-
LOGOUT.hu
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zs.tom
tag
válasz
Safranek #7498 üzenetére
Szhelyen állunk müller bejáratánál, Kalányos Rikárdinnyóval már társalognak a biztonságiak, hogy pakoljon ki mindent amiket eltett zsebre. Elfutott szépen, de előtte a bátor eladó lány majdnem letépte róla a kabátot, csak lestem . Bátor fickó utánaeredt, de nem érte utol. Szóval a befújkálós még a jobbik eset, bevallom és is szoktam kedvenc illatomból fújni magamra egyet ha ott járok, de szerintem ezzel mindenki így van
-
Safranek
aktív tag
válasz
Jhonny06 #7483 üzenetére
West endben láttam.
szab.tam
WE duglászban volt ugyanez. Kollégával kimentünk körbeszimatolni, bejön laza csávó kb 17.
1 million kabátra , invictus pulóverre , ezután jött a szekurity , hogy az 'úr' kicsit sokat fújt magára.
Gyorsan távozott.[ Szerkesztve ]
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
mufi
senior tag
Vettem egy üveg 212 CH-t, szerintem a régi jobb volt...az üveg is más...a tartósságról nem is beszélek...
Miért csinálják ez a parfümgyártók...???más: cseretárgya továbbra is Reflection man, van 20 ml Aventusom, 20 ml GIT, 30 ml SMW, és 20 ml TF noir de noir. Meg egy üveg Timbuktum, amiből kb 15 ml hiányizik, de inkább 10 ml. Nem reklám! Nem kereskedek így az árak is méltányosak.
https://www.instagram.com/the_parfumeour/profilecard/?igsh=MXVibW0wb29vb2x6ZQ==
-
zs.tom
tag
Esetleg ha valakit érdekel az alábbi illatokból tudok adni decantot jutányos árakon(ha nem ide való akkor vágjatok ki
)
-YLS Opium PH 2011 körüli batch
-Hugo Boss No1 2010-es batch
-Davidoff Cool Water Summer Dive
-Chevignon Brand(ebből csak kevés van, signature illatom)ééééééss hogy legyen niche is, van még kiadó 10 mili non-magnetic cap Amouage Memoir Man
-
mufi
senior tag
válasz
kk831228 #7488 üzenetére
Ha nem jon ossze a csere akkor igen. De az ugy lesz hogy elkuldom neked az uveget es abbol hasznalod majd. Kb megjelolom az uveget hogy mennyi -20 ml. Nem tudom hogyan lehetne kinyitni az uveget...aztan majd visszajuttatod az uveget valahogy ;-)
-
Léolo
csendes tag
Van még itt valaki rajtam kívül, akit a Lush (más néven Gorilla) parfümök kifejezetten érdekelnek? Nem hinném, de ha mégis, szívesen diskurálnék róluk, illetve esetleg csere, meg ilyesmi. Jelenleg nekem 13 féle van, igyekszem olyasmiket is beszerezni, amik érdekesek, de csak Angliából beszerezhetőek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Jhonny06 #7478 üzenetére
fogarasi tesco, kissebség is számít szlogen, mindennapos történet.
ott is vannak teszteterek, jönnek, befújják magukat, és mennek tovább.
p-sz. este szinte kötelező.
nem 1* néztem végig.
volt, amikor konkrétan lefagytam, annyira telefújta magát a csávó.
de úgy vegyesen.
tehát mindegyikból egy picit.
lehet, hogy egy új összetételen kísérletezett.némi önkritika:
ezt azért tudom, mert az elmúlt években párszor, (sokszor), arra toltam a kocsit, és vettem pár pár olcsó, igen fura cuccot.szánom, bánom, de volt az életemnek egy középső, igen hosszú, (20-on sok éves), időszaka, amikor nem volt igényem a normális ilatokra.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Jhonny06
veterán
Pure Tonka-t valamelyik Douglas-ben látott esetleg valaki?
-
kk831228
addikt
válasz
sonkabence #7476 üzenetére
Veszek belőle egy fiolát...
Egy ezrest megér...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
sonkabence
csendes tag
Örök kérdés marad, hogy a lyric hatására benyomta-e valaki Szabinának
Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu
-
Jhonny06
veterán
válasz
slick-adam #7470 üzenetére
Amúgy annyit kaszálnak ezeken a mintákon.. 50ml-es Tauer, amit szerintem forgalmazóként megvesznek 100 euro körül és eladják az 1ml-es mintákat 7-8 euróért. És ezek ráadásul keresettek, mert alig forgalmazza valaki őket Európában, az USA-ban meg pláne.
-
Jhonny06
veterán
válasz
slick-adam #7468 üzenetére
Inkább 7-8 euro darabja
Én is olvastam, de úgy voltam vele, hogy 2 drágább parfümmel együtt csak nem szólnak be a 4 mintáért..
Amúgy ezeket rendeltem:
-
slick-adam
aktív tag
válasz
kk831228 #7467 üzenetére
ha veszel egy üveg parfümöt naluk, valaszthatsz par probat.
bar en a nemet nyelvü oldalon ugy lattam, hogy rendelesenkent (nem üvegenkent) lehet csak, es max 3 darab 3-4 euros probat. Tauer probak siman 5 eurosak. es negyet...? legközelebb angol nyelven nezem.
szerk.:
"When ordering original products worth at least 50 Euros, you can request up to 3 samples for free with a maximum price of 4 Euros each = 12 Euros total value."szerk2.:
Tauer mintak 7 €-ba fajnak / db. tenyleg erdekelne hogy jött össze neki[ Szerkesztve ]
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Jhonny06
veterán
Remélhetőleg holnapra ideér az aus Liebe zum Duft-os szállítmány, 2 brutál parfümmel. Már egy ideje nem vettem semmit, de ezek illatjegy és leírás alapján mindent visznek.
Meg a 4 ingyen Tauer minta sem hátrány (Au Cœur du Désert, Lonesome Rider, Lonestar Memories, Orange Star).
[ Szerkesztve ]
-
mufi
senior tag
Továbbra is eleadó, jó nyomott áron, díszdobozos Amouage Reflection man, 90 ml. Csere is érdekel, Byredo Gypsy water, Casamorati Mefisto-ra vagy bármi másra értékarány egyeztetésben
-
sonkabence
csendes tag
Valaki rendelt már franciából
Colissimo-val? Már 4-én feladták, normális, hogy még most sem jön? Azt kibírtam deríteni, hogy elvileg a német határtól átadják a dpd-nek és majd az szállítja ki itthon is. Persze a Colissimo-s tracking number semmit nem mutat csak azt, hogy feladták.Eladó niche parfümök szórófejes üvegben! Lista: www.wower.atw.hu
-
szab.tam
nagyúr
müller-ben sosem jártam. múlt héten csak azért vetődtem be, hátha tartanak creed aventus-t.
persze, hogy nem.de nagyon sok cucc van, érzésre bőven több, mint pl. a douglas-ben.
és nyugodtan lehet bóklászni, nem tapadnak az emberre...viszont vettem egy jópofa "mobil pumpát".
mellékelt átfejtő tölcsérrel.
2.5k.
kb. 1 perc alatt át- és telefújtam, minimális ment mellé.
ezüst színben láttam még.méretet nem láttam, de szerintem kb. 3-5 ml.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
pohár
félisten
válasz
rayoliviero #7453 üzenetére
ejj, ha most otthon volnék, meg tudnám mutatni, van belőle fújós mintám...
mi ez a tökömtudjamilyen név a Gazsi helyett?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Petyke77
tag
válasz
Ezt tényleg semmiképpen ne vedd meg látatlanba szerintem. Brutál erős,10m-ről is érződik,viszont nekem nagyon nem jött be. Rózsa a javából konkréten öregasszony parfüm szaga van. El sem tudom képzelni jogy ilyet hordjak... De ízlések és pofonok ugye....
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
slick-adam #7454 üzenetére
Kösz a tanácsot, akkor próba nélkül nem vállalom be.
[ Szerkesztve ]
-
ödönke
aktív tag
Guerlain is changing the design of its masculine line, rendering it uniform with the classic "Habit Rouge" bottle and adding coloured faux wood caps that match the exclusive Parisien collection. Shown here is the new look for Habit Rouge EdT, EdP, L'Eau, and Dress Code, Vetiver and Vetiver Extrême, Héritage EdT and EdP, L'Instant de Guerlain Pour Homme EdT and EdP, and Guerlain Homme EdP and L'Eau Boisée.
-
kk831228
addikt
válasz
Nekem nagyon nem gyere be...
slick-adam : Nekem az minden, csak nem természetes rózsa...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
slick-adam
aktív tag
válasz
1. a termeszetes rozsa illatban nincs semmi feminin vagy maszkulin. unisex.
2. a black aoud nem is lehetne ferfiasabb. oud+pacsuli+rózsa. sötet, durva illat. parfumo-n is 200 szavazat alapjan 47%-ban ferfin es 24%-ban nön all (nyilvan van aki mindkettöre szavaz). illetve a ca. 200 Black Aoud tulajnak 81%-a férfi.de ilyen illatot NEM rendelünk proba nelkül.
[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz
rayoliviero #7445 üzenetére
Ezt tanúsítom én is...
Mondjuk nekem csak mintám volt...
-
tibbike01
őstag
válasz
Ha jól tudom az Extreme változat EDP míg a sima EDT.
Ne felejtsétek el a luxoryshop oldalt
Csakis a legjobb áron, ingyen szállítással vannak parfümök.
szerk: nekem utoljára 2 illat maradt meg az orromban: Prada L'homme és a Trussardi Red. Csak azt nem tudom eldönteni melyiket vegyem.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz
Mindkét fajta üvegem van. Nagyon kicsit más a régi (de nem jobb), de a tartóssága semmivel se rosszabb az újnak, brutál mindkettő. Nálam lazán a TOP5-ben van.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
sonkabence #7442 üzenetére
Nagyon jókat írnak erről a Guerlain-ről. Vajon az átlátszó szegélyes az üveg két oldalán, tehát az újabb verzió is van olyan jó, mint a régi fekete szegélyes üvegű?
-
Azie
őstag
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tibbike01 #7441 üzenetére
egyik legerösebb (pontosabb leghosszantartobb) parfümöm meg a
L'Artisan Parfumeur - Dzongkhanotino-n baromi jo aron van (kb. 16e 100ml), pedig nagyon minösegi niche cucc.
csak szokatlan a modern illatokhoz szokott embereknek:
régi, hideg és száraz bör, írisz, bors, vetiver, édes licsi, ...parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
sonkabence
csendes tag
válasz
tibbike01 #7441 üzenetére
Brutális tartóssága van a guerlain l instant de guerlain eau extreme illatnak. Igen ritka és vrutál tartós még a boucheron jaipur edt. Ha ez sem elég akkor van edp töménységben ami hónapokig érződik. Ott van még a ysl opium pour homme. Ennek is komoly tartóssága van. Vintage kategóriában a guerlain habit rouge kihívó illat a maiak között.
-
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7435 üzenetére
Ha tudtok még ilyen "jolly joker" illatokat, amit érdemes kipróbálni azt szívesen fogadjuk mi zöldorrúak, akarom mondani szöldfülűek
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz
Fr@nkieWilde #7436 üzenetére
A tartósság egyénenként változó lehet. Én most már (igaz nem régóta) a kevésbé tartós illatokra vagyok ráállva.
Inkább befújom magam naponta 2x vagy 3x, de legalább nem azon filózom, hogy ilyenkor mikor hideg van, és az arcomon kívül mindenem fedi valami ruhadarab, lekoptatják-e a ruhadarabok a parfümöt vagy sem. Egy elméletileg tartós parfümnél, amit ráadásul nem is viszek magammal napközben ez nagyon idegtépő tud lenni számomra, mert arra törekednék, hogy a lehető legtovább megmaradjon az illata.
Egy kevésbé tartósnál meg ráfújok 3-4 óra elteltével és kész. Nem zseníroz az állandó fel-le öltözködés.
Míg egy tartósabb parfümnél az elnyújtott leszáradás végett a "ráfújás" nem épp a legjobb megoldás. Legalábbis ez a saját véleményem, tapasztalatom.Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
slick-adam
aktív tag
talaltam egy felhasznalot Parfumo-n, aki bontatlan Dior Homme Eau for Men-t arult, 50ml-est 35 ojroert postaval. lecsaptam ra, eleg jo ar szerintem.
megjott az iment. nem tudom volt-e mar reformularva, de mindenesetre ez egy 2014-es peldany, az elsök közül.fantasztikus illat. van benne egy modern, tucat-designer vibe, de az írisz+kardamom+citrus kombo megis annyira jol müködik, hogy meg az en valogatos orrom is imadja. korabbi tesztelesek alapjan sajnos tudom, hogy a leszaradas eleg uncsi lesz, de meg igyis az egyik - ha nem A - legjobb Dior Homme lötty.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
slick-adam #7435 üzenetére
Ott vannak a notino-s arab parfümök: D
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
KillerATi
tag
válasz
Fr@nkieWilde #7436 üzenetére
Ha tényleg jó és tartós, akkor elég a kisebb kiszerelés is.
(#7435) köszi, ki fogom próbálni! -
slick-adam
aktív tag
válasz
KillerATi #7434 üzenetére
extravagans, erös, tartos, olcso... minden nem megy egyszerre
ami beugrik hirtelen: nem crowd pleaser, de nagyon elegans szerintem. bitang erös (1-2 fujas kell MAXIMUM) es tartos (10+ óra még az én parfüm-faló börömön is) ---> Dior Eau Sauvage Parfum (NEM a sima Sauvage, az teljesen mas).
bergamot, vetiver, mirrha. hidegebb evszakokban jo.
kb. 26e ft Notino-nal. de ebböl 100ml nem keves ideig kitart
teszteld Müllerben / Douglasban, mert megoszto illat!
[ Szerkesztve ]
-
KillerATi
tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani néhány, erős, átütő, és szuper tartós parfümöt?
Lehet, az én adottságaim nem megfelelőek, de eddig nagyon kevés parfüm volt az ami intenzitásában, és tartósságban a kritikán alulinál egy kicsit is jobban teljesített volna. Természetesen, inkább az elérhető árú, 10-20 ezer forintos parfümök között nézelődöm. Ha létezik ilyen, valami extravagáns illatot keresek, ami, bár ez furán hangzik, még ha a többi ember számára, nem is feltétlenül finom illat, mégis oda kapják rá a fejüket.
Kiváncsi vagyok, kinek mi az ami ilyen illat. Hátha kapok pár jó tippet és megtalálom az igazit.
Előre is köszönöm! -
szab.tam
nagyúr
ezekből 2 csaj pont nem ilyen. az egyik foglalkozott parfümökkel, a másik táskájában mindig van pár kis kiszerelésű férfi cucc. hangulatától függően lötyköli be valamelyikkel az aktuális partnerét.
ezek közül ez és az invictus a kedvence.
igaz, nem teljesen 100-as...férfiak egy férfi illatra általában kevésbé indulnak be.
nőknél egy férfi illat másként hat...fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Azie
őstag
válasz
szab.tam #7420 üzenetére
AdG-t azért dicsérik mert kb mást nem ismernek - és így tök büszkék, hogy ezt az egyet felismerik.
Bármilyen hasonló illatra azt fogják mondani, hogy AdG és ha nem azt mondod, hogy igen, akkor arculcsapásként értelmezik, nem úgy, hogy te egyéniség vagy.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz
slick-adam #7427 üzenetére
valami hasonlót kerestem pont nemrég
csak lusta voltam. köszi.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
slick-adam #7427 üzenetére
igen, igen!
jól emlékeztem, nem szórófejes volt, hanem letekerős, lötykölős.
és a doboz is ilyen volt.
csak már olyan régen volt, hogy nehéz határozottan korrekt véleményt mondani.
majd 30 év távlatából illatot és tartósságot emlékekből objektíven összehasonlítani elég nehéz.
pláne, hogy a "szaggyakorlatból" eléggé kijöttem....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz
slick-adam #7421 üzenetére
ok.
'81-esem nem volt, csak pár évvel későbbi. a doboza valóban más volt. emlékeim szerint homogén sötétkék volt, ezüst és fehér felirattal. (asszem.)
szerinted miben változott, és hogyan?
és miből gondolod?
tapasztalat, valami publikáció, összetétel, alapanyag változtaás?*****
(#7424) slick-adam
(#7425) tibbike01
[ Szerkesztve ]
-
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7421 üzenetére
Miért is (gyöngyszem), akart lenni a kérdés, ha jól sejtem
-
tibbike01
őstag
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz
slick-adam #7419 üzenetére
miért is?
egyébként érdekes cucc.
nekem '87-88 körül volt vele találkozásom először. az akkori barátnőm imádta.nosztalgiából vettem egyet valahogy az ősz elején.
egy csaj sem volt, (ismerősök, kolléganők, mindenki), akinek tetszett volna. mindenki azt mondta, hog ytúl nehéz. viszont én nagyon jól érzem benne magam.viszont ma megjött az armani acqua di gio.
ezt mindegyik kolléganő agyon dícsérte.
lehet, hogy holnap megcsinálnak valamelyik tárgyalóban...[ Szerkesztve ]
-
Azie
őstag
válasz
qwertly #7416 üzenetére
A linkelt oldalon:
100 ml 8600
100 ml teszter 7200 ~ -15%
200 ml 12.500 ~ -20%
50 ml 7200 (ez picit túlárazott, de nagyságrendileg még rendben van)DMben asszem 10k szokott lenni az 50 ml. akciósan, douglasban 15 körül a 100 milis.
Ár alapján rendben vannak. Aztán hogy amúgy, hát azt csak ők tudjáknotinon teszter 6k
100ml 7900, 200ml 13k
FX-en is 40USD környékén a 200asSztem notinoról 6k-ért teszter és mellé valami 50ml-es, aminek jó a sajtója
Ú bocs benéztem, pour homme
Nagyjából ua. a történet.Annyi, hogy ennek a teszteréhez nem mindig van kupak
[ Szerkesztve ]
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Kérdésem lenne aki ért hozzá nem tudom mi ez a nagy ár különbség ugy az az terméknél:Azzaro - Pour Homme (100ml) eredetiek ezek a termékek? mert vettem egy kinai butikban Davidoff kölnit és jobb illata volt mint az emagnál vásároltatnak.Válasz az volt.hogy lehet az emagnál azért ilyen olcsó mert már régi termék és raklapon tárolták ahol érhette napfény így az illata is romolhatott.Most nem szeretnék ilyen termékbe bele futni újra.
[ Szerkesztve ]
-
Kimmuriel
aktív tag
Most fedeztem fel egy újabb reviewer-t YouTube-on, érdemes követni, nagyon jól nyomja a csávó: MrSmelly1977
[ Szerkesztve ]
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #7412 üzenetére
Dizájnerben is vannak jók, tény. Nekem két nagy kedvencem is van tonka kategóriában, de egyik sem olcsó sajnos
Nekem Savuage nem bejövős, túl citrus, azt pedig sosem szerettem.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
tibbike01 #7411 üzenetére
letezik am designer parfüm tonka nelkül.
nem a designer illatokat akartam szurkalni, csak megallapitottam, hogy a modern illatokban (tul) sokszor hasznaljak.
de ha szereted amugyis, akkor rendben van. amit mutattal parfümöt megszagolnam szivesen, lehet meglepne a kompozicio. fel is jegyzem a noteszkembe, hatha talalok helyben egy kiallitott peldanyt.parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
tibbike01
őstag
válasz
slick-adam #7403 üzenetére
Sajnos nekem nincs pénzem niche illatokra, én max 15-ezret adok 100-ml-ért.
Megelégszek a hype designer illatokkal, szerintem azok között is van hordható, szerethető és igen nekem bejön a tonka illata. -
sonkabence
csendes tag
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha dior akkor dune vagy eau sauvage
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #7408 üzenetére
Dioréktól a vintage Fahrenheit visz mindent nálam, de elég kevés van eladó belőle és irreális az ára
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #7406 üzenetére
Az az illat a írisz miatt ért valamit, annak idején Oxfordban szagoltam először a 1000000 reformulation előtti régi verziót, akkor kellett volna megvennem
-
slick-adam
aktív tag
na ez meg nagy agy#§$%
megint atalakitottak a Dior Homme Sport-ot, de olyan durvan, hogy mar DHS 2017-kent kell ra hivatkozni. kivettek az iriszt komplett. a tipikus DH DNS egyik alapkövet. hmmm...
katt![ Szerkesztve ]
-
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #7403 üzenetére
Valós illatanyag esetén nagyon drága alapanyagról beszélünk, ami néhány high-end niche esetében nagyon szépen van kidolgozva. Nekem van tonka absolu 2g és hadd ne mondjam mennyibe kerül az a kis vakarék
-
slick-adam
aktív tag
1. nem birom az illatat
2. uton-utfelen belefut az ember, föleg modern designerekben. tul van tolva. de hat olcso es szeresse a nep.nehany aktualisan hype-olt illat: Armani Code Profumo, Ferragamo Uomo, ... . tonka, tonka, tonka. 1 forintot nem adnek ertük. borzalmasan unalmas, mindegy mit tesznek köre.
(sajat velemeny, ami mint tudjuk, olyan, mint a segg...)
-
zs.tom
tag
válasz
slick-adam #7401 üzenetére
Mi a bajod vele?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest