Hirdetés
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #6399 üzenetére
Nem, bontottam is visszaveszik, sőt, annyit használhatsz belőle, ami még belefér a "kipróbálás" kategóriája. Az már más kérdés, hogy ez sehol nincs leírva, hogy milyen mennyiséget takar, de még olyanról nem hallottam, hogy valakinek ne utalták volna vissza a pénzt. A holnapjukon levő 2 reklamációs formanyomtatványt kell kitölteni és 14 napon belül (attól számítva, hogy átvetted a futártól) visszaküldeni.
-
Petyke77
tag
Az iparfumeria nem csak akkor veszi vissza ha bontatlan a csomagolás? Általában ez a gyakorlat. Külföldi oldalakon olvastam (pl USA ahol mindent visszavihetsz bizonyos időn belül) hogy van aki azt csinálja hogy rendel egy parfümöt kicseréli hamisra és visszaküldi. A visszaküldötteket a cég eladja áron alul akcióban és így néha megesik hogy hamis kerül a rendszerbe. Itthon nem tudom ez hogy megy,nincs tapasztalatom... Iparfümériával még soha nem volt gondom egyébként nekem sem.
Más.
Douglasban a kirakatban láttam hogy árulják az új Ambercombie illatot,nem volt időm bemenni valaki szagolta? A Fierce nem volt rossz.[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Iparfüméria nem árul hamisat. Miért tenné?
De vissza lehet kûldeni. Egyébkent az emberi emlékezet néha meg tud tréfálni ha illatrol van szó....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
EG0
aktív tag
válasz Doky1988 #6393 üzenetére
Érdekes a magyar néplélek amúgy, mert az egyik része simán beszopja, hogy az aluljáróban odalépő rosszarc által 3000-ért kínált parfümök azok a "kamionról estek le" vagy "haver hozza ki Douglasból", de még véletlenül sem egy ócska hamisítvány ám, a másik része pedig nem hiszi el, hogy plázákban hatalmas boltokat bérlő nemzetközi drogéria láncokon kívül bárhol is lehet eredetit venni, főleg nem olcsóbban.
A másik érdekes tévhit, hogy eredeti = tartós illat, illetve nem tartós illat = hamisítvány. Ebből egyik sem igaz mindig (csak gyakran).Az iparfüméria közel 20 éve van a piacon, 6-8 országban árusít, ~45 millió Eurós éves forgalommal. (Google)
Ezzel a forgalommal az egyik legmegbízhatóbb - ha nem is a legolcsóbb - beszerzési helye a parfümöknek.Én négy lehetőséget látok, ha eltérés van a korábban vásárolt és az iparfümériás között:
- korábban vásároltál hamisat
- rosszul emlékszel
- változott a bőröd kémiája, az illat viselési szokásaid
- időközben megváltoztatták az összetételét (reformulated), akár költségcsökkentés, akár allergénekkel összefüggő szabályozás miattAzt állítom-e, hogy az ebben a topicban pozitív példaként megemlített online boltok 100%, hogy nem árulnak hamisat?
Nem. Azt állítom, hogy a valószínűsége kb. azonos azzal, hogy a Douglas /Müller / Marionnaud / Rossmann / DM teszi. (Igen, neten olvastam már olyat, hogy valaki szerint ezekben sóztak rá hamisat.) -
sonkabence
csendes tag
szerintem kizárt, hogy az iparfümérián és a többi nagy webshopban hamis parfümöket árulnának. Amiért olcsóbbak ezek a netes áruházak az a rezsi és az adóval játszadozas miatt van. (külföldön adózik le.. stb) Egyébként ugyanolyan áron jut hozzá a Douglas és a müller is a parfümökhöz mint a netes boltok. Olyannyira olcsón, hogy minden 100. elkeszített ajándékzsalag után a dolgozó valaszthat magának egy illatot a D.-ben ingyen. A tesztereket hazavihetik..stb
Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu
-
-
kk831228
addikt
Itt még nem volt ilyen eset azt hiszem... Viszont ha jól tudom vissza tudod küldeni... Kérdezd Mufit Ő tudja hogy megy...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
gery08
csendes tag
Sziasztok,
Az előző hozzászólások között találkoztam vele, hogy valaki ajánlotta az iparfümériát, mik a vélemények velük kapcsolatban?
Rendeltem tőlük Hugo Boss Pure 75 ml EDT-t, amit már nagyon kevés helyen kapni, és valóban nagyon jó minőségű utánzat, azonban nem eredetit küldtek. Az üveg, valamint a benne lévő illat is nagyon hasonló, de akinek volt már, az könnyen megtudja mondani, hogy nem ugyanaz, valamint az illata is fél óráig tart.
Járt már valaki hasonlóképpen? -
mufi
senior tag
En szeretem magam becsuletesen befujni mindenbol...de itt az etteremben ahol ulok, egy no tolem 2-3 meterre ul es az illata kaparja a torkom. Edes qrwara puderes illat. Ilyet se tapasztaltam eddig...
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
-
Kimmuriel
aktív tag
válasz kk831228 #6385 üzenetére
A Jasmin Rouge-ra eléggé hasonlít a Fueguia 1833 Amalia, esetleg még érdemes lehet azt is megszagolni. Kb. 20 eFt-tal olcsóbb belőle 100 ml, mint a TF-ből. A másik tippem, ami szintén hasonló a Jasmin Rouge-hoz, a Serge Lutens-féle A La Nuit lenne. Pont akciós IP-n, 50 ml 17860 Ft, ami jóval barátibb ár a másik kettőnél. Nem azt mondom, hogy vakon rendeld meg, de ha van lehetőséged megillatolni, akkor ne hagyd ki, mert jó alternatívák lehetnek.
-
kk831228
addikt
Venni szeretnék egy Tom Ford Jasmine Rouge - t... 100 ml lenne... Nekem elég lenne csak max 30-50 ml... Nem kellene valakinek a másik fele??
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
-
×HULK×
csendes tag
Az Eight & Bob története felettébb lebilincselő: Albert Fouquet a párizsi arisztokrácia tagjaként a család komornyikja támogatásával készített esszenciákat a maga szórakoztatására. Hamar híre ment ismertségi körében a finom illatainak. 1937 nyarán a Cote d’Azur-on találkozott a fiatal John F. Kennedy-vel, akinek nagyon tetszett Albert parfümje. Visszatérvén az Egyesült Államokba, Albert levelet kapott Kennedy-től, melyben megkérte Albertet hogy küldjön neki 8 mintát, és még egyet Bob-nak (Eight & Bob).
[ Szerkesztve ]
-
×HULK×
csendes tag
válasz Petyke77 #6369 üzenetére
Kiváncsi lennék a Creed Spice and Wood tartosságára.A Creednél ez a Royal Exclusive kollekcióba tartozik és drágább is mint az "átlag" Creed parfümök.Ha lesz tapasztalatod,légysz írd meg.Eight and Bob nekem is nagyon bejön,de szerintem nagyon gyenge a tartóssága.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz Petyke77 #6365 üzenetére
Én szerintem lassan berendelek egyet, 20ml-től biztos megválnék, 30 bőven elég. Az ára és a mennyiség miatt nem igazán szoktak split-et csinálni ebből, nem is éri meg. Így én se tudtam még szerezni.
119 euro az 50ml, így 30 euro lenne a 10ml.
Amúgy tipikusan olyan illat, hogy elsőre brutál erős, de ahogy telik az idő, egyre jobban kijönnek az illatjegyek és kicsit lenyugszik, 10-12 óra után is simán érezhető.
[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
Jött néhány mintám, röviden az első benyomások.
Lanoratory perfumes-Amber nagyon jó,Aventus feeling de nem klón ha szereted az Aventust érdemes próbát tenni. Nem annyira tartós.
Royal Vintage lásd Amber 😀 Szintén Aventus érzet kicsit más felfogásban. Az érettebb korosztálynak való.
Creed spice and wood-nagyon jó kis fás friss illat,nagyon tetszik
MontaleOud blue notes-fás gyümölcsös citrusos oud,kicsit karcos illat. Tartós,erős.
Mancera so blue-Papíron jobb volt bőrömön nagyon kijön a rózsa amit útálok a parfümökben.
Montale Fougeres Marines- Retro feeling kicsit de nekem bejön.
Shay&Blue Watermelons- görögdinnye,nyári könnyű illat. Elég realisztikus nem fogott meg.
Eight and Bob - Nem nagyon tudom mihez hasonlítani hűvösebb időre tökéletes. Kicsit édes de férfias illat marad végig. Nagyon kellemes.
Creed Royal Oud- Tom Ford Oud Wood,Versace oud noire keveréke,nem ez a legjobb Creed de elmegy. -
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6367 üzenetére
Jhonny06-tól kaptam ajándékba egy fújós mintát amíből egy fújást ki tudtam fújni... Aztóta is szagolgatom a mintás üvegcsét, még mindig olyan erős illata van... Igazán teszzelni még nem tudtam én se hosszabb távon...
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz Petyke77 #6365 üzenetére
Nagyon brutál, nagyon erős, először fura egy kicsit, de utána folyamatosan szagolgatod... Ja és hiába EDT, nagyon erős... Mondjuk tartósságot nem tidom mennyire jó... Egy 10 ml - t lehet én is bevállalnék...
[ Szerkesztve ]
-
Petyke77
tag
Mostmár nagyon kíváncsi lettem erre a Tauer LADDM-re. Amennyiben valaki csinálna egy split-et 10ml-re jó vagyok! (Tényleg ennyire jó egyébként? Mindenütt ódákat zengenek róla...)
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ajánlanátok webáruházat ahonnan Davidoff Coolwater illetve Laura parfümöt tudnék rendelni? nyilván eredetit és jó árban szeretnék.
-
gamegod
senior tag
válasz Mercutio_ #6358 üzenetére
Elég tömény illat az elején, utána szépen lecsendesül. Talán a Guerlain l'instant pour homme-hoz tudnám hasonlítani. Bár annál olcsóbb, és kicsit erősebb az elején. Ha van valahol, egy szaglászást megér.. Nekem full ismeretlenben jött iparparfümériától.. Unisexnek is írják néhol, de ez nem, ez színtiszta férfi illat. Tartósságra is ott van, reggel fújtam este még éreztem a csuklómon.
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gamegod
senior tag
Ma megérkezett Davidoff - Zino-ja... Nem az én korosztályomnak ajánlanák (23 éves..), de basszus! Baromi jó illat, be is táraztam belőle télre.. A téli mínuszokban nagyon bírni fogom...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
-
Jhonny06
veterán
Ezeket az oldalakat is ajánlom:
Aus Liebe zum Duft (német, ingyenes szórófejes mintákkal, szintén 150 eurótól ingyenes szállítás, brutál korrektek).
Essenza Nobile (szintén német, szintén 150 eurótól, szintén nagyon korrektek).
Amúgy a Tauer-nek pont most jelent meg az extrait változata, lehet, hogy megvárnám..
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Scandinavian crime is jó tőlük.
Más: én rendelnék L'Air Du Desert Marocain parfümöt, egy egész üveggel, meg egy Commes de Gracons-ot is.
Neos1911 oldalat nézegetem ahol 150 eu felett ingyenes a kiszállítás. Ha esetleg valaki rendelne még valamit az írjon privit.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
×HULK×
csendes tag
Én is idegenkedtem tőle,de a bőrömön egy enyhén édes kellemes illat lett belőle.Rájöttem,hogy nekem a tömjén bejön.Keresgéltem olyan illatokat ahol háttérbe szorul és nem annyira karakteres.Kettőt is találtam.Ha valakinek már volt velük dolga,kiváncsi lennék a véleményére.Az egyik a Black Oud A másik:
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Ilyenem volt, és ezt alá kell írnom. Tényleg az az illata, mint amikor valami püspök-érsek mellett állsz meg.
Viszont ez egy komoly érett illatt én 50 latt nem tudom elképzelni ezt valakin, sőtt 50 felett is csak nagyon jól megválasztott eseményekre.kk831228:
Te én ezeket mind próbáltam é hál' istennek megundorodtam tőlük a múlt pénteken. A sors fintora, hogy hétvégén ismét lesz alkalmam fújni, de akkor Xerjoff JTC Commandante-t akarom érezni.https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
×HULK×
csendes tag
A napokban hallgattam egy interjút,ahol egy olyan parfümről beszéltek,amit ha megszagolsz,egy középkori katedrálisban érzed magad.Sikerült megszaglásznom és térdre rogytam!Tényleg átjött a feeling.A karakteres tömjén mellett érzed a régi könyvek és a tiszta lenvászon illatát.Nagyon jó az illat csak nem tudtam elképzelni magamon.Úgy éreztem,hogy öreguras lenne rajtam.Persze vettem egy mintát és kipróbálva a bőrön már teljesen megszelidül a tömjén,és hagyja kibontakozni a többiillat összetevőt is(labdanum, mirha, tömjén,ámbra, pacsuli, vetiver).Barátnőm szerint nagyon kellemes illat,egész délután engem szaglászott.Csak ajánlani tudom,ha nem jön be a tömjén illata,akkor is a hatás kedvéért,egy kis időutazásért érdemes megszaglászni.
[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
A Fueguia 1833 parfümökkel hogy állunk? Ismertek közülük néhányat?
-
kk831228
addikt
Hát nem tudom, neroli oldalon is Amouage - nál van általában a legtöbb hsz... Általába jók a vélemények... Csak van benne valami... Lehet tényleg úgy van, hogy elsőre lehet annyira nem jön be, hanem többszöri próba után... Szerintem még ne dobd el a lehetőséget, próbálgasd végig a palettát...
-
kk831228
addikt
válasz koehler.jano #6341 üzenetére
Aventus lehet van még Mufinak, Refit meg most kináltak előtted pár hozzászólással...
-
koehler.jano
újonc
Sziasztok! Creed Aventus es Amuage Reflection - re vadaszok! Aki valamilyen oknal fogva megunta, vagy van felesleges amit mar nem akar hasznalni, irjon es megegyezunk !
[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
Őszre tudnátok pár illatot ajánlani? Mondjuk maradjunk 15.000ft alatt.
Köszönöm1.4 T-jet M32
-
Mercutio_
félisten
válasz sonkabence #6335 üzenetére
Amíg a termék eladója nem szelektálja a vevőket nem lehet ellene tenni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sonkabence
csendes tag
Nagyon szeretem az Epic-et, olyan hangulat fog el, mintha egy márványpalotában lennék ahol tömjén és mirha füst száll. Nem egy introvertált illat az biztos. Nekem van egy személyes negatív tapasztalatom ezzel az illattal: A magánklinika ahol dolgoztam, az egyik páciens állandóan az Epic-et öntötte magára. A két hét alatt elfogyott a százas üveg negyede... Ezzel még semmi baj nem lenne, csak egy brutál igénytelen, nagyon nagydarab ember volt. Nem is értettem, hogy egy ilyen igényes, minőségi illatot, hogy lehet így viselni. Mint amikor a feltörekvő piti bűnözők az audi ányócból fürdőnadrágba meg devergo papucsba szállnak ki...
-
Unsign
tag
válasz sonkabence #6332 üzenetére
Az Epic-et hova sorolnad? Én nagyon megkedveltem, sőt egyik fő kedvenc parfumme vált, de azon kivul egyelőre csak a Jubilation-nal volt szerencsém, ami tetszett, csak erőtlennek éreztem (nem feltétlen a parfüm hibaja)
-
kk831228
addikt
válasz sonkabence #6332 üzenetére
Elhiszem, az biztos hogy teljesen más mindegyik illat...
-
sonkabence
csendes tag
válasz kk831228 #6328 üzenetére
A Gold, Silver, Ciel kivételével az összes férfi Amouage illatot már próbáltam. Elsőre csak a Jubilation és a Dia tetszett. Sőt, emlékszem, hogy a Lyric, Journey, Interlude illatok nagyon nem jöttek be, legalább 3-4 nekifutás kellett mire megszokta őket az orrom és kezdtem felfedezni bennünk valami pozitívat is. Jelenleg az említett első két illat tízből tízes nálam, annyira megtetszettek. Személy szerint minden Amouage illatban találok valami meghökkentő, egyedit. Nincs a háznak két egyforma illata. Pedig van nagyobb múlttal rendelkező parfümház. Az általam oly nagyra magasztalt Creed illatokról ezt nem mondhatom el, sok benne az egy kaptafára alkotott, unalmas parfüm. Bár nem is igazán van olyan illatuk ami első szaglásra ne tetszene.
-
kk831228
addikt
válasz shaitus1 #6329 üzenetére
Az a baj múltkor amikor először beleszagoltam brutál jó meg akkor be is fújtam magam. Aztán este jó beb.. sztam és másnap kicsit forgatta a gyomrom. Meg most is befújtam magam de egy picit most is forgatja... Nem mernék olyan sokat venni belőle, lehet hosdzútávon nem lesz jó... Nem tudom mitől lehet...??
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
Nagyon megosztó illatok vannak az Amouage - ból... Én is így vagyok vele, a Reflection - ön kívül még nem találtam ami tetszene, mondjuk nem is szagoltam végig a palettát... Azt nem értem hogy a fragrantica-n mennyien szeretik mindegyiket szinte... Ez a névnek lehet a hatása??
-
Mercutio_
félisten
-
-
Jhonny06
veterán
A Noir Extreme nem rossz, de a tartóssága gyenge. Helyette a Pour Femme változat (nőinek van reklámozva, de egyáltalán nem feminin), ami kb. ugyanez, csak még jobb illata van és jó tartóssága. Erősen gondolkozom egy ideje a beszerzésén.
Én benne lennék egy közös L`Air du Desert Marocain vásárlásán, ha neked elég 25ml. Nekem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Bukarest, Otopeni HC repülőtér, dutyshop és frí wifííí
Na. Hát a Xerjoffok azért tényleg a beszarás kategória. Parfüm 500+ euróért...de olyan illata van istenbizony...egy márványkő darab van az üvegre ragasztva. Nagyon szíp.
Szagoltam még a Xerjoff Join the Club! Commandante illatát. Nagyon bejön, nem tudom mihez hasonlítani...
Amouage Interlude man...egy fújás a nyakamra és hányinger, olyan erős...mi a sz*r ilyen édes ebben???
Jövőre új nyári illattal próbálkozok: Terre D Hermes eau fraiceh ha jól irom, nagyon finom citromos...
Télre ami tuti lesz: Andy Tauer marokkói sivatag - sose jegyzem meg a nevét...best of the best télre.
TF Noir Extreme - juuuuuuj....nagyon jó. De mennyire tartós? Van valakinek tapasztalata?
TF Noir for woman - ilyen finom kakaó/csoki illatot még sose éreztem. Bár nem tudom milyen lenne rajtam vagy ha a női nem képviselőjén érezném.más: megyek a mosdóba lemosom az Amouage-ot mert ez undorító...nem is értem miért erőltetem....
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
kk831228
addikt
válasz krisztianAMG #6314 üzenetére
Annyura hajtogatjátok ezt a Mancera - t meg kell majd szagolnom most már...
-
Mercutio_
félisten
válasz jookomak #6311 üzenetére
Mancera - Cedrat Boise: Szerintem nagyon más illat, mint a Jubilation Utóbbi puderességéből semmi nincs, de egyébként is a cedrat egy klassz fanyar fás illat megbolondítva némi füstösséggel és olajjal (mondanám, hogy füstölt-sprotni konzerv, de ez csak vicc )
Eddig a berendelt pakkból ez jött be. (És a női részlegnek is csak ez tetszett )
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
jookomak
őstag
Én is próbáltam pár új illatot, a helyi "iparfüméria" is 4 niche minta esetén adta az ingyen szállítást.
Amouage jubilation: baromi erős púder illattal indít, utána kicsit csillapodik, egész elviselhető, tartóssága nem túl extra, csajoknak nem annyira tetszett, mint az aventus.
Mancera cedrat boise: tökre hasonlít számomra az előbb említett illathoz, csak még kevésbé tartós, és elsőre még émelyítőbb.
Escentric Molecules Molecule 01: ezt nem tudom hova tenni, alig érzem, vagy a minta gyenge, vagy egyszerűen nem működik rajtam.
L'Etrog Acqua Arquiste: ebből régebben papíron próbáltam, úgy túl citrusos volt, de bőrön sokkal jobb. Elég hamar tovaszáll a kezdeti "megfejeltem egy citromfát" érzés, utána egész kellemes, viszont tartóssága a béka feneke szint.
Verdikt: egyelőre még mindig az aventus a top.
Következő körben a Kurkdjian illatok lesznek, de a webshopjuk a vásárlás befejezése előtt visszadob a kezdőoldalra. Remélem csak átmeneti hiba. -
petr89
csendes tag
Teljes TF kollekció csak a Mammutban van, beszéltem ott az eladókkal, a pláza által szervezett kuponakciók csak a Douglas márkájú cuccokra érvényesek. Amit érdemes megvárni az a Glamour napok, bár nekem azt mondták az eladók, hogy nagyon valószínű, hogy a Tom Fordok nem lesznek benne az akcióban...
Oud Wood, Neroli Portofino és signature illatok vannak még az Allee-ban, és az Arénában tudomásom szerint.
-
mufi
senior tag
Gyorsan olvasgattam a hozzászólásokat, igen, megint kiküldtek romániába és mindig kipróbálom a rifleksönt de b*ssza meg, fél óra múlva nem érzem, bőr közeli illat lesz belőle. Feladom. Ami nekem bejön az a zöld üveges Amouage és a Journey man.
más: kuponakció az árkádokban, eszerint dögleszben is. Tudja valaki ott most mennyi Versace eros női parfüm 100ml? TF vagy más nieche parfümök melyik döglezben vannak?https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
sonkabence
csendes tag
Valaki próbálta már Minya Viktóriától az Eau de Hongie-t? Állítólag nagyon realisztikus benne az aszú jegy.
-
gamegod
senior tag
Basszus ez a Joop! homme brutál édes, ma hozta a futár, nagyon jó illat, legalábbis nekem nagyon patent, télre jó lesz.
Lacoste Pour Homme munkába járósnak jó lesz, az Azzaro Visit pedig alkalminak..OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest