Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maltegra
csendes tag
válasz ozeviktor92 #23250 üzenetére
Van olyan topik is, hogy E-book olvasók, szerintem ott tedd fel ezt a kérdést, hátha valakinek van tapasztalata pont ilyen esettel.
-
huberpe
aktív tag
válasz ozeviktor92 #23250 üzenetére
azt nem tudom, hogy a szervíz hogy viszonyul az ilyen hibákhoz, nálam a paperwhite3-as is így érkezett, aztán egyre több ilyen fényes pont keletkezett rajta. állítólag nagyon érzékeny ez a réteg, amit megvilágít oldalról a készülék. a paperwhite4-nél sikerült javítani ezen úgy tűnik, mert már egy éve nyúzom és nincs semmilyen kijelzőhiba még.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok.
Ma vettem egy Amazon Kindle WP63GW e-book olvasót.
Az lehetséges,hogy nincs benne háttérvilágítás?
Általában este olvasok sötétben akkor nekem ez a modell nem volt jó választás..
...ha meg van benne akkor hol tudom.állítani a fényerőt?Köszi!
-
Degeczi
nagyúr
válasz AsusBoy #23254 üzenetére
Ez az 5 évvel ezelőtti alaptípus, persze, h nincs benne világítás (csak az idén tavasszal megjelenet alapmodell kapott először ilyet)
De sokadszorra is: nem csak (nem is főként) a sötétben olvasás miatt hasznos tulajdonság, hanem a közvetlen napfény ill. erős olvasólámpa alatti használatot leszámítva mindig segít az olvashatóságon azzal, h szürkés helyett világos lesz tőle a háttér.
-
AsusBoy
senior tag
válasz vegyszer #23256 üzenetére
Használtan de nincs semmi baja. Külseje sem ütött kopott .
Tehát egy sötét szobában csak a 2019es kiadású amazon kindlevel lehet ?
Mert a bátyámnak is van egy kindle e-book olvasója és az Övé 100% ,hogy nem a 2019-es kiadás viszont tud olvasni sötétben.
Akkor ,hogy is van ez ? -
Degeczi
nagyúr
válasz AsusBoy #23257 üzenetére
Sötét szobában az asszonnyal lehet (bár ahogy a Kindle-el is, inkább valamennyire világosban)
Hangsúlyozottan az alapmodellekről írtam, mivel azt vettél. A drágább típusok mint a Paperwhite, Voyage vagy Oasis természetesen már évekkel ezelőtt jelentek meg világítással.
-
zsola32
senior tag
...van olyan, hogy valami végül nagyon jól jön ki...
rendeltem egy tokot az aliról 11.29.-én (fekete péntek), ma hozta ki a postás
karácsonyi ajándék lesz a fiamnak, az olvasóval együtt. ( Kindle 10. Generation – 2019) -
vegyszer
addikt
válasz zsola32 #23265 üzenetére
Nekem Mikulás alkalmával rendelt okos Rubik kocka (igen, ez is Mi termék) 14-én jött meg. Új egyéni csúcs Kínából.
A másik meg pont a Kindle volt német amazról a mailboxde.com-ig bő egy hét. (ez kb 100km táv volt). Onnan egy nap alatt itt volt.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
vegyszer
addikt
Sziasztok!
A gyerkőc a Kindle-jét az én fiókom alá tettem be. De valamit el sikerült csinálni. Minden könyvem ott is megjelent.
Eredetileg azt szerettem volna, hogy bizonyos dolgokat én osszak meg neki. De most nem világos, hogy ha az egyik eszközön török valamit, az kukába megy a másik eszközön is?
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
csonka
tag
Sziasztok!
Egy kérdés.
Normális az, hogy egy éjszaka alatt 4%-ot merül az akksi screen off állapotban? PW4. 2018. Az indexelés sztem már megtörtént, nem hiszem, hogy az lenne a háttérben. -
zsola32
senior tag
a reklám mentesítésről úgy általában...
az olvasóink (4 db) az amazon.com oldalon vannak regisztrálva.
jellemzően mind a négy német nyelvterületről jött, kettő ausztriából (vannak kint barátaink, Ők hozták) egy magyar "hivatalos" shopból, egyet meg a német amazonról rendeltem.Egy olvasónk reklámmentes eddig, gondoltam a legújabbat megpróbálom megcsinálni a Ti leírásotok alapján.
Kis keresgélés után, meglett az amazonos felület, elindítottam a chat-et, és kidobott egy hölgyet az oldal.
belinkeltem a sablon szöveget, a hölgy megkérdezte melyik olvasóról van szó, itt megadtam a gyári számát.
a hölgy erre jelezte, hogy ez a német amazonról lett véve, folytassam ott a dolgokat, nem tud segíteni.
azért tettem egy próbát, de minden maradt a régiben, a reklámok megmaradtak.pár perc várakozás után, gondoltam megpróbálom még1x, ekkor egy uriember volt a chat túloldalán.
Ő kérdezte hogy melyik olvasóról van szó, miután lebeszéltük, írta hogy készen is lennénkkonklúzió: elég egyén függő a dolog, másodjára azért össze tudtam kalapálni a dolgot.
(két olvasó még visszavan, pár héten belül megpróbálom ezeket is megcsinálni)
-
freelanced
addikt
Üdv,
Paperwhite 4-et szeretnék, jelenleg honnan érdemes ezt beszerezni? Van jobb ajánlat az itteni aprós verzióktól, illetve azok ajánlottak egyáltalán? Vagy inkább Alza és társai kicsit drágábban? Amazonról nem tűnt olcsóbbnak...
Illetve tokot milyet ajánlotok? Lehetőleg itthonról kéne mert Kínából most jó pár hét lenne nekem pedig szükségem lenne rá.
Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Degeczi
nagyúr
válasz zsola32 #23277 üzenetére
Igen, ugyanebbe futottam bele én is a nyáron.
-
Degeczi
nagyúr
válasz freelanced #23278 üzenetére
Évente 2-3 alkalommal van olyan akció a német Amazonon, amikor 70-80 EUR körül tudod tőlük német címre megvenni, és onnan mailboxde-vel továbbküldeni még kb. 10 EUR-ért.
Mivel utoljára bő egy hónapja volt ilyen, most egy darabig valszeg nem várható, így inkább hardveraprós neppertől vegyed. -
vegyszer
addikt
válasz freelanced #23281 üzenetére
Az a baj a tokkal, hogy itthon irreálisan drága.
Az a tok, ami Kínában 3-4$, itthon 3-4000Ft. De ha az idő sürget, akkor lépni kell.[ Szerkesztve ]
-
Stifler93
tag
Sziasztok!
4 hónapja vettem Amerikában a Best Buy nevű áruházban egy Kindle Paperwhite-ot.
Ma elromlott, megfagyott a kép, újraindítani nem lehet.Tudom valahogy itthon érvényesíteni a garanciát vagy ezt buktam?
Előre is köszi a segítséget!
iPhone 15 Pro 512GB; iPad Pro 11” 256GB; Retina MacBook Pro 13", Apple Watch
-
Maximum1
őstag
válasz Stifler93 #23285 üzenetére
Szerintem csak kifagyott, megvárod míg lemerül, vagy nyomkodod, biztos van valami trükk, kombináció amivel újra bootolja magát.
-
szasanyi
félisten
Meg akartam nézni van a PW4-ra új FW, de az Update Youre Kindle menüpont világosszürke színű, inaktív. Miért van ez, és mit lehet tenni?
-
szasanyi
félisten
válasz Degeczi #23289 üzenetére
Tehát nem lehet manuális ellenőrizni? Minden más eszközön lehet, csak ha nincs akkor az eredmény az, hogy a legfrissebb bár telepítve van (vagy nincs újabb verzió ugye). Eszerint ennél az eszköznél ilyen nincs... azt hittem vmi probléma van vele, de ha itt így van akkor OK:
-
matti70
tag
válasz szasanyi #23291 üzenetére
A készüléken nem tudod ellenőrizni, ha be van kapcsolva a wifi, akkor előbb-utóbb letölti magától is a legújabb verziót. De ez akár 1 hónap is lehet a megjelenés után, az Amazon központilag dönti el mikor jöhet, valószínűleg régiók alapján. Te magad itt tudod ellenőrizni, hogy van-e frissebb, és ha akarod letöltöd és USB-n az olvasó legfelsőbb szintű mappájába másolod.
-
Magicrat
tag
Sziasztok!
Van egy Voyage-m, lassan két éves.
Most sikerült valaminek félremennie, mert félig volt az akksi, rá akartam tölteni, nem sikerült. Azt hittem a töltö sz@rt be, de nem. A képernyő közepén egy nagy elem (töltésjelző) ikon látszik.Ha rádugom bármilyen kábelre, akkor is csak kivilágosodik a képernyő , gondolkozik kicsit, villan hármat, majd visszasötétedik és megjelenik az ikon megint.
A töltésjelző kis sárga led csak kb 5 másodpercig ég, utána kialszik.
Most éjszakára rajtahagyom a töltőn, hátha reggelre lesz valami (visszaolvasva találtam valakit, aki 2 óra töltést javasolt akksihibás kindlének).
Egy db szervízt találtam valahol a Forgách utcai 3-as metró megállónál, de január 13-án nyitnak, addig meghalok könyvek nélkül
Most ugrok neki az ali-ebay akksi keresésnek, de mi van, ha alaplaphibás? Battyameg
-
Efreet
senior tag
válasz Magicrat #23294 üzenetére
Érdemes felvenni az Amazon supporttal a kapcsolatot. Ők is majd egy csomó dolgot meg fognak veled próbáltatni (hosszú ideig töltés, ki-bekapcsoló gomb hosszas nyomkodása, stb.), de ha elég őszintén kétségbe vagy esve nekik, akkor meglepően segítőkészek szoktak lenni - volt rá példa itt a topicban is, hogy bőven garanciaidőn túl is küldtek cserepéldányt (ingyen vagy komoly kedvezménnyel) , a másikat pedig visszaküldve nekik ők javították és ment a boltba refurbished termékként.
Mielőtt szétszeded vagy elviszed valahova szétszedetni, szerintem érdemes hozzájuk fordulni.Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
zsola32
senior tag
sziasztok
ha mondjuk német nyelvű könyvet szeretnék az olvasóra, és az amazon.de oldalon találtam is (ez egy gyermek könyv , és ahogy nézem ingyenes(?) ) akkor az hogy tud az eszközre menni, ha az amazon.com-on vannak regisztrálva az olvasók?(ez lenne a szerintem ingyenes könyv)
[ Szerkesztve ]
-
-
Magicrat
tag
válasz ElektrikusDE #23297 üzenetére
Hali!
Sajnos nem, próbáltam kábelen és kábel nélkül is 40 és több másodpercig nyomni a bekapcs gombot.
Közben van fejlemény amazonnal, 15%-os kedvezményt tudtak csak adni, mert lejárt a gari (és nem találom a szériaszámot, mert hardveraprón vettem, és ugye a gépben benne van a device info-nál, de nem írtam anno ki belőle).
Már néztem youtube videót hogyan kell kicserélni az akksit, nem bonyolult, van is NÉMET raktárú EBAY-on. 9000Ft alatt itt van január 16-ig.Csak jó lett volna tudni, hogy akksi vagy alaplap vagy más lehet a hiba... de ennyit még rászánok, oszt ha nem jön be, vehetek újjat, ami karácsony után elég csúnya dolog a családi kasszával
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Magicrat #23298 üzenetére
Igen, lehet akkuhiba.
Vagy megsérült rajta a szoftver.
Vagy alaplap hiba.Ui:
Régebi Kindlét már felélesztettem, (ugyanez volt a hibája) de Voyagét nem.
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs