplett összegből levonom a 30%-ot, akkor is 46e lenne a vételár, ami pont 10e-rel több, mint amennyiért esetleg az Amazon.de - ről be lehetne szerezni. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?

(#24876) Intelligencs válasza paolinho (#24875) üzenetére

Elég korrekt a cég. Gondolom egy kupont kaptál. Ezt nem lehet érvényesíteni az amazon.de oldalon? Esetleg a korábbi fordító programot felhasználva csetelj egyet az amazon.de-s kollégával is németül, és ő is ad egy 30%-os kedvezményt. :DDD

Egyébként túlléptem ezen a lötyögös gomb problémán, rájöttem nincs jelentősége, mert a gomb ellenállása ugyanolyan nagy, tehát ugyanúgy nem nyomódik be véletlenül. Olvastam rajta egy csomót a hétvégén, hibátlan a cucc! :)

The Amiga, Born a Champion

(#24877) bwoay válasza paolinho (#24875) üzenetére


bwoay
nagyúr

Tudtommal létezik az amazonnál egy trade-in program, bár nem tudom, ki veheti igénybe. A lényeg, hogy új gép vásárlásakor beszámítják a régit, hasonló értékben, mint amit számodra kiajánlottak. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy elvileg hibátlan gépnél is adott ez a lehetőség, ezért nem feltétlenül kell úgy tekintened rá, mint valami "csak neked, csak most" dealre.
A másik pedig az, hogy Prime Day alkalmából emlékeim szerint 80 EUR-ért lehetett Paperwhite 4-et venni az amazon.de-n.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24878) paolinho válasza Intelligencs (#24876) üzenetére


paolinho
őstag

Ezt kérdeztem én is, de sajnos csak náluk lehet érvényesíteni. Viszont így még, ha korrekt is az ajánlat, akkor is túlzott az ár. Mondjuk, ha befutna valami akció, amely kapcsán jelentősen csökkenne a Paperwhite ára, akkor talán megérhetné, de ez meglehetősen eshetőleges.

(#24879) bwoay válasza paolinho (#24878) üzenetére


bwoay
nagyúr

vonjuk le a konklúziót: sokkal jobban jársz, ha eladod, és kivársz egy akciót, amikor megveszed a német amazonon alacsony áron :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#24880) paolinho válasza bwoay (#24879) üzenetére


paolinho
őstag

Igen, pontosan ez fog történni, ugyanis ma be is jelentkezett rá egy kollégám. Lévén nincs viszonyítási alap, nem hinném, hogy zavarni fogja a világítás kékes színe. Nekem is csak akkor tűnt fel, amikor mellé tettem az enyémet. Egyébként az asszony közel két éve használja így problémamentesen.

(#24881) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok

Valahol lattatok jó áron 2020-as Kindle-t? Itt a ph-n csak tokkal együtt vehető jó áron, de tokkal már nem éri meg.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#24882) Razzul válasza V.Stryker (#24881) üzenetére


Razzul
senior tag

Hivatalos viszonteladói forrás itthon tudtommal még mindig nincs. Amelyik boltok, vagy akik HardverAprón árulják az olvasókat ráadásul elég nagy profitot is tesznek az eszközre.

Én akciósan rendeltem amazon.de-ről hirdetésmentes változatot, és még így is szállítással együtt sem volt 30 ezer forint a teljes összeg, amit levontak. Ha pedig csak magát az olvasót nézzük az alig volt több 25 ezer forintnál.

A normál ár sem húzós, ráadásul postacím szolgáltatással a hirdetéses verzió is rendelhető, azzal még pár euró faragható az összegen (a hirdetéseket egyébként az ügyfélszolgálat kérésre ingyen kikapcsolja). Attól függ neked mi a fontos. Nekem az, hogy végig nyomon követhessem magát az eszközt megérte az adott felárat, tokot pedig rendeltem hozzá Aliexpressről.

Stat crux dum volvitur orbis

(#24883) V.Stryker válasza Razzul (#24882) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Aham, hogy siman amazon.de-rol megrendelhetem itthonra? Na, azt megnezem.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#24884) Oldman2 válasza V.Stryker (#24883) üzenetére


Oldman2
veterán

Ahogy azt írta Razzul, "postacím szolgáltatással"... azaz csak közvetítőn keresztül.

[ Szerkesztve ]

(#24885) Razzul válasza V.Stryker (#24883) üzenetére


Razzul
senior tag

A hirdetésmenteset mindenféle trükk nélkül kihozzák, a csomag útja végig nyomon követhető. A "with special offers" azaz a hirdetéses változatot pl. mallboxde-vel lehetséges.

Az amazon.co.uk és az amazon.de emlékeim szerint már legalább 5 éve szállít Magyarországra, a német oldal egy időben ráadásul ingyen tette ezt. Úgyhogy aggodalomra semmi ok.

Stat crux dum volvitur orbis

(#24886) paolinho


paolinho
őstag

Korábban ERRE a problémámra EZT a választ kaptam, ami akkor megoldotta a gondom.
Most eladnám a készüléket, és csináltam a RESET-et. Így viszont nem találom a Device Option alatt az Advanced Options-t. Létezik, hogy ez a menüpont csak akkor jelenik meg, ha be vagyok jelentkezve az Amazon-ra?

(#24887) Oldman2 válasza paolinho (#24886) üzenetére


Oldman2
veterán

Vélhetően nem a kérdésedre válaszolok, de amikor még volt (reklámos) Kindle készülékem, azt tapasztaltam, hogy a reklámok nem az Amazon fiókhoz, hanem a készülékhez kapcsolódnak.

Hiába volt a reklám az Amazon által "hivatalosan" eltávolítva, egy gyári állapot visszaállítás visszahozta azt.

Másképpen fogalmazva, egy gyárilag reklámos készülék, gyári visszaállítás után ismét reklámossá válik.

(#24888) hampidampi válasza paolinho (#24886) üzenetére


hampidampi
senior tag

"Létezik, hogy ez a menüpont csak akkor jelenik meg, ha be vagyok jelentkezve az Amazon-ra?"
Igen, ez így van.

(#24889) paolinho válasza Oldman2 (#24887) üzenetére


paolinho
őstag

Ezt értem, és nem is vitatom, de gondolom egy reklámmentes készülék egy reset-től nem lesz reklámos újra!? Másrészt ez a PW3 a vásárláskor sem volt reklámos már, mert én egyszerűen csak bejentkeztem rá, aztán az Advanced Options - Home & Library alatt OFF-ra állítottam a Home Screen View-et.
Viszont bejelentkezés hiányában nem jelenik meg legalul a Device Option alatt az Advanced Options menüpont.
Lehet, hogy tesztként visszajelentkezek, csak nem tudom, hogy innen simán ki tudok-e újra jelentkezni úgy, hogy a (kérésre) feltöltött könyvek rajtamaradjanak az olvasón. Mert, ha csak reset-tel lehet kilépni, akkor buknak az eddig feltöltött könyvek is.

(#24890) paolinho válasza hampidampi (#24888) üzenetére


paolinho
őstag

Csak, hogy erre a problémámra is pontot tehessek, írnám ki ide, hogy valóban arra volt szükség ahhoz, hogy, megjelenjen az Advanced Options, hogy bejelentkezzek az Amazonra.
Köszönöm a segítséget! :R

(#24891) Jano_023


Jano_023
őstag

Sziasztok, kedves adminok remélem maradthat csak segíteni szeretnék valakinek akinek talán használni tudja a gépet valamire.
Van egy régi Kindle Keyboard 3G eszközöm aminek a képe eltört és most nem működik, minden más igen. Ha valakinek kell alkatrésznek akkor írjon privátban ingyen elvihető. Nem akarom kidobni hátha valakinek donornak kell. köszi szép napot.

[ Szerkesztve ]

''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''

(#24892) Razzul


Razzul
senior tag

Sziasztok!

Megérkezett az alap Kindle 10-em. Eddig nagyon tetszik a kicsike, csináltam is róla pár képet, a megvilágítás is hasznos dolog. Majd írok egy hosszabb élménybeszámolót is róla, ahogy használom.

Ami még a tüzetes megnézegetés során feltűnt, hogy a megvilágítás nem tökéletesen homogén. A korábban olvasott tapasztalatok alapján ez a PW-k esetén is viszonylag gyakori és az olcsóbbik változatnál számítottam is erre.

Viszont mivel nincs viszonyítási alapon nem tudom, hogy ebből mennyi a "normális" és a már gariztatós állapot. A képek alapján tudnátok erről írni? A harmadik kép bal alsó sarkában látszik talán a leginkább.

[link]

Stat crux dum volvitur orbis

(#24893) Degeczi válasza Razzul (#24892) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ez teljesen normális. Pláne, ha gondolom magasabb fényerő értékre van állítva.

(#24894) Razzul válasza Degeczi (#24893) üzenetére


Razzul
senior tag

A képen maximum fényerőre (24) van húzva az eszköz. :R

Stat crux dum volvitur orbis

(#24895) LimaBravo69


LimaBravo69
tag

sziasztok

Calibre/PW3 kérdés:

a könyvek esetén az összes metaadat ki van töltve.

- hogyan lehet az olvasón a sorozat infóra keresni?
- a fülszöveget nem látom, van mód a megjelenítésre?

A Kindle-n a legújabb firmware van.

"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."

(#24896) pethYeti válasza LimaBravo69 (#24895) üzenetére


pethYeti
addikt

Fájl névbe bele kell rakni a sorozat nevét és sorozat számát is. Tudtommal máshogy nem lehet keresni rá.

How To Use Calibre To Correctly Order Your Ebook Series (howtogeek.com)

[ Szerkesztve ]

(#24897) Phülöp válasza pethYeti (#24896) üzenetére


Phülöp
addikt

Jó egy éve (de tán több) felmerült itt topikban az igény, snowdog volt a vezérkutya, mi meg teszteltük/belepofáztunk, megoldottuk.

Szerk: Calibre topikban

[ Szerkesztve ]

A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem

(#24898) matti70 válasza LimaBravo69 (#24895) üzenetére


matti70
tag

A fülszöveg megjelenítésére csak úgy van mód, ha beilleszted a könyvbe új lapként. Ez könnyen megtehető a Calibre Polírozás funkciójával (Add/replace metadata as a "book jacket" page) vagy az Ex Libris plugin használatával.

(#24899) LimaBravo69 válasza matti70 (#24898) üzenetére


LimaBravo69
tag

köszönöm a válaszokat pethYeti, Phülöp és Matti70 kartársaknak.

- a filenevekbe nem szeretnék belerondítani. Tudom hogy hülye dolog, de ez majdnem olyan, mintha "összefirkálnám a borítót" :B . Készítettem egy "Sorozatok" nevű mobit (txt-ből konvertálva), így egy külön "könyvben" a sorozatok vannak nyilvántartva, mint ideiglenes megoldás
- a Calibre topikot megtaláltam, olvasom az elejéről, talán más hasznos dolgot is találok ott
- a fülszöveghez a plugint letöltöttem, este kipróbálom (az előtte lévő leírás nem teljesen tiszta)

"The perfect number of watches for a collection can be expressed by the equation "N + 1" where 'N' = the number of watches you already have."

(#24900) paolinho válasza matti70 (#24898) üzenetére


paolinho
őstag

Ez a fülszöveg kapcsán küldött infó engem is érdekel, egy próbát megér. Köszi :N

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.