- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #39783 üzenetére
A lünettabetét tök jó, csak az eredeti Komodoval ellentétben itt csak a lume pip világít, de én sem rajongok érte, amikor kiáll a betét síkjából. A lünetta pedig elég könnyen forog, viszont ezt leszámítva nagyon jól megvan csinálva az óra, szép matt lett a szálhúzás, nagyon tetszik, az élek sem vágnak, egyik kínai órámon sincsenek ilyen szépen eldolgozva, nagyon kényelmes viselet, és nagyon minőségi érzetet kelt kézbe véve és csuklón viselve is.
(Kivéve a lünettát, az picit éles lett... ejj, az a lünetta...
de szerencsére az nem érintkezik a csuklómmal.) A lume nem túl acélos, a lume pip és a mutatók korrektek, de az indexek harmatosak.
Amúgy nagyon tetszik, és szerencsére 3 millivel vékonyabb, mint az eredeti (12.5mm vs. 15.5mm), a lug to lug pedig 1 millivel kisebb, miközben az átmérő ugyanúgy 40mm. A viszonylag széles lünetta miatt kisebbnek tűnik, így nagyon jól illik a kisebb óráim közé.
Cadisen C8232 Aqua Diver
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest