Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-05-11 12:53:49

LOGOUT.hu

Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19001) DQ válasza cocka (#18987) üzenetére


DQ
tag

Este megnéztem. Teljesen sötét szobában bekapcsolva úgy jelenik meg, ahogy ki lett kapcsolva.
Ezt egyébként már korábban is észrevettem: mintha lenne benne valami "intelligencia", vagy figyelné a használatot. Értem ez alatt azt, hogy nem mindig változtat fényerőt a szenzort érő fény szerint: ha én felülbírálom, akkor azt elfogadja és nem is változtat rajta. Ha 12-esen kapcsolom ki majd be, akkor azon is marad, ha hasonló a fényviszony. Ha nagyobb a változás (>5), akkor már reagál. Ha ki-bekapcsolom az automatikát akkor is korrigál. Ha normál fénynél letakarom, akkor 30-40 mp-en belül leköveti a változást.
Tegnap tök sötétben 12-es szinten indult (azon volt becsukva) és úgy is maradt. Ha kikapcsoltam az érzékelőt, majd vissza, akkor állt be arra, amit kérdeztél: tök sötétben 4-es szint - ami olvashatatlanul sötét volt a sötétben, tehát bekapcsolás után helyesen maradt 12-esen.
Én szeretem, ahogy működik...

(#19002) DQ válasza szekzol (#18990) üzenetére


DQ
tag

Igazad van, a keskenyebb margó nekem is baromira hiányzik. Aki mást mond, az még nem próbálta - szerintem. Van egy viszonylag kicsi, 6"-os kijelző, amin nemhogy csökkenteni, de csak növelni lehet a margót! Ki az és mit olvashat, aki így a 6"-ból ~5"-os kijelzőt kreál magának?
Igaz, tényleg mm-ekről van szó, de igen is nagyon sokat jelent!
Korábban duokant használtam és eleinte nagyon hiányzott az a pár mm! Mivel én is frissítettem óvatlanul, és tudtommal még mindig nincs megoldás, rászánom azt a két percet és calibre-vel beállítom a negatív margót.
Cocka nem olvasna állóban - miért? Zavaró a margó? :-)
Én meg 2-3 mm-es margóval olvasok és állóban és egész más az összhatás.
De mindenki úgy használja, ahogy tetszik...

(#19003) DQ válasza cocka (#19000) üzenetére


DQ
tag

Ezért is jó a voyage. Én szinte alig érek a kijelzőhöz: szótár, lábjegyzet, könyvválasztás. Lapozni ott a jól bevált lapozó sáv. Nem maszatos a kijelző, havonta egyszer, ha letörlöm. Tudom, nem egy tab-szerű ujjnyom-gyűjtő eszköz, de akkor is! Nekem szempont volt az, hogy nem akartam tapizni.
Az érzékenységgel sincs bajom. Enyhén megérintem (hogy ne hagyjak egy pici lenyomatot sem :-)) és reagál.

(#19004) GrandS válasza cocka (#19000) üzenetére


GrandS
senior tag

Én kipróbáltam, nekem megbízhatóan működött, de nincs rá szükségem.

(#19005) cocka válasza DQ (#19001) üzenetére


cocka
veterán

tök sötétben 4-es szint - ami olvashatatlanul sötét volt a sötétben,

Eddig is ez volt a lényege, annak amiket írkáltam ide, de mindenki más szerint baromi jól olvasható tök sötétben ilyen gyenge fényerő mellett is. Akkor legalább a tények engem igazolnak. Azaz mégsem elég annyi fény.

Aki ennyire szereti a gyenge fényerőt sötétben, kapcsolja ki tök sötétben teljesen és olvasson gyertyafénynél. Aztán utána lehet hőzöngeni, hogy mekkora egy trágya a 11-12-es fényerő teljes sötétségben. :DD

az még nem próbálta - szerintem.

Valóban nem, de soha fel sem merült bennem, hogy annyira széles lenne, hogy érdemes lenne csökkenteni. Másrészt egy sima nyomtatott papírlapon is szokás legalább 0.5 centi margót hagyni. Jó tudom, az szélesebb.

Cocka nem olvasna állóban - miért? Zavaró a margó? :-)

Nem. Az zavar, hogy kevés karakter van egy sorban. Természetellenes. Fekvőben sokkal jobban szeretek olvasni, hiába ott nagyobb a margó.

Ezért is jó a voyage.

Nyilván ott a pont, csak az kb. kétszer annyiba került, mint a papírfehér 3.

nem egy tab-szerű ujjnyom-gyűjtő eszköz

Valójában nagyon is gyűjti az ujjlenyomatokat, csak a kutyát nem érdekli, mert nem látszik. Ha nyomsz egy screen offot és valami mesterséges fényforrás felé fordítod, hirtelen ezer millió ujjnyom meg csíknyom tűnik fel. :D

Az érzékenységgel sincs bajom.

A zoomolás és görgetés viszont elég borzalmas egy okostelefonhoz vagy táblagéphez képest.

[ Szerkesztve ]

(#19006) DQ válasza cocka (#19005) üzenetére


DQ
tag

Most megint megnéztem.
4-es szinten (az enyém) olvashatatlanul (olvasható, de nagyon zavaró) sötét a teljesen sötét szobában. 6-7-es szinten már jó, 10 fölött már zavaróan világos. Persze nem normális dolog teljes sötétben semmi világítót nézni, mert ... de erről már írtam.
(Mások arra céloztak, hogy sötétben kisebb fényerő is elég, mint lámpafénynél.)

Másrészt egy sima nyomtatott papírlapon is szokás legalább 0.5 centi margót hagyni.

Igen, de a könyvek nem éppen 6"-osak, továbbá azt írod, hogy

Az zavar, hogy kevés karakter van egy sorban. Természetellenes.

És akkor ez nem függ össze a margóval? Ha kisebb a margó, akkor nem több hely marad a betveknek? Ugye, hogy ugye?
Az amazon miért biztosítja azt, hogy a 6"-os kijelzőn lévő értékes területet csökkentsem, de ne közelítsem a fizikai méretet? És ezzel nagyon sokunknak van problémája! És ezt az alternatív megoldások biztosítják is! Aztán mindenki eldönti, neki mi a szimpatikus.

Van egy régebbi képen, amikor még meg volt a 4-esem is.
Csupán ennyi a különbség:

A voyage a gyári normál megjelenítés (nincs buherálás, csak elválasztás), a 4-es mérete (és az elválasztás) a duokan-nak köszönhető.
(persze lehet azt mondani, hogy más a betűméret, más a font, de a kisebb margó több karaktert eredményez, s ezen nem lehet vitatkozni)

A voyage ára. Persze annyit nem ér meg, amennyiért itthon vesztegetik (az oasis-ról meg jobb nem is beszélni). Ergo: kint kell venni, s az sem árt, ha van ismerős hozzá.

Az ujjnyom-gyűjtésen meg én azt értem, hogy össze sem lehet hasonlítani egy okostelefon, vagy tab kijelzőjével. Sőt, ezt, ahogy írod, forgathatom a fény felé, max. porszemeket fogok rajta látni, mert pont az az egyik nagy előnye, hogy nem tapizva lapozok, így csak elvétve nyúlok a kijelzőhöz.

A táblagép meg táblagép. Ez meg e-könyv. Én kizárólag könyv olvasásra használom.

[ Szerkesztve ]

(#19007) cocka válasza DQ (#19006) üzenetére


cocka
veterán

Ha kisebb a margó, akkor nem több hely marad a betveknek? Ugye, hogy ugye?

Na igen, de az inkább betűköz- és betűtípusfüggő.

kint kell venni, s az sem árt, ha van ismerős hozzá.

Én bent vettem kintről. Az úgy ér? :D

(#19008) hampidampi válasza cocka (#19005) üzenetére


hampidampi
senior tag

"A zoomolás és görgetés viszont elég borzalmas egy okostelefonhoz vagy táblagéphez képest."

Ennek viszont semmi köze az érintőképernyő érzékenységéhez. Ez szimplán az e-ink technológiából adódik. Magas a válaszidő (a pigmenteknek mozogniuk kell).

Énnekem meg pont a szótárazással és a jegyzeteléssel voltak problémáim, de ötből legalább kétszer biztos alá vagy fölé jelöltem. Piszok idegesítő volt.

(#19009) cocka válasza hampidampi (#19008) üzenetére


cocka
veterán

Na várjál.. az azért érdekes kérdés, hogy zoomolásnál miért kell kínosan ügyelni arra, hogy mondjuk max. 1 centi (lehet sokat írtam, akkor úgy írom hogy 0.5 és 1 közt) legyen a két ujjad közt, mert ellenkező esetben úgy bezoomolja neked a cuccot, hogy utána nem győzöl kizoomolni. Ez azért egy okostelefonnál nincs így. Néha nagyon jól jönne a zoomolás egyébként, csak ez így eléggé halott ügy. Mert nem hiszem, hogy olyan hatalmas léptékben zoomolnék, hogy ez állandó visszafele zoomokat igényeljen. Ez kb. csak a Kindle-ön van így.

(#19010) Degeczi válasza hampidampi (#19008) üzenetére


Degeczi
nagyúr

Ez egyéni is: nekem annak idején a Nook infrás érintőkijelzőjével volt hasonló gondom, ott szinte sosem találtam el elsőre a kívánt szót, míg PW2-n lényegében fordítva, mindig jó helyen regisztrálja az ujjam. Ami kevésbé jól megy, az egy hosszabb szöveg, idézet kijelölése, mert ott már befigyel az általad is említett e-ink lassúság.

Másrészt régebben elő-előfordult, h hüvelykujjal érintéses lapozásnál néha a betűméret változott meg, mert valószínűleg két (távolodó) ujjnak hitte a nagyobb felületű egyet. De mostalában nem rémlik ilyesmi, így valószínű, h ezen egy fw javíthatott.

(#19011) hampidampi válasza cocka (#19009) üzenetére


hampidampi
senior tag

"Na várjál.. az azért érdekes kérdés, hogy zoomolásnál miért kell kínosan ügyelni arra, hogy mondjuk max. 1 centi (lehet sokat írtam, akkor úgy írom hogy 0.5 és 1 közt) legyen a két ujjad közt, mert ellenkező esetben úgy bezoomolja neked a cuccot, hogy utána nem győzöl kizoomolni."
Ezt nem tudom, én nekem még soha eszembe nem jutott zoomolni. Egyfajta betűméretet szoktam használni.

"Ez azért egy okostelefonnál nincs így. "
Hát persze, az e-könyv olvasóktól hiába vársz olyan dolgokat, mint egy telefontól. Teljesen más technológia.

"Néha nagyon jól jönne a zoomolás egyébként,"
Hát nem tudom, nekem még sosem volt rá szükségem.

(#19010) Degeczi
"Ez egyéni is:"
Persze, elég tömpék az ujjaim, és valószínűleg a két plusz rétegből adódó parallaxis hiba is jobban megtéveszt.

"Másrészt régebben elő-előfordult, h hüvelykujjal érintéses lapozásnál néha a betűméret változott meg,"
Engem az zavart nagyon, hogy mivel bal kézben szoktam fogni, a hüvelyk ujjammal lapozáskor át kellett nyújtóztatni a visszaléptető területen, aztán vagy sikerült vagy nem. Simításos lapozás dettó.

(#19012) vandorr


vandorr
csendes tag

Sziasztok,

Szerintetek mennyiért lehet eladni egy jó állapotban lévő (Karcmentes képernyő, hibátlan gombok) Kindle 4-et? Sehol nem találtam hirdetést. Ennyire kelendő, vagy már ennyire kifutott? :)

(#19013) ollie válasza vandorr (#19012) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Én semennyit sem adnék érte, mert nagyon régi modell (majdnem 5 éve jelent meg), így az akkuja már nem lehet valami jó állapotban.

***

(#19014) DQ válasza vandorr (#19012) üzenetére


DQ
tag

A jofogas-on hirdetnek még most is 15-23e Ft között.
Én márciusban(?) adtam el az enyémet tokkal együtt hibátlan állapotban 20-ért, úgy, hogy ma is vannak, akik ezt keresik! Aki elvitte, annak van a családban pw is és 4-es is, s családon belül kellett még egy 4-es. (Korábban a pw1 vs. pw2 vs. maradjon a k4 kérdés nálam a k4 megtartását eredményezte.)

(#19015) KismartoniA


KismartoniA
csendes tag

Sziasztok!
A héten az emag-nál készletkisöprő akció van (azt hiszem holnapig), melynek keretében rendeltem egy Paperwhite III-at, akciósan 44.900 Ft-ért.
Reklámmentesként érkezett, noha ha valaki most is felmegy emagra és megnézi a készülék adatlapját, ott egyáltalán nincs feltüntetve, hogy reklámos vagy reklámmentes.
Ez alapján én arra tippeltem, hogy tuti reklámost küldenek majd. De nem így lett. Ráadásul 24 hónap garival.

Ezt csak azért írtam le, mert pozitív csalódásként éltem meg, pedig már előre megírtam a levelet, hogyha megjön azonnal tudjak is írni az amazon chaten keresztül, hogy távolítsák el. :) :DD

[ Szerkesztve ]

(#19016) cocka válasza KismartoniA (#19015) üzenetére


cocka
veterán

Leírtam már párszor itt a fórumban, hogy kb. 2 perc ki- vagy bekapcsolni a reklámokat.

(#19017) donjohnson válasza cocka (#19016) üzenetére


donjohnson
addikt

igen, írtad hogy a Manage Your Content and Devices menüben kell. én délután be szerettem volna kapcsolni kindle keyboard-on, és nem működött. rákattintok a subscribe gombra és azt írja, hogy "There was an error processing your request. Please try again.
If you have recently removed this item, please refresh the page."
utána chateltem egy supportossal, azt mondta US account kell hozzá, hogy be tudja kapcsolni nekem. (ez tényleg így van? nálad is US?)

hazajöttem, csináltam egy másik accountot US beállítással, beléptem a kindle-ön meg pc-n és is továbbra se engedi. ugyanaz a hibaüzenet. következő support-os ember se tudta megoldani. megkérdeztem, hogy miért nem tudja, aztán arra hivatkozott, hogy "not eligible on my device" és felsorolta az újabb típusokat, hogy azokon menne.

kíváncsiságból érdekelt, illetve ismerősnél láttam, hogy ezáltal egy másik gombbal is feléled a kijelző, nem csak a power switch-re, ami hasznos lenne. de akkor marad így. :(

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#19018) cocka válasza donjohnson (#19017) üzenetére


cocka
veterán

Az érdekes, mert Kindle Keyboardon is meg Paperwhite 3-mon is próbáltam és mindkét eszköznél ment.

A sorozatszám első négy karakterét le tudnád írni? Lehet hogy pontos típusfüggő is.

Enyém: B008
és G090G1

Ezeken tuti működik vagy legalábbis eddig működött.

[link]

Sőt az volt a vicc, hogy ugye nem kapcsoltam ki a paperwhite-on mert kíváncsi voltam, hogy akkor is megmarad-e a reklám, ha visszaregisztrálom a magyarra és igen megmarad.

[ Szerkesztve ]

(#19019) donjohnson válasza cocka (#19018) üzenetére


donjohnson
addikt

B00A Kindle 3 3G + WiFi (Europe) K3, K3GB

az enyém B00A-val kezdődik. akkor meg is van, rájöttél a kulcsra. :R
az enyém egy európai modell, szóval vszeg ezért nem engedik rá a US special offert.

ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q

(#19020) cocka válasza donjohnson (#19019) üzenetére


cocka
veterán

Hááát.. nem gondoltam, hogy ennyi múlik egy beépített 3G modemen. Ezek szerint igen. :D

(#19021) cocka


cocka
veterán

Tudom, hogy félig off topic, de ha már Keyboard, mostanában ezt nyomom rajta:

[link]

Nem gyengén addiktív ez a játék. :DD

(#19022) HuMarc


HuMarc
addikt

Megöli a Windowst a Kindle Paperwhite

Ezt tapasztalta valaki itt közületek?

(#19023) cocka válasza HuMarc (#19022) üzenetére


cocka
veterán

Nem használok windóz 10-et. :P

(#19024) fravik válasza HuMarc (#19022) üzenetére


fravik
tag

Én tapasztaltam... többször is. :(
De ha átvertem és már az újrainduláskor rá volt dugva a Kindle, nem volt vele baja... :P

"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."

(#19025) worxland válasza HuMarc (#19022) üzenetére


worxland
addikt

Win10 Pro x64 + PW1 - nem tapasztaltam.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#19026) fravik válasza worxland (#19025) üzenetére


fravik
tag

Milyen verziójú a win10 nálad? (nekem Win10 Pro x64 ver. 1607, build 14393.82)
Ez az Anniversary Update után jelentkezett, ha esetleg nálad még nincs fent, akkor nem hiszem, hogy problémát okoz.
Nem hinném, hogy a PW1 és PW3 között driver szempontból lenne valami különbség, de fene tudja. :)

"Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."

(#19027) pjen válasza fravik (#19026) üzenetére


pjen
félisten

Ugyanaz a win+Pw2 semmi probléma.

(#19028) Bloksma válasza HuMarc (#19022) üzenetére


Bloksma
aktív tag

Igen. Az Anniversary update (1607) óta. Asztali gépen és munkahelyi laptopon is ugyanaz történik, USB 2.0-val is.

(#19029) otps


otps
aktív tag

Kindle 4-esem van, úgy néz ki, mint a topikösszefoglaló képen látható, csak szürke. Az aksi kezd meghalni. Mi legyen? Aksicsere, készülékcsere? Nincsenek ennél nagyobb igényeim készülék terén.

(#19030) GrandS válasza otps (#19029) üzenetére


GrandS
senior tag

(#19031) worxland válasza worxland (#19025) üzenetére


worxland
addikt

Fent van az Anniversary.

''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q

(#19032) Heyman


Heyman
aktív tag

Hello! Tudnátok megbízható eladót, aki árul reklámmentes PW3-at? Köszi előre is!

[ Szerkesztve ]

(#19033) cocka válasza Heyman (#19032) üzenetére


cocka
veterán

Ettől megbízhatóbbat keresve sem találsz:

[link]

(#19034) Dottore válasza Heyman (#19032) üzenetére


Dottore
addikt

Ment privát.

A reklámmentest elengedném ha nem az Amazontól veszed mert itt szinte mindegyik az. Ami nem annak az ára horror. Viszont egyrészt a reklám nem zavaró (szubjektív), másrészt, leveszi neked az Amazon is.

(#19035) Heyman válasza Dottore (#19034) üzenetére


Heyman
aktív tag

Köszi, ezt néztem én is. Nem saját részre lenne, nekem reklámmentes van, aki kérte, hogy nézzem meg neki, Ő nem akar szórakozni a reklámokkal.

cocka: a német amazon nem szállít ide, ha lehetne tőlük rendelni nyilván nem más utat keresnék :U

[ Szerkesztve ]

(#19036) cocka válasza Heyman (#19035) üzenetére


cocka
veterán

A legjobb embernek írod ezt tényként. Közvetlenül a német amazontól vettem a saját reklámmentes verziómat és kb. másfél hétig tartott nekik míg eljutott Magyarországra. DHL-lel küldik ami = az ottani Deutsche Post, de azt itthon a Magyar Posta veszi át.

Annyi, hogy amikor én rendeltem éppen akciózták, úgy 20 euróval kevesebbe kerül. Csak a megfelelő pillanatot kell eltalálni.

(#19037) ollie válasza cocka (#19036) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Hmm, most tényleg szállítanak. Pár hónapja néztem, és akkor a címemre kiírta, hogy nem szállítanak hozzám. Azt azért megjegyezném, hogy a 140 eurós ár 10-zel nőtt, mikor kiválasztottam a címet, de tény, hogy így is innen éri meg a legjobban a rendelés.

***

(#19038) cocka válasza ollie (#19037) üzenetére


cocka
veterán

Pár hónapja néztem, és akkor a címemre kiírta, hogy nem szállítanak hozzám.

2016 elejétől már biztos, hogy szállítottak. Egyébként meg nem mindegy, hogy reklámost vagy reklámmentest választasz, mert csak a reklámmentest szállítják.

a 140 eurós ár 10-zel nőtt

Ja, mert közben saját példámon tudtam meg, hogy miért annyi az annyi.

A 139.99 az a német áfával növelt összeg. A német áfa 19%.

Ergo a nettó ár: 139.99/1.19 kb. 117.63

Erre jön a magyar áfa ami 27%. Azaz 117.63*1.27 = kb. 149.40

a postaköltséggel ugyanez a móka van, csak ott még a német áfával növelt ár sem derül ki, de mivel amúgy is más az árazása arra lényegében azt írnak amit akarnak, mert bevallom őszintén én hosszas kutakodás után SEM találtam meg a helpes részeknél, hogy végül is honnan vette hogy etwa 8 euró a pk. Vagy valami ilyesmi összegre emlékszem.

Ja és mielőtt valaki azzal jönne, hogy de EU-n belül nincs se vám, se áfa, annak halkan megsúgom, hogy azt hiszem tavaly hoztak egy olyan rendelkezést, hogy EU-n belül így vásárolt termékek után az áfát a vevő országában kell megfizetni. Köszönjük EU. :W

[ Szerkesztve ]

(#19039) Dottore


Dottore
addikt

Az uniós szabályozás célja az adóelkerülés visszaszorítása, de vajon a 27 százalékos áfát kinek kell megköszönni?

(#19040) pjen válasza cocka (#19038) üzenetére


pjen
félisten

Igen,világos,hogy az EU a hibás mert nálunk a legmagasabb az ÁFA.

(#19041) Heyman válasza cocka (#19036) üzenetére


Heyman
aktív tag

Upsz, akkor kicsit le vagyok maradva. Ha innét rendeli akinek kell, akkor 150 euro lesz a vége, vagy még van valami más költség is?

[ Szerkesztve ]

(#19042) ollie válasza Heyman (#19041) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

150 lesz a vége, nekem nem írt más költséget, bár a pay-re nem nyomtam rá.

***

(#19043) lord.lakli válasza Heyman (#19041) üzenetére


lord.lakli
őstag

Plusz szállítási díj 8 euró.

[ Szerkesztve ]

(#19044) zsola32


zsola32
őstag

sziasztok
van jobb ajánlat ausztriából 119 euro alatt?
ennyi kint a mediában, ha jól néztem csak fehér színben árulják, de erre még rá kell néznem.
anyámék mennek hétfőn ismerősökhöz, és tudnának hozni...

(#19045) zsola32


zsola32
őstag

ha mondjuk lenne még1 pW3 a családban, azt is (lehet?) érdemes ugyanarra a névre regisztrálni?
mert kényelmi szempontból közelítve a dolgot, a send to Kindle funkcióval, mindjárt mehetne mind a két készülékre a könyv....

(#19046) cocka válasza zsola32 (#19045) üzenetére


cocka
veterán

Inkább úgy fogalmaznék, hogy ugyanazon amazon accounthoz tartozhat 1-nél több beregisztrált készülék is. Ekkor a név valami olyasmi lesz, hogy mondjuk zsola32's 2nd Kindle vagy valami hasonló. Lényeg, hogy ott már számot is ír a névhez.

[ Szerkesztve ]

(#19047) ollie válasza zsola32 (#19045) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Egyszerre csak egyre küldhetsz, mivel minden Kindle egyedi email címet kap. De cocka leírta, hogy egy accounthoz több Kindle is tartozhat.

[ Szerkesztve ]

***

(#19048) cocka válasza ollie (#19047) üzenetére


cocka
veterán

És egy emailt nem lehet két email címre elküldeni? Dehogynem.

Igen és ennek megfelelően módosítja a címet is. Mivel ugye az email címed usernevét használja, az első regisztrált olvasó kapja meg a <userneved>@kindle.com-ot, a második viszont a userneved után told valami ilyesmit, hogy _23. Azaz megoldják.

[ Szerkesztve ]

(#19049) koncsik


koncsik
MODERÁTOR

(#19045) zsola32, bocs nem direktbe válaszoltam...
Én mindig az első kindle címére küldöm (még a free.kindle-s, a jó 3G címe), akármelyik kindle-re akarom a 3-ból, mivel mindegyik az én amazon account-omhoz van rendelve, a cloud ugyanaz, mindhárom ugyanazt látja. :K

[ Szerkesztve ]

Eladó játékaim (LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html

(#19050) zsola32 válasza koncsik (#19049) üzenetére


zsola32
őstag

akor ha jól gondolom:
beregisztrálom az első Kindle-hez rendelt email címemre.
innen a két masina látja a az első eszköz felhőjét. (pontosabban az én regisztációm felhőjét)

és a PC-ről hogy fog működni a "Send to Kindle" opció?
mert az igazi az lenne ha egyszerre megkapná a két olvasó a könyvet, így lehetne bármelyiken, bármit olvasni.

aztán lehet hogy egy "B" megoldás jobb lenne:
a páromé lesz a második olvasó, más az érdeklődési köre, lehet hogy célszerű lenne külön kezelni a két ovasót.
itt hogy működne a "Send to Kindle" opció?

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Amazon Kindle (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.